50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ballı sirkeli su içtim ama bana hiç yaramadı migdem cok agrı yaptı.size nasıl olur bilmiyorum.ama etkili birşey oldugunu söyleyebilirim yagları parcaladıgı dogrudur.

ben ballı sirkeli su içtim ama bana hiç yaramadı migdem cok agrı yaptı.size nasıl olur bilmiyorum.ama etkili birşey oldugunu söyleyebilirim yagları parcaladıgı dogrudur.

mümkünse nasıl hazırladıgını soyleyebilir misin? yanı bir bardak ılık suya ne kadar bal ve sirke ekleniyor merak ettim de..ben de kullanayım

Bugün akşam yemeğini fazla kaçırdım yine çok üzgünüm (((.

Bugün yediklerim şöyle:

7.30
İki dilim beyaz ekmek
5 zeytin-bir kaç çatal peynir- bir kaç çatal közlenmiş patlıcan (hazır konservelerden)
1 fincan çay

9.30
1 fincan yeşil çay

12.00 - (iş yerinde çıkan yemeklerden yiyorum mecburen)
Yarım kase şehriye çorbası
7-8 çorba kaşığı kurufasülye
4 çorba kaşığı pilav
Yarım kase cacık
3 dilim kepek ekmeği

yemeğin üstüne 1 fincan yeşil çay

17.30
Tavuklu çorba
2 dilim tam buğday ekmeği
1 avuç çıtır elma

19.00
Fırında tavuk-bir kaç dilim patates ve çok az bezelye ile beraber
3 çorba kaşığı bamya
4-5 çorba kaşığı pilav
100 gr kadar light yoğurt
ve ne yazık ki 3 dilim daha tam buğday ekmeği (bunun tbir dilimi 54 kcal galiba)

21.30
1 fincan doğadan form çayı

şu ekmeği azaltamıyorum yaa çıldırıcam. Bir de yanında az da olsa pilav yedim bugün salak gibi. ama annem bugün o kadar çok yemek yapmış ki sinir oldum yaa. börek ve kek de yapmış ama kesinlikle yemeyeceğim.

yukarıda yazdıklarımı 1800 kcal civarı hesapladım
hesaplamayı bilen biri varsa kontrol edebilir mi kızlar? gerçekten çok memnun olurum.

ekmegın gercekten fazlaymıs cnmm bende baslarda öyleydımmm ama zamanlaa azaltırsınnn boyle kendını dıyet moduna sokunca yemıycem dıyınce daha cok yemek ıstıyorsun doymak bılmıyorsun.. bana öyle oluyordu

kısa bir aradan sonra tekrar diyet ve spora başlama vaktim gelmiştir yaklasık bi 5 kilo kadar fazlam var boyum 1.68 kilom 60 , 55 kiloya düşmek istiyorum bende aranıza katılabilir miyim

mümkünse nasıl hazırladıgını soyleyebilir misin? yanı bir bardak ılık suya ne kadar bal ve sirke ekleniyor merak ettim de..ben de kullanayım

ben 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi 1 cay kaşıgı cicek balı koydum ancak 1 hafta içebildim miydeme yaramadı.inşl senin böyle bir sıkıntın olmaz ama miyden hassassa dikkat etmeni tavsiye ederim canım..

cnm cok sukur mıdemde bır problemım yok ama su an ıtıbarıyle kullandıgım agır ılaclarım var cılt tedavım ıcın.. ondan cok fazla yomayayım dedım organlarımı :) deneyeyım ben de bır muddet senın gıbı bakalım ne olacak.. tesekkur ederım cnm ve de günaydııınnnnnn

kızlar bende yapıyorum elma sirkesini ve kilo gitmesede sıkılaşıyorsunuz düşük bel giyenler bilir yanlarda bir süre sonra peyda olan tümsekler oluyor :84: onlarda azalma oluyor ama tabi kilo vermek için yediklerinize dikkat etmeniz gerekli

Elma sirkesi ve bal sadece minik bir destek.

Kilo vermede en büyük pay boğazı tutup doğru düzgün beslenebilmeye ait...

Efsuncum,

Ben bugün tartıldım, 53 kiloyum. Cumartesi ödem ve ataktan kalma fazlalıklar vardı sanırım.

Geçen hafta 52,8 bu hafta 53. Tabloya bu şekilde yazabilir misin? İçime biraz olsun su serpildi. Hafta sonum tertemiz geçti.

Haydi bakalım iyi bir hafta olsun hepimiz için inşallah...

Bu hafta koç olmaya gönüllü birisi var mı?

günaydın arkadaşlar hepimize güzel bir hafta olsun
haftasonu menumü yazmıyorum anneme gitmiştim biraz kaçtıda
hafta içi devam edecem koçumuz yokmu arkadaşlar

Genel olarak güzel,ama ara öğünler yok dediğin gibi,ara öğünleri biz yemeklerde daha az yiyelim diye

ve mide tamamen boş kalıp yemeklere saldırmayalım diye yapıyoruz,neyse puanın 7.........

Canım çok düzensiz olmuş menün,yani akşam hiç besleyici bişey yememişsin,kahvaltın da az,miden

tabi besleyici şeyler yemezsen ağrır,geçmiş olsun,daha iyi menüler bekliyorum ok?puanın 6...

Canım bence sen şu sirkeli suyu bırak ve güzel bi kahvaltı et,çünkü kahvaltı etmediğin için akşama

kadar çok acıkıyosun ve çok yiyosun,tabi sen bilirsin ama benden tavsiye sana,spor ve sıvı alımı güzel,öğlen ve akşam

yemeğin iyi ama aralarda çok fazla cola,bisküvi,kraker yemişsin,6 puan veriyorum...

Arkadaşlar hafta sonu menü yazmıyoruz,serbestiz ne isterseniz yiyebiliyosunuz,tabi zayıflamak

istiyosanız ona göre yersiniz,kalori hesaplaması yapmıyoruz,öyle hızlı kilo verdiren hızla geri aldıran

sağlıksız diyetler yapmıyoruz,biz burda dengeli sağlıklı beslenip yavaş yavaş ama kalıcı kilo verip

kilomuzu korumaya çalışıyoruz,bu nedenle de menü paylaşımı yapıyoruz,puanlamayı birazdan yapıp

eklicem buraya,kilo bildirimlerinizi Efsuna yapıyosunuz,o da kim bi haftada ne almış ne vermiş onun

listesini yayınlıyo...
anlatabildim umarım,sürekli aynı sorularla karşılaşınca yazma gereği duydum...

Efsuuuunnnnn,

Sabah tartıldım yeniden, 52,6 'yım :)

Böyle revize edeblir misin canımcımmm....

kızlar dunkı menumu yazayım.. ben cok saglıksız beslnıyorum bırazcık zayıflamamdan cesaret alarak yedıklerımmmmm:18::18::18::18:

sabah bır bardak sut bır dılım kepek ekmegı ve sucukluyumurta :/

arabır sıse su

oglen : bır kase cacık 3 kasık guvec yemegı 4 kasık sehrıyelı pılav

ara : bır paket hanımeller bıskuvı

ara bır soda

aksam : bır bardak sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…