50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun efsuncum. :)

sagol canim :)

Efsuncum iyi etmişssin arada lazım vallahi. Kendimizi çok sıkmamamız lazım. Abartmadıkça hiiiç bişicik olmas... Sana bildirices kilomusu

Hataya koçumuz olsun mutlaka, by hafta bi ilginç geçtiii

olmaz olmaz da, cok da rahatlamak iyi degil :)
Evet canim lütfen kilolari bana mümkünse gecen haftakini hatirlatarak özel mesaj ile yazin...
Kocsuz cok hafta gecti burada, haftaya ben olamazsam ben yaparim diyen var mi ?

canım özelden yazdım ama geçen haftaki kilom 60.3 tü bunu yazmamışım

SIZEDE GUNAYDIN..SIRKELI SUYUN FAYDASI COKMUS YEMEKLERDEN ONCE VE YATARKEN OZELLIKLE..BUGUN DIYETIMIN 4. GUNUNDEYIMM..ISE YARIYOR HEEE..

ben sadece sabahları içiyorum hem sabah hem akşam fazla olmaz mı?
bir de senin boyun kaç hedeflerimiz ve şu anki kilolarımız aynı sayılır..seni kendime rakip seçebilirim..

ben sadece sabahları içiyorum hem sabah hem akşam fazla olmaz mı?
bir de senin boyun kaç hedeflerimiz ve şu anki kilolarımız aynı sayılır..seni kendime rakip seçebilirim..

valla rekabet farkli bi heyecan kadar cok isterim fakat bayuma gore 50 kg hedef az gibi geldi banada..hesaplamalarda ideal 52 diyo 1.60 boy..ama fazlaliklarim sagimda solumda ayni duruyo sanki hala...

fikir alisverisleri gercekten cok guzel oluyor ama bazen insani o kadar zorluyorlarki " illa kalbimi kir" diyorlar..iki gun once bi arkadasimla konusurken diyetteyim dedim protein diyeti..tutturdu protein diyetinden kim kilo vermis o iyi degil yok sunu dene yok bunu dene..mesela patates diyeti bana bir haftada 3 kilo verdirdi baska arkadas 5 kilo verdi..demek istedim butun diyetler her insanda ayni sonucu vermez..kilo verme ve cocuk yapma:her ikiside sabir isi..insan kendini zorladikca daha cok stres yapiyor verecegine aliyor bile..

Kizlar bugün Burger yedim Kilo bildirimlerini bana yarin veya Cumartesi özel mesajla yaparsaniz Kilo listesi yaparim

selam efsun,afiyet olsunben bu hafta başladım 60 kilo ile bu sabah tartıldım hala 60 kiloyum:2: koç olmadığı için menü belirtmedim ama hergün aynı şekilde devam ediyorum. koçluk sistemi olduğu için başlamıştım.umarım bu hafta sıkı bi koçumuz olur.bu arada yeterli sayıda mesaj yazmadığım için özelden mesaj atamıyorum kendimi dışlanmış hissettimkolay gelsin...görüşmek üzere...

selam
bende zayıflamaya karar verenlerdenim.
ne yemeyi biliyorum ne diyeti.şuursuzca yaşıyorum.57 kiloyum.geçen sene 48 kiloydum.o kiloma geri dönmek istiyorum.
artık sizi takipteyim. :82:

SIZEDE GUNAYDIN..SIRKELI SUYUN FAYDASI COKMUS YEMEKLERDEN ONCE VE YATARKEN OZELLIKLE..BUGUN DIYETIMIN 4. GUNUNDEYIMM..ISE YARIYOR HEEE..

ben hem çörek otu çiğnedim hemde sirkeli su içtim 23 günde tabi sıkı bir diyette yanında 66.5 kg dan 60.3 oldum şimdi sadece sirkeli su içiyorum çünkü çörek otunun adı geçince bile midem kalkıyor.

bir yanlışlık oldu bu kiloyu 30 günde verdim 23 gününde sirkeli su içtim.Şimdi oldu.

efsuncum özelden mesaj atamıyorum. 58.2 den 57.9 a düştüm bu hafta çok dikkatli değildim ama günde 2 bardak ballı sirkeli su içtim.Bu açlığımı ve tatlı krizimi bastırdı.haftaya 3 bardak içeceğim tadını da seviyorum ben.herkese bol gram vermeli yeni bir hafta diliyorum.

bir yanlışlık oldu bu kiloyu 30 günde verdim 23 gününde sirkeli su içtim.Şimdi oldu.

merhaba canım sirkeli suyu sen nasıl içtin , yemeklerden önce mi sonra mı içtin.hızlı vermişsin kilolarını. tebrik ederim umarım tekrar almayız. ben 4 ayda 5 kilo vermiştim geri 3 ayda 6 kilo aldım o yüzden bu hatayı yapmayıp almayacağım.

merhabaa iyi akşamlar herkese tartıldım kızlar bu sabah moralim bozuldu ama geçen cuma 45,8 ya da 45,9 du tam hatırlamıyorum ama bu hafta 46,3 olmuşum hemde h.sonları hariç 2 haftadır hiiiç kaçamak yapmıyorum ama bu hafta ne yeşil çay ne de başka b. çayı içmedim acaba ondan mı böyle oldu

merhaba canım ben ilk defe kilo vermek istedim çok sıkı tuttum sabah öğle akşam çörek otu çiğniyordum ve geceleri yatmadan öncede 1 su bardagı sıcağa yakın suya 2 yemek kaşığı sadece sirke koyup içiyordum. Bitki çayı içiyormuşum gibi düşünüyorum. Maalesef tadı çok kötü şimdi içine biraz limon sıkarak içiyorum .İnşalah geri almam çünkü istemiyorum kiloları bu arada çörek otunu bıraktım artık midem bulanıyor çörek otu yerine sabah ve akşam sirkeli su içiyorum.

Efsun selam,

İşte kilo bildirimim:

Geçen cuma: 51,8 idi bu cuma: 51,1 oldu

Acccaip yorgun hissediyorum regl gelio galibaaa:89:

boşver takma kimseyi zayıfladığını çekememiştir..patates diyeti nasıl bişey anlatır mısın..
evet senin boyun daha uzun ben 55-56 yım.benim 50 olmam lazım.52 ye kadar yarışalım o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…