50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam narçilek bence kesinlikle etkili oluyor. geçen sene bu aylarda ben denemiştim videolardan.yaklaşık bir ay kadar devam ettim. benim sorunumda bölgesel aslında ve seninle aynı boydayız ama ben 60 kiloyum. sadece göbek ve mide bölgesinde yığılma olduğu için rahatsız oluyorum. ama şunu söyleyebilirim, geçen seneden farkım alt göbek çok daha azaldı ben bunu pilatese bağlıyorum. hatta midem alt göbekten daha fazla diyebilirim. tavsiye ederim.aslında devam etmem lazımdı ama araya bazı sıkıntılar girdi işte. biraz kilo vereyim kesinlikle ben de başlıcam....:97::97:

selam arkadaşlar, ilk gelinlik provamdan snra diyet e girmeye karar verdiğim için günlerdir topiğinizi takip ediyorum.
1.60 boyunda ve 55 kiloyum, bel göbek çevremdeki yağlanmadan şikayetçiyim, aynen narçilek arkadaşımızın sölediği gibi. Ama ne yazık ki benim ağır çalışma temposu ve evlilik hazırlıkları arasında spor a gitme şansım yok :26: spor yapamıyorum en azıdan yediklerime dikkat edeyim diyorum, sanki dikkat etmeye çalıştıkça daha da çok yiyiorum...
Beni de aranıza kabul ederseniz belki okuduklarım beni diyet konusunda motive edebilir

Evet haklısınız uzun zamandır tatlı yememiştim ve bi anda gördüm yedim
İlk kaçamağım ama
Artık sizler gibi sadece cuma günleri tartılıcam ama yarın tartılıp haftaya bildiririm ben kilomu
Bu sayılmaz çünkü :26:

rebel çarşamba menü yorumun geliyooo:

Eki Görüntüle 167123

Genel olarak da kilo kaybı sağlayacak bir menü değil, ama sağlıklı sayılabilir....

Canım yorumun için çok teşekkür ederim
Bu arada karnıyarık yağda kızartılmamştı,zaten onun nerdeyse çeyreğini yemiştim.

PERŞEMBE MENÜM

SABAH:
1.5dilim kepek ekmeği lor peyniri ile
az tahin-pekmez, bal, 3 zeytin.

ARA:1 Elma, 1 kuru incir.

ÖĞLE:
2kaşık yoğurt,bi kaç dal marul ve brokoli, bi kaç dilim turp
ince bir dilim beyaz peynir,4 zeytin.

ARA:1 Galeta,bir avuç dut kurusu,2 fincan çay.

AKŞAM:
Fırında sebzeli tavuk(2 baget),salata,2 kaşık yoğurt.

ARA:bir portakal,bir bardak süt.

2 lt su

iyi geceler hepinize kızlar, bu hafta menü yazamadım sanırım önümzdeki haftada öyle olucak ama beslnme prog. aynı tabi arada bi yazarım hepinize mutlu günler

Kocum persembe menüm:
sabah bir dilim ekmek ve zeytin
ara bir lakritz
ögle: pizza cok dilim :)
ara: süt dilimi , muz
aksam: 2 dilim kiymali ve mantarli pizza
ara: actimel

Spor yok 12 saat calistim cok yorgunum
suyu iyi ictim o kadar peyniri yiyince..

1 65 boyunda ve 59-61 kg arası oynuyor kilom geçen yıl 64 ten 60 şa düştüm hedefim 55 ama daha veremiyorum şu akşam atıştırmalarına br dur diyebilsem çekirdek takıntısı oldu eşimle bu aralar her akşam çit çit şimdi yazda geliyo bide dondurma krizi eklenicek eyvahhhh napcaz kızlar yeşil çay hakkında detaylı bilgiye ve uygulamış sonuç almış biri varmı içinizde gerçekten yağları eritiyormu bi diyet yanında kullanılsa işe yararmı

Günaydın kızlar,nerelerdesiniz?

Perşembe menümü yazayım ben,

Sabah:Bi dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,yeşillik,çay

Ara:bi kupa kuşburnu çayı,yarım saat sonra bi halley

Öğle:üç dilim orta boy pizza,yanında bol yeşillik

Ara:10 kaju fıstığı

Akşam:bi tabak mantı,yoğurt,yeşillik,bi turşu

Ara:biraz çekirdek

Spor:45 dk leslie ve bacak egzersizleri yaptım,2 lt. su içtim...

PERŞEMBE menüm

Sabah
1 bardak balsız sirkeli su
1 tane etimek
1 yk beyaz peynir
3 tane zeytin

Ara: 1 tane elma

Öğle
1 kase şehriye çorbası

Ara:yarım greyfurt
1 tane fındıkve badem,1 tane çubuk kraker

Akşam
tuzsuz ve bol kırmızı pul biberli cacık

Ara: yarım kalan greyfurt

1.5 litre su,1 tane yeşil çay
spor yok, yatmadan sirkeli su

Azul menüne bayıldım ya özellikle şu halleyli araya gözüm döndü gözümmm

slm kızlar geçen hafta koç olmayınca burayı biraz bıraktım sonrada yazmadım arada okudum sadece.bu yüzden 57.9 dan 58.4 oldum 1 aydır hiç değişiklik yok ben de ya

hastayken dıyet yapmamaya karar verdım ama yedıklerıme dıkkat edıyordum taakıı bugune kadar yemedım yemeıdm bırden patladı

sabah 1 tost

oglen 1 katık (antakyaya ozgu oldukca soslu bı durum )

bır tane sundea karamellı

1 şişe su ve şişmiş bır gobek.. bu haftakı kacamagım olsun kendıme kızmıyorum hastalıgım bıtınce daha dıkkat edıcem yedıklerıme hedef 54

Azul menüne bayıldım ya özellikle şu halleyli araya gözüm döndü gözümmm

Sağol arkadaşım,pek kilo verdirici bi menü değil ama mecburiyetten bazen böyle oluyo,

Kimse yok bugün burda,koçumuz da kayıp,acaba koçluk zor geldi de kaçtı mı yoksa?

merhaba bayanlar.
perşembe menüm:
sabah:ılık sirkeli su,bir b. süt,bir dilim k. ekmeğe lor
ara:beşer adet badem,fındık,kuru üzüm,on adet kurudut
öğlen:beş altı sarma,bir kase yoğurtlu buğday çorba,bir tane taze soğan,bie bardak ayran biraz yufka ekmek
ara:yok
akşamatlıcan kebap salata
araarkadaşa gitmiştim)bir servis kaşığı kısır birdilim kek,üç bardak çay
sıvı:birer kupa yeşil çay be beşibir çay,bir litre kadar su

CUMA MENÜM:
sabah:ılık limonlu su,bir b. süt,bir dilim k. ekmeğe lor
ara:beşer adet badem,fındık,kuru üzüm,on adet kurudut
öğlen:bir büyük tabak buğdaylı,nohutlu ekşili çorba,bir küçük bardak ayran,biraz yufka ekmek
ara:yok(çğlenleri ağır olduğu için yapamıyorum.)
akşam:fırında tavuk patates,yoğurtlu havuç salata bir dilimden biraz fazla kepek ekmek.
ARA:daha yapmadım.arkadaşlara gidecem ikramlardan çok az da olsa yerim
sıvı:bir kupa beşibir çay,bir litre su

KİLO BİLDİRİMİM:geçen hafta 55.7 ve bu hafta da 55.7 ondan önce de aynıydı.bu iki haftadır durdu.sanırım şu veli ziyaretleri beni etkiliyor.napacam bilmiyorum.ama daralmaya başladığımı hissediyorum arkadaşlar.incelmem var yani.neyse artık bu haftaya bakacaz.

hımmm, azıcık olduğunu bilemedim ki o zaman yorumumun birazını geri alabilirim

Bugün ofis dışında idim nete giremedim, yorumlar geçe kaldııııı

veee efsun perşembe geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…