50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptıktan sonra profilinzdeki çizelge kısmına httpden png ye kadar olan kısmı kopyalayıp yapıştırdınız mı?

sağol şekerim yorumların için.senin menülerine baktım gayet güzel ve sağlıklı.şimdi bu hafta sanki kilo alacakmış gibi bir his olabilir çünkü her öğünü yiyorsun karnın doyuyor sanki kilo alıyor gibi oluyorsun.ama tam tersi sağlıklı beslendiğin için verirsin.sen böyle devam et canım.bak iki haftaya müthiş bir değişim olur.ama ikimiz de spor yapmıyoruz.ben bu hafta bunun ihtiyacını iyice anladım.çünkü yağlarım yumuşak yumuşuk duruyor.çok gıcık.havalar iyileşmişken yürüyüşe mi başlasam diyorum.evde de gelir biraz mekik felan yaparım.daha düşünme aşamasındayım ama.:))

kızlar bende kilo vermek istiyorum evlendıgımde 52 kıloydum sımdı 57 kiloyum moralim cok bozuk kendımı kotu hıssedıyorum cunkı spor yapmadıgım ıcın etlerim cıvık cıvık elime gelıyor 53 kilo olmak ıstıyorum burda nasıl zayıflıyorsunuz hırs yaparak herhalde bırde altta kilo cetveli varya onu nasıl ekleyebilirim?

bende az evvel basardim o cetveli eklemeyi..bizim cetvellerin uzerinde bi adres var onu tikla..sayfa seni yonlendiriyor seklini felan secip kilolarinin girisini yapiyordun passworda bi sifre giriyorsun daha sonraki en son sayfada en asagida bi http adresi var onu kopyaklayip buradaki ustte kontrol panelini acip profil duzenleyi tikliyorsun orada cikan cizelge kismina bi kopyaladini yapistiriyorsun oluyor..

teşekkür ederim arkadaşım
doğru ben de spor yapmıyorum. yaa sabah erken kalksam diyorum çocuklar kahvaltıya geçene kadar yürüyüş yapsam 40 dk falan olur mu ki?:44:saat5.30 da kalkmam lazım. ben de bunu düşünme aşamasındayım.senin halk oyunları ne oldu bence iyi bi hareket fırsatı.

Kizlar bugün Burger yedim Kilo bildirimlerini bana yarin veya Cumartesi özel mesajla yaparsaniz Kilo listesi yaparim

Bu günkü menüm
Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 dilim etimek
1 yk beyaz peynir
1 tane zeytin
domates, salatalık

Ara
Yarım greyfurt

öğle(köy okulunda anca bu kadar)
1 dilim etimek
yarım porsiyon tuzsuz melemen
salatalık

Ara
Yarım elma

Akşam
Yarım porsiyon türlü yemegi
2 yk yogurt

ara: yok
Yatmadan önce 1 bardak sirkeli su
1.5 litre su, spor yok

Kizlar bugün Burger yedim Kilo bildirimlerini bana yarin veya Cumartesi özel mesajla yaparsaniz Kilo listesi yaparim

Efsuncum iyi etmişssin arada lazım vallahi. Kendimizi çok sıkmamamız lazım. Abartmadıkça hiiiç bişicik olmas... Sana bildirices kilomusu

Hataya koçumuz olsun mutlaka, by hafta bi ilginç geçtiii

Gayet güzel bir menü. Özellikle miktar olarak çok güzel ayarlamışsın bence :81:

sulisim

pazartesi yok:)
salı:ramp it up (45 dk)
çarşamba:ramp it up

dulci ve water kızlar ne alemdesiniz? sporlar nası gidiyor ? watercım seninde nöbet günündü bugün sanki

Maşallah zuzum sana, incelmeye kararlısın

Beni hiç sorma, arada sırada dambılla uğraşıyorum :125: :101:

Ambitious'un 17.03.11 Perşambe menüsü:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su, 4 erik, 1 bardak daha su

Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kupa tarçınlı süt
Ara: 6 adet fındık, 1 adet kuru kayısı
Öğle: salata, tavuk baget haşlama
Ara: 1 top soya unlu, portakallı, splendalı ve yağsız kek
Ara: 1 adet bruchetta
Akşam: 1 havuç, 1 çarliston biber, yarım domates, 3 adet yağsız altın balık
Ara: 1 kupa tarçınlı süt, 10-12 adet yaban mersini

Spor: 20 dk yüksek tempolu kondisyon bisikleti

Sıvı tüketimi 1,5 lt ye yakın, 1 kupa zencefilli bitki çayı

Ambitious'un 17.03.11 Perşembe menüsü:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su, 4 erik, 1 bardak daha su

Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kupa tarçınlı süt
Ara: 6 adet fındık, 1 adet kuru kayısı
Öğle: salata, tavuk baget haşlama
Ara: 1 top soya unlu, portakallı, splendalı ve yağsız kek
Ara: 1 adet külahta peynir
Akşam: 1 havuç, 1 çarliston biber, yarım domates, 3 adet yağsız altın balık
Ara: 1 kupa tarçınlı süt, 10-12 adet yaban mersini

Spor: 20 dk yüksek tempolu kondisyon bisikleti

Sıvı tüketimi 1,5 lt ye yakın, 1 kupa zencefilli bitki çayı

Son düzenleme:
Günaydın herkese bol güneşli ve güzel bir günde sirkeli suyumu yudumlarken günaydın demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…