50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmş olsun Lucky, ciddi birşey yoktur umarım.

Ya bir tek ödem değil biliyorum ben Kıyafetler de dar gelir oldu, yanacıklarım şişti biraz.

Alarm alarm alarm. :84:

Cok saglikli bir diyete benziyor, yalniz ben ara ögün göremedim, o esnada acikma durumu olmuyor mu ?

canım tabi acıkıyorsun da açıktığın zaman bir şey yersen vucud besini hemen gelen hazır yemekten alıyor ama yemezsen vucudundaki yağ protein ve karbonhidratlar parçalanıyor işte bu şekilde kilo kaybı oluyor zaten
bi de acıktığın zaman su içmenin mantığı da şuymuş hücre parçalanırken su kullanılıyormuş
su olmayınca parçalanma işlemi gerçekleşemiyormuş
sen su içerek yağların parçalanabilmesi için gerekli mazemeyi vucuda vermiş oluyorsun

haklisin..
canim isin coksa bu hafta istersen ben olayim koc haftaya sen ol ne dersin ?
benim de islerim yogun ama sanirim bu hafta yaptim yaptim yoksa bi ay yapamam gibi görünüyor..

Canım bilmiyorum ya,hatta bu hafta da free takılsak nolur,kimse pek düzenli uğrayamıyor ya ondan

yani,ha bu arada ben 100 gr vermişim Efsun,tam 56 kiloyum...

iyi de iki ögün arasi cogumuz acikirsak elimize ne gecerse saldiriyoruz bu bence tehlikeli. onun disinda hersey cok mantikliymis.

Slm kızlar ben 1.60 boy 59 kilo boy kısa olunca çok hımbıl duruyorrum çalışınca diyet uygulamakta zor gerçi 2 haftadır ama hiç zayıflayamıyorum günde 1 saat yütüyorum yani akşam işçıkışı eve yürüyerek gidiyorum
yardım edin napcam ben

Canım bilmiyorum ya,hatta bu hafta da free takılsak nolur,kimse pek düzenli uğrayamıyor ya ondan

yani,ha bu arada ben 100 gr vermişim Efsun,tam 56 kiloyum...

free takilmak da iyi fikir aslinda aslinda bu hafta icin kurallar koysak menü bildirmeden uymaya calissak ? mesela haftada 3 günde aksamlari sirf meyve ya da haslanmis sebze yesek ve hergün en az 30 dakika yürüyüs / spor sarti..

huuu huuu bende geldim aranıza boy 162 kilo 52.5 50 olsam süper olacak hadi bakalım :)

yeme aliskanliklarin nasil ? bir günde neler yedigini yazar misin ?

çok sağol cnmm...fikrin mantıklı aslında menü bildiren çok az kişi kaldı zaten ben de bildiremeyenlerden biri olarak..Kurallar koyarak kendimizi denetleyebiliriz

ama bu kurallar her zaman icin gecerli olacak diye birsey yok, sadece metabolizmamizi hizlandirma amacli. aliskanlik haline gelince zaten vücut tepki vermiyor..

Tamam geldım gerı Tesekkurler Cuma gunu sunu sormustuum ben gunluk menumu yazmıyorum da yazayımmı dıye bırde kılo bıldırımını ne zaman yapmamız lazım dıye sormustuum..

ama bu kurallar her zaman icin gecerli olacak diye birsey yok, sadece metabolizmamizi hizlandirma amacli. aliskanlik haline gelince zaten vücut tepki vermiyor..

evet haklısın cnm..ben zaten saçma sapan bi düzene girdim bi silkelenmem lazım bi de bu midemden dolayı neden bilmiyorum azıcık bişey atmasam ağzıma sanki günlerdir bir şey yememişim gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…