ceviremeyen cevirmen
günaydinnnnnnn....
nasilsiniz bakalim kizlar???
Günaydın gzmnc,ben hasta oldum valla şimdi...sen nasılsın?
He hee olsun bee daha ne olsun bedavadan çevirmen buldular yaa,Efsun sana ek ücret verecekler mi
kızzzz?vermezlerse çevirme bakkk......
aaa gecmis olsun... ne hastaligi hayirdir???
ben de geceleri uyuyamiyorum.. burnum tikaniyor nefessiz kaliyorum sanirim.... buyüzden de sabahlari kalkamiyorum....
gec geldim okula.... ama buna bi care bulmam lazim....
daha once yoktu, marttan beri falan var.... böyle birden ortaya cikar mi??? ist.a göre havasi cok kuru ondan mi acaba'???
azulcum gecmis olsun hayrola ?
gzmnc canim hava da insani carpiyor, gecen haftasonunu düsün su an ki havayi düsün, vücut dayanmiyor haliyle.. benim de tansiyonum düsüp duruyor.. bide sabah bi bas agrisi tuttuhalen gecmedi
Her zamanki hastalık yaaa,regl...sana da geçmiş olsun canım,geniz yolunda bi problem olabilir,öff
benim de boğazımda sorun var ara sıra çok rahatsız ediyo...
kocum bugün ki menum:
sabah ---> 1 bardak kakoulu soya sütü. icinde magnezyum ve calcium var.... + 1 dilim kepek ekmegi arasida light kasar
ara --> 1 muz
ögle ---> tavuk mantar sote sebze ve sogan da var icinde + yogurt + 1 dilim kepek ekmegi
ara ---> portakal
aksam ---> 2 dilim kasar ekmegi + light kasar + domates + salatalik sandwich + yogurt
ara ---> elma
kacamak ---> 2 adet biskrem bisk. öslemisim, gecen markette görunce dayanamayip aldim... 2 ser kacamakla köreltayim istedim :))
sivi ---> suyum bitti okulda ne yapcam bilmiyorumkettla dan su isitip icerim ama öglen cikar alirim marketten. 1.5 lt i tamamlarim. + cay
spor ---> 45 dk yürüyüs...
merhaba kızlar bede aranıza katılmak istiyorum.benim boy 1.56 kilom 61 di :) 1 aydır 3gün spor salonuna gidiyorum ve yediklerime içtiklerimede dikkat ediyorum şimdiye kadar 5 kilo verdim şuan 56 kiloyum ve 6 kilo fazlalıgım var bu ay sonuna kadar 52 olmam lazım.
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?