50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben bu haftaki kilo sonucumu cok merak ediyorum.
Kocum, kilo bildirimlerini hangi gün ve nasil yapalim ?

Ben de çok merak ediyorummmmmmmm

Ben diyorum ki kilo bildirimini her zamanki gibi yine sana yapalım, herkes geçen haftaki bu haftaki kilosunu sana en geç cumartesi günü bildirsin, ne dersin?

Haklısın, insanın kendini tutması hakkaten zor... Öyle bir durumda iyice zor, ama ben sanki diyet yapıyormuşuz ki puanlamaya devam edeyim, çünkü amaç kilo kaybı...

rebel çarşamba menü yorumun geliyooo:

Genel olarak da kilo kaybı sağlayacak bir menü değil, ama sağlıklı sayılabilir....

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar, ben daha önce yazmıştım buraya boyumu ve kilomu, ama forma girmek için çabalamaya henüz başlamamıştım o zaman
yani aranıza yeni katılıyorum sayılabilir..:)
Boyum 1,68 ve kilom 55.. bir kaç gün önce pilates ve fitness' a başladım, ..
Benim sorunum göbek çevresinde, bölgesel yağlanma yani,..
İki kilo kadar da fazlam olduğunu düşünüyorum, ama zayıflamak sorunu çözmez, göbekten vermek lazım kiloyu.. Bu ara spora yeni başladığım için kas ağrıları çekiyorum..:)sanırım bunun tek çözümü spora devam etmek..
sizce pilates, bölgesel zayıflama konusunda yeterince etkili olur mu?:97:

Son düzenleme:
Ben de çok merak ediyorummmmmmmm

Ben diyorum ki kilo bildirimini her zamanki gibi yine sana yapalım, herkes geçen haftaki bu haftaki kilosunu sana en geç cumartesi günü bildirsin, ne dersin?

olur canim iyi olur. buradan da bildirebilirsiniz bu hafta kacirmam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…