50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar tekrar yazıyorum lütfen menülerinizi okunabilecek şekilde,aralarda boşluk bırakarak

yazın,yoksa inanın okunması işkenceye dönüyor,

Öğün ve aralarınızda boşluk bırakın ve hangi günün menüsü olduğunu başına yazın ki anlayabilelim,

Yani şu şekilde:

Pazartesi menüm:

Sabahyediklerinizi yazıyosunuz)

Ara:

Öğle:

Ara:

Akşam:

Ara:

Spor:

Sıvı-Su alımı:

Bu şekilde yazarsanız çok çok çok memnun olucam,anlayışınız için TEKRAR teşekkürler...

bu pazartesi menum
sabah 2 dilim ekmek zeytin peynir tahin pekmez bal epey lezzetliydi

ara öğün 2 adet galeta ve yeşil çay
1 fincan kahve ve çay

öğle bir porsiyon fasulye yarım porsiyon pilav ve yoğurt
ara belkim yapmam acıırsam galeta yerim
kahve ve çay tatlandırıcı ile birlikte şeker yok

akşam yemeğim hazır değil ama çorba ve salata düşünüyorum bu gün 2 dilim normal beyaz ekmek yedim sabah ö yüzden öğle ve akşam ekmek yok

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza,

Menünü tekrar yazdığın için teşekkür ederim ama biz gün bitiminde net olarak ne yediysek onu

yazıyoruz,çünkü her an değişebiliyo yiyeceklerimiz,pazartesi gününün menüsünü salı yazıyoruz

mesela akşam girmiyosak,o şekilde net olarak yazarsan çok iyi olur...

dün çok yedim utancıma yazamoyorum cezayı hakettim
ben biraz acelecilik yaptım galiba pardon canım

Ben de sinirden bi çikolata yedim bugün,lokantamız da açıldı,sınırsız yemek de orda yedim,artık

nolcak bilmiyorumm......

selam kızlar buradan ayağını kesen kilo alıyor galiba yani ben aldım 53.4 olarak çıktım 55.2 olmuştum şimdi tekrar menü yazıcam inşallah geçen hafta ben de detoks gibi dikkat ettim 54.7 oldum.yaz da geliyor inşallah veririz artık yauu..
ben 55 olunca baya araştırma yaptım..kuşhan diyeti çok işe yarıyormuş ben onunla verdim sadece 3 günde..bu hafta da lapa diyeti yapıcam 1 gün o da ödem attırıyormuş özellikle regl döneminde ve yapanlar geri almamışlar..bu lapa:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
1 gün olduğu için zararı olcanı düşünmüyorum.. bu da kuşhan diyetii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html

Merhabalar..bu hafta tekrar baslıyorum ınsallah..600 gr vermısım 3 gun ara vermeme ragmen..proteıne bugunden ıtıbaren devam..bu gunun menusunu yarın yazıyorum kocum

merhabalar.....

nasilsiniz??? burada haftasonu hava inanilmaz guzeldi.... guzel vakit gecirdim....

simdi de okulda ugrasiyorum iste.... hemmen menumu yazayim :))

bu arada uzak kaldim, nasil yapiliyor degerlendirmeler, degisiklik var mi??

sabah---> 1 bardak süt

ara--> 1 muz

ögle ---> soganli, biberli, mantarli tavuk sote + yogurt + 1 dilim kepek ekmegi

ara ---> 2 büyük kirmizi erik

aksam -->1 dilim peynirli börek + 1 ufak firinda kasarli patates dilim

ara ---> elma

merhabalar.....
nasilsiniz??? burada haftasonu hava inanilmaz guzeldi.... guzel vakit gecirdim....
simdi de okulda ugrasiyorum iste.... hemmen menumu yazayim :))
bu arada uzak kaldim, nasil yapiliyor degerlendirmeler, degisiklik var mi??

Selam canim, hava cok güzeldi dimi :) Ben alisverise ciktim biraz mahvetti hava beni, tansiyonum da düstü ama günes müthis enerji veriyor.. Okul nasil gidiyor ?
Degerlendirmeler bu hafta bildigin gibi, sevgili Azul kocumuz. Gecen hafta ben idareten kocluk yaptim ama sadece kural koyduk, haftada 2 ögün detoks yapip günde yarim saat sporu sart kostuk.. Topic durgun bu ara... ama yeni gelen arkadaslar oldu...

ne detoksu yapcaz?? ben h.ici yapabilir miym bilmiyorm.

Canım seni tekrar görmek ne güzel, işleri yoluna koydun sanırım

Slm kızlar selam koçum burası durgunlaşmıştı biraz. 57.4 oldum 56.9 da olsa 56yı görmeyi istiyorum.

Sabah
3/4 simit, biraz beyaz peynir, 3 zeytin, yarım domates,1 tatlı kaşığı çikolata

Ara
çay

öğle
4 kaşık nohut, 3 kaşık pilav,1 dilim ekmemk, 2 kaşık yoğurt

Ara
sütlü cornfleks, kuruüzüm 5 fındık

akşam
4 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 3 kaşık pilav, 1 dilim tam buğday ekmeği,salata

Ara
çay, biraz leblebi

su aziçtim 1,5 litre ancak olur, işte yoruldum bugün spor yok

Yupppiiii koçumuz varrrrr

Teşekkürler Azul, haydi bakalım kim tutar biziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…