Boşuna mı süslü lakabını yakıştırmıştım sana, tanıyoruz artık birbirimiziEv yapımıysa afiyet olsun, yemesen kızardım :)) Güzel bir gün olmuş
Ben haftasonu cozuttum kısmen, senin geçen haftaki mazeretinle aynı: keyfim yoktu. Şimdi de hiçbişi yiyesim yok, fiziksel olarak rahatsız olunca yiyorum, sebep hala aynı, keyfim yok. Keyfimin bile kilo dengesi var anlayacağın
Arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katılabilir miyim?Ocak ta diyete başladım 72 kiloydum şimdi 60 kiloyum sanırsam burdan takip etmem lazım hedefim 50 olmak yardımcı olursanız sevinirim .:) Bu arada boyum 1.63cm.
sulisim
pazartesi yok:)
salı:ramp it up (45 dk)
çarşamba:ramp it up
dulci ve water kızlar ne alemdesiniz? sporlar nası gidiyor ? watercım seninde nöbet günündü bugün sanki
iyi akşamlar kızlarr... bugün tartıldım. sadece 8 gün spor salonuna gittim veeee sonuç;
58,5'den 57,9'a düşmüşümmmmmm
yağ oranım da %1 düşmüş. çooook sevindim
duzenlı sporun ve tabıkı duzenlı beslenmenın sonucu tebrıkler cok guzel
Maşallah zuzum sana, incelmeye kararlısın
Beni hiç sorma, arada sırada dambılla uğraşıyorum :125: :101:
evet guzel bır gundu ve guzel bır kekdı:) cok sagol.evet canım keyıfsız olunca ınsan kendını mutlu etmek ıcın yemek yıyor sonra ıyıce bunalım oluyor.
canım bu kadar kısa surede bu kadar cok kıloyu nasıl verdın ne yontem uyguladın anlatırmısın?
evet canım aynı gunuz ama ben o gun gıremedım. spor ıdare eder ıste yapabıldıgım kadar yapıyorum tatlı yemegı kesınce sıgara bırakır gıbı oldum resmen asabılestım :)
sulisim
pazartesi hariç diğer günler ramp it up yaptım...
bu arada görünmemişsin bu hafta umarım iyisindir...spor listesi war dimi ?
slm kızlar bana da aranızda yer var mı
bu haftamızın spor 1. AYBUKESSLEM.....tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.......
iyi akşamlar herkese
hayırdır kuzum ew mi müsait diil yoksa senin canın mı istemiyo...
bu arada öğleden sonra kk ya girmekte zorlandım baya ama girdiğimde sana mesaj yazmıştım gönder e basınca garip bişi oldu gelip gelmediğinden emin diilim :26: gelmediyse yeniden yaziciim zuzucumm...
watercım aslında kan şekerin dengelendiği için daha az asabi olman lasım ama sende ters etki yaratmış sanırımkızlar call yapalım mı beraber siz dulci ile daha öncede yapıyodunuz ben pilatesi sewdiğimden call başladım ama dewamı hiç gelmedi :84: belki birlikte başlarsak bende dewam ederim yaw :87:
call ne demek ki
iyi akşamlar herkese
hayırdır kuzum ew mi müsait diil yoksa senin canın mı istemiyo...
bu arada öğleden sonra kk ya girmekte zorlandım baya ama girdiğimde sana mesaj yazmıştım gönder e basınca garip bişi oldu gelip gelmediğinden emin diilim :26: gelmediyse yeniden yaziciim zuzucumm...
watercım aslında kan şekerin dengelendiği için daha az asabi olman lasım ama sende ters etki yaratmış sanırımkızlar call yapalım mı beraber siz dulci ile daha öncede yapıyodunuz ben pilatesi sewdiğimden call başladım ama dewamı hiç gelmedi :84: belki birlikte başlarsak bende dewam ederim yaw :87:
canım bu kadar kısa surede bu kadar cok kıloyu nasıl verdın ne yontem uyguladın anlatırmısın?
Öncelikle her 3 öğün öncesi çörek otu çiğnedim bunu yarım litre ılık su ile yuttum. Diyetimi sıkı yaptım anca haftada bi kaçamak yaptıysam. beyaz ekmeği bıraktım ve ocak başında sporda yapıyordum ama çok değil çünkü takatim kalmıyordu. araya şubat tatili girdi bozuldu tabi şubata kadar 6 kilo vermiştim. Tatil dönüşü tekrar başladım aynı yöntem ama spor yoktu hava şartları musait değildi. Bu diyete sadece akşamları 1 bardak suyla balsız elma sirkesi içtim bu diyette 1 ay devam ettim. 6 kilo verdim. Şimdi 60 kiloyum ama çörek otundan bıktım artık midem bulanmaya başlamıştı. Şimdi diyete devam ediyorum ve sabah akşam sirkeli su içiyorum aç karnına bide öğüne oturmadan hemen su içiyorum midem doluyor buda çok işe yarıyor.
slm kızlar bana da aranızda yer var mı
tamam canım yazdım süper spor yapmışın tebrik ederim..... evet canım va yapıyorum bu hafta pek giremedim....iyiyim çok şükür......
hoşgeldin....tabiki yer var.....
bu haftamızın spor 1. AYBUKESSLEM.....tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.......
tamam canım uyar bana 2 gundur yogundum pek ugrayamadım pazar gunude bıraz yogunlugum var aksama yemeklı mısafır cagırabılırım ama emın degılım :) sonra rahatlıyacagım. bende platesı sevıyorum ama callan daha etkılı bence super sıkılastırıyor gecen sene onun sayesınde sıkılastım ınceldım bırlıkte yaparsak daha motıve oluyoruz
ben sirkeli suyu ıcmeye caalısmıstım ama pek ıcemıyorum sende dıkkat et mıdene zarar vermesın. cörek otunu deneyeyım bakayım bunu hıc duymamıstım tesekkurler yaa ben senın 1 ayda yapabıldıgını yapsam oohhh benden rahat kımse olmaz ama kılo azaldıkca vermekde zorlasıyor. çörek otunu ne kadar yutuyordun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?