sağol tatlım yorumların için.koçluğun hayırlı olsun.dün gittim halk oyunlarına bu akşamda var.haftanın üç günü yani.minimum bir saat sürüyor.
diyet yapmaya şubat da karar verdim sanırım 1 ayda 3 kilo vermişim kendim bir liste hazırladım bir de ekmek yemiyorum 58 kilo idim 53 olmayı istiyorum kilo veriyorum fakat aynı kiloda kalamıyorum aynı kiloda olmam için neler yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum.
pazartesi menüm
Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 tane etimek
1 yk beyaz peynir
1 tane zeytin
Ara: yarım greyfurt
Öğle
Haşlanmış tuzsuz karnıbahar
2 yk yoğurt
Ara:1 tane elma
1/4 ayva
akşam
yağsız ve tuzsuz salata
Ara: yok
2 litre su, 2 fincan yeşil çay,spor yok, yatmadan önce sirkeli su
Bu arada koçum ben köy okulundayım haftanın 2 günü sabah6 -akşam 5 çalışıyorum sabahı öğleyi orda topluca yemek zorundayım bunu dikkate alırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
waterspider kullanıcısından alıntı
dulci canım ben bayagı duzelttım beslenmemı ve sporumu hıımm kılomu sana soyleyecektım ama bırazdaha vereyım dıye dusundum :)))) aslında goruntuden kılo aldıgım cok bellı degıl fakat benım psıkolojımm bozuluyr baskulu gorunce ama benım tartıda da mı var bırsey anlamıyrm dun ıle bugun arasında 800 gr var ama bırkac bırsey tarttım sonuclar gramı gramına aynıydı anlamadım.
kızlar ben bugun callana baslama nıyetındeyım bırazdan da ınsaallah yapmayı dusunuyrm sızden nbr plates yapacaktım ama callan yapalım dedık dıye callan yapmaya karar verecegım
bugünkü menüm vasat ama
sabah 1 yumurtadan sucuklu yumurta, az ekmek, 1 bardak ballı tarçınlı süt
öğlen 1 kurabiye
ara 3 kivi, 1 çokonat
akşam 1 kase çorba,1 tabak taze bakla
yemekten yeni kalktım arada yine kivi yerim muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?