Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma :59,5
Bu hafta cuma:58,3Kim tutar beniiiiiiiii.........
Sağol arkadaşım,pek kilo verdirici bi menü değil ama mecburiyetten bazen böyle oluyo,
Kimse yok bugün burda,koçumuz da kayıp,acaba koçluk zor geldi de kaçtı mı yoksa?
KİLO BİLDİRİMİM:geçen hafta 55.7 ve bu hafta da 55.7 ondan önce de aynıydı.bu iki haftadır durdu.sanırım şu veli ziyaretleri beni etkiliyor.napacam bilmiyorum.ama daralmaya başladığımı hissediyorum arkadaşlar.incelmem var yani.neyse artık bu haftaya bakacaz.
selam narçilek bence kesinlikle etkili oluyor. geçen sene bu aylarda ben denemiştim videolardan.yaklaşık bir ay kadar devam ettim. benim sorunumda bölgesel aslında ve seninle aynı boydayız ama ben 60 kiloyum. sadece göbek ve mide bölgesinde yığılma olduğu için rahatsız oluyorum. ama şunu söyleyebilirim, geçen seneden farkım alt göbek çok daha azaldı ben bunu pilatese bağlıyorum. hatta midem alt göbekten daha fazla diyebilirim. tavsiye ederim.aslında devam etmem lazımdı ama araya bazı sıkıntılar girdi işte. biraz kilo vereyim kesinlikle ben de başlıcam....:97::97:
Zuzum dediğin iki durum da söz konusu. Call gerçekten süper ama ne yazık ki eşlik edemeyeceğim ben bu sıralar. Yeni tempoya alıştıktan sonra tekrar konuşuruz bu konuları :) Call ı aslında hareketleri öğrenene kadar video ile yapıp, sonra kendi müziğin eşliğinde yapmak da çok keyifli oluyor. O hareketler vücuda çok iyi geliyor bence. Ben yaptığım dönemde baya bi esneklik kazanmıştım. Sakin ve bana göre yorucu olmayan bi egzersiz olduğu için, başlayacağım ilk spor callanetics olabilir zuzum. Ama en az 1 ay sonra başlarım ben. Ev de ancak o döneme müsait olur benim için zaten.
Efsuncum ben bu hafta tartılma fırsatı bulamadım ne yazık ki... En son çarşamba tartılmıştım. Onda da 400 gram vermiştim (52.7). Şu an daha fazla geldiğimi tahmin ettiğim için bildirim yapmıyorum bu hafta
selammmmm herkesee......ben artık aranızdan ayrılıyorum...... çünkü artık içimde 1 mercimek var..... şimdi dr geldim hamileyim.....kesemizi gördük kalp atışlarımızı duyduk artık herkese duyurabilirim......
oranje kilk truf peppermint derken bende bu topikten hamile olup ayrılıyorum.....menü yazamam ama spor listesine devam ediyorum.....spor yaparsanız mutlaka yazın ben ara ara girip onları listeye yazacağım.......
dulci canım ben bayagı duzelttım beslenmemı ve sporumu hıımm kılomu sana soyleyecektım ama bırazdaha vereyım dıye dusundum :)))) aslında goruntuden kılo aldıgım cok bellı degıl fakat benım psıkolojımm bozuluyr baskulu gorunce ama benım tartıda da mı var bırsey anlamıyrm dun ıle bugun arasında 800 gr var ama bırkac bırsey tarttım sonuclar gramı gramına aynıydı anlamadım.
kızlar ben bugun callana baslama nıyetındeyım bırazdan da ınsaallah yapmayı dusunuyrm sızden nbr plates yapacaktım ama callan yapalım dedık dıye callan yapmaya karar verecegım
hayran kaldım canım sana bravo kesinlikle bu kadar azimli ve sabırlı olamıyorum. düğünüm olacaktı onda bile zar zor 5 kilo verdim
süper canımmmm tebrikler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?