kizlar size bisey sorcam: nisanda cift salona girerken ne yapilabilir ? tipik gül tutma olayi disinda ?
selam
bende bugün zayıflamaya karar verdim.yazlık kıyafetlerimi deneyip o bel çevresindeki yağ katmanlırımı görüncebana yardım edermisiniz yemek yemeden duramıyorum.. 53tüm şuan 60ım.nerden başlıcağımı kestiremedim bir türlü banada destek oluun :) :) yardımlarınızı bekliyorum
Eeee neye karar verdik, koçumuz olacak mııı?
Ben yazayım yine menümü de :
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:Bir dilim çavdar ekmeği, lor
Ara: 6 tane badem
Öğle: Salata, haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç (hepsi de yağsız)
Ara: 1 elma, 1 ısırık fıstıklı baklava
Akşam: 1 kase çorba, 1 minik dilim çavdar ekmeği, 3 parça altınparmak balık, 1 sk makarna, bol salata, lor
Ara: Akşam yemeğini geç yedim diye ara yapmıycam
Sıvı: 1,5 lt civarı, 1 kupa zencefilli limonlu bitki çayı, bisssürü filtre kahve
Spor: 35 dk eğimli ve de deli gibi tempolu yürüyüş
Bence güzel bir gündü
mrb hereksee,6 ay öncesine kadar buraya takılann ve kilosunu kontrol edebilen biriyken;şimdii burdan uzaklaşıp kilo alan biri oldummburda koça hesap verme korkusuyla kaçamakk yapamıyodumm,ama şimdii evdekilerr beni olmusuz etkiliyoo ve ben yiyorumm sporda yapıyorumm ama kilo da aldımm...artık zayıflama zamanıı geldii,yaz geliyoooo.hemen bugünkü yedikelrimi yazarak başlıyorumm:
sabah:1 yeşil çay(okula geciktiğim için kahaltımı yapamadımm)
öğleye kadaar 3 kupa bitki çayları+1 paket eti tadımda
öğle:klasik kahvaltı+1/2 dilim kepek ekmekle+1 bardak yeşil çayla
ara:1 elma
akşam:haşlanmış ıspanak+yoğurt
ara:1 türk kahvesi+soda
gün içinde 3 lt kadar su
hareket:22 dk zumba+30dk pilates+2 km yürüdüm.
selam kızlar ben geldim..
2 haftadır uğramıyorum hastane işlerim falan vardı..ama kilo aldım maalesef..
veeeeeeeeeee bahar geldi içimde acayip zayıflama isteği var..
efsun dediklerine katılıyorum bazen menü yazmak zor geliyor mini detoks çok güzel..
haşlanmış meyve sebzeye örnek olarak birbirimize fikir vermek için yazabiliriz..
hepimize kolay gelsinnnnnnnnn
Rica ederim, ne demekAma sakın hafta baştan koptu diye devamını da koparma
kızlar ya kahvaltı yapamadım evde geç kaldımda işe:2:
şimdik çok acıkdım yoğurtla karıştırıp patetes püresi yedim çok değil ama orta boy 2 patetes hergün bende yazacam bakalım belki yediklerime dikkat etmemi sağlar ya bide ben çayı kahveyi çok seviyorum tatlandırıcı aldım onunla içsem olmazmı ama neskafeyi sade içemiyorum süttozuyla birlikte içiyorum
bide kilo göstergesini nasıl yapıyosunuz ben yapamadım
bide kilo göstergesini nasıl yapıyosunuz ben yapamadım
merhaba arkadaşlar hafta cumadan beri uğramadım.ancak vakit bulabildim.bu hafta kimse koçluk yapmıyor sanırsam.bu detoks tavsiyesi nedir.neler oluyor yavvvv.ben gelmeyeli değişimler olmuşşşş...napcaz anlamadım.menü yazmayacakmıyıss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?