50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

efsuncum mesaj kutunu boşaltır mısın????

azulcum çok sevindim bu işi yapmana.koçsuz tadı olmuyor ya.böyle daha iyi.bu arada efsuncum benim kilo hala aynı.bir gram bile veremedim.

canim yaptin mi detoksunu ? bende takildim yine bi kiloya oysa daha düzenliyim hergün en az 30dakikami yapiyorum. ama gidecek bu kilolar !

yok canım ya yapamadım.bir gün sadace haşlama brokoli ve karnahabar yadim.başka da olmadı.havalar bozuldu yürüyüş işi de yattı.

Hoşgeldin gzmnc,yine azıcık menülerle geldin bakalım,ne güzel ne kadar az yiyosun,doyuyosun ama değil mi?

Evet menüne gelelim,

Genel olarak güzel,ama sabah kahvaltı yok gibi,sadece süt olmamış,ordan 2 puan kırıyorum,

Diğer öğünler tamam,puanın 8...

Arkadaşlar toplam 10 puan üzerinden vericem puanlarınızı,bir de protein grubundan et,tavuk,balık

türü yiyecekleri her gün tüketmemiz pek mümkün olmadığı için haftada minumum 2 kez olsun yeterli

görüyorum,yani zaten uzmanlar kırmızı eti haftada en fazla iki kez yeyin diyolar,yani her gün bütün

besin gruplarından alamasanız bile hafta içinde birkaç gün alsanız da kabul ediyorum,yalnız bu

sadece et ve et ürünleri proteinlerde geçerli,yoksa yumurta,peynir vb. protein içeren gıdalar almanız

gerekiyo yine,anlatabilmişimdir umarım...

Çok güzel tüm besin gruplarından almışsın,sabahla öğle arasındaki aran olmamış yalnız,tek çayla veya

tatlıyla ara yapamıyoruz biliyosun,ordan 1 puan kırdım,su alımın da güzel,bir de meyve eklersen

menüne daha iyi olur,puanın 9...

Hmm nickin gibi hırslı gördüm seni ambitious Güzel menü yalnız kahvaltın çok az olmuş,ordan 1

puan kırıyorum,bir de meyve göremedim,onu da eklersin artık menüne ilerleyen günlerde,spor ve

içecekler de iyi olmuş,puanın 9 canım...

Sağol canım seninki zaten düzgündü ama olsun düşünmen bile hoş....

Canım iyi gidiyorsun da,menünü tam herşeyi yedikten sonra net olarak yazarsan puanlamam daha

kolay olur,şimdi tam ne yediğini bilmediğim için ne yorum yapıcam ben de kararsız kalıyorum...

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza,ya karışmak gibi olmasın ama çok az yemişsin,kahvaltın çok

az,wasa sandwich sanırım,onu kahvaltıda yeseydin karnın doyardı sanırım,menün iyi ama dediğim gibi

çok az olmuş sanki,akşamdan sonra da bi ara yapıyoruz,o da yok,3 puan kırıyorum bugünlük,bir de

su alımını artırırsan daha güzel olur...puanın 7...

Hoşgeldin arkadaşım,menün ne güzel kabarık,yani kilo almak istesek çok hoş bi menü,ben istersen

senin menünü bugün puanlamayayım,sen yarından itibaren yediklerine dikkat et,sabah iyice karnını

doyur ki gün içinde fazla acıkmayasın ok?

Canım sen boşver keyfine bak,ama yine de yaz yediklerini az da olsa puan veririm,torpil de

yaparım sana bak..!bu da racona ters ama heheeeeeeee....

günaydin canim..... tesekkürler degerlendirme icin.....

sabahlari bu aralar uyanamiyorum. bu yüzden de gec kaliyorum :) süt kurtaricim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…