50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet sevgili koçum, Bugünki menüm geliyor.

04.04.11 Ambitious'un menüsü.

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su

Kahvaltı:1 dilim ruşeymli ekmek, lor

Ara: 6 tane badem

Öğle: haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç, haşlanmış sebze (karnıbahar&brokoli), salata

Ara: 4 adet kuru kayısı

Akşam: Salata, balık ızgara, 1 dilim ruşeymli ekmek

Ara: 1 kase tarçınlı light yoğurt

Sıvı tüketimi: 2 lt su, 1 kupa zencefilli limonulu bitki çayı

Spor: 30 dakika eğimli ve tempolu yürüyüş

canim gecen haftaki kuraldi o, bu hafta normal aslinda aklima bisey getirdin, pazar aksamlari detoks yapsak süüer olurdu aslinda

evet h.sonu yapmak daha iyi olur. detoks da vücut halsiz düsüyor. isimizi gücümüzü etkilemesin sonra....

h.sonu yapariz cok bezdiysek, yatar dinleniriz

azulcum istedigin formatta yeniden yaziyorum

sabah---> 1 bardak süt

ara--> 1 muz

ögle ---> soganli, biberli, mantarli tavuk sote + yogurt + 1 dilim kepek ekmegi

ara ---> 2 büyük kirmizi erik

aksam -->1 dilim peynirli börek + 1 ufak firinda kasarli patates dilim

ara ---> elma

spor --> 45 dk yürüyüs

sivi --> 1 fincan yesil cay 1.5 lt e yakin su

sabah maydonoz kuru
bır dılım ekmek bırazck peynır

ara bır etı form bır sıse su

oglen bır kase tavuk pılav , bırazck kadayıf :/ bır kase yogurt corbası

ara : lımonlu cay ıcmeyı dusunuyorum

aksamda bol su ve cok acıkırsam bol kırmızı bıberlı yogurt dusunuyorum :/ nasl gıdıyorum

seyymaa 1 ayda 3 kiloyu nasıl verdiğini anlatabilir misin?

merhaba,
ben hiç spor yapmadım, işim gereği sürekli oturuyorum o yüzden aldığım kaloriyi azalttım.
herşeyden yedim ama sık sık ve az yedim. tabi çikolata, kızartma, cips, abur cubur, tatlı,beyaz ekmek, hamur işini ağzıma bile koymadım.günde en az 2 litre su içtim..

kısacası herkesin bildiği şeyleri yaptım, ama yok durdu 53.0' da...
1 gram bile veremiyorum 2 haftadır.((

bugün yediklerim:

kalkınca: 2 bardak su
kahvaltı: 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi+ 1 bardak süt
ara:2 wasa
öğlen : yağsız buharda pişmiş brokoli+ yoğurt+ 1 dilim light ekmek
ara:2kuru kayısı+ 1 elma
akşam: somon+ salata

teşekkür ederim cevabın için.

inanılmaz az yemişsin ben çok çok çok iştahlıyım bugünlerde. zaten diyet yapmak istememin sebebi de şu anki kilom değil yakın gelecekte alacağım kilolar. ((. wasa ne bu arada?

evet h.sonu yapmak daha iyi olur. detoks da vücut halsiz düsüyor. isimizi gücümüzü etkilemesin sonra....

h.sonu yapariz cok bezdiysek, yatar dinleniriz

Canim tek ögün yapinca öyle olmuyor, yani tek ögünden kar etmis olduk
Ama haftasonu kesinlikle daha iyi olur bezince

kızlar bugün diyete başlamak niyetindeydim ama tam bir fiyasko ile sonuçlandı. sabah herşey çok güzek başladı. öğlen patladı ((. Yediklerimi yazıyorum aşağıda:

7.45
kepeli ekmekle hazırlanmış kaşarlı tost + 1 bardak portakal suyu + Çay (bu arada çayı şekersiz içmiyorum ama ben hep çok az şekerli içerim yani yarım küp şekerin yarısından az, yani 1/4'ten az."

10.30
2 grisini + yarım muz + şekersiz yeşil çay

13.30
(burada olay patladı, deli gibi acıkmıştım) 2 kocaman lahmacun + 300 ml ayran

19.30
1 tabak tarhana çorbası
yağsız tavada çok çok az yağ ile pişirilmiş biftek, 100 gr'dan biraz fazla olabilir
Kocaman bir salata (göbek, maydonoz, salatalık, mısır ve iki kaşık zeytinyağı koydum ama annemle ikimiz yedik)
4 dilim uno tam buğday ekmeği

internetten bakarak şöyle kabaca bir hesap yaptım 2300 kcal civarı almış olmalıyım. daha ilk günden tam bir fiyaskoyla sonuçlandı diyetim. çok üzgünüm. yarın biraz daha az yemeye çalışacağım. bana şans dileyin.

Bu haftaya karbonhidratla basladim. Azulcum, ben menü bildirmicem bu hafta, düzensiz beslenicem büyük ihtimalle. Kocum olarak seni dinlemem gerekken, dinleyemeyecegimi bile bile seni yormak istemem. Biliyorsun 2 hafta kaldi..Belki protein iceceklerinden ögün falan alabilirim, gecici olarak bu da topikcigimize ters. rajonu bozuyorsam egileyim bari

Arkadaslar, ne yapin edin, mümkün oldugunca agir yiyeceklerden hamur islerinden kizartmalardan falan uzak durun. Gün icerisinde hafif beslenip, corba salata falan takilince günde yarim saat sporu rahat yapiyorum ama bugün inanin 5dakikada pes ettim Hos, bugün dolandim da cok, yani 10.000 kadar adim attim, ama hergün en az 12.000e variyordum, bugün yapamiyorum.

Simdi bi kivi yiyeyim de uyumadan iyi bisey yapmis olayim

gelsomina, kocumuz degerlendirecektir ama düsüncemi söylemeden gecemiycem: lahmacun bence hic sakincali degil. hem karbonhidrat, hem de protein iceriyor, icinde / yaninda bol salata ile cok iyi bir ögle yemegi diye düsünüyorum. miktara gelince, miktarlar dikkat ettikce azalacak emin ol :)
Hatta o kadar ki, bazen eline bir yiyecek aldiginda, aslinda benim canim istemiyor ki bunu diyip birakabiliyorsun (nadiren de olsa ) yeterki miden kücülsün...

doyurucu besinlere ihtiyacin var, sen yarin daha hafif beslenmek icin düsünmeye basla,bugüne HIC yanma derim. eminim bunu rahatlikla basaracaksin, cünkü genel olarak bakildiginda güzel bir menü olmus.

Bugün oldugu gibi bi pismanligin oldugunda kendini cezalandirabilirsin spooooorla ya da zumbayla

aslında lahmacunu bir tane yeseydim güzel olacaktı. akşam yemeğinde de iki dilim ekmek yeseydim bir de salatama daha az yağ koysaydım. neyse bundan sonra miktarı elimden geldiğince azaltmaya çalışacağım. ama şu günlerde inanılmaz kafa yorucu bir iş yapıyorum. bedenimin çalıştığı bir iş yapsam bu kadar acıkmam kesinlikle ama ne zaman ki hesap kitap işlerine giriyorum o zaman deli gibi acıkıyorum. öğrenciyken de bütün gün aç aç koştururdum ne zaman oturur bir saat ders çalışırdım ancak o zaman karnım acıkırdı. o zamanlar 41 kiloydum ve çok iştahsızdım yemek yemek aklıma gelmezdi yoğun ders çalışmadığım zamanlarda. şimdi hep boğaz düşünüyorum bir de yine beynimi çok çalıştırınca iyice abartıyorum yemek yemeyi.

benim tek bir avantajım var tatlı ve abur cubur düşkünlüğüm yoktur. kola da pek içmem. yani bunlardan kolayca vazgeçebilirim.

evet tek yeseydin tabiki iyi olurdu. salatada yag fazla kacabilir, bi daha kacmasin yeter ki. yoksa ceza olarak baska bi gün bi havuc ye öyle tarator falan degil haa

yorgunluk aclik verir, seni cok iyi anliyorum. sanki biseyler atistirmasan biseyler eksik kaliyor dimi ? :)
evde sevdigin ama yememen gerektigini düsündügün seyleri mümkün mertebe azalt. hos, abur cubura da düskün degilmissin ama illaki vardir, dayanamadigin lezzetler. aclik hissettiginde bir bardak su ic, yada yesil cay, istahi keser o. mideyi kandirmaya calis.. kolayida icmemen iyi, bence sen istersen cok kolay kilo verirsin, ama ara sira kendine bir jest yap ve mesela haftasonu bir ögünde sevdigin cisslardan ye :) tabi abartmadan.. zaten zamanla saglikli beslene beslene, sagliksiz seylerden uzaklasiyorsun.. yiyorsan bile bunun cis oldugunu bildigin icin,tadini cikariyorsun ve uzun süre uzak duruyorsun..

umarim istedigin kiloya rahatca ulasirsin, 41lere inme ama istedigin gibi ol incecik

bu arada kilo cizelgesi yapmam gerekiyor, sunu artik 56ya alayim diyorum 58i gördükce gicik oluyorum, geri döncem diye tirsiyorm :26:

bu arada kilo cizelgesi yapmam gerekiyor, sunu artik 56ya alayim diyorum 58i gördükce gicik oluyorum, geri döncem diye tirsiyorm :26:

efsuncum benim menümde kurallara uygun değil ama en azından 52 ye inene kadar biraz hızlı gitmek istiyorum senin de isteğin bi tarih var sanırım..sana da tavsiye ederim ben dün 54.7 idim bu sabah 54 çıktım çok mutluyum ve düzenli beslenirsem geri almıyorum.
ayrıca hiç açda kalmıyorum midemde küçüldü sanırım..

canım bende varım kilom 57.3

aynen öyle canim. hizlandirmak amacli, hedefle ilgili yoksa saglikli beslenmeden sasmak istemiyorum.
anlat bakalim, ne yaptin ? :) kötü örnek olacaksak özelden anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…