SIZEDE GUNAYDIN..SIRKELI SUYUN FAYDASI COKMUS YEMEKLERDEN ONCE VE YATARKEN OZELLIKLE..BUGUN DIYETIMIN 4. GUNUNDEYIMM..ISE YARIYOR HEEE..
ben içemiyorum sirkeli su yaa sirkeden nefret ederim zaten kokusundan fln.ancak ballı limonlu su içiyorum[/Q
COK FAYDALIYMIS ZAYIFLAMA DISINDA HERSEYE AMA NEDENSE 5 GUN ICTIM BENIM MIDEME DOKUNDU DEVAM EDEMEDIM..
Afiyet olsun efsuncum. :)
Efsuncum iyi etmişssin arada lazım vallahi. Kendimizi çok sıkmamamız lazım. Abartmadıkça hiiiç bişicik olmas... Sana bildirices kilomusu
Hataya koçumuz olsun mutlaka, by hafta bi ilginç geçtiii
sagol canim :)
olmaz olmaz da, cok da rahatlamak iyi degil :)
Evet canim lütfen kilolari bana mümkünse gecen haftakini hatirlatarak özel mesaj ile yazin...
Kocsuz cok hafta gecti burada, haftaya ben olamazsam ben yaparim diyen var mi ?
canım özelden yazdım ama geçen haftaki kilom 60.3 tü bunu yazmamışım
SIZEDE GUNAYDIN..SIRKELI SUYUN FAYDASI COKMUS YEMEKLERDEN ONCE VE YATARKEN OZELLIKLE..BUGUN DIYETIMIN 4. GUNUNDEYIMM..ISE YARIYOR HEEE..
ben sadece sabahları içiyorum hem sabah hem akşam fazla olmaz mı?
bir de senin boyun kaç hedeflerimiz ve şu anki kilolarımız aynı sayılır..seni kendime rakip seçebilirim..
Kizlar bugün Burger yedimKilo bildirimlerini bana yarin veya Cumartesi özel mesajla yaparsaniz Kilo listesi yaparim
ben hem çörek otu çiğnedim hemde sirkeli su içtim 23 günde tabi sıkı bir diyette yanında 66.5 kg dan 60.3 oldum şimdi sadece sirkeli su içiyorum çünkü çörek otunun adı geçince bile midem kalkıyor.
bir yanlışlık oldu bu kiloyu 30 günde verdim 23 gününde sirkeli su içtim.Şimdi oldu.
merhaba canım sirkeli suyu sen nasıl içtin , yemeklerden önce mi sonra mı içtin.hızlı vermişsin kilolarını. tebrik ederim umarım tekrar almayız. ben 4 ayda 5 kilo vermiştim geri 3 ayda 6 kilo aldım o yüzden bu hatayı yapmayıp almayacağım.
fikir alisverisleri gercekten cok guzel oluyor ama bazen insani o kadar zorluyorlarki " illa kalbimi kir" diyorlar..iki gun once bi arkadasimla konusurken diyetteyim dedim protein diyeti..tutturdu protein diyetinden kim kilo vermis o iyi degil yok sunu dene yok bunu dene..mesela patates diyeti bana bir haftada 3 kilo verdirdi baska arkadas 5 kilo verdi..demek istedim butun diyetler her insanda ayni sonucu vermez..kilo verme ve cocuk yapma:her ikiside sabir isi..insan kendini zorladikca daha cok stres yapiyor verecegine aliyor bile..
Efsun selam,
İşte kilo bildirimim:
Geçen cuma: 51,8 idi bu cuma: 51,1 oldu
Acccaip yorgun hissediyorum regl gelio galibaaa:89:
süpersin ambitious koç olmadığı halde iyi vermişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?