50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler
Evet çok haklısın evde olduğumda acayip bozuluyo düzenim
İşe gittiğimde daha iyi besleniyorum sanırım.
Okulda da çok düzensiz oluyor 1 aydır evdeydm haftaya okul var 2 gn daha kötü olucak
Neyse artık şimdilik böyle devam etmek zorundayım yaz tatilinde daha iyi kilo veririm herhalde

Dur dur durrrrr, desem de fayda etmeyebilir, bana da ara ara yeme atakları geldiği için seni anlayabildiğimi söyleyebilirim... Ama bunların sonu gr gr yağların istemediğimiz yerlere yapışarak geri dönmesi....

Water'cım callan nasıl bişey pek bilmediğim için yorum yapamıyorum tatlım, ama yazdıklarına bakıçırsa eğlenceli bir şeye benziyor, haydi bakalım hayılısı :87:

canım callan eglencelı sayılır ama hareketlı bırsey degıl kasları calıstırıyr plates tarzı ama platesten daha agır cok guzel sıkılastırıyor ınceltıyor sonuz mukemmel oluyor tavsıye ederım ama bıraz zor tabıkı

kendi menümün puanlaması geliyorrrrr:

Kahvaltı 1
Yarım haşlanmış patates
Ara:
7 fındık, 2 etiform bisküü 1
Öğle
2 ızgara hamburger köftesi, 1 pors sebze yemeği 2
Ara:
1 elma 1
Akşam
Lorlu, tavuk jambonlu, mantarlı yumurta akı, çeyrek patates, domates, salatalık, biber 3
Ara:
1 kupa tarçınlı süt, yarım dilim ekmek, 2 adet zeytin 1

Sıvı tüketimi
1,5 lt su, 1 kupa bitki çayı 1

Spor:
30 dk eğimli yürüyüş 2

Toplam: 12

Günaydın kızlar,nasılsınız?

Salı menümü yazayım ben,

Sabah:bi dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,bi minik daire sucuk,bi bardak çay

Ara:bi kupa kuşburnu çayı

Öğle:iki simit,yanında kaşar,çay(yemeğim yoktu,iş yerinde ne bulursak artık:78:)

Ara:3 kestane,yarım saat sonra da bi albeni çikolata

Akşam:İki dlim kepek ekmeği,iki fırında tavuk baget,iki-üç dilim patates,bol yeşillik,bi kase yoğurt

Ara:bi kivi,yarım portakal

Spor:Yarım saat leslie yürüyüş ve egzersiz yaptım,bi haftadır yapmıyodum baya yordu beni,2 lt.su içmişimdir...bu kadar.........

günaydin kizlar, nasilsiniz ?

kocum dün yediklerim:

sabah: bir dilim ekmek
ara 2 kk kadar pasta, biraz portakal suyu, 3 adet cips (kutlama)
ögle: süt dilimi 1 knoppers
ara: actimel
aksam: sebze haslamasi, suyunu corba gibi ictim icindeki havuc pirasa, karnibahar (cok cok az) ve kerevizle, brokoliyi ayirdim üzerine yogurt döküp yedim, bir de patlican közlemesi yedim, yesil sogan ve maydonozlu, acili
ara: portekeel

30 dakika spor 13.000 adim

1 litre su tahminen

Son düzenleme:
kizlar isimi su günlerde pek severek yapmiyorum birileri beni uyuz ediyor :84::113:

Hayırdır Efsuncum,zam meselesi mi yine?canını sıkanları boşver salla gitsin,işine odaklanmaya çalış,

Biliyorum zor oluyo ama sabır şart iş yerinde..!
:78:

Hayırdır Efsuncum,zam meselesi mi yine?canını sıkanları boşver salla gitsin,işine odaklanmaya çalış,

Biliyorum zor oluyo ama sabır şart iş yerinde..!
:78:

Zam alamamam ayri dert.. beni sinir eden kisiler var. sabrediyorum baska carem yokki malesef..

Dur dur durrrrr, desem de fayda etmeyebilir, bana da ara ara yeme atakları geldiği için seni anlayabildiğimi söyleyebilirim... Ama bunların sonu gr gr yağların istemediğimiz yerlere yapışarak geri dönmesi....

aynnnen öyleee oluyorr cnmmm

bugun maydonoz kuruyle basladım

bır dılım ekmek cay menemen

oglen yarım gofret bır sıse su (dısarıdaydm )

aksam ıkı dılım borek yedım

hepsı bu...

Bugün dijital tartı aldım
Arkadaşımın tartısı dijital değildi ve geçen hafta tartıldığımda 53ten fazla çıkmıştım
Yemekten önce tartıldım bugün 52,1 çıktı
Yemekten sonra 52,8 çıktı.
2 dilim baklava yedim acaba o mu etki etti ki?
:26:

teşekkür ederim canım yorumların için/ya ben bişi diycem bakliyat ve et protein değilmi ben öyle biliyorum.yanlışmı.hatta akşam ikisi de vardı yemekte acaba abarttımmı demiştim kendi kendime.:44:

Kurubakliyatlar bitkisel protein kaynaklarıdır ama hayvansal proteinler kadar kaliteli değildirler ve aynı işlevi görmezler

Öğlen ya da akşam hayvansal proteini menülerimize eklemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…