Merhaba bayanlar, ben daha önce yazmıştım buraya boyumu ve kilomu, ama forma girmek için çabalamaya henüz başlamamıştım o zaman
yani aranıza yeni katılıyorum sayılabilir..:)
Boyum 1,68 ve kilom 55.. bir kaç gün önce pilates ve fitness' a başladım, ..
Benim sorunum göbek çevresinde, bölgesel yağlanma yani,..
İki kilo kadar da fazlam olduğunu düşünüyorum, ama zayıflamak sorunu çözmez, göbekten vermek lazım kiloyu.. Bu ara spora yeni başladığım için kas ağrıları çekiyorum..:)sanırım bunun tek çözümü spora devam etmek..
sizce pilates, bölgesel zayıflama konusunda yeterince etkili olur mu?:97:
Rebelcim öyle iki de bir tartılma, hafta bir gün sabah bir şey yemeden ve üstünde kıyafet olmadan tartıl.... En iyi böyle takip edersin kilo değişimini. Günün farklı saatlerinde tartılmak çok farkediyor, yediklerin, su, dışkılamavs. nedeniyle...
canım vücuda belli bir zaman alınmayan karbonhidrat,protein şeker gibi gıdalar belli bir aradan sonra alındığında yada mikterı değiştiğinde karşımıza kilo olarak çıkabilir. Örneğin büyük bir dilim pasta yedin vücudunda biriken glikoz tartıda 1 -1,5 kilo fazla göstermesine sebeb olur. Bu da insanların diyet proğramını etkiler. Sadece ne kadar kalori aldın onu düşünerek yediklerine dikkat et. Ve gün içerisinde tartılmamanı tavsiye ederim.
rebel çarşamba menü yorumun geliyooo:
Eki Görüntüle 167123
Genel olarak da kilo kaybı sağlayacak bir menü değil, ama sağlıklı sayılabilir....
Günaydın kızlar,nerelerdesiniz?
Perşembe menümü yazayım ben,
Sabah:Bi dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,az tereyağ,yeşillik,çay
Ara:bi kupa kuşburnu çayı,yarım saat sonra bi halley
Öğle:üç dilim orta boy pizza,yanında bol yeşillik
Ara:10 kaju fıstığı
Akşam:bi tabak mantı,yoğurt,yeşillik,bi turşu
Ara:biraz çekirdek
Spor:45 dk leslie ve bacak egzersizleri yaptım,2 lt. su içtim...
Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma :59,5
Bu hafta cuma:58,3Kim tutar beniiiiiiiii.........
Azul menüne bayıldım ya özellikle şu halleyli arayagözüm döndü gözümmm
Evet haklısınız uzun zamandır tatlı yememiştim ve bi anda gördüm yedim
İlk kaçamağım ama
Artık sizler gibi sadece cuma günleri tartılıcam ama yarın tartılıp haftaya bildiririm ben kilomu
Bu sayılmaz çünkü :26:
Canım yorumun için çok teşekkür ederim
Bu arada karnıyarık yağda kızartılmamştı,zaten onun nerdeyse çeyreğini yemiştim.
[/COLOR][/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?