50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar sayfaniz cok guzel puanlamalar falan benide araniza alirsaniz sevinirim herhangi bir kuraliniz var mi? ben normalde de pek yemem ama benim aksam yemeginden sonra sorunlarim olusmustu eskiden oyle degildim evlendikden sonra oldu bu ve 47 den 54 e ciktim 4 yil icinde ve gittikce artiyordu. bir haftadir cok iyi gidiyorum ve 1 kilo vermisim nasil sevindim kac kere denedim hic yapamadim 53 gormek ne demek ya ben bugun ki menu mu paylasmak isterim

sabah iki bardak su

bir dilim kepek ekmek
bir yumurta
salatalik
domates
4 dal maydanoz

ara bir elma

ogle tavuk corbasi
yarim domates ve 1 biberle yedim
kucuk kase ev yapimi yogurt

ara bir kuru incir ve bir ceviz

aksam bol salata yagsiz
kucuk dilim kizartilmis balik vardi

cok acikirsam az kuru uzum yerim

bol yesil cayimi ictim 2 lt su tukettim simdlik

spora gelince bugun dinlenme gunumdu haftada dort gun egzersizlerimi duzenli yaparim

ozur dileyerek birsey sormak istiyorum aralarda kuru incir tuketirsem sorun olur mu cok seviyorumda inciri

Offfffffff sanırım fena saldım kendimi. :44:
Bu haftada menü bildirmicem,haftaya başlıyorum bildirmeye
Okulda bozuluyo diye yazmamaya başlamıştım ama yazmayınca daha çok salıyorum
Haftaya güzeeelcee silkiniyim,kendime geliyim
Yaz geliyo kilolardan kurtulmamız lazım
Şurda 1 ay sonra yazlıklar çıkcak yağlarda çıkıcak onlarla birlikte

Koçum ben bugün koptum gittim ya, şu menüye bak allah aşkına:

Kalkar kalkmaz: Elma sirkeli ballı su

Kahvaltı: 1 dilim ruşeymli ekmek, lor

Ara: 2 ceviz içi

Öğle: haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç, salata, 1 kaşık ıspanak

Ara: 1 avuç kuruyemiş ve meyve, 1 dilim pasta

Akşam: 1 tabak patates kızartması, 5 tane tavuk nugget, 1 kase kuru yemiş

Ara: lor, 8 tane hanımeller un kurabiyesi, 60 gr çikolata :26:

Ne saçma bir menü değil mi :44:

kızlar hepinize selammmmm çok özledim burayı ama bi süredir fazlaca meşgulüm zamanım olmuyor şuydu buydu derken menülere aynen devam ediyorum bozmak yok tabiiki en kısa zamanda aranıza dönme dileğiyle

haaa kızlar sizinde fikrinizi aliyim bişey sorucam günde kaç dilim ekmek yenmeli sizce ? ben hep kepek yiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 1 ya da yarım ya da hiç böylece günde 4-5 dilim oluyor bazen de 3 peki sizce 5 olsa hep fazla mı ?

Son düzenleme:
Bende menumu yazayım ..

sabah . 2 / 3 dilim kepek ekmegı
1 kıbrıt kuutusu kadar peynır
4 / 5 adt sıyah zeytin
1 bardak ılık süt

oglen : yarım elma bıraz yogurt

aksam : patateslı kıyma
yogurt
makarna

aksam : 1 tane hazır pudıng
1 kase nesfit sutlu

gece : cekırdek ( halen yıyorum : ))

bılmıyorum ıyı baslamıs ama sonlara dogru tozutmuşum sanırım : D
neysekı esımıde ıkna ettım oda rejım yapacak ,
buarada ben emzırdıgım ıcın emzıren anne dıyetı yapıyorum yanı cok ksımıyorum

günaydın kızlar salı menüm

sabah: ballı limonlu su 2 dilim kepek ekmek biraz peynir biraz zeytin biraz da bal

ara: galeya yedim galiba 2 yada 3 adet unuttum
öğlene kadar 2 çay bard neskafe ve 2 çay bardağı çay içtim

öğle: yarım dilim ekmek 1.5 kepçe domates çorbası ve yarım kepçe patetes yemeği

ara yeşil çay 2 adet 9 kat tat dayanamıyom 2 +2 şeklinde bir haftada bitireyim bari

akşam 2 adet biber dolması 2 dilim börek yarım kepçe tavuklu pilav patlamak üzereydim

içecek gün boyu 5 bardak çay 2 bardak neskafe 2bardak yeşil çay
spor: 100 mekik 40 dakika sabah 40 dakika akşam yürüyüş 20 dakika plates

:26:2 adet biber dolması 2 dilim börek yarım kepçe tavuklu pilav:26: ya misafirlerim geldi eski ev arkadaşım evlendi o getirmiş bu yemekleri ev yemeğine hasretimdir diye dün dayanamayıp yedim ama bir daha getirme diye sıkı sıkı tenbih ettim
kızlar gündüz iş güç atıştırıyorum gayet güzel oluyor menülerim ama akşam yemeklerini anca saat 20:00 de evde oluyorum hem geç yiyorum hemde fazla kaçıyor ne yapmam lazım yaaaaaaaardııııım :94:

hoşgeldin aramıza canım.menün de gayet güzel görünüyor.koçumuz puanlamanı yapar.aralarda kuru meyve yiyebiliyoruz.akşam arasında yememeye çalışıyoruz ağır olur diye.

merhaba canım.hoşgeldin tekrardan.ekmek dilimlerini sormuşun benim de belli olmuyor ama ben her öğün için bir dilim kullanıyorum genelde.bazen de kullanmıyorum yanında bakliyat ya da pilav varsa.özellikle pirinç,kuru fasulye,bugday(dövme)gibi ürünler varsa ekmek almıyorum canım.

günaydın arkadaşlar.
SALI MENÜM KOÇUM

[/B]SABAH:[/B]ılık limonlu su,bir baedak süt,bir dilim t.b. ekmeği ve lor
ARA:yok
ÖĞLEN:taze fasulye,bulgur pilavı birer porsiyon
ARA:yok
AKŞAM:iki lahmacun bol yeşillik ve yarım bardak şeftali suyu
ARA: 7 kuru dut,yarım ceviz içi
SPOR:bir saat kadar halk oyunları kursum vardı oradan gelince 15dk mekik hareketleri yaptım
SIVI:birer kupa yeşil çay ve form çayı.iki kupa sıcak su.toplamda 1,5 lt su

Tamam anladım,kilomuzu her cuma-cumartesi tartılıp Efsuna bildiriyoruz özel mesajla...

Valla süper,hiç eksik yok yani,tam bi menü puan kıracak yer bulamadım,kahvaltı biraz az gibi ama

iyi idare eder...spor var,suyu artıralım biraz,tam puan tebrikler...10...

ayyyy koçumm tişekkür iderim.ben de biraz vicdan yapıyordum çok yiyorum sağlıksız mı acaba yediklerim diye .suyu artıracam farkındayım az olduğunun onu bile zorla içiyorum inanki.

Hoşgeldin,bu hafta ben koçum,elimizden geldiğince menüleri yorumlayıp sağlıklı şeyler yemeye

özen gösteriyoruz,

Menün gayet güzel,ara öğünler yapmışsın çok iyi,biz de bu şekilde altı öğün olarak yiyoruz

zaten,aralarda kuruyemiş tüketebilirsin,tam puan veriyorum hadi iyisin...10.....

Sabah iyi başlamışsın ama gerisi olmamış,bi kere kahvaltı çok az ordan bi puan kırdım,öğle

güzel,kaç tane kaçamak yapmışsın sayamadım valla,pasta,pat.kızartması,çikolata,kurabiye,avuç

avuç kuru yemişler...Valla ambitious sana bugünlük puanım 6...:44:

Anladım canım,yalnız ara öğün yaparsan hem akşam az yersin hem sağlıklı beslenirsin

yine,kuruyemiş,üzüm,incir,kayısı falan yiyebilirsin,süt,yoğurt meyve de olur,ama altı öğün olsun yani

anlatabildim mi?bi de günlük bi kaçamak hakkımız var onu da erken saatlerde yaparsak akşama kadar

eritme imkanımız olur daha iyi olur yani...ben sana bugün 6 puan veriyorum,diğer günlerde daha çok

dikkat edeceğini umuyorum ok?

Öğlene kadar güzel,sonrası baya fazla olmuş,spor ve içecekler çok güzel,2 puan kırıyorum bugünlük,

Canım ben de malesef anca 7.30-20.00 gibi yiyorum yemeği,saatler ileri alındı ya artık yazın hep

böyle olur,bak ben öğlen yemeğini biraz geç ve çok yiyorum akşama da ekmeksiz yemek ya da

salata yoğurt falan yiyorum bazen,ama çok aç olursam mecbur ekmek de yiyorum napalım...puanın 8

bu arada...

Hmm güzel sayılır ama aralar atlanmış,kahvaltın da az gibi biraz,spor ve sıvı alımı da güzel,iki aran

olmadığı için 8 veriyorum...

Ben de Salı menümü yazayım,aman siz koçunuzu örnek almayın haa....

Sabah:bi dilim kepek ekmeği,az tereyağ,iki minik sucuk dairesi,2 ceviz,bi kk peynir,yeşillik,bi bardak çay

Ara:yarım muz,bi çikolata

Ara:Bi kupa kuşburnu+şeftali çayı

Öğle:Bi kase mercimek çorbası,yarım tabak et haşlama,yarım tabak salata,bi minik pide ekmeği

Ara:bi elma

Akşamyemekten önce bi dilim pasta yedim malesef)
2 küçük biber dolması,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği,

Ara:yok

Spor:yok,2 lt. su içtim...

...........................................................

Yine akşam pasta yemişsin Azul,bi de koç olacaksın yani,nasıl koçsa....aranın biri yok,sporu iyice

unuttun zaten,neyse puanın 7...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…