50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar bu hafta başından beri tibete başladım hemde galeta diyeti yapıyorum 1.59 boyndaym 55 kiloyum 50 olana kadar pes etmek yok

Kizlar kilo bildirimlerinizi özel mesajla bekliyorum. mümkünse gecen hafta ve önceki haftayi da yazarsaniz süper olur.

kilo bildirimi özel mesaj atamıyorum sanırsam

4 mart cuma:61,00
11 mart cuma:60,2

geçen hafta cuma:60 kg
bu hafta cuma:59,5

Zuzum dediğin iki durum da söz konusu. Call gerçekten süper ama ne yazık ki eşlik edemeyeceğim ben bu sıralar. Yeni tempoya alıştıktan sonra tekrar konuşuruz bu konuları :) Call ı aslında hareketleri öğrenene kadar video ile yapıp, sonra kendi müziğin eşliğinde yapmak da çok keyifli oluyor. O hareketler vücuda çok iyi geliyor bence. Ben yaptığım dönemde baya bi esneklik kazanmıştım. Sakin ve bana göre yorucu olmayan bi egzersiz olduğu için, başlayacağım ilk spor callanetics olabilir zuzum. Ama en az 1 ay sonra başlarım ben. Ev de ancak o döneme müsait olur benim için zaten.

Kizlar kilo bildirimlerinizi özel mesajla bekliyorum. mümkünse gecen hafta ve önceki haftayi da yazarsaniz süper olur.

Efsuncum ben bu hafta tartılma fırsatı bulamadım ne yazık ki... En son çarşamba tartılmıştım. Onda da 400 gram vermiştim (52.7). Şu an daha fazla geldiğimi tahmin ettiğim için bildirim yapmıyorum bu hafta

selam efsun, ben daha önce mesaj atmıştım özelden yazamıyorum araya kaynamasın. geçen pazartesi başladım 60 kiloydum hala 60 kiloyum

Slm kızlar bu hafta başından beri tibete başladım hemde galeta diyeti yapıyorum 1.59 boyndaym 55 kiloyum 50 olana kadar pes etmek yok

Şimdiden başarılar sana Eğer ki diyet programın tek tip beslenme içeriyorsa, bence uygulama. Kilo verirsin öyle ama sonra fazlasıyla geri alırsın. Burda genelde sağlıklı ve düzenli beslenerek, aynı zamanda miktara dikkat ederek kilo veriyoruz, kolay kolay da geri almıyoruz :)

Canim o zaman ben 52,7 diye kaydediyorum bu haftayi..

EVET CANIM sadece galeta yiyorum aralarda yemeklerde de ekmek yememeye çalışıyorum :26: ama 5 günde 5 kilo diyeti çok cazip geliyor ama zor işte

EVET CANIM sadece galeta yiyorum aralarda yemeklerde de ekmek yememeye çalışıyorum :26: ama 5 günde 5 kilo diyeti çok cazip geliyor ama zor işte

cazip gelmesi değil kalıcı olması önemli..... 5 günde 5 kilo sağlıklı değilki hafta ağırlığının % 10 kadar kilo verilmesini öneriyorlar..... birden çok kilo verildiği zaman vücut güçsüz düşüyor ve kanse dahil bir çok hastalığa sebep oluyor..... aman dikkat et......

kilo vermede önemli olan yağ kaybıdır.....su ve kas kaybı bizi güçsüz düşürür..... 5 günde güden 5 kilonunda malesef hapsinin yağ olma olasılı çok az.........

gel sen bize katıl 6 öğün besleenrek az az sık sık yiyerek yavaş ve kalıcı kilo vermeyi seç......

Ben bu hafta tartılamadım malesef
Geçen hafta çok çıktım ya gözüm korktu moralim bozulmasın dedim
Biraz zaman geçsin belki bi mucize olur

Kimse de girmiyor nedense foruma...

Benim bağırsaklarım bozuldu çok fena Bugün sadece haşlanmış patates yiyorum o nedenle. Spor da yok

Öyle, sinir bozucu bir gün işte...

Son düzenleme:
Bu günkü menüm

Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 tane etimek
1 tane yeşil biber
1 yk beyaz peynir
1 tane zeytin

ara:Yarım greyfurt

öğle
yarım porsiyon tuzsuz haşlanmış karnıbahar
2 yk yogurt

ara: 1 tane elma

akşam:
tuzsuz ve yağsız salata

1 litresini içtim. 2 litre su. 1 bardak yeşil çay ,yatmadan sirkeli su

Eve gidip yatmak uyumak istiyorum, karnıma ağrı giriyor habire, hasta olmak ne fena bişey insan o zaman anlıyor sağlam olanın kıymetini... :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…