kızlar bu hafta koc yok herkes menulerını bırbırıne yorumlayacak. ben sızınkılerıde yorumlayayım
aksama kadar guzel aksamdan sonrakı kısır ve kek ıcın adlandırabıldıgımız bır ogun yok cunku o saatde onlar mı yenırhemde 1lt su az en az 1.5 bence sporda yook ooh kısır ve kek bayram etsın. yenı gordum mısafırlıkte mecbur kalmıssın ama bence spor yapsaydın super olurdu
canım akşam 8 gibi falan yedim ama çok küçük bi kase toplasan 2 yk ve bi ısırık kek 1/4 kibrit kutusu kadar.misafirlik olunca mecbur kaldım diyetteyim desemde ancak bu kadarla kurtardım.biraz kötü oldu ama olsun az olduğu için içim rahat en azından.kaçamak gibi oldu
dikkat ederim ben yoksa...
Evet misafirliklerde hakikaten sorun oluyor... Bu kadarcıkla kalabilmen çok güzel, onu da yemesen ayıp olmasının yanısıra kendini çok bastırdığın için aklının bi köşesine yemediğin kısırrrr, kekkkk ve diğer ikramlar yazılırdı... Yani ben olsam kesin yazılırdı. İyi etmişsin bence azıcık yemekleNefsin körlenmiş.
Aramıza hoşgeldin2,5 ayda mı verdin 12 kiloyu bravo...
salı menüm
sabah
2 dilim ekmek(tam buğday)
1kk beyaz peynir
az yağlı baharatlı yumurta(1 yumurta yoktur)
1 sosis (küçük)
az kahvaltılık salça
1 zeytin
1 çay kaşığı pekmez
(kayınvalidemde kahvaltıdaydık sen zayıfsın ne rejimi diye diyemaşallah epey yemişim)
ara
1 yk yoğurt
1 avuç kuru üzüm
öğle
3 yk barbunya yemeği
2 köfte
3 lahana sarma
bolll salata
yarım dilim tambuğday ekmeği
ara
yarım elma (gönül alma)
1 küçük portakal (1/4 kızım yedi hepsini yemek ne mümkün)
akşam
yarımdilim tambuğday ekmeği
4 yk barbunya
4 lahana sarması
bolll salata
2 çay kaşığı bal
ara
meyve olacak büyük ihtima
1.5 lt su
3 kupa bitki çayı
spor yoookkk malesef
Ambitious'un salı günü menüsü:
15.03.2011
Kalkar kalkmaz:
Elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği, lor, 10 adet yaban mersini
Ara:
2 kuru kayısı, 6 badem
Öğle:
Haşlanmış tavuk göğsü, 2 yk haşlanmış kepekli pirinç, yağsız salata
Ara:
1 elma
Akşam:
Tavuk ızgara, yağsız bol salata, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara:
1 kase tarçınlı light yoğurt
Sıvı Tüketimi:
2 lt su, 2 kupa bitki çayı (ballı yeşil çay ve zencefilli limonlu çay)
Spor:
40 dakika yürüyüş
şekerim ben de senin menünü yorumlayım bariiii.sabah iyi ben de genelde aynı şekilde besleniyorum.belki biraz domates,salatalık ya da yeşillik olsa daha iyi olurmuş.aran gayet güzelöğle yemeğinin yanında ayran ya da yoğurt olsaymış mükemmel olurmuş.ara ve akşam da iyi.bitki çayların,su tüketimim ve sporunla iyi bie gün geçirmişsin.tebrik ederim.umarım ben de şu sporlu günlere başlarım.sırf spor olsun diye halk oyunlarına yazıldım ya.akşamları gidiyorum.umarım faydası olur.
selam kızlar.geçen hafta hiç giremedim. adet oldum diyet psikolojisinden çıktım çok kötüydü.
ancak bugün kendime gelebildim.
geçmiş sayfalara göz attım bu hafta koç yok.herkes birbirini yorumluyor sanırım.
başka bir haber var mı? herkes iyi ddeğil mi?
bir de azulun doğum günü.doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara.
bugünkü menüm:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk light peynir
yeşil çay
2 kuru kayısı
ara: 200 ml süt
öğle:
4-5 yk etli türlü
2 yk bulgur pilavı
3-4 yk salata
ara:
1 galeta
1 kk light peynir
yeşil çay
küçük elma
ara: 1 biskrem
akşam:
5-6 kaşık pırasa yemeği
3-4 kaşık light yoğurt
1 turp
1 dilim çavdar ekmeği
ara:
1 portakal
1 kivi yiyeceğim
kızlar bu hafta koc yok herkes menulerını bırbırıne yorumlayacak. ben sızınkılerıde yorumlayayım
aslında cok abartmamıssın ara ogunler yok onlar eksık bırde kıymalı pıdeyı aksam degılde ogle yeseydın daha ıyı olurdu ee spor nerde o kıymalı pıde hala mıdede mı :) erımedı mı ?
vakit ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim=) ara öğün olarak ne yiyebilirim, kuruyemiş ve meyve dışında, neler tok tutar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?