hoşgeldin aramıza canım.menün de gayet güzel görünüyor.koçumuz puanlamanı yapar.aralarda kuru meyve yiyebiliyoruz.akşam arasında yememeye çalışıyoruz ağır olur diye.slm kizlar sayfaniz cok guzel puanlamalar falan benide araniza alirsaniz sevinirim herhangi bir kuraliniz var mi? ben normalde de pek yemem ama benim aksam yemeginden sonra sorunlarim olusmustu eskiden oyle degildim evlendikden sonra oldu bu ve 47 den 54 e ciktim 4 yil icinde ve gittikce artiyordu. bir haftadir cok iyi gidiyorum ve 1 kilo vermisim nasil sevindim kac kere denedim hic yapamadim 53 gormek ne demek yaben bugun ki menu mu paylasmak isterim
sabah iki bardak su
bir dilim kepek ekmek
bir yumurta
salatalik
domates
4 dal maydanoz
ara bir elma
ogle tavuk corbasi
yarim domates ve 1 biberle yedim
kucuk kase ev yapimi yogurt
ara bir kuru incir ve bir ceviz
aksam bol salata yagsiz
kucuk dilim kizartilmis balik vardi
cok acikirsam az kuru uzum yerim
bol yesil cayimi ictim 2 lt su tukettim simdlik
spora gelince bugun dinlenme gunumdu haftada dort gun egzersizlerimi duzenli yaparim
ozur dileyerek birsey sormak istiyorum aralarda kuru incir tuketirsem sorun olur mu cok seviyorumda inciri
kızlar hepinize selammmmm çok özledim burayı ama bi süredir fazlaca meşgulüm zamanım olmuyor şuydu buydu derkenmenülere aynen devam ediyorum bozmak yok tabiiki en kısa zamanda aranıza dönme dileğiyle
haaa kızlar sizinde fikrinizi aliyim bişey sorucam günde kaç dilim ekmek yenmeli sizce ? ben hep kepek yiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 1 ya da yarım ya da hiç böylece günde 4-5 dilim oluyor bazen de 3 peki sizce 5 olsa hep fazla mı ?
teşekkür ederim, evet farkındayım az yiyorum ama sanırım midem küçüldü hemen doyuyorum.
wasa, sandviç değil, diyet biskuvi gibi bişey aslında herkese tavsiye ederim, tanesi 35 kalori ve inanılmaz tok tutuyor. migrostan aldım ben.
suyu da yazmayı unutmuşum aslında 2 -2,5 litre hergün kesin içiyorum.
bir de bişey soracağım, kilomuzu ne kadar zamanda bir yazıyoruz?
görüşürüz : )
Valla süper,hiç eksik yok yani,tam bi menü puan kıracak yer bulamadım,kahvaltı biraz az gibi ama
iyi idare eder...spor var,suyu artıralım biraz,tam puan tebrikler...10...
slm kizlar sayfaniz cok guzel puanlamalar falan benide araniza alirsaniz sevinirim herhangi bir kuraliniz var mi? ben normalde de pek yemem ama benim aksam yemeginden sonra sorunlarim olusmustu eskiden oyle degildim evlendikden sonra oldu bu ve 47 den 54 e ciktim 4 yil icinde ve gittikce artiyordu. bir haftadir cok iyi gidiyorum ve 1 kilo vermisim nasil sevindim kac kere denedim hic yapamadim 53 gormek ne demek yaben bugun ki menu mu paylasmak isterim
sabah iki bardak su
bir dilim kepek ekmek
bir yumurta
salatalik
domates
4 dal maydanoz
ara bir elma
ogle tavuk corbasi
yarim domates ve 1 biberle yedim
kucuk kase ev yapimi yogurt
ara bir kuru incir ve bir ceviz
aksam bol salata yagsiz
kucuk dilim kizartilmis balik vardi
cok acikirsam az kuru uzum yerim
bol yesil cayimi ictim 2 lt su tukettim simdlik
spora gelince bugun dinlenme gunumdu haftada dort gun egzersizlerimi duzenli yaparim
ozur dileyerek birsey sormak istiyorum aralarda kuru incir tuketirsem sorun olur mu cok seviyorumda inciri
Koçum ben bugün koptum gittim ya, şu menüye bak allah aşkına:
Kalkar kalkmaz: Elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim ruşeymli ekmek, lor
Ara: 2 ceviz içi
Öğle: haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç, salata, 1 kaşık ıspanak
Ara: 1 avuç kuruyemiş ve meyve, 1 dilim pasta
Akşam: 1 tabak patates kızartması, 5 tane tavuk nugget, 1 kase kuru yemiş
Ara: lor, 8 tane hanımeller un kurabiyesi, 60 gr çikolata :26:
Ne saçma bir menü değil mi :44:
Bende menumu yazayım ..
sabah . 2 / 3 dilim kepek ekmegı
1 kıbrıt kuutusu kadar peynır
4 / 5 adt sıyah zeytin
1 bardak ılık süt
oglen : yarım elma bıraz yogurt
aksam : patateslı kıyma
yogurt
makarna
aksam : 1 tane hazır pudıng
1 kase nesfit sutlu
gece : cekırdek ( halen yıyorum : ))
bılmıyorum ıyı baslamıs ama sonlara dogru tozutmuşum sanırım : D
neysekı esımıde ıkna ettım oda rejım yapacak ,
buarada ben emzırdıgım ıcın emzıren anne dıyetı yapıyorum yanı cok ksımıyorum
günaydın kızlar salı menüm
sabah: ballı limonlu su 2 dilim kepek ekmek biraz peynir biraz zeytin biraz da bal
ara: galeya yedim galiba 2 yada 3 adetunuttum
öğlene kadar 2 çay bard neskafe ve 2 çay bardağı çay içtim
öğle: yarım dilim ekmek 1.5 kepçe domates çorbası ve yarım kepçe patetes yemeği
ara yeşil çay 2 adet 9 kat tat dayanamıyom 2 +2 şeklinde bir haftada bitireyim bari
akşam 2 adet biber dolması 2 dilim börek yarım kepçe tavuklu pilavpatlamak üzereydim
içecek gün boyu 5 bardak çay 2 bardak neskafe 2bardak yeşil çay
spor: 100 mekik 40 dakika sabah 40 dakika akşam yürüyüş 20 dakika plates
:26:2 adet biber dolması 2 dilim börek yarım kepçe tavuklu pilav:26: ya misafirlerim geldi eski ev arkadaşım evlendi o getirmiş bu yemekleri ev yemeğine hasretimdir diye dün dayanamayıp yedim ama bir daha getirme diye sıkı sıkı tenbih ettim
kızlar gündüz iş güç atıştırıyorum gayet güzel oluyor menülerim ama akşam yemeklerini anca saat 20:00 de evde oluyorum hem geç yiyorum hemde fazla kaçıyor ne yapmam lazım yaaaaaaaardııııım :94:
günaydın arkadaşlar.
SALI MENÜM KOÇUM
[/B]SABAH:[/B]ılık limonlu su,bir baedak süt,bir dilim t.b. ekmeği ve lor
ARA:yok
ÖĞLEN:taze fasulye,bulgur pilavı birer porsiyon
ARA:yok
AKŞAM:iki lahmacun bol yeşillik ve yarım bardak şeftali suyu
ARA: 7 kuru dut,yarım ceviz içi
SPOR:bir saat kadar halk oyunları kursum vardı oradan gelince 15dk mekik hareketleri yaptım
SIVI:birer kupa yeşil çay ve form çayı.iki kupa sıcak su.toplamda 1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?