Canım seni tekrar görmek ne güzel, işleri yoluna koydun sanırım
ne detoksu yapcaz?? ben h.ici yapabilir miym bilmiyorm.
evet biraz daha iyi simdilik....
onun disinda osledim sizleri.... o yuzden gelmek istedim...
canim gecen haftaki kuraldi o, bu hafta normalaslinda aklima bisey getirdin, pazar aksamlari detoks yapsak süüer olurdu aslinda
seyymaa 1 ayda 3 kiloyu nasıl verdiğini anlatabilir misin?
Selam,
Amacımız sağlıklı beslenerek kilo vermek. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyoruz. Ben şahsım adına yağ tüketimini azaltıyorum ve her ana öğünde yağsız proteini, glisemik indeksi düşük karbonhidratları mutlaka tüketmeye çalışıyorum. (ölçü çok önemli) ara öğünler taze ya da kuru meyve, kuruyemiş, yağsız süt grubu oluyor. (ölçü yine çok önemli) Yağ yakımını sağlıyan kardiyo egzersizlerini programımıza dahil etmeye gayret ediyoruz (min 30 dk)
Normalde herkes hergün menüsünü buradan iletiyor ve haftanın koçu herkesin menüsünü teker teker puanlandırıyor. Cuma günleri de aç karnına tartıldığımız kilo bildirimini yapıyoruz. Sporlarımızı da takip ediyoruz.
Ancaaak, son haftalarda koç bulmak zorlaştı, epey yorucu ve zaman alan bir iş...
Geçen hafta detoks denedi bazı arkadaşlar, geçmişi okuyarak detaylara erişebilirsin.
Bu hafta da koç henüz yok sanırım. :44:
merhaba,
ben hiç spor yapmadım, işim gereği sürekli oturuyorum o yüzden aldığım kaloriyi azalttım.
herşeyden yedim ama sık sık ve az yedim. tabi çikolata, kızartma, cips, abur cubur, tatlı,beyaz ekmek, hamur işini ağzıma bile koymadım.günde en az 2 litre su içtim..
kısacası herkesin bildiği şeyleri yaptım, ama yok durdu 53.0' da...
1 gram bile veremiyorum 2 haftadır.((
bugün yediklerim:
kalkınca: 2 bardak su
kahvaltı: 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi+ 1 bardak süt
ara:2 wasa
öğlen : yağsız buharda pişmiş brokoli+ yoğurt+ 1 dilim light ekmek
ara:2kuru kayısı+ 1 elma
akşam: somon+ salata
evet h.sonu yapmak daha iyi olur. detoks da vücut halsiz düsüyor. isimizi gücümüzü etkilemesin sonra....
h.sonu yapariz cok bezdiysek, yatar dinleniriz
gelsomina, kocumuz degerlendirecektir ama düsüncemi söylemeden gecemiycem: lahmacun bence hic sakincali degil. hem karbonhidrat, hem de protein iceriyor, icinde / yaninda bol salata ile cok iyi bir ögle yemegi diye düsünüyorum. miktara gelince, miktarlar dikkat ettikce azalacak emin ol :)
Hatta o kadar ki, bazen eline bir yiyecek aldiginda, aslinda benim canim istemiyor ki bunu diyip birakabiliyorsun (nadiren de olsa) yeterki miden kücülsün...
doyurucu besinlere ihtiyacin var, sen yarin daha hafif beslenmek icin düsünmeye basla,bugüne HIC yanma derim. eminim bunu rahatlikla basaracaksin, cünkü genel olarak bakildiginda güzel bir menü olmus.
Bugün oldugu gibi bi pismanligin oldugunda kendini cezalandirabilirsinspooooorla ya da zumbayla
aslında lahmacunu bir tane yeseydim güzel olacaktı. akşam yemeğinde de iki dilim ekmek yeseydim bir de salatama daha az yağ koysaydım. neyse bundan sonra miktarı elimden geldiğince azaltmaya çalışacağım. ama şu günlerde inanılmaz kafa yorucu bir iş yapıyorum. bedenimin çalıştığı bir iş yapsam bu kadar acıkmam kesinlikle ama ne zaman ki hesap kitap işlerine giriyorum o zaman deli gibi acıkıyorum. öğrenciyken de bütün gün aç aç koştururdum ne zaman oturur bir saat ders çalışırdım ancak o zaman karnım acıkırdı. o zamanlar 41 kiloydum ve çok iştahsızdım yemek yemek aklıma gelmezdi yoğun ders çalışmadığım zamanlarda. şimdi hep boğaz düşünüyorum bir de yine beynimi çok çalıştırınca iyice abartıyorum yemek yemeyi.
benim tek bir avantajım var tatlı ve abur cubur düşkünlüğüm yoktur. kola da pek içmem. yani bunlardan kolayca vazgeçebilirim.
bu arada kilo cizelgesi yapmam gerekiyor, sunu artik 56ya alayim diyorum 58i gördükce gicik oluyorum, geri döncem diye tirsiyorm :26:
Yippiiii kocumuz var
Günaydin kizlar, zaman sorunu olunca liste de düzensiz oluyor:
Isim 18.03. 25.03. 01.04. Bilgi
efsun 57,3 tartılmadı 56,5 800 g verdi
ambitious 51,1 52,8 52,8 kilosunu koruyor
yesim tuncer 59,5 58,3 ?
cilekli_seker 57,9 58,4 ?
azul 56 56 55,8 200 g verdi
dehliz06 60 59 59 kilosunu koruyor
luckyincident 60,5 ? ?
tutaste85 55,7 55,7 ?
gzmnc ? 53 52,6 400 g vermis
RebelAngel 53,5 52,3 51,8 500 g vermis
SUKRANbursa 58,7 ile aramiza yeni katildi
sedaaydin 58 ile aramıza yeni katıldı
lastrose 55 ile aramıza yeni katıldı
angelmask 52,5 ile aramıza yeni katıldı
primera 58 ile aramiza yeni katildi
deligibi 59 ile aramiza yeni katildi
BlackBerries 59 ile aramiza yeni katildi
seyymaa 53 ile aramiza yeni katildi
gelsomina 50 ile aramiza yeni katildi
efsuncum benim menümde kurallara uygun değil ama en azından 52 ye inene kadar biraz hızlı gitmek istiyorum senin de isteğin bi tarih var sanırım..sana da tavsiye ederim ben dün 54.7 idim bu sabah 54 çıktım çok mutluyum ve düzenli beslenirsem geri almıyorum.
ayrıca hiç açda kalmıyorum midemde küçüldü sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?