selam kızlar bende kilo serüvenime yeni başladım ve dahil olmak istiyorum
kalori hesabı yöntemiyle işe başladım , hedefim ay sonuna kadar 54 olmasa da ilk olarak 55'e inebilmek
2 kuru kayısı 52
domates 7
beyaz peynir 75
1 dilim kızarmış ekmek 35
salatalık 6
yürüyüş 20 dk -50
sucuk 40
1 ceviz 15
herkese başarılarrrr:79:
hoşgeldin aramıza şuanki kilon kaç kinem
kızlar 53,800'e düştüm :) bedenim süpere gitmekte ama yüzüm çöküyor offf yaaaarkadaşım dedi bugün yüzün çökmüş diye canım sıkıldı
57'lerde başlamıştım canım ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalıştım yediklerimi azalttım ve sonra araştırdım isveç diyetini buldum 6 kilo vermek istiyordum çünkü ve bünyemde aşırı yavaş kilo veriyor 55 sonrasını bu diyete uymaya çalışıyorum şu anda ama tam uyamıyorum maaleseftutamıyorum kendimi :26:
Genel olarak güzel ama kahvaltında peynir,zeytin vs. yok,az olmuş hem,öğlen güzel,araların
yok,akşam da makarna+ekmek olmuş ama hadi neyse,su alımı güzel yalnız meyve göremedim,kalori
hesaplamayı ben bilmiyorum arkadaşım,zaten biz hesaplamıyoruz burda,altı öğün sağlıklı dengeli
beslenmeye dikkat ediyoruz,herşeyden az az yemeye çalışıyoruz,puanın 7...
kızlar ben iyice cozuttum bugün de.
hakkımda hayırlısını diliyorum ne diyim...
Muzaffer kuşhan diyetini yapıyorum.4.günüm bitti we akşam tartıldığımda tam 58kg idim.60kg ile başladım.azimle devam ediyorum.amacım 52 olmak.boyum1.68.herkese kolay gelsin arkadaşlar.
hmm süpersin canımya benim bünye çok yavaş vermiyor bir türlü ben tam uymuyorum büyük ihtimal ondan ama neyse vermem gerek önümüzdeki cumaya kadar kızlar destek olun bana ne oluuurrr
Muzaffer kuşhan diyetini yapıyorum.4.günüm bitti we akşam tartıldığımda tam 58kg idim.60kg ile başladım.azimle devam ediyorum.amacım 52 olmak.boyum1.68.herkese kolay gelsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?