50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

PAZARTESİ MENÜM:

SABAH:ılık sirkeli su,1 bardak süt,bir dilim k ekmek,lor

ARA:biraz kuru dut,badem,fındık

ÖĞLEN:bir parça ekmek,beş altı tane sarma,iki yemek kaşığı kadar yoğurt,bir bardak ayran,bir küçük parça peynir,bir çay kaşığı kadar kaymak(öğrencimin evindeydik mecburen hepsinden biraz tattım:))

ARA:bir avuç kadar,kuru dut,badem,fındık,leblebi

AKŞAM:iki servis kaşığı bakla,bir kaç kaşık domates soslu makarna,salata,iki yemek kaşığı yoğurt

ARA:bir dilim haşhaşlı revani tatlısı(biliyorum aradan saymayacaksınız ama napim biraz kaçamak yapim dimiii.)

SIVI:bir kupa beşi biryerde,iki kupa sıcak su.toplamda birlitraancak gelirsu.

bu arada halk oyunlarına başaldım haftanın üç günü gidiyorum.

ambitious canim gecmis olsun umarim daha iyisndir...

sulisim canim benim cok tebrik ederim cok cok sevindim

Bizim topic cogaliyor, yerim sizi cok güzel haberler bunlar

canım şu haşhaşlı revani tatlısı varya bikez yedim çok beğendim tarifi yok bende...
senmi yaptın tarifi varmı???
internette değişik tarifler var ama yapılmış olması daha garanti de ondan
varsa bi yazarmısın canım yaa

merhaba, üzme tatli canini hirs yapman iyi olmus. hazir bahar gelmisken sen kilolara savas ac..

Canıım çook sevindim. teyze oluyoruz desene. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı,zeki, akıllı bir bebişin olsun inşallah.. darısı bize..

Amin ! Darisi evli olupta bebis isteyenlere insallah. Cileeek teyze oluyoruz :)
ben geleli bu 4. hamilelik cok güzel yaa piril piril genc anneler umarim hersey istediginiz gibi olur sulisim.

KIzlar bu arada koc olmaya gönüllüyüm ancak haftaya tahmin ettigim gibi cok yogun basladim ve kocluk yapamiycam. puanlar vermek, sizi dogru yönlendirmeye calismayi cok isterdim ama zamanim kisitli bu aralar.. ara sira menülere bakip kisa kisa yorumlayabilirim dilerseniz idareten, yada aramizdan bi gönüllü ciksa da yapsak biseyler.. sonucta sistemimiz belli...

Bu arada kutluyorum sizi,inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi

Canım, senin adına çoook sevindim :80: Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kucağınıza almayı nasip etsin...

Canıım çook sevindim. teyze oluyoruz desene. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı,zeki, akıllı bir bebişin olsun inşallah.. darısı bize..

Sulişim hayırlı olsun,Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasib eder inşaALLAH,

tebrikler canımmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Annelik çoookk güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...
ara sıra uğrada bebişin haberlerini alalım....

canım tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı artık bizim başımaıza inşallah.

sulisim canim benim cok tebrik ederim cok cok sevindim

Bizim topic cogaliyor, yerim sizi cok güzel haberler bunlar

Amin ! Darisi evli olupta bebis isteyenlere insallah. Cileeek teyze oluyoruz :)
ben geleli bu 4. hamilelik cok güzel yaa piril piril genc anneler umarim hersey istediginiz gibi olur sulisim.

çok teşekkür ederim herkese.......Rabbim isteyen herkese versin aratmadan.....şimdilik herşey yolunda inş hep böyle devem eder....

arkdaşlar bu koçluk işi 1-2 kişinin yaptığı şey olmamalı.....sürekkli 2-3 kişi dönüp dönüp yaptık....gerçekten zevkli ama zaman isteyen iş.....herkes koç olmalı....5 gün bunun için zaman ayırmalı...hiç birimiz gzmnc kadar yoğun değiliz o doktora yaparken bize çok zaman ayırdı en son derslerine gerekli zamanı ayırmadığı için aramızdan ayrıldı.....o bile bu kadar yoğunluk içinde bize zaman ayırdıysa bunu herkes yapabilir....

herkes aynı şekilde koçluk yapaya bilir yada başka fikirleri vardır....lütfen uzun süredir aramızda olan arkadaşlar sizde gönüllü koçlarımız olun....bu iş tek efsunla azulla olmaz.... her hafta birisi koç olsun vakti müsait olan dtek bir kişinin üstüne kalmasın koçsuz kalmaktansa her hafta 1 kişini koç olması daha iyi değil mi??????

Bu hafta ben koçluğu deneyeyim o halde, yalnız ilk kez böyle bir deneyim olacak, peşinen olası hataları göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Evet gelsin pazartesi menüleri

Hatırlatma

Değerlendirme 15 puan üzerinden, amacımız sağlıklı beslenmek...

3 ana öğün 3 ara öğün hedefliyoruz

Ana öğünlerde hem karbonhidrat hem protein grubu yenmeli...
Günde bir kez az miktarda kaçamağa izin var...

puanlama

Ana öğünler: 3 puan * 3 ana öğün = 9
Ara öğünler: 1 puan * 3 ara öğün = 3
Spor : min 30 dk yapıldı ise = 2
Sıvı tüketimi: min 1,5 lt içildi ise = 1

Tesekkürler ambitious, koclugun hayirli olsun !
Kocum ilk berbat menü geliyor :) berbat ötesi de diyebiliriz :)

Pazartesi:
Sabah: yok
Ara: yok midem gitti, yanima birsey almayi unutmustum bir seminerdeydim sehir disinda..
Ögle: tavada yumurta, ekmek ile
Ara: yok
Aksam: icli köfte 3 tane
ara:üzüm suyu, suyla inceltilmis yarim bardak, elma

sivi tüketimim dün az idi 1 l anca..

Sulisim bu arada 30 dakika kadar yürüyüs yaptim stepper ile
toplamda 12.000 adima varabildim ancak

Son düzenleme:

canımm tebrik ederim çok ama çok sevindim.Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin inş..Rabbim isteyen herkese versin..

ambitious koçluğun hayırlı olsun cnmmm

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun Ambitious,ben de yazayım dünkü menümü,iyi değil ama napalım,

Pazartesi menüm:

Sabah:kahvaltıdan önce bir kivi yedim...yarım saat sonra,Çeyrek ekmek,bi haşlanmış yumurta,2-3 ceviz,2-3 dilim kaşar,az tereyağ,az şekerli çay,bol yeşillik(tere,roka,maydanoz,dere otu)

Ara:3 kestane (son kestaneler artık)

Öğle:yok,zaten kahvaltıyı geç yaptım.

Ara:7-9 kestane

Akşam:iki dilim çavdar ekmeği,tavuk baget 2 tane(fırında)patates,soğan,yeşillik,havuç salatası biraz,bi kase yoğurt

Ara:yok

Spor:yarım saat normal tempoda yürüdüm,su da fazla içemedim yoldaydım genel olarak,1 lt anca içmişimdir.
:97:

Kendi menüm ve puanları (bağırsaklarım fena bozulduğu için kötü bir menü, ama mecburen...)

Bugünki menüm: 21.03.11 Pazartesi

Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates, 2 adet eti form bisküvi 1 puan
Ara: 1 adet haşlanmış patates 1 puan
Öğle: 1 adet haşlanmış patates 1 puan
Ara: 3 adet eti form bisküvi 0 puan
Akşam: 1 kase çorba, 1 adet haşlanmış patates 2 puan
Ara: 1 elma, 1 kase yağsız yoğurt 1 puan
Su: 1 lt az olmuş.. 0 puan
Spor yok 0 puan

Toplam: 6 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…