50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza şuanki kilon kaç kinem

kızlar 53,800'e düştüm :) bedenim süpere gitmekte ama yüzüm çöküyor offf yaaa arkadaşım dedi bugün yüzün çökmüş diye canım sıkıldı

57'lerde başlamıştım canım ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalıştım yediklerimi azalttım ve sonra araştırdım isveç diyetini buldum 6 kilo vermek istiyordum çünkü ve bünyemde aşırı yavaş kilo veriyor 55 sonrasını bu diyete uymaya çalışıyorum şu anda ama tam uyamıyorum maalesef tutamıyorum kendimi :26:

o isveç diyeti çok bela bişey.ben de bi ara uyguladım 4-5 kilo vermiştim ama açlıktan sürekli yemek düşünmekle geçti diyet

bugün 841 kaloriyle kapadım ben de

değerlendirme için teşekkürler

hmm süpersin canım ya benim bünye çok yavaş vermiyor bir türlü ben tam uymuyorum büyük ihtimal ondan ama neyse vermem gerek önümüzdeki cumaya kadar kızlar destek olun bana ne oluuurrr

Bugünkü menüm:

Saat 7.30:
İki dilim çok tahıllı ekmek ile hazırlanmış kaşarlı tost
1 fincan çay (1/4 şeker)

Saat 12.30
1 kase tarhana çorbası
3 dilim kepekli ekmek
1 çorba kaşığı patlıcan ezme
1 tane kadın budu köfte
4-5 çorba kaşığı makarna

Saat 19.30
1 kase tarhana çorbası (öğlen iş yerinde de tarhana çıkmıştı ()
2 yemek kaşığı etli kurufasülye
3 dilim kepekli ekmek
yağsız bol limonlu yeşil salata

2 litre su içtim. Ara öğün yemeye vaktim olmadı. Gece zaten erken yatıyorum ihtiyaç duymuyorum ara öğüne. Meyve de hiç sevmem ne yazık ki. Her gün değilse de arada bir yiyorum ama.

Bu arada bugün yemeklerden önce acıktım ama öyle gözüm dönmüşçesine acıkmadım. Bu çok sevindirdi beni.
Hedefim öğünlerde yediğim 3 dilim ekmeği 2 dilime düşürmek

Son iyi haberimse kendime bir kondisyon aleti ısmarladım. twister mı ne adı. siparişim gelsin detaylarını yazarım. Egzersizlere de başlarsam artık kilo veririm diye umuyorum.

sab bır dılım kepek ekmegı bı kk peynır ( mıgdemı tutsun dıye..) 08.00 da

ara su

saat 3te bır tabak mercımek corbası bıkac lokma ekmek attm ıcıne bır sıse su ( ben mesrubat sevmem)

5 gıbı ara 2 kask tursu salatası 2 kasık patates salatası 1 dılım pasta (aynısından)

7 2 kask amerıkan salatası 1 dılım pasta ( kakolu kek tarzı bsydı)

ara mıgdem cok agrıyor bır soda.. 59:

yıne bana husraaan var.......

Muzaffer kuşhan diyetini yapıyorum.4.günüm bitti we akşam tartıldığımda tam 58kg idim.60kg ile başladım.azimle devam ediyorum.amacım 52 olmak.boyum1.68.herkese kolay gelsin arkadaşlar.

günaydın kızlar cuma menum

sabah ılık ballı sirkeli su malum kahvaltı yapamıyorum bunu içince

ara limanlu yeşil çay acılı peynirli çubuk 1 paket yarım paket kepekli biskuvi
2 bardak çay 2 bardak kahve öğlene kadar

öğle yarım dilim beyaz ekmek tavuk suyu çorba 1 kepçe 1 adet şınıtzel 5 tane patetes kızartması

ara yapamadım bankaya gönderdiler koştururken fırsat bulamadım

akşam 1 adet lahmacun 1 kutu ayran

ara 2 bardak layt kola yarım beyaz ekmek 3 zeytin 2 parça küçük peynir
(bu ara biraz fazla kaçtı)

spor bankaya ordan carfura ordan eve muhtemelen 1,5 saat yürüdüm 50 mekik sokakta çocuklar ip atlıyomuş bi 10 dk atladım abla git artık diye kovdular

içecek 3 litre su 2 bardak limonlu yeşil çay 3 bardak kahve 1 ayran 3 bard çay

hmm süpersin canım ya benim bünye çok yavaş vermiyor bir türlü ben tam uymuyorum büyük ihtimal ondan ama neyse vermem gerek önümüzdeki cumaya kadar kızlar destek olun bana ne oluuurrr

canım ya o diyetler çabuk verdiriyor ve çabukta geri aldırıyor beynin hep açlık sinyalleri gönderiyor malum diyetler bitincede ne bulursak yiyoruz az az sık sık herşeyi ye tatlıları abartmadan akşam yemeklerini hafifleştir ve mümkünse hergün yürümeye çalış illaki spor şart değil
ben yıldız tilbeyi açıyorum allah kim tutar beni stres yapınca kilo verimi zorlaşıyo galiba

Muzaffer kuşhan diyetini yapıyorum.4.günüm bitti we akşam tartıldığımda tam 58kg idim.60kg ile başladım.azimle devam ediyorum.amacım 52 olmak.boyum1.68.herkese kolay gelsin arkadaşlar.

şu haberlerde zayıflama kamplarında diyet yaptıran doktor değilmi bi kız ölmüştü kampta yanlışmı hatırlıyorum
kızlar sağlığınıza dikkat edin gözünüzü seveyim hızlı değil az az ama sağlıklı bu kadar kalori ile nasıl spor yapılırki:26:

günaşli bir günden hepinize günaydın diyorum arkadaşlar.umarım gün boyu böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…