50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ederiz tabiiii....... hoşgeldinnnnn......

Eeee neye karar verdik, koçumuz olacak mııı?

Ben yazayım yine menümü de :

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı:Bir dilim çavdar ekmeği, lor
Ara: 6 tane badem
Öğle: Salata, haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç (hepsi de yağsız)
Ara: 1 elma, 1 ısırık fıstıklı baklava
Akşam: 1 kase çorba, 1 minik dilim çavdar ekmeği, 3 parça altınparmak balık, 1 sk makarna, bol salata, lor
Ara: Akşam yemeğini geç yedim diye ara yapmıycam

Sıvı: 1,5 lt civarı, 1 kupa zencefilli limonlu bitki çayı, bisssürü filtre kahve

Spor: 35 dk eğimli ve de deli gibi tempolu yürüyüş

Bence güzel bir gündü

mrb hereksee,6 ay öncesine kadar buraya takılann ve kilosunu kontrol edebilen biriyken;şimdii burdan uzaklaşıp kilo alan biri oldummburda koça hesap verme korkusuyla kaçamakk yapamıyodumm,ama şimdii evdekilerr beni olmusuz etkiliyoo ve ben yiyorumm sporda yapıyorumm ama kilo da aldımm...artık zayıflama zamanıı geldii,yaz geliyoooo.hemen bugünkü yedikelrimi yazarak başlıyorumm:
sabah:1 yeşil çay(okula geciktiğim için kahaltımı yapamadımm)
öğleye kadaar 3 kupa bitki çayları+1 paket eti tadımda
öğle:klasik kahvaltı+1/2 dilim kepek ekmekle+1 bardak yeşil çayla
ara:1 elma
akşam:haşlanmış ıspanak+yoğurt
ara:1 türk kahvesi+soda
gün içinde 3 lt kadar su
hareket:22 dk zumba+30dk pilates+2 km yürüdüm.

DULCİ ve WATER nasılsnız?son sayfalrda tanıdık sadece szii gördümm...WATER geçmiş olsunn umarım kötüü bişey yokturrr.hastaya da moral verin üzüülmesiin....

Sagol canim, bende anlamiyorum iste Bu arada gecen hafta muazzam bir koctun, emegin ve sabrin icin cok tesekkür ederim

Bence kocumuz degil kurallarimiz olsun bu hafta. Dileyen menü bildirsin, puan vermeden, kesmeden yediklerimizi gözden gecirelim ve hafta icerisinde 3 ana ögün olarak sirf haslanmis sebze ya da meyve yiyelim, mini detoks yani. Ben bu aksam basladim bu olaya, az önce muz ve portakal yedim ve tokum. Her hafta farkli seyler yaparsak eminim metabolizmamiz sasar, kilolar gider Her gün 30 dakika ve fazlasi yürüyüs / spor yaparsak bu da ayrica bize yardimci olur.. Menü bildirmek isterseniz ben karinca kararinca elimden geldigince yorumlarim dilerseniz.

hatta hemen senin menünü yorumlamak isterim :) Menün cok güzelmis. Sirkeli balli su sayesinde hazmin kolaylasir..bugün kilo vermek icin elinden geleni yapmissin, tebrikler

Bahar zayiflamak icin en uygun zaman. Kisin insan soguktan da ister istemez farkli oluyor, daha az hareket, daha cok hirka yelek falan derken geliyor kilolar.. Su an kac kilosun ?
Keske kahvalti yapsaydin sabah, ama ögleye tasimis, kurtarmissin :)
Sporun süper, bu gidisle kilolar gider hic merak etme :)

Bu arada eskilerdense seni bi sevindireyim, peppermint, oranje, suleulku hamileler :)

selam kızlar ben geldim..
2 haftadır uğramıyorum hastane işlerim falan vardı..ama kilo aldım maalesef..
veeeeeeeeeee bahar geldi içimde acayip zayıflama isteği var..
efsun dediklerine katılıyorum bazen menü yazmak zor geliyor mini detoks çok güzel..
haşlanmış meyve sebzeye örnek olarak birbirimize fikir vermek için yazabiliriz..
hepimize kolay gelsinnnnnnnnn

hayrola canim iyisin insallah ? hep birlikte vercez kilolari insallah :)
tüm gün detoksu ben yapamam ama haftada 3 ögünü herkes yapabilir bence..

Rica ederim, ne demek Ama sakın hafta baştan koptu diye devamını da koparma

sağol canım dikkat etmeye çalışırım. ama bugün de dünkü stresten dolayı midem çok kötü. dün toplam yarım saatlik operasyon için 1,5 saat ameliyethanede masada bekledim. sonra da doktor gelmeyecek diye tekrar odaya çıkardılar çok sinirlendim. zaten ameliyathane malum tuhaf bi havası var...üff neyse zaten bişey yiyebileceğimi sanmıyorum. yine de sağol...

herkes selam kızlar uzun zmandır uğrayamıyordum
ama malum yaz yaklaşıyor ve kilo vermemiz gerekiyor ara veren arkadaşlar muhtemelen geri dönecektir
hadi bakalım hepimize kolay gelsin

kızlar ya kahvaltı yapamadım evde geç kaldımda işe:2:
şimdik çok acıkdım yoğurtla karıştırıp patetes püresi yedim çok değil ama orta boy 2 patetes hergün bende yazacam bakalım belki yediklerime dikkat etmemi sağlar ya bide ben çayı kahveyi çok seviyorum tatlandırıcı aldım onunla içsem olmazmı ama neskafeyi sade içemiyorum süttozuyla birlikte içiyorum

hic yememekten iyidir...

nasil bi tatlandirici o ? bal ile denedin mi hic ? ama ne yap et, süt tozundan uzak dur. gereksiz kilo alirsin.. onun yerine az yagli süt katabilirsin.

merhaba arkadaşlar hafta cumadan beri uğramadım.ancak vakit bulabildim.bu hafta kimse koçluk yapmıyor sanırsam.bu detoks tavsiyesi nedir.neler oluyor yavvvv.ben gelmeyeli değişimler olmuşşşş...napcaz anlamadım.menü yazmayacakmıyıss.

TEŞEKKÜR EDERİM EFSUNCUM
eczaneden aldım diyet tatlandırıcıymış şekeri hayatımdan çıkartamadığım için aldım yoksa çay bardağına 2 şeker atanlardanım eh akşama kadarda 10 bardağa yakın çay 2 kupa neskafe içen birisi olunca sıkıntı yaratıyor

Evet ılk menum fakat dun bıraz mıdemı usutmusum bırsey yıyemedım yınede yazayım tecrube olsun kendıme:

Sabah ; 2 bardak sıcak su
ara : 1 elma 2 havuc
ogle :yarım dılım kepek ekmegı 1 yemek kasıgı kadar peynır tatlandırıcılı cay
ara : 1 elma ve tatlandırıcılı sutlu nescafe
aksam : 1 tavuk gogus fırında ve salata..
2 dılımde kek

Canim kocluk zaman isteyen birsey koc sorunumuz var. Ayrica sistemi herkes biliyor, yani yediklerimiz belli, buna uydukca menü bildirmeye gerek de yok.
Simdi diyoruz ki bu hafta bi mini detoks olayi yapalim. Yani haftaya 3 ögün, tercihen aksamlari sirf meyve ya da haslanmis sebze yiyelim ve sart olarak günde en az 30 dakika yürüyüs yada spor yapalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…