Aramıza hoşgeldin
Alindin bile, hosgeldin aramizaYalniz demedi deme, su aralar "light"iz biraz :) Yinede birlikten güc dogar, bildiklerimizi paylasarak beslenmemize dikkat edip sporda yaparsak kilolari döveriz
Abur cubur olarak neler yiyorsun ? Aslinda cok iy vermissin kilolari , korumak zor tabi.. 4 kiloyu verdircez sana
ay bendehos, uzun zamandir ilk defa 57lerdeyim ama bi 56yi göremedim insallah bu hafta :97:
Burada bulurum insallah etiform var galiba ama cesitleri var mi bakicam, merak ettim :44:
Eveeet metabolizmalarimiz oryantal olsun baharatlarladün labnenin üzerine aci biber attim ekmekle yerken canlanma hissettim hemen bu arada süt dilimi yerine iki gündür babybel peynirine daliyorum ondan kurtulmak icin :26:
ivet ben burdayim..sabah sabah yogurdumu yiyorum is yerimde :))
günaydın kızlarrrr:79:[/
günaydın canım.
ivet ben burdayim..sabah sabah yogurdumu yiyorum is yerimde :))
yogurt super bisi ya valla hem ara ogunde hem ana da yiyorum..gobek eritmede bir numara hemde israrla tavsiye ediyorum gunde yaklasik yarim kg yogur yiyorum daha dogrusu yiyecegim insallah bugun 3. gun :))) protein lazim banaa :))
ahanda bi ölü daha dirildi. kendimi bir an ince belli narin bi bayan gibi hissettim ayhhh
sağol canım benimde acil dövmem lazım bikere almaya başlayınca gidiyor en büyük derdim çikolata cips kolaydı şimdilik cips ve kolayı kestim 1 haftadır ama çikolata yokmu zor oluyor onun çözümüde daha önceden markete gittiğimde o reyonlara uğramamakta buluyordum şimdi yine öyle yapacağım eve sokmayacağım :) yemekle derdim yok fazla yemiyorum zaten hergünde yürüyüş yapıyorum mutlaka bakalım umarım veririm... sen kaç kiloydun, kaç kilo verdin?
efsunnn sobeeeedemek lightlara geçtin bizi unuttun, halbuki ne çalışkan öğrenciler olmuştuk, hep kulaklarını çınlatıyoruz haberin oılsunnn
bu arada acı bbier gerçekten çok faydalı, konuya daldım ama, sindirim sorunu olanlara yardımcı oluyor kesinlikle
ya ben bu kiloda takılıp kaldım.şu detoks işi aklıma yattı.umarım iyi olur.akşamları da yürüyüşe başlıcam.iki haftadır halk oyunlarına gidiyorum bir gram bile faydası olmadı.daha fazla efor sarfetmek lazım sanırım.
kizlar beni de araniza alirmisiniz 59 kilodan 54 kiloya dustum ama baya zamandan beri kilo varemiyorum
Zaten öylesin şekerim baksana avatarına.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?