PAZARTESİ MENÜM:
SABAH:ılık sirkeli su,1 bardak süt,bir dilim k ekmek,lor
ARA:biraz kuru dut,badem,fındık
ÖĞLEN:bir parça ekmek,beş altı tane sarma,iki yemek kaşığı kadar yoğurt,bir bardak ayran,bir küçük parça peynir,bir çay kaşığı kadar kaymak(öğrencimin evindeydik mecburen hepsinden biraz tattım:))
ARA:bir avuç kadar,kuru dut,badem,fındık,leblebi
AKŞAM:iki servis kaşığı bakla,bir kaç kaşık domates soslu makarna,salata,iki yemek kaşığı yoğurt
ARA:bir dilim haşhaşlı revani tatlısı(biliyorum aradan saymayacaksınız ama napim biraz kaçamak yapim dimiii.)
SIVI:bir kupa beşi biryerde,iki kupa sıcak su.toplamda birlitraancak gelirsu.
bu arada halk oyunlarına başaldım haftanın üç günü gidiyorum.
Herkese merhabalar,bugün tartıldım 3 kilo vermişim 2 haftada,yeni diital baskül aldım onda 67,600 çıktım bugün...Herzaman tartıldığım normal baskülümde 64 çıktım...Demek ki bi 70 kilo varmışım ....8 yıllık baskülüm beni hep kandırmışşşçooook üzgünüm ama devammmm,şimdi daha da hırs yaptım
Canıım çook sevindim. teyze oluyoruz desene. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı,zeki, akıllı bir bebişin olsun inşallah.. darısı bize..
Bu arada kutluyorum sizi,inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Canım, senin adına çoook sevindim :80: Allah sağlıklı sıhhatli mutlu mesut kucağınıza almayı nasip etsin...
Canıım çook sevindim. teyze oluyoruz desene. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı,zeki, akıllı bir bebişin olsun inşallah.. darısı bize..
Sulişim hayırlı olsun,Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasib eder inşaALLAH,
tebrikler canımmmm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Annelik çoookk güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...
ara sıra uğrada bebişin haberlerini alalım....
canım tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı artık bizim başımaıza inşallah.
sulisim canim benim cok tebrik ederimcok cok sevindim
Bizim topic cogaliyor, yerim sizi cok güzel haberler bunlar
Amin ! Darisi evli olupta bebis isteyenlere insallah. Cileeekteyze oluyoruz :)
ben geleli bu 4. hamilelik cok güzel yaa piril piril genc anneler umarim hersey istediginiz gibi olur sulisim.
KIzlar bu arada koc olmaya gönüllüyüm ancak haftaya tahmin ettigim gibi cok yogun basladim ve kocluk yapamiycam. puanlar vermek, sizi dogru yönlendirmeye calismayi cok isterdim ama zamanim kisitli bu aralar.. ara sira menülere bakip kisa kisa yorumlayabilirim dilerseniz idareten, yada aramizdan bi gönüllü ciksa da yapsak biseyler.. sonucta sistemimiz belli...
selammmmm herkesee......ben artık aranızdan ayrılıyorum...... çünkü artık içimde 1 mercimek var..... şimdi dr geldim hamileyim.....kesemizi gördük kalp atışlarımızı duyduk artık herkese duyurabilirim......
oranje kilk truf peppermint derken bende bu topikten hamile olup ayrılıyorum.....menü yazamam ama spor listesine devam ediyorum.....spor yaparsanız mutlaka yazın ben ara ara girip onları listeye yazacağım.......
Tesekkür ederim kocum. bugünki menüm daha iyi olacak bu kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?