hayırdır kuzum ew mi müsait diil yoksa senin canın mı istemiyo...
bu arada öğleden sonra kk ya girmekte zorlandım baya ama girdiğimde sana mesaj yazmıştım gönder e basınca garip bişi oldu gelip gelmediğinden emin diilim :26: gelmediyse yeniden yaziciim zuzucumm...
watercım aslında kan şekerin dengelendiği için daha az asabi olman lasım ama sende ters etki yaratmış sanırımkızlar call yapalım mı beraber siz dulci ile daha öncede yapıyodunuz ben pilatesi sewdiğimden call başladım ama dewamı hiç gelmedi :84: belki birlikte başlarsak bende dewam ederim yaw :87:
Kizlar kilo bildirimlerinizi özel mesajla bekliyorum. mümkünse gecen hafta ve önceki haftayi da yazarsaniz süper olur.
Slm kızlar bu hafta başından beri tibete başladım hemde galeta diyeti yapıyorum 1.59 boyndaym 55 kiloyum 50 olana kadar pes etmek yok
Efsuncum ben bu hafta tartılma fırsatı bulamadım ne yazık ki... En son çarşamba tartılmıştım. Onda da 400 gram vermiştim (52.7). Şu an daha fazla geldiğimi tahmin ettiğim için bildirim yapmıyorum bu hafta
bu haftamızın spor 1. AYBUKESSLEM.....tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.......
Aybükeeslem tebrikler canim
EVET CANIM sadece galeta yiyorum aralarda yemeklerde de ekmek yememeye çalışıyorum :26: ama 5 günde 5 kilo diyeti çok cazip geliyorama zor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?