sabah bır dılım kepek ekmegı dıle zeytın peynır ( cnm bsy ıstemıyor sabahları yola cıkacagım mıgdemı tutsun dıye )
ara bır sıse su bır mentos seker
öglen bır baharatlı cubuk
aksam : bır kase kırmızı pul bıberlı yogurt bır kase mercımek corbası uzerne ufacık ekmek dılımı 3 kasık nohut pılav
ara bır soda.
ve been uyumaya gıder....
canım şu anda isveç diyetini uyguluyorum ama açıkçası tam uyduğum söylenemez kaçamak yapıyorum dayanamıyorum çünkü2 hafta gibi bir sürede verdim şeker kullanmıyorum artık ekmekte günde en fazla 3 dilim kadar falan birde sihirli içeceğim elma sirkesi ve bal karışımı sende verirsin canım sadece azmet ve yeme sene başında 53'tüm ve milletin bakışları beni süzüşü ilk sınıfa girdiğimdeki yüz ifadeleri değdiğinin göstergesiydi
tebrik ederim canım umarım devemıda gelir
kızlar bu sabah tartıldım 56:200 çıktım
nasıl sevindim bilemessiniz galiba işin püf noktası akşam yemeklerini erken ve hafif atıştırarak geçiştireceğiz çünkü hafta içi sabah tartıldığımda 57:500 civarı çıkıyordum ama bu sabah farklı
dünkü menum
sabah elma sirkeli ballı ılık su bu suyu içince kahvaltı yapamıyorum
ara limonlu 9 kat tadın kalanları yeşil çay çay kahve
öğle yarın tartı günü yarım kase çorba küçük bir porsiyon kıymalı patetes
ara yeşil çay çay kahve
akşam 1.5 domates ve peynir 1 bardak süt
spor 1 saat yürüyüş
100 mekik
sagol kocum....
bugün ki menum:
sabah---> 1 bardak m.suyu + 2 kepek ekmegine tost. 6 ince dilim sucuk da vardi iclerinde
ara---> portakal
ögle---> mantar sote + yogurt
ara--->elma + muz
aksam---> müsli
son arayi yapmam....
ÇARŞAMBA MENÜM:
sabah:ılık limonlu su,bie dilim tam buğday ekmeği ve lor
ara:yok
ÖĞLENcoştum yemekler süperdi)6 tane sarma iki kuru dolma,beş altı kaşık nohutlu bamya,az bir yufka ekmek,bir kase cacık ve yeşillik,bie kurabiye,iki bardak çay(malum öğrencimin evine gittik ikramı çevirmek ayıp olmasın diye yedik:)))
ARA:yok(doğal olarak bu kadar yemeğin ardından)
AKŞAM.bir servis kaşığı haşlanmış makarna üzerine bir kase kuru naneli yoğurt,salata.bir küçük parça yufka ekmek
ARA:daha yapmadım.birazdan kuşburnu çayımı içeceğim gerçek kuşburnu tohumları ve kuru üzümle demlediğim nefis bir çay herkese tavsiye ederim
SIVI:1.5 lt su,ikiye çıkarırım yatana kadar,birer kupa yeşil çay ve form çay
SPOR:halk oyunları var iki saat kadar.
slm kizlar
sabah
1 yumurta
yufka ekmek
turkiyeden gelme bir y. kasigi kaymak ( kermis icin yufka ekmek yaptik bende mecbur sabah bunlari yedim. cuma gunude yapacaz ama o gun kesinlikle yemiyecem)
ara yok
ogle sadece bir elma
ara yok
aksam az once geldim sadece salata yiyebildim
ara portakal
2 lt su
spor malesef yarina kaldi
cok kotu bir gun olmus( ozur arkadaslar
Azul berbat bir menü geliyor yine
Sabah: 1 dilim ruşemli ekmek, lor
Ara: yarım poğaça, 7 adet fındık
Öğle: salata, şinitsel, minik sütlü irmik tatlısı
Ara: 2 adet baklava
Ara: 2 tane diet bisküvi, sıcak çikolata, 10 kuru kayısı, 1 paket çikolatalı gofret
Akşam: yarısı Nutellalı diğer yarısı lorlu simit
Ara: 5 tane minik ekler, çikolata, kocaman kase kabuklu badem, 1 kase sarı leblebi, 1 kuru incir, 1 elma, 1 paket elmalı tarçınlı eti form bisküvi
Kendimi obez gibi hissediyorum.
selam kızlar. bugün diğer iki güne nazaran daha iyi geçti hem daha az yedim hem de daha fazla hareket ettim gün içerisinde. dünkü menümü yazmaya utanıyorum. İnternette araştırıp yaptığım kabaca hesaplara göre pazartesi 2300 kcal. salı 2100 kcal almıştım. Bugünse inanılmaz ama gerçek 1450den bile az ediyor yediklerim. Tabi benkabaca hesap yapıyorum oyüzden fazla fazla ekliyorum kalorileri hesaba. Daha az olabilir yani. Evet bugünki menümü gururla sunarım.
Saat 7.30
İki dilim uno tam buğday ekmeği ile beraber közlenmiş patlıcan (penguenin hazır közlenmiş patlıcanından ama kavanozdan en fazla 1 parmak kadar eksilmiştir. Yani daha çok ekmek yedim aslında) + 1/4 şekerli bir fincan çay
Saat 10.30
3 adet Dia Kepekli grisini + 1/4 şekerli bir fincan çay
Saat 12.30
Ne yazık ki pilav üstü döner yedim işte çok alternatifim yok şimdilik. ama porsiyon inanılmaz küçüktü. Yine de hesaplarken 300 kcal olarak hesapladım.
İki dilim de beyaz
100 ml ayran
Saat 19.30
1 tabak dometes soslu kepekli makarna (100 grdan fazla değildir)
Ton balıklı salata (light yağsız ton balığı, göbek, salatalık, mısır, bol limon (yağ yok))
1 dilim Uno çok tahıllı ekmek
200 gr kadar da youğurt yedim makarnayla
Yemeğin üstüne şekersiz yeşil çay
Bence bu menü 1450 kcal civarında, bir de koçumuzun görüşünü alırsak çok memnun olacağım.
Not: Bu arada ben çok bol su içen bir insanım. 2 litreyi rahat içiyorum da geçiyor da olabilirim. Çünkü işte 3 tanem 0.5 lt içiyorum. Gelince de bardak bardak götürüyorum valla. Su içmek sorun olmuyor bu yüzden.
Hedefim yarın 1300 kcal. Bana şans dileyin kızlar.
günaydın kızlar
çarşamba menum
elma sirkeli ballı su içecektim ııııııgggyyy içemedim bu günlük boşver
sabah: klasık 2 dilim form ekmek zeytın peynir bal
ara galeta yeşil çay. kahve çay form çayı öğlene kadar içtim tek seferde değil vallahi
öğle 1 dilim beyaz ekmek (form ekmeğimi bitirmiş birisi mutfakta) 1 kase mercimek çorbası 1 poasiyon ama küçük makarna yarım kase yoğurt
ara küçük bir çikolata 1 adet elma 1 adet muz güya yarısını yiyecektim muzun nasıl oldu anlamadan hepsini yutmuşum
akaşam 3 köfte 1 kase tarhana çorbası 6 veya 7 adet patetes kızartması
spor bu akşam yorulmuşum sadace 40 dakika işten eve yürüdün 30 da mekik çektim
içecek 2 veya 3 litre su 2 bardak yeşilçay 1 bardak form çayı
ya ben bugün cok cok kotu besleniyorum...
sabah ---1 kase müsli
ara--elma
ögle---domates + salatalik + 2-3 kasik yogurt
ara---yok
aksam---döner dürüm yesillikli
ara---yok
spor 45 dk yürüyüs
su 1.5 lt
+ bitki cayi
sabah bır dılım kepek ekmegı dıle zeytın peynır ( cnm bsy ıstemıyor sabahları yola cıkacagım mıgdemı tutsun dıye )
ara bır sıse su bır mentos seker
öglen bır baharatlı cubuk
aksam : bır kase kırmızı pul bıberlı yogurt bır kase mercımek corbası uzerne ufacık ekmek dılımı 3 kasık nohut pılav
ara bır soda.
ve been uyumaya gıder....
PERŞEMBE MENÜM KOÇUM:
sabah:ılık sirkeli su,bir bardak süt,bir dilim tam buğday ekmeği lor
öğlen:bir lahmacun iki kaşık etli kuru fasulye,bir küçük çatal pirinç pilavı,bol salata,iki bardak ayran
AKŞAM:bir buçuk servis kaşığı menemen,bir parça yufka ekmek,yeşillik
ara:bir dilim börek yiyeceğim(misafirim var da)
sıvı:bir lt su içtim ama devamını sağlarım yatana kadar.
spor:yok
slm
sabah
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
kibrit k. kadar peynir
domates
aci biber
ara bir tarcinli elma
ogle
tavuk gogsu haslama
yesillik
ara kucuk avuc kuru uzum
aksam
kurutulmus fasulye haslama cok az zeytin yagli
haslama brokoli
bir adet haslama patates
sarmisakli yogurt
ara bir armut
1.5 lt su
45 dk egzersiz
tebrik ederim canım umarım devemıda gelir
kızlar bu sabah tartıldım 56:200 çıktım
nasıl sevindim bilemessiniz galiba işin püf noktası akşam yemeklerini erken ve hafif atıştırarak geçiştireceğiz çünkü hafta içi sabah tartıldığımda 57:500 civarı çıkıyordum ama bu sabah farklı
dünkü menum
sabah elma sirkeli ballı ılık su bu suyu içince kahvaltı yapamıyorum
ara limonlu 9 kat tadın kalanları yeşil çay çay kahve
öğle yarın tartı günü yarım kase çorba küçük bir porsiyon kıymalı patetes
ara yeşil çay çay kahve
akşam 1.5 domates ve peynir 1 bardak süt
spor 1 saat yürüyüş
100 mekik
kizlar bugün, en gec yarin kilo bildirilerinizi bekliyorum. Günaydin bu arada :)
Günaydın Efsun naber?
günaydın canım
geçen hafta 58:700
bu hafta 56:200
geçen hafta kabızdım bide regl dönemimdiacaba ondanmı bu kadar fark oldu yada dün akşam bir domates yedim ondanmı bilemedim
gerçi gece uyurken karnım ziiil çalıyodu ama sabah tartılcam diye yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?