50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin, sen yaza kadar 55 olursun bu gidisle..
canim bebisine anne sütü veriyor musun ? Veriyorsan kilo kaybina yardimci olan o hani cok yiyorum dedin ya

İnşaALLAH ol canım,ben de olmanı isterim zaten,

Ben de bugün 40 dk. yürüyüş ve bacak egzersizleri yaptım,yoruldum oturuyorum şimdi...

Yarın tartılacaz bakalım nolcak......:44:

Son düzenleme:
yarini ben de cok merak ediyorum, bugün mutlaka ödem attirici bi cay icmeliyim
tirsiyorum da

Ilknoercum sen hangi yöntemle verdin kilolari?

kizlar yarin /cumartesi tartilacaz unutmayin bugün dikkat edelim detokslar yapildi insallah sporlar ihmal edilmesin veee ödem attiricilari unutmayalim. gecen haftadan fazla kilo bildirimi alamadim
umarim gönderenlerin hepsi listede vardir, eski yeni herkesten su an gecen haftaki veya en son kilolarini bildirmelerini rica ediyorum

Isim 04.03. 11.03. 18.3. 25.03.
ambitious 52,3 51,8 51,1 52,8
yesim tuncer 61 60,2 59,5 58,3
yarenay 58,5 57,9
aybükeeslem 53,4 53,9 53,4
efsun 57,5 58,2 57,3
dulcinea 53,9 53,1 52,7
cilekli_seker 58,2 57,9 58,4
azul 55,9 56,2 56,1
dehliz06 60 60 59
luckyincident 59,9 60,3 60,5
parlaksiyah 45,8 46,3
sulisim 51,9 52,7 53,3
tutaste85 56,5 55,7 55,7
angelmask 52,5
sukranbursa 59
sedaaydin 58

kızlar sabahları kahvaltı yapmadan işe gidiyordum bu sabah sizinde uyarılarınızla kahvaltımı ettim
2 kibrit kutusu peynir 10 adet zeytin 1 adet kaynamış yumurta ve 4 dilim kepek ekmek:18: bir hafta kadar kahvaltı etmesem fena olmayacak haftalık kahvaltını bi günde yaptım ben

o korkuya öğle yemeği bilem yiyemedim şimdik yicem

bide yarın sabahmı tartılacağız aç karna
eh yürüyüş için bahane olacak işten eve yürürüm giderkende bi baskül alırım artık

eh yürüyüş için bahane olacak işten eve yürürüm giderkende bi baskül alırım artık

cok iyi etmissin :) zengin bir kahvalti olmus, yaninda bir iki dilim domates salatalik olsa cok cok iyi olurdu ama böyle bile gayet iyi ve dengeli zeytin sayesinde. tabi miktar disinda, miktar olarak 2 dilim kafi olmaliydi kanimca :94:

ne yap egün atlama, biz hatta ara ögün de yapiyoruz. hemen ye yoksa aksam yemegin gec olacak...

evet cuma sabahlari ac karnina tartiliyoruz. gün icerisindeki kilomu gercek kilomuz olsa da, kontrol etmek icin ac karnina daha iyi cünkü bi günümüz digerini tutmuyor, ibre de ona göre cok cok farkli olabiliyor. ama sabah az da olsa sindirmis oluyoruz ...

nisanı boşverelim mayısa kadar 55 olursun azimlisin. bende mayısa kadar 56 hedefliyorum iki iki gitsin :)

nisanı boşverelim mayısa kadar 55 olursun azimlisin. bende mayısa kadar 56 hedefliyorum iki iki gitsin :)

umarim tüm fazlaliklar hemencik gider :) Ama ben asil Nisanda ince olmaliyim sonra yine olayim ama Nisanda mutlaka olmaliyim yani ay ortasi ciciler giycem bi haftada farkli sebeplerle yakismali

öyle kendımı dıyet moduna sokunca daha cok yemek yıyorum.. yedıklerıme dıkkat edıcem dıyorum artk..

ama bugun evden aceleyle cıktım hıc kahvaltı yapmadım.. sadece 1 tabak arkadaslarla pılavcıda tavuk pılav yedım.. 1 sıse su.. bır tane tofıta.. dahda cnm bsy ıstemıyor.. cok dengesız beslenıyorum farkındayım.. bır duzen oturtamadım kendıme.. sorun yan yaglarım.. onlar ıcın ne yapmak gerekıyor kızlar ???

öncelikle düzgün bir beslenme aliskanligi ve spor.. ben kendimden biliyorum hos, yanlarim hala var, ama azaldi kesinlikle

1 kepçe pilsv ve yarım kase yoğurt yedim işyerinde çaktırmadan toplantı salonunda 30 tane mekik çektim sabahki fazla ekmeklerin yerine akşamda ip atlayayım bakalım teşekkürler iyiki burayı bulmuşum 2 gündür daha bi dikkat ediyorum sayenizde çok yediğimde bana kızın tamammı
ya yazın denize bu kilo ve bu göbişimle gitmek istemiyorum

arkadaşlar benim boyum 1,65 kilom 55 ama 50 ye düşşem süper oluyorum düşemiyorum zayıflama çayı filan denedim sadece olan kilomu koruyo ekstra kilo verdirmiyo yani bu yaz nişanım var ve incecik olmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz lütfeen

Ben başladığımda 53,5 falandım
Gecen hafta tartıldığımda 52,3 çıktım benide eklersen listeye sevinirim

Aaaa hoşgeldin gzmnc,naber nasıl gidiyo okul?iyi misin?kilo verdin mi bakayım? ay çok şey sordum galiba?

Ha bi de biz de seni özledik.....

canim bu ne güzel sürpriz :) biz de seni özledik

:)) evet evet bayagi oldu görüsmeyeli konusmayali.... okul iyi, toplanti yarin bakalim ne olcak

malesef hiiiic kilo veremedim.53e ciktim ve orada takili kaldim.. üstelik acayip bir sislik var karnimda....

2 haftadir spor da yapamiyorum. önce regl, simdi de totodan ufak bi operasyon :) kalcamin üstünde belime yakin yerde, bi yara vardi deri altinda. dr. onu aldi. ama iyiyim cok sukur hicbirsey hissetmedim bile. simdi sadece dikis var. onu da 2 hafta sonra alacak.

ama pazartesinden itibaren baslamaliyim spora. yaz geliyor. artik lahana gibi giyinip kapatamicam fazlaliklari. bir cozum bulmaliyim.

neyse, ee siz nasilsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…