canım mümkünse bu puandan şimdi ekleyeceklerimi de düş çünkü gece sapıttım..eşim işten elinde izmir sandwich ve içli köfte ile geldi akşam dan sonra kivi değil izmir sandwich ve 2 içli köfte yedim((
aynnnen öyleee oluyorr cnmmm
bugun maydonoz kuruyle basladım
bır dılım ekmek cay menemen
oglen yarım gofret bır sıse su (dısarıdaydm )
aksam ıkı dılım borek yedım
hepsı bu...
Bugün dijital tartı aldım
Arkadaşımın tartısı dijital değildi ve geçen hafta tartıldığımda 53ten fazla çıkmıştım
Yemekten önce tartıldım bugün 52,1 çıktı
Yemekten sonra 52,8 çıktı.
2 dilim baklava yedim acaba o mu etki etti ki?:26:
haklısn cnm hastayken dıyet yapıomusunuz :S hastaym ben suanCanım menün pek sağlıklı değil...
6 öğün olmalı, ana öğünlerde her besin grubundan azar azar ve az yağlı olmalı... ara öğünler az miktarda süt grubu, kuru yemiş ya da meyveden oluşmalı.
Zam alamamam ayri dert.. beni sinir eden kisiler var. sabrediyorum baska carem yokki malesef..
Sagol canimALLAH sabır versin canım,bizde de oluyo bazen,idare etcez napalım,
Sagol canim
Ee nasilsiniz bugün ? Kizlar size bi sorum olacak, sehir kardesligi icin resmi bir bir ziyarette, neler hediye edilir bi fikriniz varmi ?
tatlım bence geldiğin şehrin ünlü olan birşeyini götürebilirsin.mesela ben urfadayım şuanda başka bir şehre ziyerete gitsem buradan bakır ve gümüş işleme ürünlerden götürürdüm.senin şehrinin de ünlü olan bir şeyleri vardır muhakkak.
ALLAH sabır versin canım,bizde de oluyo bazen,idare etcez napalım,
Canım sabahki sucuk sadece bir minik daire idi,onu da protein olsun diye yedim,ayrıca tereyağ da bi
çay kaşığı kadar bile değildir,hem ben onu Ghee yapıp yiyorum,zararı olacağını sanmıyorum,hem de
sabah yediklerimizin çoğu akşama kadar eriyo,ondan yani anlatabildim umarım...bir de kuşburnu
çayına niye olmaz dedin onu da anlamadım,sade onla ara yaptım diye ise tamam...:97:
Bugün dijital tartı aldım
Arkadaşımın tartısı dijital değildi ve geçen hafta tartıldığımda 53ten fazla çıkmıştım
Yemekten önce tartıldım bugün 52,1 çıktı
Yemekten sonra 52,8 çıktı.
2 dilim baklava yedim acaba o mu etki etti ki?:26:
Canım minicik bir daire sucuk, tereyağı ile de birleşince gözümde çok yağ canlandı herhalde... Protein için lor ya da yağsız beyaz peynir sanırım daha iyi... yani sabahkiler akşama yakılıyo ama bizim amacımız sadece yediğimiz yakmak değil asıl depolanmışları yakmak ya, o nedenle ne kadar az yağ yersek o kadar iyi...
Ara konusunda da sadece bitki çayı diye demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?