günaydın kızlaar bir süredir gelemedim nasılsınız??Hem buraya gelemedim hem de yedikleirme çok dikkat edemedim.bi de bi süredir midemden rahatsızım sürekli bi yanma hissi.ilk fırsatta doktora gitmeliyim sanırım(
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün ? Yeni bir hafta, yeni ümitler bu hafta incecik olalim ne dersiniz ?
canim listem evde, sonra kaydederim. Sakin moralini bozma, cünkü reglsin ödem var unutma..
Ben tartilmadim bile :s aslinda bu beni rahatsiz ediyor cünkü ac karnina bi rahatsizdim bi unuttum derken tartilamadim ama yarin sabah insallahcünkü kontrol etmeliyim bu aralar..
Cok saglikli bir diyete benziyor, yalniz ben ara ögün göremedim, o esnada acikma durumu olmuyor mu ?
Ya bir tek ödem değil biliyorum benKıyafetler de dar gelir oldu, yanacıklarım şişti biraz.
Alarm alarm alarm. :84:
Cok saglikli bir diyete benziyor, yalniz ben ara ögün göremedim, o esnada acikma durumu olmuyor mu ?
haklisin..
canim isin coksa bu hafta istersen ben olayim koc haftaya sen ol ne dersin ?
benim de islerim yogun ama sanirim bu hafta yaptim yaptim yoksa bi ay yapamam gibi görünüyor..
canım tabi acıkıyorsun da açıktığın zaman bir şey yersen vucud besini hemen gelen hazır yemekten alıyor ama yemezsen vucudundaki yağ protein ve karbonhidratlar parçalanıyor işte bu şekilde kilo kaybı oluyor zaten
bi de acıktığın zaman su içmenin mantığı da şuymuş hücre parçalanırken su kullanılıyormuş
su olmayınca parçalanma işlemi gerçekleşemiyormuş
sen su içerek yağların parçalanabilmesi için gerekli mazemeyi vucuda vermiş oluyorsun
Geçmş olsun Lucky, ciddi birşey yoktur umarım.
tatlım bu kilo göstergesi nereden ekleniyor çok hoşuma gitti
Canım bilmiyorum ya,hatta bu hafta da free takılsak nolur,kimse pek düzenli uğrayamıyor ya ondan
yani,ha bu arada ben 100 gr vermişim Efsun,tam 56 kiloyum...
çok sağol cnm..Olmadığını umuyorum sanırım reflü :S midem yanıyo sadece sürekli
luckycim gecmis olsuN
Slm kızlar ben 1.60 boy 59 kilo boy kısa olunca çok hımbıl duruyorrum çalışınca diyet uygulamakta zor gerçi 2 haftadır ama hiç zayıflayamıyorum günde 1 saat yütüyorum yani akşam işçıkışı eve yürüyerek gidiyorum
yardım edin napcam ben
çok sağol cnmm...fikrin mantıklı aslında menü bildiren çok az kişi kaldı zaten ben de bildiremeyenlerden biri olarak..Kurallar koyarak kendimizi denetleyebiliriz
ama bu kurallar her zaman icin gecerli olacak diye birsey yok, sadece metabolizmamizi hizlandirma amacli. aliskanlik haline gelince zaten vücut tepki vermiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?