50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın gzmnc,ben hasta oldum valla şimdi...sen nasılsın?

aaa gecmis olsun... ne hastaligi hayirdir???

ben de geceleri uyuyamiyorum.. burnum tikaniyor nefessiz kaliyorum sanirim.... buyüzden de sabahlari kalkamiyorum....

gec geldim okula.... ama buna bi care bulmam lazim....

daha once yoktu, marttan beri falan var.... böyle birden ortaya cikar mi??? ist.a göre havasi cok kuru ondan mi acaba'???

azulcum gecmis olsun hayrola ?

gzmnc canim hava da insani carpiyor, gecen haftasonunu düsün su an ki havayi düsün, vücut dayanmiyor haliyle.. benim de tansiyonum düsüp duruyor.. bide sabah bi bas agrisi tuttu halen gecmedi

Her zamanki hastalık yaaa,regl...sana da geçmiş olsun canım,geniz yolunda bi problem olabilir,öff

benim de boğazımda sorun var ara sıra çok rahatsız ediyo...

azulcum gecmis olsun hayrola ?

gzmnc canim hava da insani carpiyor, gecen haftasonunu düsün su an ki havayi düsün, vücut dayanmiyor haliyle.. benim de tansiyonum düsüp duruyor.. bide sabah bi bas agrisi tuttu halen gecmedi

Sana da geçmiş olsun,benim çok sancılı oluyo,yarın gelemeyebilirim haberiniz olsun,acıyın koçunuza...

Her zamanki hastalık yaaa,regl...sana da geçmiş olsun canım,geniz yolunda bi problem olabilir,öff

benim de boğazımda sorun var ara sıra çok rahatsız ediyo...

hic sevmiyorum su regli her ay öncesinden sonrasindan cektiriyo bize ay insallah benimki de bu yada haftaya zamaninda gelir

merhaba kızlar bede aranıza katılmak istiyorum.benim boy 1.56 kilom 61 di :) 1 aydır 3gün spor salonuna gidiyorum ve yediklerime içtiklerimede dikkat ediyorum şimdiye kadar 5 kilo verdim şuan 56 kiloyum ve 6 kilo fazlalıgım var bu ay sonuna kadar 52 olmam lazım.

sabah spora gitmeden kfleks yedim öglen cay ve tost birazdan meyve yemeyi düşünüyorum akşam barbunya pilav ve cacık yiyecegim.tabi ölcüler önemli :)

Senin menünü kaçırmışım,şimdi farkettim,

Sabah kahvaltı yine az ama hadi neyse olsun,akşam yemeği de kahvaltı gibi olmuş,kaçamğını

görmedim ama akşam yemeğinden 1 puan kırdım canım,genel olarak güzel menü,puanın 9....

Hoşgeldin...

Selam sen de hoşgeldin......

sagol kocum....
bugün ki menum:

sabah---> 1 bardak m.suyu + 2 kepek ekmegine tost. 6 ince dilim sucuk da vardi iclerinde

ara---> portakal

ögle---> mantar sote + yogurt

ara--->elma + muz

aksam---> müsli

son arayi yapmam....

ÇARŞAMBA MENÜM:

sabah:ılık limonlu su,bie dilim tam buğday ekmeği ve lor
ara:yok
ÖĞLENcoştum yemekler süperdi)6 tane sarma iki kuru dolma,beş altı kaşık nohutlu bamya,az bir yufka ekmek,bir kase cacık ve yeşillik,bie kurabiye,iki bardak çay(malum öğrencimin evine gittik ikramı çevirmek ayıp olmasın diye yedik:)))
ARA:yok(doğal olarak bu kadar yemeğin ardından)
AKŞAM.bir servis kaşığı haşlanmış makarna üzerine bir kase kuru naneli yoğurt,salata.bir küçük parça yufka ekmek
ARA:daha yapmadım.birazdan kuşburnu çayımı içeceğim gerçek kuşburnu tohumları ve kuru üzümle demlediğim nefis bir çay herkese tavsiye ederim
SIVI:1.5 lt su,ikiye çıkarırım yatana kadar,birer kupa yeşil çay ve form çay
SPOR:halk oyunları var iki saat kadar.

merabaaaaa :) ben geri geldim pees etmiştim ama geri döndüm çünkü artık iice sıcak oldu havalar kısa kollu falan malum bel çevresi ortaya çıktı dahada sizin yaptığınız günlük programlara baktımda.. ben çok az yiyemiorum yani oturdummu tam yiyorum bide biraz stresli bir yılım malum lys sınavı var. bana biri öneride bulabilirmi hani hem sağlıklı hemde zayıflatıcı böle karın doyurucu falan biliyorum çok şey istiyorum ama yardıııım lütfen aa bide okulum falan var dersane falan ondan ara öğün hiç yok bende .s

slm kizlar

sabah

1 yumurta
yufka ekmek
turkiyeden gelme bir y. kasigi kaymak ( kermis icin yufka ekmek yaptik bende mecbur sabah bunlari yedim. cuma gunude yapacaz ama o gun kesinlikle yemiyecem)

ara yok

ogle sadece bir elma

ara yok

aksam az once geldim sadece salata yiyebildim

ara portakal

2 lt su
spor malesef yarina kaldi

cok kotu bir gun olmus ( ozur arkadaslar

Azul berbat bir menü geliyor yine

Sabah: 1 dilim ruşemli ekmek, lor

Ara: yarım poğaça, 7 adet fındık

Öğle: salata, şinitsel, minik sütlü irmik tatlısı

Ara: 2 adet baklava

Ara: 2 tane diet bisküvi, sıcak çikolata, 10 kuru kayısı, 1 paket çikolatalı gofret

Akşam: yarısı Nutellalı diğer yarısı lorlu simit

Ara: 5 tane minik ekler, çikolata, kocaman kase kabuklu badem, 1 kase sarı leblebi, 1 kuru incir, 1 elma, 1 paket elmalı tarçınlı eti form bisküvi

Kendimi obez gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…