50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Azul'a sanal doğumgünü pastası geliyorrrrr.....

Hadi biz de pastanın üzerinde mumlar da olduğunu, Azul'un mumları üflediğini, üflerken bir dilek dilediğini, dileğinin kabul olmasını istediğimizi, ve birer dilim de pasta yediğimizi hayal edelim.

Son düzenleme:

canım akşam 8 gibi falan yedim ama çok küçük bi kase toplasan 2 yk ve bi ısırık kek 1/4 kibrit kutusu kadar.misafirlik olunca mecbur kaldım diyetteyim desemde ancak bu kadarla kurtardım.biraz kötü oldu ama olsun az olduğu için içim rahat en azından.kaçamak gibi oldu
dikkat ederim ben yoksa...

kızlar bu arada ben yarın Annemlere gideceğim.p.tesi ancak geri dönerim.dolayısıyla menü bildirimi yapamayacağım.dönünce artık tekrar başlarım inşallahhh
görüşemediğimiz süre içinde herkes kendine iyi baksınnn.boll kilo kaybınıuz olur inşallah.
bugünkü listemi son kez akşama yazarım artıkkk.

Evet misafirliklerde hakikaten sorun oluyor... Bu kadarcıkla kalabilmen çok güzel, onu da yemesen ayıp olmasının yanısıra kendini çok bastırdığın için aklının bi köşesine yemediğin kısırrrr, kekkkk ve diğer ikramlar yazılırdı... Yani ben olsam kesin yazılırdı. İyi etmişsin bence azıcık yemekle Nefsin körlenmiş.

Son düzenleme:

aynen dediğin gibi canım...ne onlar darılsın ne benim aklım kalsın

salı menüm

sabah
2 dilim ekmek(tam buğday)
1kk beyaz peynir
az yağlı baharatlı yumurta(1 yumurta yoktur)
1 sosis (küçük)
az kahvaltılık salça
1 zeytin
1 çay kaşığı pekmez
(kayınvalidemde kahvaltıdaydık sen zayıfsın ne rejimi diye diye maşallah epey yemişim)

ara
1 yk yoğurt
1 avuç kuru üzüm

öğle
3 yk barbunya yemeği
2 köfte
3 lahana sarma
bolll salata
yarım dilim tambuğday ekmeği

ara
yarım elma (gönül alma )
1 küçük portakal (1/4 kızım yedi hepsini yemek ne mümkün)

akşam
yarımdilim tambuğday ekmeği
4 yk barbunya
4 lahana sarması
bolll salata
2 çay kaşığı bal

ara
meyve olacak büyük ihtima

1.5 lt su
3 kupa bitki çayı

spor yoookkk malesef

Son düzenleme:
Ambitious'un salı günü menüsü:

15.03.2011

Kalkar kalkmaz:
Elma sirkeli ballı su

Kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği, lor, 10 adet yaban mersini
Ara:
2 kuru kayısı, 6 badem
Öğle:
Haşlanmış tavuk göğsü, 2 yk haşlanmış kepekli pirinç, yağsız salata
Ara:
1 elma
Akşam:
Tavuk ızgara, yağsız bol salata, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara:
1 kase tarçınlı light yoğurt

Sıvı Tüketimi:
2 lt su, 2 kupa bitki çayı (ballı yeşil çay ve zencefilli limonlu çay)

Spor:
40 dakika yürüyüş

Yorum işte geliyorrrrrrr:

Kahvaltı besleyici, miktar da fena değil hani...
Birinci ara güzel, (yoğurt light mı idi?)
Öğle güzel, ekmeği yarım dilim yemen iyi olmuş diğerlerinin miktarı az sayılmaz çünkü, böylelikle dengelemişsin.
İkinci ara da güzel
Akşam: Lahana sarması etli mi? Evet ise güzel, protein içeriyor çünkü. Bal olmasa da olurmuş.
Üçüncü ara da güzel.

Sıvı tüketimi gayet iyi, spor da olsaymış keşke.

Son düzenleme:
selam kızlar.geçen hafta hiç giremedim. adet oldum diyet psikolojisinden çıktım çok kötüydü.
ancak bugün kendime gelebildim.
geçmiş sayfalara göz attım bu hafta koç yok.herkes birbirini yorumluyor sanırım.
başka bir haber var mı? herkes iyi ddeğil mi?
bir de azulun doğum günü.doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yıllara.

bugünkü menüm:

1 dilim çavdar ekmeği
1 kk light peynir
yeşil çay
2 kuru kayısı

ara: 200 ml süt

öğle:
4-5 yk etli türlü
2 yk bulgur pilavı
3-4 yk salata

ara:
1 galeta
1 kk light peynir
yeşil çay
küçük elma

ara: 1 biskrem

akşam:
5-6 kaşık pırasa yemeği
3-4 kaşık light yoğurt
1 turp
1 dilim çavdar ekmeği

ara:
1 portakal
1 kivi yiyeceğim

şekerim ben de senin menünü yorumlayım bariiii.sabah iyi ben de genelde aynı şekilde besleniyorum.belki biraz domates,salatalık ya da yeşillik olsa daha iyi olurmuş.aran gayet güzelöğle yemeğinin yanında ayran ya da yoğurt olsaymış mükemmel olurmuş.ara ve akşam da iyi.bitki çayların,su tüketimim ve sporunla iyi bie gün geçirmişsin.tebrik ederim.umarım ben de şu sporlu günlere başlarım.sırf spor olsun diye halk oyunlarına yazıldım ya.akşamları gidiyorum.umarım faydası olur.

SALI MENÜMalışkanlığımı bozmak istemiyorum.hergün yine yazacam arkadaşlar.buraya karşı sorumlu olursam daha dikkatli oluyorum.ama bu hafta olamayabilirim.veli ziyaretlerimiz başladı.ikramları geri çevirmek olmuyor çok üzülüyorlar mecburren ucundan kıyısından yiyorum9

SABAH:ılık limonlu su,bir bardak süt,bir dilim çavdar ekmeğine lor

ARA:elma

ÖĞLEN:bir kepçe etli taze fasulye,salatalık domates,bir üçgen peynir,bir dilim ekmek.sonrasında veli ziyaretine gittik ki ne görelim bize yemek hazırlamışlar biz her ne kadar tok oldak da mecburen yedik.onlar da şöyle,iki etsiz çiğ köfte,bir sigara böreği,bir dilim börekibiraz salata.

ARA:yok.karnım çok dolu idi.napiiim

AKŞAM:ton balıklı salata,bir dilim çavdar ekmek,biraz yoğurt.

ARA:kivi,biraz kabak çekirdeği.

SIVI:beşi bir yerde çay,yeşil çay,bit buçuk litre su

AZULCUUUUUM doğum günün kutluolsun canım.her yeni yaş yeni umutlar ve hayaller demektir.umarım hayalleerin gerçek olur.

Tutastecim, yorum için teşekkürler

Mutlaka faydası olur, bol bol harekettttt

Yorum geliyorrrr:

Genel olarak güzel bir menü, yalnız protein az gibi, akşam yemeğine yağsız ızgara et ilave olsa imiş güzel olurmuş. Onun dışında sıvı tüketimi umarım 1,5 lt en az olmamıştır... Ah bir de spor olsa imiş ne de güzel olacakmışşş....

selam arkadaşlar...
SALI GÜNÜ MENÜM:

açken bir bardak ılık su, zeytinyağında beklemiş yarım kuru incir.

KAHVALTI:İki dilim kepekli ekmek lor peyniri ile,
4-5 dilim salatalık domates,
Az bal ve tahin pekmez,
2 Zeytin,
2 bardak şekersiz çay.

ARA: 1 Elma, 1fincan şekersiz nescafe

ÖĞLE: 1 haşlanmış yumurta,
1 küçük salatalık,
1 küçük domates,
1 yeşil biber,
2 dal brokoli,
3 kaşık yoğurt,
1,5 dilim kepek ekmeği.

ARA: Bir avuç dut kurusu, bir bardak süt.

AKŞAM: Ton balıklı salata,
3 servis kaşığı bezelye,
2 kaşık yoğurt,
1,5 dilim kepekli ekmek.

ARA: 3 fincan çay(şekersiz),
1 kase patlamış mısır.

bakalım 2.gün nasıl olacak dikkat etmeye çalıştım.Ama ben galiba kilo alacam bu gidişle yanlış bişey yapmıyorumdur umarım.:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…