50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
boyum 1.60 başlangıçta 60 kiloydum şuanda 58 hedefim 54..aslında yaptığım fazla bişey yok sadece yemeği biraz azalttım.şekeri çok kullanırdım onu bıraktım.artı 5 i biryerde çayı içiyorum akşamları..

selam kızlar... kaçak geldi...

şubat başında spora başlarken tartıldığımda 58,5 kiloydum, hedefim 54 şimdilik. bu akşam yeniden tartılcam, bana şans dileyin.

Bende bu günkü menümü paylaşayım istedim.

Sabah:
1 bardak balsız sirkeli su
1 dilim etimek
1 yk bayaz peynir
1 tane zeytin
domates, salatalık

ara:yarım greyfurt

Öğle: okulda olduğum için öğle bu kadar)
Yarım porsiyon tuzsuz ve sossuz sade makarna
Domates , salatalık

ara: yok

Akşam: (en geç 5.30 a kadar )
Yarım porsiyon mantarlı türlü etsiz
3-4 dal maydonoz

Ara: sadece sirkeli su

1.5 litre su, aralarda şekersiz çay ve yeşil çay
spor yok ama sabah 5.30 da kalkıyorum 16.30 a kadar okuldaydım.

Selam kızlar, tam da 'ayyy ne iyi 2 gündür iyi gidiorum' derken bu öğlen dışarıda yemek yediğimiz için kurallarım bozuldu, ama çok da abartmadım bari, yani + yazmaz ama -'de yazmaz...

Menüm:
Kalkar kalkmaz: Elma sirkeli ballı su, 4 kuru erik, 1 bardak daha su
Kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, lor
Ara: 6 badem 2 kuru kayısı
Öğle: 1 porsiyon (8 adet) köfte -yağlı kıymadan yapıldığı için diyete uymuyor, 1 porsiyon piyaz -bol yağ içerdiği için diyete uymuyor, 2 ısırık kepekli ekmek, 2 tane kaymaklı kemal paşa tatlısı -çok güzeldiiiii ve 2 tanede kalabildim, ama diyete uymuyor
Ara: Yok... zaten öğle yemeğinin hazmı biraz zor oldu
Akşam: 4 adet yumurta akı, salata, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği. Hiç yağ içermeyen bir menü ki öğlen telafi olsun
Ara: Tarçınlı yağsız süt

1,5 lt su, 2 kupa bitki çayı

Spor şimdilik yok, evde yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama CD'm ya da indirilmiş videom yok. Leslie, Zumba filan olsa iyi olurduuuuuuuuuuuu bakalım inşallah yaparım.

Son düzenleme:

Akşam evde yurtta yani nerede kalıyorsan orada kapalı mekan egzersizleri deneyebilirsin....

Ahahahahah arabesk miiii

Niye yapıştı ki öööle. E steppera da bindin 11000 adımlar da atınnnn almazsın kilo filan tabiii delice abartmadıysan

Sulisim haftaya gir bariiii.

Koçsuz da pek tadı çıkmıyo yahu
Haftaya koçumuz olur inşallah
Bu hafta menü bildiremicem ben.
Ama son gaz devam tabikide
3 gündür bozmadım bugünden sonrada bozmam
Başımızda biri olunca kendimizi daha iyi kontrol edebiliyoruz ama napalım artık 1 haftalık böyle olucak

Edit:
Efsun Mustafa ceceli dinlediğini duydumm
İnsan o adamın şarkılarını bir kere dinleyince bırakamıyor
Bekle, Tenlerin seçimi şarkısı da muhteşemdir,dinlemediysen tavsiye ederim cnm

sulisim

pazartesi yok:)
salı:ramp it up (45 dk)
çarşamba:ramp it up

dulci ve water kızlar ne alemdesiniz? sporlar nası gidiyor ? watercım seninde nöbet günündü bugün sanki

sulisim haftaya sizi sahalara bekliyoruz...
sporum
pazartesi:sadece mekik (sayısını hatırlamıyorum)
salı:40 dk bisiklet+45 dk yürüyüş+200 mekik
çarşamba:200 mekik+ev temizliği(baya yoruldum )
perşembe:30 dk bisiklet+ mekik+yürüyüş yapmayı düşünüyorum onu cumayla haber veririm.

bi yerde bi yanlışlık var diyodum hem dikkat ediyorum(ama kan ilacı aldığımda iştahım çok açılıyoooo) hem de spor yapıyorum. sonunda buldum..
kanı düşük olanların metabolizması çok yavaş çalışıyormuuuuşşşş.
moralim çok bozuk ben çok sık regl oluyorum ve kanım düşüyor ilaç alsam iştah açıyooo almasam kendimi kötü hissediyorum ve metabolizma da yavaşlıyomuşş zayıflamak hayal oldu benim için..
bana yardım edin yaaa çok takıntı yapar oldum..

çevrenizde zayıflama ürünleriyle kilo verip memnun kalan yok mu..3 kilo versem sonra bırakıp kendim dikkat edicem...:85:

19-saritoka 56 idim 54 oldum 50 olacak ins..

günaydın kızlaaar..nasılsınız ben de bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum bi de regl olacağım engle olmakta zorlanıyorum kendime..kızlar bi kilo listesi gördüm oraya mı yazacağız?? yine efsuna bildirmeyecek miyiz?

su cızelgeyı bır ben yapamadım hee.. Yonlendırmelerın aynısını yaptıgım halde kopyalamadan sonra desteklemıyor dıyor kk..nasıl olacak bu ıs bırı bana anladıveeesın galııı.. ON GORULEN FORMATTA DEGIL DIYO HALA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…