50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah bisküvi yada meyva yiyorum öğlen işyerine gelen yemeklerden çok abartmadan yiyorum akşamlarıda evde ne varsa ondan
Ama ekmeksiz genede bi gram gitmedi ya
Anlaşılan bi diyet lazım ama işyerinde nasıl yapcam
galiba et yoğunluklu oluyor menüler

Tamam geldım gerı Tesekkurler Cuma gunu sunu sormustuum ben gunluk menumu yazmıyorum da yazayımmı dıye bırde kılo bıldırımını ne zaman yapmamız lazım dıye sormustuum..

normalde günlük menü bildiririyoruz hafta ici ama su aralar biraz koc sorunumuz var.. kilo bildirimlerini cuma / cumartesi yapiyoruz. su an da yapabilirsin tabi, bana buradan bildir, ben not ederim..

Yediklerinin oranina dikkat etmeni tavsiye ederim. Sabah hem enerjiye ihtiyactan hem de tok tutmasi icin iyi bir kahvaltiyi ihmal etme. genellikle ana ögünlerde karbonhidrat, protein ve sebze bulundur. Sabahlari agirligi karbinhidrata, öglenleri sebzeye aksamlari ise proteine vermen olumlu olur.

bu belki de iyiye alamet, az ve SIK yemeyi adet edinmis olmayasin ?

olablir mi bunu hiç düşünmemiştim..gerçektende aslında çok doydum gibi geliyo kalkıyorum bi saat sonra acıkıyorm..Zaten geceye kadar sorun yok da bu aralar eşim geç geliyo o yerken cnm çekiyo sorun orada başlıyo

benim 60.7 çıktı cnm her hafta gram olarak artıyorum hoş dikkat de etmiyorum yediklerime..artık edeceğim ama

free takilmak da iyi fikir aslinda aslinda bu hafta icin kurallar koysak menü bildirmeden uymaya calissak ? mesela haftada 3 günde aksamlari sirf meyve ya da haslanmis sebze yesek ve hergün en az 30 dakika yürüyüs / spor sarti..

Ya ben zaten alıştım menü yazmasam da alışkanlık aynı şeyi yapıyorum,ha gece uykum varsa son arayı

falan yapmıyorum bazen mesela,ama genelde uyuyorum,zaten meyveyi de severim elimin altında olunca

yiyorum hep...
Spor da öyle yapıyorum az çok biraz...

bol sebze ve salata ye canim tokluk veriyor. özellikle de proteinle birlestirince, uzun süre acikmiyorum ben, mesela ton balikli peynirli salata yada brokoli ile yogurt..esine söyle erken gelsin

Zaten asil amac o, saglikli beslenmeyi aliskanlik edinmek...

kizlar size bisey sorcam: nisanda cift salona girerken ne yapilabilir ? tipik gül tutma olayi disinda ?

selam kızlar...
bundan yaklaşık 3 ay önce buraya "kızlar sizde mi zayıflıyorsunuz" demiştim...
o zamanlar 72 kg dum...
şimdi 65 kg ile yolculuğuma devam ediyorum...
ağır ama emin adımlarla ilerlemekteyim..

sizi daha ii anlayarak elbette...
umarım 59 olduğum gün aranızda olacağım...

o günden bu güne sizi hep takip ettim...
aranıza geleceğim günü iple çekiyorum..
bana dua edin emi fıstıklar...
artık hepinizi o kadar ii tanıyorum ki....

selam
bende bugün zayıflamaya karar verdim.yazlık kıyafetlerimi deneyip o bel çevresindeki yağ katmanlırımı görünce bana yardım edermisiniz yemek yemeden duramıyorum.. 53tüm şuan 60ım.nerden başlıcağımı kestiremedim bir türlü banada destek oluun :) :) yardımlarınızı bekliyorum

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bende bu günden itibaren aranıza katılıyorum
hoşgeldin pastası yokmu
Cumartesi bakalım kaç kilo olcam şimdik 58 bazen 58.700 şans dileyin ve destek olun banada

Bekleriz

Bulunduğun noktaya gayet güzel gelmişsin, eminim yakında bize katılacağına

Rica ederim, ne demek Ama sakın hafta baştan koptu diye devamını da koparma

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler bende bu günden itibaren aranıza katılıyorum
hoşgeldin pastası yokmu
Cumartesi bakalım kaç kilo olcam şimdik 58 bazen 58.700 şans dileyin ve destek olun banada

Hoşgeldin, iyi şanslar, hepimiz birbirimize destek olmak üzere buradayızzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…