merhaba kızlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum ama tartılmaya cesaretim yoktu düne kadar :) dün tartıldım 59 kg yim gözlerime inananmadım acilen zayıflamalıyım benide alırmısınız aranıza???bide menü bildirimi günlükmü yapıyoruz???
cok fazla yiyemiyorum zaten bu menu ile gayet rahat doyabiliyorum..yiyemedigim halde kilo aliyorum yesem ne olacam bilmiyorum valla :)))normalde haftanin 5 gunu spor yapiyorum salona gidiyorum bu hafat biraz tokezledim midem kotu olunca hayirlisi ben pazartesi yenilemek istiyorum yeni kilomu :)) aldim galiba :))
izmirbeauty munumuzu gunluk kilomuzu haftalik veriyoruz hosgeldin
merhaba kızlar uzun zamandır bu konuyu takip ediyordum ama tartılmaya cesaretim yoktu düne kadar :) dün tartıldım 59 kg yim gözlerime inananmadım acilen zayıflamalıyım benide alırmısınız aranıza???bide menü bildirimi günlükmü yapıyoruz???
kalkar kalmaz 1 bardak ılık su
kahvaltı : 1 tane domates 1 tane salatalık çok ince bir dilim kaşar 1 tatlı kaşığı lor 1 çay kaşığı reçel 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak siyah çay.
ara : 2 tane grissini ve ince bir dilim kaşar
öğlen: 3-4 kaşık pirinç pilavı 3-4 kaşık susuz kıymalı bezelye 1 kase yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek
ara 1 tane elma
akşam : küçük bir dilim fırında beşamel soslu karnıbahar ve sebze çorbası ekmek yok
spor:bugün başlıcam leslie 5 mile yapıcam
su 1.5 litre2 fincan limonlu form çay
nasıl sizce kızlar???bana miktar fazla gibi geliyor sizde fikrinizi söylerseniz ona göre düzenlerim tekrar :26:
Öglen ya ekmegi ya pilavi secmeliydin.
Aksamki besamel sos gereksiz olmus, genel olarak saglikli beslenmissin.
günaydın kızlaaar nasılsınız???
Günaydın,ben iyiyim çok şükür,
Sen nasılsın?
Efsun,ambitious,izmirgüzeli,sarıtoka,(başka kimse gözükmüyo şu an)sizler nasılsınız bakayım ince bebekler?
Sen nasılsın?
Efsun,ambitious,izmirgüzeli,sarıtoka,(başka kimse gözükmüyo şu an)sizler nasılsınız bakayım ince bebekler?
Sen nasılsın?
OLur mu canim fazlasiyla ilgilendin, destekledin bizi. Süperdin !
Yagsiz protein takintin yersiz degilmis demek kiIyi ki var o takintin
Temeeem, proteinle birlestir. Incelicezzz
cörekotlu ettformu merak ettim :) aksam aci biberi de eklemisisn, oooh,son aradaki tarcin da yine destekleyici, zencefulli cay da süper...bomba gibi gidiyorsun, spor da 2/2 masallah
ilk günden bu kadar güzel bir motivasyon çok iyi geldi teşekkürler ve merhaba ben yeniyim aranızda
Canıııımmmm, ne güzel bir tanımlama bu
Ben şahsen iyiyim bugün de iyi gidiyor şimdilik bakalım
Sen nasılsın?
ahh ahhh 54 olsam kalkıp oynarım galiba ben de fena takılıyım söylemesi ayıptır 60daspor da yapmaz oldum off off..hoş evde durduğum yok da
Eti form çörekli tuzlu bi bisküvi yağ oranı az, çörek otlu olduğu için besleyici denebilir, kalorisi de çok az.
hakkaten tarçın, acı biber, zencefil ve çörek otu baya desteklemişim menümü, aferim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?