50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aramıza hoşgeldin

sağol canım

sağol canım benimde acil dövmem lazım bikere almaya başlayınca gidiyor en büyük derdim çikolata cips kolaydı şimdilik cips ve kolayı kestim 1 haftadır ama çikolata yokmu zor oluyor onun çözümüde daha önceden markete gittiğimde o reyonlara uğramamakta buluyordum şimdi yine öyle yapacağım eve sokmayacağım :) yemekle derdim yok fazla yemiyorum zaten hergünde yürüyüş yapıyorum mutlaka bakalım umarım veririm... sen kaç kiloydun, kaç kilo verdin?

efsunnn sobeeee demek lightlara geçtin bizi unuttun, halbuki ne çalışkan öğrenciler olmuştuk, hep kulaklarını çınlatıyoruz haberin oılsunnn

bu arada acı bbier gerçekten çok faydalı, konuya daldım ama, sindirim sorunu olanlara yardımcı oluyor kesinlikle

ya ben bu kiloda takılıp kaldım.şu detoks işi aklıma yattı.umarım iyi olur.akşamları da yürüyüşe başlıcam.iki haftadır halk oyunlarına gidiyorum bir gram bile faydası olmadı.daha fazla efor sarfetmek lazım sanırım.

yogurt super bisi ya valla hem ara ogunde hem ana da yiyorum..gobek eritmede bir numara hemde israrla tavsiye ediyorum gunde yaklasik yarim kg yogur yiyorum daha dogrusu yiyecegim insallah bugun 3. gun :))) protein lazim banaa :))

Selam arkadaşlar.birkeç hafta önce yazmıştım 59um diye.hatta bir akşam 61i bile gördüm.Amaaaaaa 57.3üm 55le hamile kalmıştım.umarm yaza kadar 2 3kilo daha gider.bu arada sabah aç karnına greyfurt içip yarım saat sonra kahvaltı ettim.ve aşırı yiyen biriyim normal yedim sadece.

cipsi bi kere unut :) ama cikolatada sinir koyabiliriz. eve almamak bi kere cok iyi. canin cektiginde bitter cikolata ye ve minnacik bi parca ye. bunu kendini ödüllendirme gibi gör, aliskanlik haline gelmemeli.. yürüyüs cok iyi. ben 64düm, ama uzun sürdü, simdi 57lerdeyim. hedefim aslinda Nisanin ortasi icin 55ti ama sanirim onu yapamicam bari 56 olsun

naber canim ? :) aa madem öyle sahalara döneyim ben de :)
aci biber süper etki yapiyor

canim yaptin mi detoksunu ? bende takildim yine bi kiloya oysa daha düzenliyim hergün en az 30dakikami yapiyorum. ama gidecek bu kilolar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…