Arkadaşlar gün gün puanlarınızı yazarak liste yapamadım kusura bakmayın,yazdığınız menüler
doğrultusunda toplam puanları yazıyorum o nedenle...
1-gzmnc=32
2-ambitious=20
3-gelsomina=14
4-azul=34
5-tutaste85=33
6-çileklişeker=9
7-syliviaplath=12
8-seymaa=7
9-şükranbursa=34
10-çimen87=26
11-primera=6
Evet birincimiz 34 puanla şükranbursa ve azul,ikincimiz tutaste85,ve üçüncümüz gzmnc,hepsini
tebrik ediyor,menülerinin daha güzel sağlıklı olarak devam etmesini ve kilo vermelerini diliyoruz...
Arkadaşlar gün gün puanlarınızı yazarak liste yapamadım kusura bakmayın,yazdığınız menüler
1-gzmnc=32
2-ambitious=20
3-gelsomina=14
4-azul=34
5-tutaste85=33
6-çileklişeker=9
7-syliviaplath=12
8-seymaa=7
9-şükranbursa=34
10-çimen87=26
11-primera=6
Evet birincimiz 34 puanla şükranbursa ve azul,ikincimiz tutaste85,ve üçüncümüz gzmnc,hepsini
tebrik ediyor,menülerinin daha güzel sağlıklı olarak devam etmesini ve kilo vermelerini diliyoruz...
kızlaaaarrr :) eski eteğimi giydim ve bacaklarıma hayran kaldım eskisi gibi seksiya çok mutlu oldum canlarım 53 oldum bu arada ben çok mutluyum yaaa 2 kilo daha verip bırakacam sanırım
1-gzmnc=32
2-ambitious=20
3-gelsomina=14
4-azul=34
5-tutaste85=33
6-çileklişeker=9
7-syliviaplath=12
8-seymaa=7
9-şükranbursa=34
10-çimen87=26
11-primera=6
slm kızlar bende zayıflamak isityorum 54 kiloyum 20 günde 3 kilo vermen gerek (en az) diyet yapamıyorum ya yemeği çok seviyorum sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum
kızlar 3 haftadır canım etsız cıgkofte durum ıstıyor ve kılo olayından dolayı yemek ıstemıyordum bugun soyledım bırtane sabah sadece sut ıctım oglen ıcın yedım oda alt kısmını bıtıremedım bıle sadece gozum acmıs bunu anladım.. sıze sormak ıstedgım su cıgkofte durumun (etsz) kalorısı ne kadardır.. cunku kalorı hesaplamasıyla gıdıyorumm :S bılen yazarsa cok sevınırım
hadı yaa cnm o kdar varmdıırkıı :S ıcınde yesıllıkte var lavasıda ınce falan ama..400 ile 500 arasıdır bence...
hadı yaa cnm o kdar varmdıırkıı :S ıcınde yesıllıkte var lavasıda ınce falan ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?