50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ambitious dün zeytinyağında beklemiş kuru inciri sormuşsun görmedim afedersin yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş o yüzden yiyorum.yine KK'dan öğrendiğin bişey. ama ben bağırsakları da süper çalıştırdığını söyleyebilirim...

genel olarak güzel bir menü ama inşallah mısır az yağlıdır..suyunu da içtiysen süper bi de spor olsaymış..

benim menüm de şöyle:
kalkınca ballı sirkeli su

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
yarım domates
teryağ-bal reçel (azar)
5i 1 yerde

ara
1 kase nesfit

öğle
1 kase yayla çorbası
yarım tabak etli bezelyeli patates yemeği

ara
1 br 5i 1 yerde
iğde ve kuru üzüm

ara
tarçınlı elma ve lahana

akşam
4-5 y.k. yayla ç.
yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
salata

ara
1 br form çay
8-10 kuru üzüm

ara
2 kivi

su 1.5lt
spor 40 dk bisiklet
45 dk yürüyüş
250 mekik

azulcum doğum günün kutlu olsuuuuuuuuun...

spor bel ağrım var bu aralar nedense ondan biraz sallıyorum inşallah başlıcam...

bal a gelince canım regl haftasındayım tatlı krizlri gelmeye başlıyo bende balı masum buldum en azından doğal yani ondan 2 çay kaşığı aldımmm
lahana sarması etli camımm

p.tesiye kadar yokum.zaten regl dönemindeyim bol kaçamak olacak sanki yazmama daha iyi olacak denk geldi anlayacağınız...

SELAM tutastecim baktım da galiba ben yorumluyorum senin menünü bakalım nasıl olacak.:44:

kahvaltı iyi gibi geldi bana.yeşil bişeyler yok sadece.
öğle yemeğinde et var ekmek var sebze var peyniri yoğurdun yerine sayabiliriz herhalde. Tabi ikramlar fazladan olmuş bence ve kesinlikle

2.ara olmayınca öğle dengelenmiş olur heralde..
akşam, 3.ara bence iyi zaten sen iyice oturttun heralde arkadaşım darısı başıma sen barii bişey söyle ben kilo almaya başladım sanki şiştim biraz...

Menü yorumu geliyorrrr:

Kahvaltı güzel, terayağ bal reçel az olduğu için bişi demiyorum...
Ara güzel, belki sabah 2 dilim ekmek, bal ve reçel ile yeterince karbonhidrat alımı olduğu için meyve ya da süt olsa da olurmuş.
Öğle:Güzel, çorba olunca ekmek yememen iyi olmuş, et oranı ne kadardı, protein açısından et olması iyi... Bir de yemeklerin çok az yağlı yapılması da önemli...
Aralar: Güzel, iğde ve kuru üzümün miktarını abartmadıysan eğer...
Akşamı da beğendim, yumurta protein ihtiva ediyor, sebze de var karbonhidrat da. Yine kilo kaybı isteniyorsa yemeklerin az yağ ile pişmesi gerektiğini hatırlatayım.
Son ara da güzel...

Sıvı tüketimi ve sporun da harika...

Hımmm, bel ağrısı :44: Yüzme bel ağrısına da iyi gelen güzel bir spor... Ya da yürüyüş de olabilir... Evet tatlı krizine girip beyaz şekerli ve yağlı tatlıları yemektense bal yemen çok çok iyi olmuş...

Denk gelmiş evet, ama sen sakın kaçamakları abartma yine de... Geçen hafta çok iyi başlayıp birinci olmuştun, regl iken abartmamayı başarabilirsek regl bittiğinde tartıdaki rakamı görmek insana zevk veriyor...

Slm kizlar, belli ki koc bulunamamis. Insallah haftaya ben olurum bir mani cikmazsa.
Bu arada sulisim, gzmnc nerelerdesiniz hic göremiyorum kac gündür ?

..

pek girmiyorum canım ....bu hafta menüz yazmıcam.otokontrol yapmaya çalışıorum menü yazmadan hesap vermeden sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.... ama arada girip sporlara bakıp listeye yazıyorum.....

azulcum bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. nice senelere.....

Azul doğum günün kutlu olsunnn

Teşekkür ederim arkadaşım...

Ayyy çok sağol Ambitious valla çok hoşuma gitti,yemiş kadar oldum,teşekkür ederim yaa....

Teşekkür ederim arkadaşım...

AZULCUUUUUM doğum günün kutluolsun canım.her yeni yaş yeni umutlar ve hayaller demektir.umarım hayalleerin gerçek olur.

Çok sağol,umarım hepimizin güzel hayalleri gerçekleşir,teşekkürler canım
...

benim menüm de şöyle:
kalkınca ballı sirkeli su

azulcum doğum günün kutlu olsuuuuuuuuun...

Çok teşekkürler arkadaşım,sağolun...

Sağol Sulişim,teşekkür ederim...hepinize ayrı ayrı teşekkürler,mutlu ettiniz beni gerçekten,ne

güzel arkadaşlarsınız....iyi ki varsınız...

Günaydin sekerler

Bu hafta böyleyiz bakalim Umarim kilo almayiz
ben bu hafta spor da bildirmicem, steppere de bindim gerci ama düzensiz bir sekilde :)
ama günde en az 11.000 adim atiyorum ki bari kilo almayayim diye

Kizlar iki gündür Mustafa Ceceli kulagima yapisti dün omuzumdaaa basim eksik diye mirildaniyordum bugün fenalasti kiymetini bilemeedim bilemediiiiim diye kulagimda cinliyo adam
yarini düsünmek istemiyorum, mutlala arabesk olur

efsuncum mesaj kutun dolmuş boşaltır mısın???

Merhaba Kızlarr

Bugün izlediğim Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam'da 21 Mart Pazartesi günü için süper bir diyet programı hazırlayacağını söyledi. Bu diyet ile kilolar basen ve göbek bölümündeki yağlardan verilecekmiş. Bende diyet yapmayı uzun zamandır düşünüyordum ama pazartesi gününü bekleyerek Ender Saraç'ın vermiş olduğu listeye göre bir diyet yapayım dedim. Zaten internetten de araştırdığım kadarıyla ve programa bağlanan kişilerin söyledikleri ölçüde Ender Bey'in diyetleriyle zayıflayan kişiler çok olmuş. Hatta annem için kendisini arayıp randevu almak istediğimde randevularının hepsinin dolu olduğunu bu nedenle randevu için ilerleyen zamanlarda tekrar aramam gerektiğini söylediler. Bakalım artık bende Nisan ayının son haftasına kadar 6-7 kilo versem süper olur.
Bilmiyorum bu bide Ender Saraç'ın Formüla 7 hapı varmış aranızda hiç kullanan oldu mu ? Zerrin Özer hatta bununla zayıflamıştı. Bi tanıdığım Nadide Sultanın Lahana hapını kullandı bir işe yaramadığını söyledi ama. Kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

Bu arada benimle birlikte bu listeden yararlanmak isterseniz sabahları saat 08:30'da TNT de Ender Saraç'ın programı var.
Ne bileyim en azından böyle bir diyete hepimiz burada başlarsak en azından aynı diyeti uygulamış oluruz. Yediklerimizi , diyete uyup uymadığımızı yaptığımız kaçamakları birbirimize söyleriz : )))

Birlikten böyle de kuvvet doğar. Hafiflemiş oluruz. :79:

meraba kızlar ben atanıza yeni katılıyorum 58 kiloyum hedefim 54

merhaba hoşgeldin....boyun kaç bu arada......

biz günde 6 öğün beslenerek sağlıklı zayıflamayı baz aldık..diyet yapmıyorum herşeyden az az yiyrek kilo vermeye çalışıyorz.....gün sonunda yada ertesi gün yediklerimizi yazıyoruz birbimizin hatalarını söylüyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…