- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
canım günaydıncanım ya o diyetler çabuk verdiriyor ve çabukta geri aldırıyor beynin hep açlık sinyalleri gönderiyor malum diyetler bitincede ne bulursak yiyoruzaz az sık sık herşeyi ye tatlıları abartmadan akşam yemeklerini hafifleştir ve mümkünse hergün yürümeye çalış illaki spor şart değil
ben yıldız tilbeyi açıyorum allah kim tutar benistres yapınca kilo verimi zorlaşıyo galiba
canım epey yaklaşmışsın hedefine darısı bana inşallah :)
kizlar bugün, en gec yarin kilo bildirilerinizi bekliyorum. Günaydin bu arada :)
yaklaşmıştım geri aldımçizelgemi yenilemem lazım... başarılar canım :)
hadi yaaa :/ bende de bir ara öyle oldu ama sakın pes etmek yok canım verecez hep beraber
boyum 1.70 cm kilom 55.. görünümde boyumla kilom arasında avrupa ölçülerine göre dahi (boy kolo arasında 15 cm )ideal bi kilom var .ama benim sorunum karın bölgemde hafif yağlanmanın başlaması..ve yanlarımda etlenmeye başladı..oysa çok dikkat eden bi insanım ama her şeyin doğrusunu yanlışını bilmeme rağmen banane diyorum biraz da abur cburu kaçırmaya başladım galiba..şimdi yine eskiden olduğu gibi kilo almaya başladığımda girdiğim diyet demiyelimde yoğun bakı ma giriyorum..neler yapıyorum sizlerle de paylaşmak istedim:
öncelikle sabahları mutlka ballı sirkeli suyumu içmeye başladım aç karnına..hatta mümkünse sabahları hardal tohumu keten tohumu gibi tohumlardan birer çay kaşığı içiyorum..bol suyla ve hemen ılık ılık sirkeli suyumu yudumluyorum....arkasından sabah ilk güne başlarkn 5 dk derin nefes alma tekniğini uygulamaya başladım..vücuda bilinçli çekilen oksijen gün boyu yediklerimizi depo etmeden harcamamıza yardım ediyo bu çok önemli bişey sizede önrirm....sonra yarım saat ardından kahvaltımı ediyorum..ekmeğim mutlaka kurutulmuş kıtır oluyor..hem daha doyurucu ve daha az yediriyor..ayrıca ekmeğin kalorisi de düşüyor kıtr olunca..sabah bitki çayı içmiyorum ben..çünkü kahvaltıya başlamadan evel ballı sirkeli su içtiğim için gerek kalmıyor.normal bir bardak açık çay ,mevdime göre salatalık domates,biraz beyaz peynir yada lor yiyorum ben tuzsuz...yaze lorrr çok daha yaralı ve tuzu az olunca ödemde oluşmuyo vücutta..loruma azıcık z.yağı ve birazda çörek otu ekliyorum..çörek otunu mutlaka peynirinize karıştırın..Pegamber Efendimizde ölümden başka her derde deva olduğunu söylemiş çörekotunun..bende hiç eksik etmem özellikle peynire çok yakışıyor..neyse kahhvaltıda açık çayımın içine mutlaka 2 tane mink karanfil katıyorum..hem kokusu nu seviyorum arkadaşlar hemde insana gün içinde enerji veriyor..İbrahim Saraçoğlu tavsiyesidir)eger yürüyüş yada haff bi spor yapıcaksanız ideal bir enerji veriyor..şekerden enerji alacağınıza bence bundan alın tavsiyeederim..ara öğünümde meyve kepekli büsküvi bazen fındık bazen yoğurt ve salatalık değişimliolarak ...öğlenleri mutlaka sebze yemeği yerimm..özellikle limon yemeği çok sevdiğim için limonda tüketirim..akşamlarıda fırında kendi yağı ve suyunda pişmiş yemeklerden yiyrum ızgara tavuk yada balık..su içmeye gelince çok su içemiyrum...3 yada 4 bardakk..ama mutlaka bir yada iki fincak suyu ılıktan az daha sıcak şekilde içiyorum..bu da çinlilerin kullandığı bi yöntemmiş..sıcak su hem iştahı azaltıyor hemde vücudu tüm toksinlerden arındırıyor..akşam yemeğimi en geç 8 de yiyorum 12 de uyuyorum ben..akşam yemeğini aldıktan sonra bir yada iki saat sonra meyvemi yerim baen alternatif şeylerde tüketiyorum mesela sütlü tatlı ..eğer sütlü tatlı alırsam ballı sütü içmiyorum....yatma zamanı m yaklaşıncada az miktarda balla tatlandırılmış bol tarçınlı sütümü içiyorum..ve günü tamamlıyorum..tatlı ihtiyacım olursa kasmıyorum..bir yada iki parça çikolatımıda yerim..ama şeker isteğini kesmek için gün içinde içtiğiniz bitki çaylarınıza tarçın katmayı unutmayın..işallah bu yöntemle yeni aldığım 2 kiloyu veririm..onun haricinde kilo sorunum pek yok..daha evelbu bakımla çok kısa bi zamanda yanlarımdaki yağlar erimişti..
ayrıca gün içinde mümkün olduğunca kaslarımı gerip sıkıyorum masa başındayken bile karnımı içime çekerim epey fayda ediyor..popomu sıkıp sıkıp bırakıyorum kendimi iyice gerip sonra gevşetiyorum bu hareketleri aklıma geldikçe yanlız kaldığım anlarda otururken ayaktayken hatta dişlerimi fırçalaken makyaj yaparken dahi yapıyorum..özellikle popo hareketi etkili..popo ve baldır kaslarımı önce iyice sıkıp böyle 3 yada 5 saniye kalıp sonra serbestçe bırakıyorum...bu hareketleri gün içinde yaptıkça alışkanlık oluşuyor sonra vücut ekstradan yağ yakmaya başlıyor..ufak ufak ta olsa bu hareketler fazladan kalorilerimizi harcamamıza fayda ediyor..işallah kısa zamanda hepiniz umduğunuz ölçüye gelirsiniz..
svgiler
şimdi tartıldım ya ben baya ınceldm bundan cesaret alarak cookk fenaa yemek yedımmm bana kızınnn kendıme gelmem lazımmm
sabah bır kasık menemen 2 dılım yumurtalı ekmek yarım bardak cay bır dılım kepek ekmegı
ara hıcbıseyy
oglen - aksam bırlıkte - antakyaya has bol sosluu tavuk donerlı katıkkk dürüm ayran
bır sıse su
bır sodaa
ve galıba tatlı krıze bı bıskrem bıstıkk
yaa18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
tabi gece uyuyacağım zaman karnım gurulduyodu açlıktan ama duymamazlığa getirdim:86: alışsın dimi
bıskıremı bıstık ve bı pakette bıskuvı olarak eklım :18::18::18::18::18:çok kötü değil, yarın hiç bozmazsan harika olur
kesinlikle bir kç kilo yağdan verirsin canım..6 km baya güzel bi mesafe..templu yürüdüğünde 2 haftada sonuçlar gelmeye başlar..sirkeli su içmeyide unutma...
cnm sirkeli su mideme bir zarar verir mi ki.. hiç denemedim önceden..bır de ilaç kullanıyorum akne tedavisi için.. umarım bir zararı dokunmaz.. tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?