iyi cok sükür.....
sen nasilsin???
Canım sen boşver keyfine bak,ama yine de yaz yediklerini az da olsa puan veririm,torpil de
yaparım sana bak..!bu da racona ters ama heheeeeeeee....
Ben de yazayım menümü bari,unutmuştum valla,
Pazartesi menüm:
Sabah:Bir dilim kepek ekmeği,az tereyağ,az haşhaş,bi kk peynir,biraz yeşillik(maydanoz,nane,dere otu)bi bardak az şekerli çay
Ara:bi tane çikolata
Öğle:valla ne kadar yediğimi bilemiyorum ama biraz pide ekmeği gibi bişey,bi kase mercimek çorbası,yarım tabak mantarlı et yemeği,3-4 kaşık makarna,bi kase yoğurt,yarım tabak çoban salata
(lokantanın açıldığı belli oluyo de mi?)
Ara:bi 3ü 1 arada kahve
Ara: yarım muz
Akşam:Bi tabak makarna,bi kase yoğurt,bi tabak salata(yeşillik,domates,y.şoğan,y.sarımsak vb.)
Ara:malesef koçunuz olarak size iyi örnek olamıyorum ama,bi dilim pudingli pasta yedim.
Spor:15 dk. yürüyüş,2 lt. ye yakın su içtim...
Hadi bi çikolatayı görmüyorum ama gece gece pasta yenir mi azul,2 puan kırdım,bi de öğle yemeğin
çok olmuş onu da düzeltirsin bugünden sonra ok?puanın 8... :)
o zaman genel olarak kabaca yediklerimi sayayim sende noluyo leyn falan de ok ? :)
hani puansiz :) yani genel yorum yeterli benim icin uyarman iyi gelirhaa ama dün haric günde 30dakka sporumu yapiciym.... suyumu da icecem, dün haric
caylarimi icmeye basladim bugün
mesela dün sabah kruvasan yedim, öglen labneli ekmek yedim bu kez siyah, acili macili, aksam ise 2ser patlican, kabak, patates kizartmasi, yogurt ile ve ardindan bi güzel 2 ispanakli gözleme
bugüne daha akilli basladim, sabah en kücük gözlemeyi aldim yanima yedim, simdi fincanla sütlü cornflakes yiyorum, aksama da niyetim sebze haslamasi, corba niyetine onun suyu ve sebzeyle yogurt. araya elma atmaya gayretliyimumarim yine cok sevdigim bisey olmaz aksama dayanir v e sebzelerimi yerim
BENİM dünkü menum
sabah: bir dilim odun ekmeği biraz peynir biraz zeytin ve bal
ara 2 adet galeta yeşil çay neskafe ve 2 bardak çay öğleye kadar
öğle müşteriler gitmiyo başımdan yemek yiyemiyorum3 adet galeta
ara yemek bitmişaçım akşam toplantı varmış
akşam saat 19:30 hala işyerindeyim bana sormadan atom söylemişler yedim bide kola napayım
çok açtım
eve yürüyerek gittim 40 dakikada 50 mekik çektim 50 sopalı hareker yaptım
azulcum senin kocluguna bayiliyorum su kendine kizmalarin harika cok adiliz
o zaman genel olarak kabaca yediklerimi sayayim sende noluyo leyn falan de ok ? :)
hani puansiz :) yani genel yorum yeterli benim icin uyarman iyi gelirhaa ama dün haric günde 30dakka sporumu yapiciym.... suyumu da icecem, dün haric
caylarimi icmeye basladim bugün
mesela dün sabah kruvasan yedim, öglen labneli ekmek yedim bu kez siyah, acili macili, aksam ise 2ser patlican, kabak, patates kizartmasi, yogurt ile ve ardindan bi güzel 2 ispanakli gözleme
bugüne daha akilli basladim, sabah en kücük gözlemeyi aldim yanima yedim, simdi fincanla sütlü cornflakes yiyorum, aksama da niyetim sebze haslamasi, corba niyetine onun suyu ve sebzeyle yogurt. araya elma atmaya gayretliyimumarim yine cok sevdigim bisey olmaz aksama dayanir v e sebzelerimi yerim
dün hepbirlikte fazlaca kaçamak yapmışız hadi toparlanalım kızlar:13: birbirimize destek
merhaba kıslar kapalı bir günde insanın birşey yapası gelmiyor.neysee menümü yazayım bari artıkın koçumuz var.
PAZARTESİ MENÜM:
SABAH:ılık sirkeli su,bir bardak süt,bir dilim tam buğday ekmeği ve lor
ARA:yaban mersini,badem,fındık,dut,üzüm kurusundan oluşan bir avuç içi kadar kuru meyve
ÖĞLEN:iki büyük boy lahmacun bol yeşillik bir kase cacık
ARA:bir bardak ayran
AKŞAM:bir kase bakliyatlı çorba bir karnuyarık bir dilim tam buğday ekmeği bir bardak ayran
ARA:bir küçük muz,bir elma,bir salatalık,üç çilek
SIVI.bir kupa form çayı,bir lt su
SPOR:iki saat halk oyunları kursum vardı katıldım.
dün hepbirlikte fazlaca kaçamak yapmışız hadi toparlanalım kızlar:13: birbirimize destek
Ya böyle koçunuz var işte .....ne kadar şanslısınız..!
Hmm ne yazsam ki.:44:..benim gibi her yer kaçamak dolu şekerim...sen kendi puanını kendin ver artık,ben bişey diyemicem,racon toptan bozulacak yoksa heheeeeeee...
Canım iyi gidiyorsun da,menünü tam herşeyi yedikten sonra net olarak yazarsan puanlamam daha
kolay olur,şimdi tam ne yediğini bilmediğim için ne yorum yapıcam ben de kararsız kalıyorum...
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin aramıza,ya karışmak gibi olmasın ama çok az yemişsin,kahvaltın çok
az,wasa sandwich sanırım,onu kahvaltıda yeseydin karnın doyardı sanırım,menün iyi ama dediğim gibi
çok az olmuş sanki,akşamdan sonra da bi ara yapıyoruz,o da yok,3 puan kırıyorum bugünlük,bir de
su alımını artırırsan daha güzel olur...puanın 7...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?