50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar. bugün diğer iki güne nazaran daha iyi geçti hem daha az yedim hem de daha fazla hareket ettim gün içerisinde. dünkü menümü yazmaya utanıyorum. İnternette araştırıp yaptığım kabaca hesaplara göre pazartesi 2300 kcal. salı 2100 kcal almıştım. Bugünse inanılmaz ama gerçek 1450den bile az ediyor yediklerim. Tabi benkabaca hesap yapıyorum oyüzden fazla fazla ekliyorum kalorileri hesaba. Daha az olabilir yani. Evet bugünki menümü gururla sunarım.

Saat 7.30
İki dilim uno tam buğday ekmeği ile beraber közlenmiş patlıcan (penguenin hazır közlenmiş patlıcanından ama kavanozdan en fazla 1 parmak kadar eksilmiştir. Yani daha çok ekmek yedim aslında) + 1/4 şekerli bir fincan çay

Saat 10.30
3 adet Dia Kepekli grisini + 1/4 şekerli bir fincan çay

Saat 12.30
Ne yazık ki pilav üstü döner yedim işte çok alternatifim yok şimdilik. ama porsiyon inanılmaz küçüktü. Yine de hesaplarken 300 kcal olarak hesapladım.
İki dilim de beyaz
100 ml ayran

Saat 19.30
1 tabak dometes soslu kepekli makarna (100 grdan fazla değildir)
Ton balıklı salata (light yağsız ton balığı, göbek, salatalık, mısır, bol limon (yağ yok))
1 dilim Uno çok tahıllı ekmek
200 gr kadar da youğurt yedim makarnayla

Yemeğin üstüne şekersiz yeşil çay

Bence bu menü 1450 kcal civarında, bir de koçumuzun görüşünü alırsak çok memnun olacağım.

Not: Bu arada ben çok bol su içen bir insanım. 2 litreyi rahat içiyorum da geçiyor da olabilirim. Çünkü işte 3 tanem 0.5 lt içiyorum. Gelince de bardak bardak götürüyorum valla. Su içmek sorun olmuyor bu yüzden.

Hedefim yarın 1300 kcal. Bana şans dileyin kızlar.

Son düzenleme:
Azulcum ben bi özet geceyim, bugün basta simarayim bi cok yürüdüm. 15.000 adim :) bunun icerisinde 20 dakika stepper var..

yediklerime gelicne, memnunum simdilik sabah 2 dilim ekmek, öglen 3 haslama yumurta bir siyah ekmekcik aksamüstü muz aksam az mercimek corbasi, 3 yk bulgur pilavi, domates salatasi, acili...
sporu sonra yapinca biraz simdi aclik hissediyorum ama muz ve kivi ile yatistirmaya calisicam, hem de annem yanimda pilav, karniyarik ve patatesleri götürürken...

bizim salonda bile habire yemek yeniliyor yaaa ama dirence,,,,

günaydın kızlar
çarşamba menum
elma sirkeli ballı su içecektim ııııııgggyyy içemedim bu günlük boşver
sabah: klasık 2 dilim form ekmek zeytın peynir bal
ara galeta yeşil çay. kahve çay form çayı öğlene kadar içtim tek seferde değil vallahi
öğle 1 dilim beyaz ekmek (form ekmeğimi bitirmiş birisi mutfakta) 1 kase mercimek çorbası 1 poasiyon ama küçük makarna yarım kase yoğurt
ara küçük bir çikolata 1 adet elma 1 adet muz güya yarısını yiyecektim muzun nasıl oldu anlamadan hepsini yutmuşum
akaşam 3 köfte 1 kase tarhana çorbası 6 veya 7 adet patetes kızartması

spor bu akşam yorulmuşum sadace 40 dakika işten eve yürüdün 30 da mekik çektim
içecek 2 veya 3 litre su 2 bardak yeşilçay 1 bardak form çayı

tatlım mutlaka suyu hayatımıza dahil edeceğiz ne yersek yiyelim mutlaka bol salata olsun ki yanında yemeği az yemiş olalım.ben yemeğin porsiyonunu az tutuyorum ama yanında bol salata yoğurt,yeşillik gibi ürünleri bol tutuyorum.sen de öyle yapabilirsin.

selam kızlar bende geldim aranıza ben kilo vermeye başladım ama 57 lerde başladım 54,3 şu an kilom 50 olmak istiyorum eskisi gibi boy 1.60 ve basen çok fazla var onların tamamen gitmesini istiyorum umarım başaracam

selam kızlar bende geldim aranıza ben kilo vermeye başladım ama 57 lerde başladım 54,3 şu an kilom 50 olmak istiyorum eskisi gibi boy 1.60 ve basen çok fazla var onların tamamen gitmesini istiyorum umarım başaracam

hoşgeldin aramıza ayrıca tebrik ederim canım ne kadar sürede verdin bu kiloları neler yaptın biraz anlatsan bende 58:700 bende 50 olmak istiyorum ama 9 kilo var daha aaaaaaaaaaa:84: halim içler acısı imiş

oh saldirmissin

ya ben bugün cok cok kotu besleniyorum...

sabah ---1 kase müsli

ara--elma

ögle---domates + salatalik + 2-3 kasik yogurt

ara---yok

aksam---döner dürüm yesillikli

ara---yok

spor 45 dk yürüyüs

su 1.5 lt

+ bitki cayi

merhaba kızlar bende sabah birşey yemedim öglen misafirlerim geldi 1 dilim börek ve kısır yedim.akşam yemegi olarak 2 köfte ve patates püresi yiyecegim akşamda 1 tabak meyve yemeyi düşünüyorum bugün bukadar.

hoşgeldin aramıza ayrıca tebrik ederim canım ne kadar sürede verdin bu kiloları neler yaptın biraz anlatsan bende 58:700 bende 50 olmak istiyorum ama 9 kilo var daha aaaaaaaaaaa:84: halim içler acısı imiş

canım şu anda isveç diyetini uyguluyorum ama açıkçası tam uyduğum söylenemez kaçamak yapıyorum dayanamıyorum çünkü 2 hafta gibi bir sürede verdim şeker kullanmıyorum artık ekmekte günde en fazla 3 dilim kadar falan birde sihirli içeceğim elma sirkesi ve bal karışımı sende verirsin canım sadece azmet ve yeme sene başında 53'tüm ve milletin bakışları beni süzüşü ilk sınıfa girdiğimdeki yüz ifadeleri değdiğinin göstergesiydi

sabah bır dılım kepek ekmegı dıle zeytın peynır ( cnm bsy ıstemıyor sabahları yola cıkacagım mıgdemı tutsun dıye )

ara bır sıse su bır mentos seker

öglen bır baharatlı cubuk

aksam : bır kase kırmızı pul bıberlı yogurt bır kase mercımek corbası uzerne ufacık ekmek dılımı 3 kasık nohut pılav

ara bır soda.

ve been uyumaya gıder....

Son düzenleme:
bu arada benim bünyem 55 den sonrasını kağnı hızıyla veriyor maalesef o yüzden sabır diyorum iki hafta içinde 4 kilo da gitmesi gerek çünkü kendime şart koydum kıyafet yok zayıflamadan dedim yoksa alışveriş gene hayal olacak

PERŞEMBE MENÜM KOÇUM:

sabah:ılık sirkeli su,bir bardak süt,bir dilim tam buğday ekmeği lor
ara:yok
öğlen:bir lahmacun iki kaşık etli kuru fasulye,bir küçük çatal pirinç pilavı,bol salata,iki bardak ayran
ara:yok
AKŞAM:bir buçuk servis kaşığı menemen,bir parça yufka ekmek,yeşillik
ara:bir dilim börek yiyeceğim(misafirim var da)
sıvı:bir lt su içtim ama devamını sağlarım yatana kadar.
spor:yok

bugün zaten aştım kendimi 1 litre su içtim biliorum size göre komedi ama benim için bir ilk

slm

sabah

1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
kibrit k. kadar peynir
domates
aci biber

ara bir tarcinli elma

ogle

tavuk gogsu haslama
yesillik

ara kucuk avuc kuru uzum

aksam

kurutulmus fasulye haslama cok az zeytin yagli
haslama brokoli
bir adet haslama patates
sarmisakli yogurt

ara bir armut

1.5 lt su

45 dk egzersiz

ya kızlar bişi soracam sizlere ben tartıda kilolu ama görüntüde inceyim özellikle bacaklarım inceldi bu sefer kilo verirken anlamadım ama arkadaşım sıkılaşıyorsun diyor tartıda görmeyince bir tuhaf oluyor insan göz yanılması mı acaba diyorum anlamadım gitti sıkılaştım mı yoksa?

Psikolojik yardıma ihtiyacım var sanırım. Yeme konusu bende takıntı halini aldı, bu üst üste ataklar beni çok mutsuz ediyor. Hızla kilo alıyorum

Bu konuda psikoloğa giden tanıdığınız var mı etrafınızda? İşe yarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…