50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr
bugün döndün annemlerden inşallah bu hafta aranızdayım ama bu gün menü falan yazamayacağım yol falan dereken biraz fazla kaçtı.evdede yemek olmayınca malum....
yarın artık yazarım inşallah...

inşallah herkes iyidir ve bol kilo kayıplı bi hafta olmuştur...

bu arada ben 58 kg altına düşümüşüm. 57.800 gr çıktım
inşallah böle devam eder.Annemde biraz fazla kaçırdık Anne yemekleri leziz malumunuz...

selammmmm herkesee......ben artık aranızdan ayrılıyorum...... çünkü artık içimde 1 mercimek var..... şimdi dr geldim hamileyim.....kesemizi gördük kalp atışlarımızı duyduk artık herkese duyurabilirim......

oranje kilk truf peppermint derken bende bu topikten hamile olup ayrılıyorum.....menü yazamam ama spor listesine devam ediyorum.....spor yaparsanız mutlaka yazın ben ara ara girip onları listeye yazacağım.......

Herkese merhabalar,bugün tartıldım 3 kilo vermişim 2 haftada,yeni diital baskül aldım onda 67,600 çıktım bugün...Herzaman tartıldığım normal baskülümde 64 çıktım...Demek ki bi 70 kilo varmışım ....8 yıllık baskülüm beni hep kandırmışşşçooook üzgünüm ama devammmm,şimdi daha da hırs yaptım

Bu arada kutluyorum sizi,inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi

slm kıslar aranıza katılabilirmiyim.?????ben burçinnnn....

aslında şimdiye kadar 80-89 topiğindendimmm orada 30 kilo kadar verdim....son kilolarım takılıp kaldı yap boz yap boz derken 7-8 aydır 54 le 55 arası gidip geliyorum..hedefim 48 inşallah burada sizlerle ulaşırımmm....

hepimize bol başarılı az kalorisizzzzz günlerrrrrrr.....

malummm yaza az kaldıııı...

Canım, senin adına çoook sevindim :80: Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kucağınıza almayı nasip etsin...

Azmine hayran kaldım
Aramıza hoşgeldin. 30 kiloyu ne kadar zamanda verdin? Bi de boyun kaç?

Canıım çook sevindim. teyze oluyoruz desene. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı,zeki, akıllı bir bebişin olsun inşallah.. darısı bize..

Azul ve Efsun, ikiniz de ne güzel koçluk yapmıştınız, bu hafta da birinizi koç olarak görsek ne güzel ne güzel ne güzel olurduuuuuuuuuuuuuuuu.

Selam hoşgeldin, gr'lar gitmiş sevindim

Azmine hayran kaldım
Aramıza hoşgeldin. 30 kiloyu ne kadar zamanda verdin? Bi de boyun kaç?

canım geçen sene 27 ocakta başladımm...eylülde 54 kiloya düştüm yani yaklaşık 9 ayda verdimmm...7 aydırda 54 kiloyummm...boyum 1.55 yani 84 kiloyken top gibi bişeydimmmm...

evlendiğimde zaten 68 kilo felandım doğum,emzirmeee derken bakmışız 84 kilo olmuşuzzz....

hayatım boyunca hep kiloluydum...ve doğumdan sonra aklım başıma geldi...ama bu son kilomu 7 aydır veremiyorum...şu an 38 beden giyiyorum...boyum kısa olduğu için 48 de çok daha iyi olucağımı düşünüyorummm....bakalım hayırlısı...

size en yakın zaman da eski ve yeni fotomu koyucammm..

Sulişim hayırlı olsun,Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasib eder inşaALLAH,

Çok sevindim senin adına,Allah bağışlasın canım...ara sıra yazarsın konuşuruz yine...

Azul ve Efsun, ikiniz de ne güzel koçluk yapmıştınız, bu hafta da birinizi koç olarak görsek ne güzel ne güzel ne güzel olurduuuuuuuuuuuuuuuu.

Selam kızlar,ben yeni geldim Ankaradaydım yine,baktım koçumuz yok yine,

Ambitious canım ya bu hafta ben yapmayayım da haftaya koç olayım inş. bu hafta biraz yoğun

geçecek sanırım,Efsun yapabilirse iyi olur,yine de ona bi soralım da belki onun da işleri yoğundur,

Ben çıkıcam birazdan zaten,yarına belli olur umarım kimin koç olacağı...kusura bakmayın yaaa olur mu?:78:

tebrikler canımmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Annelik çoookk güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...
ara sıra uğrada bebişin haberlerini alalım....

canım tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı artık bizim başımaıza inşallah.

merhaba kızlar.birkaç gündürgiremedim.hala koç yok gibi sanki.lütfen birileri olsun.böyle olmuyor yoksa.bir hedef belirleyelim en azından.sınırlarımızı bileleim.ne bilim bişeler yapalım.neyse yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.AMBİTİOUS geçmiş olsun canım.anlıyorum halini geçenlerde de benim başıma geldi.tuvalet ve yatak arasında mekik dokudum.patates iyi seçim.tutar mideyi.demli çay da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…