50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocum bugün ki menum:

sabah ---> 1 bardak kakoulu soya sütü. icinde magnezyum ve calcium var.... + 1 dilim kepek ekmegi arasida light kasar

ara --> 1 muz

ögle ---> tavuk mantar sote sebze ve sogan da var icinde + yogurt + 1 dilim kepek ekmegi

ara ---> portakal

aksam ---> 2 dilim kasar ekmegi + light kasar + domates + salatalik sandwich + yogurt

ara ---> elma

kacamak ---> 2 adet biskrem bisk. öslemisim, gecen markette görunce dayanamayip aldim... 2 ser kacamakla köreltayim istedim :))

sivi ---> suyum bitti okulda ne yapcam bilmiyorum kettla dan su isitip icerim ama öglen cikar alirim marketten. 1.5 lt i tamamlarim. + cay

spor ---> 45 dk yürüyüs...

Ben de yazayım menümü bari,unutmuştum valla,

Pazartesi menüm:

Sabah
:Bir dilim kepek ekmeği,az tereyağ,az haşhaş,bi kk peynir,biraz yeşillik(maydanoz,nane,dere otu)bi bardak az şekerli çay

Ara:bi tane çikolata

Öğle:valla ne kadar yediğimi bilemiyorum ama biraz pide ekmeği gibi bişey,bi kase mercimek çorbası,yarım tabak mantarlı et yemeği,3-4 kaşık makarna,bi kase yoğurt,yarım tabak çoban salata
(lokantanın açıldığı belli oluyo de mi?)

Ara:bi 3ü 1 arada kahve

Ara: yarım muz

Akşam:Bi tabak makarna,bi kase yoğurt,bi tabak salata(yeşillik,domates,y.şoğan,y.sarımsak vb.)

Ara:malesef koçunuz olarak size iyi örnek olamıyorum ama,bi dilim pudingli pasta yedim.

Spor:15 dk. yürüyüş,2 lt. ye yakın su içtim...

Hadi bi çikolatayı görmüyorum ama gece gece pasta yenir mi azul,2 puan kırdım,bi de öğle yemeğin

çok olmuş onu da düzeltirsin bugünden sonra ok?puanın 8...
:)

Son düzenleme:
BENİM dünkü menum
sabah: bir dilim odun ekmeği biraz peynir biraz zeytin ve bal
ara 2 adet galeta yeşil çay neskafe ve 2 bardak çay öğleye kadar
öğle müşteriler gitmiyo başımdan yemek yiyemiyorum 3 adet galeta
ara yemek bitmiş açım akşam toplantı varmış
akşam saat 19:30 hala işyerindeyim bana sormadan atom söylemişler yedim bide kola napayım
çok açtım

eve yürüyerek gittim 40 dakikada 50 mekik çektim 50 sopalı hareker yaptım

Canım sen boşver keyfine bak,ama yine de yaz yediklerini az da olsa puan veririm,torpil de

yaparım sana bak..!bu da racona ters ama heheeeeeeee....

o zaman genel olarak kabaca yediklerimi sayayim sende noluyo leyn falan de ok ? :)
hani puansiz :) yani genel yorum yeterli benim icin uyarman iyi gelir haa ama dün haric günde 30dakka sporumu yapiciym.... suyumu da icecem, dün haric

caylarimi icmeye basladim bugün

mesela dün sabah kruvasan yedim, öglen labneli ekmek yedim bu kez siyah, acili macili, aksam ise 2ser patlican, kabak, patates kizartmasi, yogurt ile ve ardindan bi güzel 2 ispanakli gözleme

bugüne daha akilli basladim, sabah en kücük gözlemeyi aldim yanima yedim, simdi fincanla sütlü cornflakes yiyorum, aksama da niyetim sebze haslamasi, corba niyetine onun suyu ve sebzeyle yogurt. araya elma atmaya gayretliyim umarim yine cok sevdigim bisey olmaz aksama dayanir v e sebzelerimi yerim

gayet güzel ve adil bir puanlama olmuş kendine bilem torpil yok diyosun ama ya bende atom yedim çikolata yedim korkuyorum nasıl yorum yapacan

dün hepbirlikte fazlaca kaçamak yapmışız hadi toparlanalım kızlar:13: birbirimize destek

merhaba kıslar kapalı bir günde insanın birşey yapası gelmiyor.neysee menümü yazayım bari artıkın koçumuz var.
PAZARTESİ MENÜM:
SABAH:ılık sirkeli su,bir bardak süt,bir dilim tam buğday ekmeği ve lor
ARA:yaban mersini,badem,fındık,dut,üzüm kurusundan oluşan bir avuç içi kadar kuru meyve
ÖĞLEN:iki büyük boy lahmacun bol yeşillik bir kase cacık
ARA:bir bardak ayran
AKŞAM:bir kase bakliyatlı çorba bir karnuyarık bir dilim tam buğday ekmeği bir bardak ayran
ARA:bir küçük muz,bir elma,bir salatalık,üç çilek
SIVI.bir kupa form çayı,bir lt su
SPOR:iki saat halk oyunları kursum vardı katıldım.

Canım kahvaltın iyi,öğleye kadar iyi yani,akşam senin de dediğin gibi olmamış,yani besleyici değeri

olan bişey yememişsin,haliyle karnın doymamıştır tabi,spor güzel,menüne su ve meyve de eklersen

daha güzel olur,sana bugünlük torpilli 6 puan...

Günde bi kerelik kaçamak hakkımız var,sabah veya öğle saatlerinde yersek daha iyi tabi,akşam olursa

affedemiyorum kırıyorum puan,anlaştık mı?

Hmm ne yazsam ki.:44:..benim gibi her yer kaçamak dolu şekerim...sen kendi puanını kendin

ver artık,ben bişey diyemicem,racon toptan bozulacak yoksa heheeeeeee...

Valla süper,hiç eksik yok yani,tam bi menü puan kıracak yer bulamadım,kahvaltı biraz az gibi ama

iyi idare eder...spor var,suyu artıralım biraz,tam puan tebrikler...10...

kizlar su topige bi göz atar misiniz ? bu garibana yardim edin

http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-dil-egitimi/433394-guzel-turkce.html#post18530031

dün hepbirlikte fazlaca kaçamak yapmışız hadi toparlanalım kızlar:13: birbirimize destek

o destek olmasaydi zaten ben 10 kilo alirdim... iyi ki varsiniz :)

Ya böyle koçunuz var işte .....ne kadar şanslısınız..!

Öyleyiz valla

Hmm ne yazsam ki.:44:..benim gibi her yer kaçamak dolu şekerim...sen kendi puanını kendin ver artık,ben bişey diyemicem,racon toptan bozulacak yoksa heheeeeeee...

evet racona uyalim dimi ben arada böyle özet gecerim bana kiz diye

Canım iyi gidiyorsun da,menünü tam herşeyi yedikten sonra net olarak yazarsan puanlamam daha

kolay olur,şimdi tam ne yediğini bilmediğim için ne yorum yapıcam ben de kararsız kalıyorum...

ayy tsk ederm cnm. aksam bsyler atıstırdm snra dayanamadm ama kepek ekmegı yanı :))

smdı gece yazıp oyle gonderıcem:)

teşekkür ederim, evet farkındayım az yiyorum ama sanırım midem küçüldü hemen doyuyorum.
wasa, sandviç değil, diyet biskuvi gibi bişey aslında herkese tavsiye ederim, tanesi 35 kalori ve inanılmaz tok tutuyor. migrostan aldım ben.

suyu da yazmayı unutmuşum aslında 2 -2,5 litre hergün kesin içiyorum.

bir de bişey soracağım, kilomuzu ne kadar zamanda bir yazıyoruz?

görüşürüz : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…