yaptıktan sonra profilinzdeki çizelge kısmına httpden png ye kadar olan kısmı kopyalayıp yapıştırdınız mı?
SELAM tutastecim baktım da galiba ben yorumluyorum senin menünü bakalım nasıl olacak.:44:
kahvaltı iyi gibi geldi bana.yeşil bişeyler yok sadece.
öğle yemeğinde et var ekmek var sebze var peyniri yoğurdun yerine sayabiliriz herhalde. Tabi ikramlar fazladan olmuş bence ve kesinlikle
2.ara olmayınca öğle dengelenmiş olur heralde..
akşam, 3.ara bence iyi zaten sen iyice oturttun heralde arkadaşım darısı başıma sen barii bişey söyle ben kilo almaya başladım sanki şiştim biraz...
yaptıktan sonra profilinzdeki çizelge kısmına httpden png ye kadar olan kısmı kopyalayıp yapıştırdınız mı?
kızlar bende kilo vermek istiyorum evlendıgımde 52 kıloydum sımdı 57 kiloyum moralim cok bozuk kendımı kotu hıssedıyorum cunkı spor yapmadıgım ıcın etlerim cıvık cıvık elime gelıyor53 kilo olmak ıstıyorum burda nasıl zayıflıyorsunuz hırs yaparak herhalde bırde altta kilo cetveli varya onu nasıl ekleyebilirim?
sağol şekerim yorumların için.senin menülerine baktım gayet güzel ve sağlıklı.şimdi bu hafta sanki kilo alacakmış gibi bir his olabilir çünkü her öğünü yiyorsun karnın doyuyor sanki kilo alıyor gibi oluyorsun.ama tam tersi sağlıklı beslendiğin için verirsin.sen böyle devam et canım.bak iki haftaya müthiş bir değişim olur.ama ikimiz de spor yapmıyoruz.ben bu hafta bunun ihtiyacını iyice anladım.çünkü yağlarım yumuşak yumuşuk duruyor.çok gıcık.havalar iyileşmişken yürüyüşe mi başlasam diyorum.evde de gelir biraz mekik felan yaparım.daha düşünme aşamasındayım ama.:))
kızlar bende kilo vermek istiyorum evlendıgımde 52 kıloydum sımdı 57 kiloyum moralim cok bozuk kendımı kotu hıssedıyorum cunkı spor yapmadıgım ıcın etlerim cıvık cıvık elime gelıyor53 kilo olmak ıstıyorum burda nasıl zayıflıyorsunuz hırs yaparak herhalde bırde altta kilo cetveli varya onu nasıl ekleyebilirim?[/QUOT
aslında kilon çok değil canım.Boyun Kaç?Mesela benim hedefim 56 olmak.Boyumda çok uzun değil 1.63 falan ama çok zayıf olmayı sevmiyorum..Ben senin yerinde olsam diyetten çok spora ağırlık veririm.
Kizlar bugün Burger yedimKilo bildirimlerini bana yarin veya Cumartesi özel mesajla yaparsaniz Kilo listesi yaparim
canim benim dert etme sakın öyle 1-2 seferden hemen kilo alınmaz alınacak olsa sık sık yiyen insanlar dağ gibi olurdu
Kizlar bugün Burger yedimKilo bildirimlerini bana yarin veya Cumartesi özel mesajla yaparsaniz Kilo listesi yaparim
Bu günkü menüm
Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 dilim etimek
1 yk beyaz peynir
1 tane zeytin
domates, salatalık
Ara
Yarım greyfurt
öğle(köy okulunda anca bu kadar)
1 dilim etimek
yarım porsiyon tuzsuz melemen
salatalık
Ara
Yarım elma
Akşam
Yarım porsiyon türlü yemegi
2 yk yogurt
ara: yok
Yatmadan önce 1 bardak sirkeli su
1.5 litre su, spor yok
sulisim
pazartesi yok:)
salı:ramp it up (45 dk)
çarşamba:ramp it up
dulci ve water kızlar ne alemdesiniz? sporlar nası gidiyor ? watercım seninde nöbet günündü bugün sanki
Günaydın herkese bol güneşli ve güzel bir günde sirkeli suyumu yudumlarken günaydın demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?