merabaaaaa :) ben geri geldim pees etmiştim ama geri döndüm çünkü artık iice sıcak oldu havalar kısa kollu falanmalum bel çevresi ortaya çıktı dahada sizin yaptığınız günlük programlara baktımda.. ben çok az yiyemiorum yani oturdummu tam yiyorum bide biraz stresli bir yılım malum lys sınavı var. bana biri öneride bulabilirmi hani hem sağlıklı hemde zayıflatıcı böle karın doyurucu falan biliyorum çok şey istiyorum ama yardıııım lütfen aa bide okulum falan var dersane falan ondan ara öğün hiç yok bende .s
selam kızlar bende geldim aranızaben kilo vermeye başladım ama 57 lerde başladım 54,3 şu an kilom 50 olmak istiyorum eskisi gibi boy 1.60 ve basen çok fazla var onların tamamen gitmesini istiyorum umarım başaracam
Azul berbat bir menü geliyor yine
Sabah: 1 dilim ruşemli ekmek, lor
Ara: yarım poğaça, 7 adet fındık
Öğle: salata, şinitsel, minik sütlü irmik tatlısı
Ara: 2 adet baklava
Ara: 2 tane diet bisküvi, sıcak çikolata, 10 kuru kayısı, 1 paket çikolatalı gofret
Akşam: yarısı Nutellalı diğer yarısı lorlu simit
Ara: 5 tane minik ekler, çikolata, kocaman kase kabuklu badem, 1 kase sarı leblebi, 1 kuru incir, 1 elma, 1 paket elmalı tarçınlı eti form bisküvi
Kendimi obez gibi hissediyorum.
hoşgeldin aramıza ayrıca tebrik ederim canım ne kadar sürede verdin bu kiloları neler yaptın biraz anlatsan bende 58:700 bende 50 olmak istiyorum ama 9 kilo var daha aaaaaaaaaaa:84: halim içler acısı imiş
tatlım mutlaka suyu hayatımıza dahil edeceğiz ne yersek yiyelim mutlaka bol salata olsun ki yanında yemeği az yemiş olalım.ben yemeğin porsiyonunu az tutuyorum ama yanında bol salata yoğurt,yeşillik gibi ürünleri bol tutuyorum.sen de öyle yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?