havalar duzelsınde yuruyus yaparım dıyorum cnm :) benımde aynı sekılde annem zayıfsın dıyor yapma bıraz zayıflayınca yuzun cokuyor dıyor sorun zaten kılom degıl hanı yan yagları yakabılsem yeter bana.. spor sart ama yurumek dısında hıcbır sporu sevmıyorum.. cok dengesız beslenıyorum bır ara maydonoz kuru yapıyordum vucudum baya sekıle gırdı sonra bıraktım annem sebebıyle..
sabah. yarım dılım ekmek kasar peynırı kıbrıt copu kadar bıle degıldı :) (mıgdemı tutsun yola cıkıcam dıye )
oglen 2 -3 tane zeytınyaglı sarma
ıste burdan sonra koptu ıpler tatlı krızım geldı ve brownı kek yaptım 4 dılım yedm :S
ara : bı kase corba
su ...
bu kafayla bıraz zor zayıflarım :/
aynen canım dengesiz beslenme anne faktörü derken zor zayıflarım diyorum bende dün 56.7 görünce sevinmiştim ama yine 57.3 çıktım bugün gram vermekten sıkıldım kilo vermek istiyorummmm
bendee cnmm bendeee kılolarımızda aynıı hemen hemenn bende suan 56 gozukuyorum tartıda ama bazen 58 59 da cıkıyorum tartıda bı anormal
merhaba kızlar,
ben de aranıza yeni katıldım. 1 ayda 56 kilodan 53 kiloya düştüm. 51 ya da 52 olmak istiyorum.
son 1-2 kilo ama resmen durdu, artık az yesem de veremiyorum((
biraz spor yapsam belki daha kolay veririm ama spor yapmaya hiç vaktim yok.
umarım hep birlikte herkes istediği kiloya düşer....
arkadaşlar biri bana bu grubun sistemini açıklayabilir mi? hepiniz aynı diyeti mi uyguluyorsunuz? kilo değişimlerini kim kaydediyor? gibi. biri kısaca özetleyebilirse çok sevinirim.
Bu sabah tartıldım 51,8 çıktım üzüldüm biraz ama neyse gram almşım allahtan
Yippiiii kocumuz varBu hafta koç olabilirim kızlar,menü bildirecek arkadaşlar lütfen yazsınlar,
Ve önceki sayfalara göz atarak nasıl menü yazıldığını,kuralları falan okursalar inanın çok iyi
olacak,çünkü sayımız baya arttı ve herkes aynı soruları sorunca tekrar tekrar yazmak inanın iş arasında çok zor oluyo...
Şimdiden teşekkürler anlayışınız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?