TEŞEKKÜR EDERİM EFSUNCUM
eczaneden aldım diyet tatlandırıcıymış şekeri hayatımdan çıkartamadığım için aldım yoksa çay bardağına 2 şeker atanlardanım eh akşama kadarda 10 bardağa yakın çay 2 kupa neskafe içen birisi olunca sıkıntı yaratıyor
Evet ılk menum fakat dun bıraz mıdemı usutmusum bırsey yıyemedım yınede yazayım tecrube olsun kendıme:
Sabah ; 2 bardak sıcak su
ara : 1 elma 2 havuc
ogle :yarım dılım kepek ekmegı 1 yemek kasıgı kadar peynır tatlandırıcılı cay
ara : 1 elma ve tatlandırıcılı sutlu nescafe
aksam : 1 tavuk gogus fırında ve salata..
2 dılımde kek
günaydınkızlaarrr...şimdi bu haftanın kuralları neler??detoks derken bahsettiğiniz şey sadece akşam yemeklerinde (haftada 3 gün) sadece meyve ya da haşlamış sebze yemek mi??yürüyüş ok
bende kilo almak istiyorumm
öglen hic salata / yesillik /sebze yokaksamki kek de olmamis.. Aksamlari mümkün mertebe tatlilardan uzak durmaya calis, hatta ekmekten bile. Hic yeme demiyorum ama az ye, aksam aldigin karbonhidratlar sana kilo olarak dönüyor.. Sabah ve öglen doymaya bak ki aksami hafif gecirebilesin..
evet haklısınız mıdemı usutunce ogle yıyemedım fazla bırsey..aksamkı kekın nedenıde turkıyeden brownı geldı onu yedım hasret gıderdım azıcuk
gecmis olsunsiz türkiyede degil misiniz ?
evet degılım gurbet kusu olup uctum...yaban ellerde kılo vermeye ugrasan bır garıbanım :))))
ay kiyamam. O browniler cok kiymetliydi o zaman
evet canim. mesela bu aksam uygulamak istersen, bu aksam yemek yerine sirf meyve ve /ya haslanmis sebze tüket. Tabi tercihen elma, kivi, ananas, portakal.,...
ve brokoli, karnabahar, lahana, pirasa, kereviz, havuc, salatalik, marul,....
Sebze haslamasinin suyunu corba niyetine az tuzla da icebiliriz lezzetli de oluyor..
aksam yapamam diyen öglen yapsin.. sabah biraz zor olur gibi.. ha yaninda yogurt tüketebilirsiniz ama meyveyle yerseniz asla seker ilavesi olmamali :)
ruhen hasüpersin nabersin ?
evet canım aynen oyleydı.bende yapıyorum evde brownı ama namussuz onun kadar guzel olmuyor..
Deneyeceğim canım ben de bunusebzeyi direkt suya atıp haşlayacak mıyız???
Evet Efsuncum,her an yanında hissedebilirsin beni...
İyiyim napayım,kafamdakileri yazıya döktüm de her ihtimale karşı kendimi kontrol ediyorum,
Napayım ilk kez mülakata gircem de heyecan var baya...:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?