rebel salıEki Görüntüle 165801
kızlar banada yardımcı olun ne yıycegımı ne yapcagımı şaşırdım :S stress oldum
sabah bır dılım ekmek bır dılım salam bır bardak meyve suyu
ara 3 5 tane kabehurma :) bır armut
oglen yogurtlu meze kalorısıde az dıye yaptım zaten hasta gıbıydım ne ıstedıgımı bılmıyorum
bu aslında bır dıyet lıstesı degıl ne kadar dengesız beslendıgımı gostermek ıstıorm yardım ıstıorum bıyerde aslında
asıl bomba bı paket bıskrem bı paket cubuk kreker 2 adet top kek
bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıorum sevgılımden ayrıldım naptıgımı bılmıorm. acıkcası..
yardım edınnn :)))
Water'cım callan nasıl bişey pek bilmediğim için yorum yapamıyorum tatlım, ama yazdıklarına bakıçırsa eğlenceli bir şeye benziyor, haydi bakalım hayılısı :87:
kizlar isimi su günlerde pek severek yapmiyorum birileri beni uyuz ediyor :84::113:
Hayırdır Efsuncum,zam meselesi mi yine?canını sıkanları boşver salla gitsin,işine odaklanmaya çalış,
Biliyorum zor oluyo ama sabır şart iş yerinde..!:78:
Dur dur durrrrr, desem de fayda etmeyebilir, bana da ara ara yeme atakları geldiği için seni anlayabildiğimi söyleyebilirim... Ama bunların sonu gr gr yağların istemediğimiz yerlere yapışarak geri dönmesi....
teşekkür ederim canım yorumların için/ya ben bişi diycem bakliyat ve et protein değilmi ben öyle biliyorum.yanlışmı.hatta akşam ikisi de vardı yemekte acaba abarttımmı demiştim kendi kendime.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?