50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günaydın biliyorum ama ben daha 4 kilo verebildim iki haftada hatta 3 diyebiliriz millet 20 vermiş bu diyetle nasıl vermiş anlamadım :44: ben tenis'e gidiyorum canım bide mümkün oldukça yürüyorum gideceğim yerlere falan sıkılaştım bu yüzden ben basenden veremezdim ilk başta mesela ama basenden incelmeye başladım şok oldum o yüzden stres çok etkiliyor bence de takıntı yaptım tartıda aynı sayıyı gördükçe sinir oldum iyice ama şu günlerde rahatım o yüzden düşüş daha iyi ilerliyorum

ya ben sene başında 53 tüm yazın vermiştim fazlalıklarımı ama kötü bir dönemden geçtim ve o dönemde yatmadan önce yedim ve bildiğiniz zorla kilo aldım dikkat etmedim aman ne olacak dedim üzgündüm kilo alınca daha da üzüldüm ben hep haftada 1 yada 1,5 kilo vererek zayıfladım geri alması olmadı eğer yatmadan önce yeme manyaklığı yapmadıysam fazla vermeyin bence haftada 2 olsun max. kilo verimi yoksa vücut yapınız bozulur ve çatlaklar oluşur

slm kizlar

kocum ben daha ozel msj gonderemiyormusum :)) bu sabah tartildim ama birseyler atistirmistim (cunku cok acele isim vardi 53 ile basladim bu hafta sadece 100 gram vermisim 52.9 malesef moralim bozuldu neyse bakalim herhalde bundan sonrasi daha zor olacak kilo vermem hayirlisi

boyum 1.70 cm kilom 55.. görünümde boyumla kilom arasında avrupa ölçülerine göre dahi (boy kolo arasında 15 cm )ideal bi kilom var .ama benim sorunum karın bölgemde hafif yağlanmanın başlaması..ve yanlarımda etlenmeye başladı..oysa çok dikkat eden bi insanım ama her şeyin doğrusunu yanlışını bilmeme rağmen banane diyorum biraz da abur cburu kaçırmaya başladım galiba..şimdi yine eskiden olduğu gibi kilo almaya başladığımda girdiğim diyet demiyelimde yoğun bakı ma giriyorum..neler yapıyorum sizlerle de paylaşmak istedim:
öncelikle sabahları mutlka ballı sirkeli suyumu içmeye başladım aç karnına..hatta mümkünse sabahları hardal tohumu keten tohumu gibi tohumlardan birer çay kaşığı içiyorum..bol suyla ve hemen ılık ılık sirkeli suyumu yudumluyorum....arkasından sabah ilk güne başlarkn 5 dk derin nefes alma tekniğini uygulamaya başladım..vücuda bilinçli çekilen oksijen gün boyu yediklerimizi depo etmeden harcamamıza yardım ediyo bu çok önemli bişey sizede önrirm....sonra yarım saat ardından kahvaltımı ediyorum..ekmeğim mutlaka kurutulmuş kıtır oluyor..hem daha doyurucu ve daha az yediriyor..ayrıca ekmeğin kalorisi de düşüyor kıtr olunca..sabah bitki çayı içmiyorum ben..çünkü kahvaltıya başlamadan evel ballı sirkeli su içtiğim için gerek kalmıyor.normal bir bardak açık çay ,mevdime göre salatalık domates,biraz beyaz peynir yada lor yiyorum ben tuzsuz...yaze lorrr çok daha yaralı ve tuzu az olunca ödemde oluşmuyo vücutta..loruma azıcık z.yağı ve birazda çörek otu ekliyorum..çörek otunu mutlaka peynirinize karıştırın..Pegamber Efendimizde ölümden başka her derde deva olduğunu söylemiş çörekotunun..bende hiç eksik etmem özellikle peynire çok yakışıyor..neyse kahhvaltıda açık çayımın içine mutlaka 2 tane mink karanfil katıyorum..hem kokusu nu seviyorum arkadaşlar hemde insana gün içinde enerji veriyor..İbrahim Saraçoğlu tavsiyesidir)eger yürüyüş yada haff bi spor yapıcaksanız ideal bir enerji veriyor..şekerden enerji alacağınıza bence bundan alın tavsiyeederim..ara öğünümde meyve kepekli büsküvi bazen fındık bazen yoğurt ve salatalık değişimliolarak ...öğlenleri mutlaka sebze yemeği yerimm..özellikle limon yemeği çok sevdiğim için limonda tüketirim..akşamlarıda fırında kendi yağı ve suyunda pişmiş yemeklerden yiyrum ızgara tavuk yada balık..su içmeye gelince çok su içemiyrum...3 yada 4 bardakk..ama mutlaka bir yada iki fincak suyu ılıktan az daha sıcak şekilde içiyorum..bu da çinlilerin kullandığı bi yöntemmiş..sıcak su hem iştahı azaltıyor hemde vücudu tüm toksinlerden arındırıyor..akşam yemeğimi en geç 8 de yiyorum 12 de uyuyorum ben..akşam yemeğini aldıktan sonra bir yada iki saat sonra meyvemi yerim baen alternatif şeylerde tüketiyorum mesela sütlü tatlı ..eğer sütlü tatlı alırsam ballı sütü içmiyorum....yatma zamanı m yaklaşıncada az miktarda balla tatlandırılmış bol tarçınlı sütümü içiyorum..ve günü tamamlıyorum..tatlı ihtiyacım olursa kasmıyorum..bir yada iki parça çikolatımıda yerim..ama şeker isteğini kesmek için gün içinde içtiğiniz bitki çaylarınıza tarçın katmayı unutmayın..işallah bu yöntemle yeni aldığım 2 kiloyu veririm..onun haricinde kilo sorunum pek yok..daha evelbu bakımla çok kısa bi zamanda yanlarımdaki yağlar erimişti..
ayrıca gün içinde mümkün olduğunca kaslarımı gerip sıkıyorum masa başındayken bile karnımı içime çekerim epey fayda ediyor..popomu sıkıp sıkıp bırakıyorum kendimi iyice gerip sonra gevşetiyorum bu hareketleri aklıma geldikçe yanlız kaldığım anlarda otururken ayaktayken hatta dişlerimi fırçalaken makyaj yaparken dahi yapıyorum..özellikle popo hareketi etkili..popo ve baldır kaslarımı önce iyice sıkıp böyle 3 yada 5 saniye kalıp sonra serbestçe bırakıyorum...bu hareketleri gün içinde yaptıkça alışkanlık oluşuyor sonra vücut ekstradan yağ yakmaya başlıyor..ufak ufak ta olsa bu hareketler fazladan kalorilerimizi harcamamıza fayda ediyor..işallah kısa zamanda hepiniz umduğunuz ölçüye gelirsiniz..
svgiler

Son düzenleme:
arkadaşlar bence sıkı diyetler yapmayın..ufak tüyolarla küçük dikkat etmelerle ve bol hareketle bence kilo verilebilir...veriliyor...ben dahaönce 60 tan 55 e geldim ..ve şu an 10 yıldır kilo sabittir..ama ben hafif yağlandığımda elleyerek anlıyorum kendimi..yanlarımda ve göbeğimde elime geliyorsa yağlandığımı anlıyorum..yined sıkı diyet yapmayın derim..hatta diyette olduğunuzu sakın bilinçaltınıza işletmeyin kasmayın yanii sebze ağırlıklı olarak herşeyden yiyin..ızgara olarakta..eğer salçalı yemek yiyorsanız 5 kaşığı geçmesin....herşeyi birden keserseniz sonra vücut dengeniz bozulur..kendinize diyet yaptığınıı hissettirmeyin acaba ne kadar kilo verebilirim diye düşünmeyin ama sürekli kendinizi ince halinizle hayal edin girebileceğiniz elbiseleri hayal edin..bu çok etkili ve motive edici oluyr..spor yapmıyor olsanız bile hareketi artırın gerektiğinde asansör değil zevk için merdiveni kullanın..otobüsten iki üçdurak g eride inin ve içinize bol oksijen çeke çeke yürüyün..bu oksijen sayesinde başınızda ağrımaz uykunuzda düene girer..bunlar hep ufak ufak şeyler ama biraraya geldiğinde insanda kalıcı değişimler yaratmaya başlıyor..ekmeği seven arkadaşlar ekmeği birden bırakmayın bu dahada istek uyandırır.. mesela ekmeği kıtır yiyin az miktar bile çok doyurucu oluyor....srkeli ballı suyunuzu en azından sabahları br bardak için..fayda edicektir..biraz şekeri kesin..mesela kahvelerinize çaylarınıza atıcaınız şekerden fedakarlık ederelk bile zayıflayabiliyo r insan..yeterki sürekli bunlara dikkat edip farkındalık yaratalım.. az evelde bahsettim günde 5 dk mutlaka bilinçli nefes alıp vermeyi uygulayın..derin nefes tekniği ile..vücuda ne kadar oksijen girerse vücut o kadar yağdan yakarr..şekere çok bağımlı arkadaşlar ise mutlaka bitki çaylarını taçrınla tatlandırsınlarr..şeker ihtiyacını tarçın kesiyor..hatta çubuk tarçın en iyisi..fazla abartmadan bitki çayından da günde 1 yada 2 bardak için..bitki çayının da fazlası zararlı..

Son düzenleme:
Şimdi tartıldım.. 1.62 boyum var ve 51.9 kg cıktım..yarından itibaren günde 6 km yürüyüşle bölgesel olarak zayıflama çalışmalarına başlayacağım..
Umarım başarılı olurum :)

kesinlikle bir kç kilo yağdan verirsin canım..6 km baya güzel bi mesafe..templu yürüdüğünde 2 haftada sonuçlar gelmeye başlar..sirkeli su içmeyide unutma...

şimdi tartıldım ya ben baya ınceldm bundan cesaret alarak cookk fenaa yemek yedımmm bana kızınnn kendıme gelmem lazımmm
sabah bır kasık menemen 2 dılım yumurtalı ekmek yarım bardak cay bır dılım kepek ekmegı

ara hıcbıseyy

oglen - aksam bırlıkte - antakyaya has bol sosluu tavuk donerlı katıkkk dürüm ayran

bır sıse su

bır sodaa

ve galıba tatlı krıze bı bıskrem bıstıkk

yaa 18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Teşekkürler paylaşım için...

Ben de benzer metodları uyguluyorum, yaz geliyo, dar penyelerden fışkırmayan etler ve dümdüz bir karın diliyorum hepimizeeeee

çok kötü değil, yarın hiç bozmazsan harika olur

tabi gece uyuyacağım zaman karnım gurulduyodu açlıktan ama duymamazlığa getirdim:86: alışsın dimi

gece yatmadan 1 saat evel ara öğün yaprasan midende guruldama olmaz..olmamalı..çünkü sık yiyip az yiyerek sürekli mideyi avutmak gerekiyo..akşam yatmadan evel ılık tarınlı süt ve 3 adet kepekli büsküvi yiyebilirsin..yada elma..

kesinlikle bir kç kilo yağdan verirsin canım..6 km baya güzel bi mesafe..templu yürüdüğünde 2 haftada sonuçlar gelmeye başlar..sirkeli su içmeyide unutma...

cnm sirkeli su mideme bir zarar verir mi ki.. hiç denemedim önceden..bır de ilaç kullanıyorum akne tedavisi için.. umarım bir zararı dokunmaz.. tesekkur ederim

cnm sirkeli su mideme bir zarar verir mi ki.. hiç denemedim önceden..bır de ilaç kullanıyorum akne tedavisi için.. umarım bir zararı dokunmaz.. tesekkur ederim

Mideye zarar vermesin diye bir çay kaşığı bal ile karıştırılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…