haklısn cnm ama butun gun dışarda oluorm yıycek bsy bulamıorm oyle saglıklı.. sız neler yapıosunuz.öncelikle düzgün bir beslenme aliskanligi ve spor.. ben kendimden biliyorumhos, yanlarim hala var, ama azaldi kesinlikle
Merhaba kızlar :80:
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım. Ben ani olarak işe başladım. Dengem bozuldu. 20 lik diş problemi falan yaşadım. Şu anki işim gereği de hep ayakta olmam gerektiğinden ani kilo vermeye başladım. Dolayısıyla kilo vermemeye çalışıyorum. Kontrolsüz kilo vermek kötü birşey diye düşünüyorum. Pazar günü tartılabilirim sanırım.
Watercım selamlarNasılsın?
:)) evet evet bayagi oldu görüsmeyeli konusmayali.... okul iyi, toplanti yarinbakalim ne olcak
malesef hiiiic kilo veremedim.53e ciktim ve orada takili kaldim.. üstelik acayip bir sislik var karnimda....
2 haftadir spor da yapamiyorum. önce regl, simdi de totodan ufak bi operasyon :) kalcamin üstünde belime yakin yerde, bi yara vardi deri altinda. dr. onu aldi. ama iyiyim cok sukur hicbirsey hissetmedim bile. simdi sadece dikis var. onu da 2 hafta sonra alacak.
ama pazartesinden itibaren baslamaliyim spora. yaz geliyor. artik lahana gibi giyinip kapatamicam fazlaliklari. bir cozum bulmaliyim.
neyse, ee siz nasilsiniz??
Geçmiş olsun Gzmnc,sen iyileş de kilolar verilir merak etme...
Biz de iyiyiz,aynı işte iş,ev koşturmaca,ben de pek veremedim zaten,yaz gelsin veririz zaten ya
sıcakta yemek yenmiyo...
arkadaşlar benim boyum 1,65 kilom 55 ama 50 ye düşşem süper oluyorumdüşemiyorum zayıflama çayı filan denedim sadece olan kilomu koruyo ekstra kilo verdirmiyo yani bu yaz nişanım var ve incecik olmak istiyorum. yardımcı olurmusunuz lütfeen
:)) evet evet bayagi oldu görüsmeyeli konusmayali.... okul iyi, toplanti yarinbakalim ne olcak
malesef hiiiic kilo veremedim.53e ciktim ve orada takili kaldim.. üstelik acayip bir sislik var karnimda....
2 haftadir spor da yapamiyorum. önce regl, simdi de totodan ufak bi operasyon :) kalcamin üstünde belime yakin yerde, bi yara vardi deri altinda. dr. onu aldi. ama iyiyim cok sukur hicbirsey hissetmedim bile. simdi sadece dikis var. onu da 2 hafta sonra alacak.
ama pazartesinden itibaren baslamaliyim spora. yaz geliyor. artik lahana gibi giyinip kapatamicam fazlaliklari. bir cozum bulmaliyim.
neyse, ee siz nasilsiniz??
Merhaba kızlar :80:
Görüşmeyeli herkes iyidir umarım. Ben ani olarak işe başladım. Dengem bozuldu. 20 lik diş problemi falan yaşadım. Şu anki işim gereği de hep ayakta olmam gerektiğinden ani kilo vermeye başladım. Dolayısıyla kilo vermemeye çalışıyorum. Kontrolsüz kilo vermek kötü birşey diye düşünüyorum. Pazar günü tartılabilirim sanırım.
Watercım selamlarNasılsın?
slm kızlar hemen yazayım dün akşam yürüyerek eve gittim sırf baskül almak için 50 dk lık yürüyüş oldu
bir kaç gün önce dışarda tartıldığımda kıyafetlerle 59 kiloydum bu sabah evde tartıldım 57.800 bu hafta net oldu bakalım haftaya cuma kilo verip vermediğim kesin belli olacak 56 olsam ne kadan güzel olur
öfffff ya nişanlım artık beni kıskanmıyo zayıfla deyip duruyo bende 1 kilo versem bi kilo alıyorum akşam işten 7:30 gibi çıkıyorum eve git yemek hazırla sonra ye anca 8:30 veya 9:00 da yiyebiliyorum tabi buda bana safi kilo olarak geri dönüyor napcam ben ya
cok sagol canim... insallah veririz...
ben sabah 52.6 ciktim. ama vücudumu begenmiyorum bu aralar... cok bicimsizmis gibi gözüküyor. aslinda cok degil ama ne bileyim....
aslinda iyi bir kilo. üzme tatli canini sen...
teşekkür ederim canım umarım öyle olur yoksa bu yaz denize gidemem:26:
ya sabah elma sirkesini balla karıştırıp içtim çok kötü etti beni saat 11 e kadar habire su içtim kahvaltı yapamadım öğlen yemek yedim ama hala tadı ağzımda acaba çokmu kattım
ama öğleden önce 1 paket jelibon şekerlerden yedim miğdemdeki ekşime gitsin diye gene de gitmedi
bu arada öğlen 1 porsiyon tavuk suyu çorba 4 adet köfte (köfteler fazlamı oldu acaba???)
salatada ve yoğurtta vardı menude ama onuda saat 4 gibi ara öğüne sakladım
umarim tüm fazlaliklar hemencik gider :) Ama ben asil Nisanda ince olmaliyim sonra yine olayim ama Nisanda mutlaka olmaliyim yani ay ortasiciciler giycem bi haftada farkli sebeplerle yakismali
öyle kendımı dıyet moduna sokunca daha cok yemek yıyorum.. yedıklerıme dıkkat edıcem dıyorum artk..
ama bugun evden aceleyle cıktım hıc kahvaltı yapmadım.. sadece 1 tabak arkadaslarla pılavcıda tavuk pılav yedım.. 1 sıse su.. bır tane tofıta.. dahda cnm bsy ıstemıyor.. cok dengesız beslenıyorum farkındayım.. bır duzen oturtamadım kendıme.. sorun yan yaglarım.. onlar ıcın ne yapmak gerekıyor kızlar ???
Efsun kullanıcısından alıntı
aslinda iyi bir kilo.
boy 1.55 olunca çok kötü duruyo bide 5 aylık hamile gibi göbekte cabası
olsun nisan sonundada alma ciciler için verirsin. benimde kardeşimin sözü olacak haftaya ciciler için bende 55 olsam ama çok zor :)
ben normalde fazla yiyen birisi değilim ama senin gibi diyete başlayacağım dediğimde hep bişeyler yiyesim geliyor bide o diyeti annem mutlaka bozuyor (zayıfsın daha zayıflama yemezsen gücenirim ...) tabi bende bozmaya meyilliyim galiba :) yağlar için spor sporsuz gitmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?