50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar :80:

Görüşmeyeli herkes iyidir umarım. Ben ani olarak işe başladım. Dengem bozuldu. 20 lik diş problemi falan yaşadım. Şu anki işim gereği de hep ayakta olmam gerektiğinden ani kilo vermeye başladım. Dolayısıyla kilo vermemeye çalışıyorum. Kontrolsüz kilo vermek kötü birşey diye düşünüyorum. Pazar günü tartılabilirim sanırım.

Watercım selamlar Nasılsın?

slm canım ıyıyım kusura bakma gec gordum msjını sen nasılsın sana msj atmıstım zaten kac kılo oldun merak ettım bak sımdı sen cok vermıssen gaza geleyım barı. işin hayırlı olsun alısırsın ısıne de ama dıkkat et cok ayakta kalmak varis yapıyor onun ıcın onlemını al

slm kızlar hemen yazayım dün akşam yürüyerek eve gittim sırf baskül almak için 50 dk lık yürüyüş oldu
bir kaç gün önce dışarda tartıldığımda kıyafetlerle 59 kiloydum bu sabah evde tartıldım 57.800 bu hafta net oldu bakalım haftaya cuma kilo verip vermediğim kesin belli olacak 56 olsam ne kadan güzel olur
öfffff ya nişanlım artık beni kıskanmıyo zayıfla deyip duruyo bende 1 kilo versem bi kilo alıyorum akşam işten 7:30 gibi çıkıyorum eve git yemek hazırla sonra ye anca 8:30 veya 9:00 da yiyebiliyorum tabi buda bana safi kilo olarak geri dönüyor napcam ben ya

Geçmiş olsun Gzmnc,sen iyileş de kilolar verilir merak etme...

Biz de iyiyiz,aynı işte iş,ev koşturmaca,ben de pek veremedim zaten,yaz gelsin veririz zaten ya

sıcakta yemek yenmiyo...

Geçmiş olsun Gzmnc,sen iyileş de kilolar verilir merak etme...

Biz de iyiyiz,aynı işte iş,ev koşturmaca,ben de pek veremedim zaten,yaz gelsin veririz zaten ya

sıcakta yemek yenmiyo...

cok sagol canim... insallah veririz...

ben sabah 52.6 ciktim. ama vücudumu begenmiyorum bu aralar... cok bicimsizmis gibi gözüküyor. aslinda cok degil ama ne bileyim....

Canim beslenmene dikkat ediyor, spor yapiyor musun ?

Canim gecmis olsun Iyisin ama simdi dimi ?

Ne isi bu ? DIs problemleri cok kötü olur, gecmis olsun.
Evet kontrolsüz olunca pek iyiye alamet degil ama stresten olabilir

o zaman ona göster bakalim kiskandirmayi ah su erkekler..
canim kilo vermissin, iyi bence bu !

aslinda iyi bir kilo. üzme tatli canini sen...

teşekkür ederim canım umarım öyle olur yoksa bu yaz denize gidemem:26:
ya sabah elma sirkesini balla karıştırıp içtim çok kötü etti beni saat 11 e kadar habire su içtim kahvaltı yapamadım öğlen yemek yedim ama hala tadı ağzımda acaba çokmu kattım
ama öğleden önce 1 paket jelibon şekerlerden yedim miğdemdeki ekşime gitsin diye gene de gitmedi
bu arada öğlen 1 porsiyon tavuk suyu çorba 4 adet köfte (köfteler fazlamı oldu acaba???)
salatada ve yoğurtta vardı menude ama onuda saat 4 gibi ara öğüne sakladım

Efsun kullanıcısından alıntı
aslinda iyi bir kilo.

boy 1.55 olunca çok kötü duruyo bide 5 aylık hamile gibi göbekte cabası

canim kendini zorlama, sirkeli su iyi ama sart da degil. hazmi kolaylastiriyor, destekleyici, ama baska destekler de var, elma gibi.. öglenki köfteler 3 olsa daha iyiydi ama idare eder, yogurt gereksiz olmus, köfte yedin ya.. ama ziyani yok yogurt cok iyi ...
amaaaaaaaa o jelibonlar cok cok gereksiz olmus ya canim su an kac kilosun, söyle de kaydedeyim ..

umarim tüm fazlaliklar hemencik gider :) Ama ben asil Nisanda ince olmaliyim sonra yine olayim ama Nisanda mutlaka olmaliyim yani ay ortasi ciciler giycem bi haftada farkli sebeplerle yakismali

olsun nisan sonundada alma ciciler için verirsin. benimde kardeşimin sözü olacak haftaya ciciler için bende 55 olsam ama çok zor :)

ben normalde fazla yiyen birisi değilim ama senin gibi diyete başlayacağım dediğimde hep bişeyler yiyesim geliyor bide o diyeti annem mutlaka bozuyor (zayıfsın daha zayıflama yemezsen gücenirim ...) tabi bende bozmaya meyilliyim galiba :) yağlar için spor sporsuz gitmiyor malesef.

Efsun kullanıcısından alıntı
aslinda iyi bir kilo.

boy 1.55 olunca çok kötü duruyo bide 5 aylık hamile gibi göbekte cabası

acilen karbonhidratlardan kurtulmalisin, baska caresi yok yoksa o göbek gitmiyo. bende de öyleydi. boyum nerdeyse 10 cm daha fazla ama yapim öyle, yani tüm kilolar göbekte..
hatta su an kilo verirken alt kisimdaki incelme de hosuma gitmiyor. ama belimin kalin olmasindan iyi

havalar duzelsınde yuruyus yaparım dıyorum cnm :) benımde aynı sekılde annem zayıfsın dıyor yapma bıraz zayıflayınca yuzun cokuyor dıyor sorun zaten kılom degıl hanı yan yagları yakabılsem yeter bana.. spor sart ama yurumek dısında hıcbır sporu sevmıyorum.. cok dengesız beslenıyorum bır ara maydonoz kuru yapıyordum vucudum baya sekıle gırdı sonra bıraktım annem sebebıyle..

sabah. yarım dılım ekmek kasar peynırı kıbrıt copu kadar bıle degıldı :) (mıgdemı tutsun yola cıkıcam dıye )

oglen 2 -3 tane zeytınyaglı sarma

ıste burdan sonra koptu ıpler tatlı krızım geldı ve brownı kek yaptım 4 dılım yedm :S

ara : bı kase corba

su ...

bu kafayla bıraz zor zayıflarım :/

günaydın herkeze Efsuncum dün sabah tartı 57:800 gösterdi bakalım haftaya cumaya kaç gösterecek ay şimdiden heyecanlandım galiba diyet deyince biraz daha çok yiyorum
dün gündüz yediğim jelibonlar için ara öğün kullanmadım akşamda bu sefer yarım köfte 1 pörsiyon patetes yedim sonra yiğenlerimle güreş yaptım 25 mekik çektim erisin diye:26:
bu günkü kahvaltım 1 dilim kepek ekmek peyniri çok seviyorum 1.5 kibrit kutusu kadar var galiba daha yemedim birazdan yiyeceğim 6 adet zeytim sonra form çayı ve yeşil çay içeceğim
öğlenki menümde ise pide var bu gün cumartesi ya şirkete öyle geliyor neyse bende yarısını yer yarısını arkadaşlara veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…