50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım dengesiz beslenme anne faktörü derken zor zayıflarım diyorum bende dün 56.7 görünce sevinmiştim ama yine 57.3 çıktım bugün gram vermekten sıkıldım kilo vermek istiyorummmm

selam arkadaşlar, ben bu hafta nerdeyse hiç giremedim. ama arada takip ettim tabii. kötü bi haftaydı ama yinede kilo bildirimi yapmak isstedeim..bu hafta da 59 kiloyum..yaniii geçen haftayla aynı...

merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.. :)
daha önce hap bir derdim var köşesine giderdim ama burası da güzelmiş... :))
ben 1.64 boyunda ve 59 kiloyum. 56 kilo olmak istiyorum. neler yapıyorsunuz bakalım, hadi bana da anlatın

aynen canım dengesiz beslenme anne faktörü derken zor zayıflarım diyorum bende dün 56.7 görünce sevinmiştim ama yine 57.3 çıktım bugün gram vermekten sıkıldım kilo vermek istiyorummmm

bendee cnmm bendeee kılolarımızda aynıı hemen hemenn bende suan 56 gozukuyorum tartıda ama bazen 58 59 da cıkıyorum tartıda bı anormal

herkese mrb! bnde 1 haftadır diyetteyim.1,70 boyum var kilom 59 kıyafetlerimin içine sığamaz hale geldim pantolonun kenarından yağlar çıkıyo.. rezil! bnde 1 haftadır hiç şeker çikolata tatlı fln yemedim.. bol bol su içiyorum, meyve cok yemiyorum, onlarda da şeker var çünkü.. sabah peynir ekmek zeytin portakal suyu; öğlen corba veya makarna salata yoğurt yiyorum. aksam sebze yemeği ve bol salata yiyorum..

bendee cnmm bendeee kılolarımızda aynıı hemen hemenn bende suan 56 gozukuyorum tartıda ama bazen 58 59 da cıkıyorum tartıda bı anormal

evet canım benim çok çabuk alan çabuk veremeyen yapım var malesef evlenmeden önce tam tersiydi almak için uğraşırdım ama olmazdı bide tartı konusunda hep aynı saatte tartıl yoksa farklı çıkar mesela sabah kalktığında tartıl hep aç karınla mesela yada akşama yatarken tartıl benim sabahki ile akşama kadar olan vakitte değişiklik oluyor gerek kıyafet gerek su tüketimi fazla oluyor ben bazen 1 kilo fark çıktığı zamanı bile gördüm malesef...

merhaba kızlar,
ben de aranıza yeni katıldım. 1 ayda 56 kilodan 53 kiloya düştüm. 51 ya da 52 olmak istiyorum.
son 1-2 kilo ama resmen durdu, artık az yesem de veremiyorum ((
biraz spor yapsam belki daha kolay veririm ama spor yapmaya hiç vaktim yok.
umarım hep birlikte herkes istediği kiloya düşer....

kızlar ogunlerımı azalttım eskıden mesala ekmek arası falan yapardım kendıme son bır yıldır yapsam bıle ufacık dılım yapıyorum. porsıyonlarımı hep yarıya ındırdım fakat kılomda bır degısıklık yok sanırım az yıyıncede metabolızma buna alısıyor ve yıne zayıflayamıyorum :S

selam ben de katılıyorum aranıza.

boyum 1.59 kilom 50. fazla kilolu sayılmasam da göbek ve basen sorunum var. bir de yaşım 28 ve iştahım çok açık. kilo almaya başladım. bir ay önce 49 kiloydum şimdi 50 kiloyum. bu benim ilk deneyimim olacak. hedefim 47'ye inmek ve orda kalmak. bence benim ideal kilom 47. kilo aldıkça göbek ve basene biriktiği için çirkin oluyor. 47 hem vücut kütle ineksine göre normal olmamı sağlyacak hem de göbek ve basenim olmayacak.
yarın sabahtan itibaren yediklerimi bu topiğe yazacağım. desteklerinizi bekliyorum.

hepinize sevgiler

seyymaa 1 ayda 3 kiloyu nasıl verdiğini anlatabilir misin?

Yarın yeni bir hafta başlıyoooooo :44: Herkese yeni haftada başarılar...

Efsun'cum kilo bildirimimi bilmiyorum bu haftayı geçen hafta ile aynı yazalımi bir değişiklik olmamış gibi... önümüzdeki cuma bakarız artık

Herkese sevgilerrrrr...

arkadaşlar biri bana bu grubun sistemini açıklayabilir mi? hepiniz aynı diyeti mi uyguluyorsunuz? kilo değişimlerini kim kaydediyor? gibi. biri kısaca özetleyebilirse çok sevinirim.

arkadaşlar biri bana bu grubun sistemini açıklayabilir mi? hepiniz aynı diyeti mi uyguluyorsunuz? kilo değişimlerini kim kaydediyor? gibi. biri kısaca özetleyebilirse çok sevinirim.

Selam,

Amacımız sağlıklı beslenerek kilo vermek. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyoruz. Ben şahsım adına yağ tüketimini azaltıyorum ve her ana öğünde yağsız proteini, glisemik indeksi düşük karbonhidratları mutlaka tüketmeye çalışıyorum. (ölçü çok önemli) ara öğünler taze ya da kuru meyve, kuruyemiş, yağsız süt grubu oluyor. (ölçü yine çok önemli) Yağ yakımını sağlıyan kardiyo egzersizlerini programımıza dahil etmeye gayret ediyoruz (min 30 dk)

Normalde herkes hergün menüsünü buradan iletiyor ve haftanın koçu herkesin menüsünü teker teker puanlandırıyor. Cuma günleri de aç karnına tartıldığımız kilo bildirimini yapıyoruz. Sporlarımızı da takip ediyoruz.

Ancaaak, son haftalarda koç bulmak zorlaştı, epey yorucu ve zaman alan bir iş...

Geçen hafta detoks denedi bazı arkadaşlar, geçmişi okuyarak detaylara erişebilirsin.

Bu hafta da koç henüz yok sanırım. :44:

Bu hafta koç olabilirim kızlar,menü bildirecek arkadaşlar lütfen yazsınlar,

Ve önceki sayfalara göz atarak nasıl menü yazıldığını,kuralları falan okursalar inanın çok iyi

olacak,çünkü

sayımız baya arttı ve herkes aynı soruları sorunca tekrar tekrar yazmak inanın iş arasında çok zor

oluyo...

Şimdiden teşekkürler anlayışınız için...

HAFTA SONU MİSAFİRLERDE OLUNCA BİRAZ AŞIRIYA KAÇTIM KIZLAR
sabah 2 dilim ekmek zeytin peynir tahin pekmez bal epey lezzetliydi
ara öğün 2 adet galeta ve yeşil çay
1 fincan kahve ve çay
öğle bir porsiyon fasulye yarım porsiyon pilav ve yoğurt
ara belkim yapmam acıırsam galeta yerim
kahve ve çay tatlandırıcı ile birlikte şeker yok
akşam yemeğim hazır değil ama çorba ve salata düşünüyorum bu gün 2 dilim normal beyaz ekmek yedim sabah ö yüzden öğle ve akşam ekmek yok

Yippiiii kocumuz var

Günaydin kizlar, zaman sorunu olunca liste de düzensiz oluyor:

Isim 18.03. 25.03. 01.04. Bilgi
efsun 57,3 tartılmadı 56,5 800 g verdi
ambitious 51,1 52,8 52,8 kilosunu koruyor
yesim tuncer 59,5 58,3 ?
cilekli_seker 57,9 58,4 ?
azul 56 56 55,8 200 g verdi
dehliz06 60 59 59 kilosunu koruyor
luckyincident 60,5 ? ?
tutaste85 55,7 55,7 ?
gzmnc ? 53 52,6 400 g vermis
RebelAngel 53,5 52,3 51,8 500 g vermis
SUKRANbursa 58,7 ile aramiza yeni katildi
sedaaydin 58 ile aramıza yeni katıldı
lastrose 55 ile aramıza yeni katıldı
angelmask 52,5 ile aramıza yeni katıldı
primera 58 ile aramiza yeni katildi
deligibi 59 ile aramiza yeni katildi
BlackBerries 59 ile aramiza yeni katildi
seyymaa 53 ile aramiza yeni katildi
gelsomina 50 ile aramiza yeni katildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…