Tamam canim :)
Heyecan sarmis, az kaldi dimi :)
Liste cok güzelmis. bunlari yapan zayiflar tabi hemde sagligini korumus olur.
Aslinda su hazir gidalar bizi mahvediyor..
canım benim çok mutlu oldum :79: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi hamilelik geçiririsin umarımiştah durumları falan nasıl bi değişme warmı :39
yürüyüş ( 60 dk= 6p ) fitness (60 dk=10 p) pilates (60dk=8p)
…… Pzt Pzt Pzt Salı Salı Salı Çrş Çrş Çrş Prş Prş Prş Cum Cum Cum
yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns yryş plts ftns TOPLAM
lunguist 0 0 55 50 0 0 0 0 55 0 0 55 30 0 30 41
efsun 30 0 0 0 0 30 0 0 50 0 0 0 0 0 0 16
azul 30 0 0 30 0 0 0 0 0 45 0 0 0 0 0 11
ambitious 0 0 0 30 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3
linguist tebrikelr
bende ikinciyimcoh gayretliyim coooh :)
Sulisim canim nabersin ?
merhaba kızlar sayfanızı yeni gördüm ve çok beğendim ben 28 yaşında 162 boyunda ve 57 kiloyum bundan 2 sene önce 67 kiloydum spor yaparak 53 kiloya kadar düşmüştüm ama işi bırakınca evde boş otururken değişik tarifler denemeye başladım bide abur cubur. Fazla yemek yiyen biri değilim ama malesef abur cubur yokmu beni mahvediyor yaza hazır olmakta istiyorum 2 gündür yine spora başladım sonrada bu sayfayı bulunca çok sevindim. benide aranıza alırsanız sevinirim...
evet haklısınız mıdemı usutunce ogle yıyemedım fazla bırsey..aksamkı kekın nedenıde turkıyeden brownı geldı onu yedım hasret gıderdım azıcuk
ne güzel bi dert :) kac kilosun?
merhaba kızlar sayfanızı yeni gördüm ve çok beğendim ben 28 yaşında 162 boyunda ve 57 kiloyum bundan 2 sene önce 67 kiloydum spor yaparak 53 kiloya kadar düşmüştüm ama işi bırakınca evde boş otururken değişik tarifler denemeye başladım bide abur cubur. Fazla yemek yiyen biri değilim ama malesef abur cubur yokmu beni mahvediyor yaza hazır olmakta istiyorum 2 gündür yine spora başladım sonrada bu sayfayı bulunca çok sevindim. benide aranıza alırsanız sevinirim...
Kızlar selaaaammmmmmmm
Efsun'cum, rica ederim canım sizler kadar iyi olamasa da koçluk yapmaya çalıştım geçen hafta :34Gerçi benim yağsız protein takıntım var, menüleri de buna göre değerlendirdim ister istemez.
Azul'un gönderdiği yazıda da yağsız protein yiyin yazmış...
Bu haftaki detoxu da ben proteinle birleştirerek uygulıycammm :)
Bugünki menümü yazıyım ben
Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, lor
Ara: 6 tane fındık
Öğle: yağsız tavuk göğüslü domatesli biberli dürüm
Ara: 1 bardak yağsız süt, 1 paket çörekotlu etiform (kalorisi çok az, üstelik lezzetli, tavsiye ederim :)
Akşam: haşlanmış karnıbahar, haşlanmış brüksel lahanası, 1 dilim çavdar ekmeği, bissürü lor, roka, acılı biber ezmesi
Ara: 1 bardak yağsız tarçınlı süt
Su: Yaklaşık 1,5 lt
Bitki çayı: 1 kupa zancefilli limonlu
Spor: 35 dk tempolu yürüyüş
Yani hiç de fena deilmiş
52 yim ama 56 falan olmal istiyorum
linguist tebrikelr
bende ikinciyimcoh gayretliyim coooh :)
Sulisim canim nabersin ?
biz iyiyz canım çok sağolasın sen nasılsın??? van dayım bende seminer çıktı hem iş hem gezi olsun diye geldik bakalım cuma döneceğiz inş.......
ne guzel ya kilo alamiyorum derdinin olmasi insanin :)) valla beni birakn bir ayda 20 kg alamzsam ne olayim :))) varmisiniz iddaya :))) neyse sali gunu menum geliyor..
sabah: 1 dilim kepekli ekmek.yegsiz peynir..salatalik domates ve caaay
ara : elma ve havuuuc
ogle : meyve salatasi bol yogurtlu (ogle yemeklerini is yerinde yiyoruz fazla alternatifim olmuyo )
ara : elmaa
aksam : domates corbasi..salata..yogurrt
suu olarak 2.5 lt
dun spora gidemedim esim sagolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?