50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet guzel bır gundu ve guzel bır kekdı:) cok sagol.evet canım keyıfsız olunca ınsan kendını mutlu etmek ıcın yemek yıyor sonra ıyıce bunalım oluyor.

canım bu kadar kısa surede bu kadar cok kıloyu nasıl verdın ne yontem uyguladın anlatırmısın?

sulisim

pazartesi yok:)
salı:ramp it up (45 dk)
çarşamba:ramp it up

dulci ve water kızlar ne alemdesiniz? sporlar nası gidiyor ? watercım seninde nöbet günündü bugün sanki

evet canım aynı gunuz ama ben o gun gıremedım. spor ıdare eder ıste yapabıldıgım kadar yapıyorum tatlı yemegı kesınce sıgara bırakır gıbı oldum resmen asabılestım :)

iyi akşamlar kızlarr... bugün tartıldım. sadece 8 gün spor salonuna gittim veeee sonuç;

58,5'den 57,9'a düşmüşümmmmmm

yağ oranım da %1 düşmüş. çooook sevindim

canım bu kadar kısa surede bu kadar cok kıloyu nasıl verdın ne yontem uyguladın anlatırmısın?

Öncelikle her 3 öğün öncesi çörek otu çiğnedim bunu yarım litre ılık su ile yuttum. Diyetimi sıkı yaptım anca haftada bi kaçamak yaptıysam. beyaz ekmeği bıraktım ve ocak başında sporda yapıyordum ama çok değil çünkü takatim kalmıyordu. araya şubat tatili girdi bozuldu tabi şubata kadar 6 kilo vermiştim. Tatil dönüşü tekrar başladım aynı yöntem ama spor yoktu hava şartları musait değildi. Bu diyete sadece akşamları 1 bardak suyla balsız elma sirkesi içtim bu diyette 1 ay devam ettim. 6 kilo verdim. Şimdi 60 kiloyum ama çörek otundan bıktım artık midem bulanmaya başlamıştı. Şimdi diyete devam ediyorum ve sabah akşam sirkeli su içiyorum aç karnına bide öğüne oturmadan hemen su içiyorum midem doluyor buda çok işe yarıyor.

Günaydın bayanlar.

Gerçi kimse yorumlamayacak ama ben yine de dünki menümü yazayım...

51.8 den 51.1 e düştüm die, bir de dün giydiğim 34 beden skinny kot gayet de güzel oldu diye, bi de regl olacağım için canım tatlı istiyo diye kendimi kısmadım.

Kendimi kısmadım diyorum çünkü dün bir toplantı için bir otelde idik ve bilirsiniz bu tip organizasyonlarda ikramlar acccaip cezbedici oluyor, bir de etrafınızdakiler yerken sizin bakmanız çoook fena. Ben de yedim işte.

İyi etttimmmm

Son düzenleme:
Evet işte ambitious'un cuma menüsü -önemli not: canı tatlı çekenler okumasın

Kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı su, 4 kuru erik ve yine su

Kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği 1 kupa tarçonlı süt

Ara: 4 tanecik ve minicik çok tahıllı kurabiye

Öğle: haşlanmış sebze, 2 yk kuşkonmaz, 1 sk çerkez tavuğu, somon füme, 4 parça kuzu ve dana eti tatlı olarak da 2 minicik dilim (toplasan bir dilim etmez) cheesecake, 1 minicik dilim çikolatalı karamelli cheese cake, 1 minicik dilim apple crumble (o kadar miniklerdi ki hepsi de bir lokmada bitiyodu) 1 tane boll fıstıklı kadayıfımsı türk tatlısı (bu da küçük), 1 tane de fıstıklı baklava...

Ara: 2 yine milik dilim cheesecke, 2 tane meyveli tartolet, 1 mini un kurabiyesi, 1 minik tam tahıllı kurabiye

Akşam: tabi midem dolu olduğu ve acıkmadığım için yok

Ara: 12 tane yaban mersini, 4 tane kuru erik, 3 tane kuru kayısı, 1 tane kuru incir ve yaklaşık 15 tane de beyas leblebi...

Sonra çörek otu yedim 1 kaşık, elma sirkeli ballı su içtim.

Ööööle güzel bi kaçamak oldu...

Bugün itibariyle dikkat etmeye devammmm, bakalım haftaya 51,1 den 50, 5'e düşmeyi hiç olmazsa hedefliyorum...

Bu günkü menüm

Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 tane etimek
1 kk peynir
domates salatalık, 3-4 dal maydonoz
1 yk patatesli yumurta kızartması

Ara: yok

Öğle
Çıtır tavuk salatası

Ara:1 tane elma

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 yk yoğurt

1 litre su, yatmadan önce sirkeli su

iyi akşamlar herkese

Maşallah zuzum sana, incelmeye kararlısın

Beni hiç sorma, arada sırada dambılla uğraşıyorum :125: :101:

hayırdır kuzum ew mi müsait diil yoksa senin canın mı istemiyo...
bu arada öğleden sonra kk ya girmekte zorlandım baya ama girdiğimde sana mesaj yazmıştım gönder e basınca garip bişi oldu gelip gelmediğinden emin diilim :26: gelmediyse yeniden yaziciim zuzucumm...

watercım aslında kan şekerin dengelendiği için daha az asabi olman lasım ama sende ters etki yaratmış sanırım kızlar call yapalım mı beraber siz dulci ile daha öncede yapıyodunuz ben pilatesi sewdiğimden call başladım ama dewamı hiç gelmedi :84: belki birlikte başlarsak bende dewam ederim yaw :87:

sulisim
pazartesi hariç diğer günler ramp it up yaptım...
bu arada görünmemişsin bu hafta umarım iyisindir...spor listesi war dimi ?

sulisim
pazartesi hariç diğer günler ramp it up yaptım...
bu arada görünmemişsin bu hafta umarım iyisindir...spor listesi war dimi ?

tamam canım yazdım süper spor yapmışın tebrik ederim..... evet canım va yapıyorum bu hafta pek giremedim....iyiyim çok şükür......

slm kızlar bana da aranızda yer var mı

hoşgeldin....tabiki yer var.....

yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
aybukeeslem 20 0 0 45 0 40 0 0 0 0 0 30 0 0 0 23
lunguist 0 0 0 0 0 45 0 0 45 0 0 45 0 0 45 21
ambitious 0 0 30 40 0 0 0 0 0 0 0 20 0 0 0 12
şule 0 0 0 30 0 0 30 0 0 20 0 0 0 0 0 8

bu haftamızın spor 1. AYBUKESSLEM.....tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.......

call ne demek ki

tamam canım uyar bana 2 gundur yogundum pek ugrayamadım pazar gunude bıraz yogunlugum var aksama yemeklı mısafır cagırabılırım ama emın degılım :) sonra rahatlıyacagım. bende platesı sevıyorum ama callan daha etkılı bence super sıkılastırıyor gecen sene onun sayesınde sıkılastım ınceldım bırlıkte yaparsak daha motıve oluyoruz

ben sirkeli suyu ıcmeye caalısmıstım ama pek ıcemıyorum sende dıkkat et mıdene zarar vermesın. cörek otunu deneyeyım bakayım bunu hıc duymamıstım tesekkurler yaa ben senın 1 ayda yapabıldıgını yapsam oohhh benden rahat kımse olmaz ama kılo azaldıkca vermekde zorlasıyor. çörek otunu ne kadar yutuyordun :)

Son düzenleme:
slm kızlar bana da aranızda yer var mı

hoşgeldin cnm

tamam canım yazdım süper spor yapmışın tebrik ederim..... evet canım va yapıyorum bu hafta pek giremedim....iyiyim çok şükür......

hoşgeldin....tabiki yer var.....

saol canım ellerine sağlık

bu haftamızın spor 1. AYBUKESSLEM.....tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.......

tebrikler

tamam canım sen yoğunluğu atlat dulci den de ses çıksın ona göre bi bakalım artık..benimde dün gece zımbırtı geldi bi kaç gün yürüyüş yapsam daha iyi olur zaten bende işte daha etkili olduğundan yapmak istiyom bi an ewwel sıkılaşalım sonrası daha zewkli olur

canım çörek otunu burda geçen yıl katrace diye bi arkadaş wardı ondan duymuştuk.. aç karna havanda döwüp yada rondodan geçirip suyla içiyodu.. aktardan döwülmüşünü almayın demişti taze daha etkiliymiş... bizde denemiştik onla beraber ben sindirim sistemini düzenlediği için bağırsak prob. olduğu zamanlar yapmıştım faydası olmuştuu ama tadıı iğrençti tabiki baya bi su içiyodum yutabilmek için

ben sirkeli suyu ıcmeye caalısmıstım ama pek ıcemıyorum sende dıkkat et mıdene zarar vermesın. cörek otunu deneyeyım bakayım bunu hıc duymamıstım tesekkurler yaa ben senın 1 ayda yapabıldıgını yapsam oohhh benden rahat kımse olmaz ama kılo azaldıkca vermekde zorlasıyor. çörek otunu ne kadar yutuyordun :)[/QUOTE]

haklısın kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor. her öğün için 1 çay kaşığı özellikle çiğneyip yutuyordum.Önceden dövüpte yutabilirsin ama her öğün için taze hazırlaman gerekir aksi takdirde etkisini kaybeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…