50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve beeen uyanır.. mısafırlıgee gıder yarım tabak kavurma pılav tabak cok doluydu 2 tane baklava.. bırazcık fanta ( hıc sevmem ) bır bardak cay ve bıraz cekırdek ıkı tane etı hosbes.. pısmanım

tebrik ederim canım umarım devemıda gelir
kızlar bu sabah tartıldım 56:200 çıktım
nasıl sevindim bilemessiniz galiba işin püf noktası akşam yemeklerini erken ve hafif atıştırarak geçiştireceğiz çünkü hafta içi sabah tartıldığımda 57:500 civarı çıkıyordum ama bu sabah farklı

dünkü menum
sabah elma sirkeli ballı ılık su bu suyu içince kahvaltı yapamıyorum

ara limonlu 9 kat tadın kalanları yeşil çay çay kahve

öğle yarın tartı günü yarım kase çorba küçük bir porsiyon kıymalı patetes

ara yeşil çay çay kahve

akşam 1.5 domates ve peynir 1 bardak süt

spor 1 saat yürüyüş
100 mekik

tabi gece uyuyacağım zaman karnım gurulduyodu açlıktan ama duymamazlığa getirdim:86: alışsın dimi

Canım akşam yemeği pek olmamış yaa,çok eksik yani,diğer öğünler çok güzel,aranın biri de yok,yani puanın 8....

Hmm sabah kahvaltın çok az,karnını sabah iyice doyursaydın öğlen daha az yerdin,iki aran yok,öğle

yemeğin çok olmuş biraz,spor su güzel,puanın 7 canım...

Kahvaltın iyi,yufka ekmek iyidir ya tok tutar,kalorisi ne kadar bilmiyorum ama,öğlen

olmamış,araların yok,akşam da sadece salatayla karnın doymamıştır sanırım,puanın 6 canım...

Valla neye puan vereceğimi şaşırdım ambitious :44:,sabah yine az,böyle az yersen sabah akşama

iyice acıkır fazla yersin,sana tavsiyem sabah kahvaltıda bolca ye,ozaman akşama az yersin hafif

olursun,öğlen iyi,akşam ve son aran çok çok fazla,puanın 5 canım malesef...

Genel olarak güzel ama kahvaltında peynir,zeytin vs. yok,az olmuş hem,öğlen güzel,araların

yok,akşam da makarna+ekmek olmuş ama hadi neyse,su alımı güzel yalnız meyve göremedim,kalori

hesaplamayı ben bilmiyorum arkadaşım,zaten biz hesaplamıyoruz burda,altı öğün sağlıklı dengeli

beslenmeye dikkat ediyoruz,herşeyden az az yemeye çalışıyoruz,puanın 7...

Güzel menü,alışıyosun sanırım,öğle,akşam yemeğin gayet iyi,spor,su alımı da güzel,akşamdan

sonraki arayı da yapsaydın tam puan verecektim,puanın 9...

Hmm gzmnc naptın canım yaawww,sabah öğlen çok azz, olmamış,araların yok,spor iyi,sıvı alımı da

iyi,7 puan veriyorum,bi daha olmasın böyle haaa kızarım bak...

Canım sabah iyi de ondan sonrası pek olmamaış,şeker tatlı vs. ile yapılan aralara puan

veremiyoruz,öğle yemeğin yok,akşam güzel,su,meyve hiç göremedim,neyse puanın 6....

Hmm güzel kahvaltıyı zenginleştirmişsin az da olsa,iki aran yok,diğer öğünler güzel,puanın 8.........

Valla süper menü,herşey var,spor da iyi,tam puan veriyorum 10....

Canım pek olmamış bugün yaa,kahvaltın yok,aralar hep çayla yapılmış olmuyo öyle sadece çayla

zaten,akşam yemeğin de yok sayılır,aranın biri yok,puanın 5 malesef...

Ben de yazayım menülerimi,

Çarşamba:

Sabah:bi dilim kepek ekmeği,bi kk peynir,2-3 ceviz,az tereyağ,bi bardak çay,

Ara:bi tane cezerye(fıstık,kuru üzüm,pirinç patlağı vs. var içinde)

Öğle:bi kase acılı mercimek çorbası,bi küçük pide ekmeği,bi tabak salata,yarım kase yoğurt,6-7 lokma kıymalı pide

Ara:Bi dilim pasta

Akşam:İki küçük biber dolması,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği

Araasta yedim yine,regl olunca tutamadım kendimi tabi,evde de hazır pasta olunca

Spor yok,2 lt. su içtim............

..........................................

Pastadan 1,aranın biri yok ordan da 1 puan kırdım azul,puanın 8...

Perşembe menüm:

Sabahhastaydım geç kalktım,kahvaltıyı öğlene yakın yaptım)iki dilim kepek ekmeği,biraz tereyağ,3-4 ceviz,bi kk peynir,2 zeytin,bi bardak çay

Ara:bi ufak kase çekirdek

Öğle:yok

Ara:yok

Akşam:iki küçük biber dolması,bir buçuk dilim k.ekmeği,bi kase yoğurt,bi tabak salata

Ara:7-8 kuru üzüm,7-8 fındık,bi minik cocostar çikolata

Spor yok,2 lt.su içtim....

...................................

Aralar yok,bi de çikolata yemişsin gece gece,olmamış,puanın 7....

Günaydın Efsun naber?

günaydın canım
geçen hafta 58:700
bu hafta 56:200

geçen hafta kabızdım bide regl dönemimdi acaba ondanmı bu kadar fark oldu yada dün akşam bir domates yedim ondanmı bilemedim
gerçi gece uyurken karnım ziiil çalıyodu ama sabah tartılcam diye yemedim

Günaydın,sevindim kilo verebilmene,devamı gelir umarım....

selam kızlar bende kilo serüvenime yeni başladım ve dahil olmak istiyorum

kalori hesabı yöntemiyle işe başladım , hedefim ay sonuna kadar 54 olmasa da ilk olarak 55'e inebilmek

2 kuru kayısı 52
domates 7
beyaz peynir 75
1 dilim kızarmış ekmek 35
salatalık 6
yürüyüş 20 dk -50
sucuk 40
1 ceviz 15

herkese başarılarrrr:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…