50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar gün gün puanlarınızı yazarak liste yapamadım kusura bakmayın,yazdığınız menüler

doğrultusunda toplam puanları yazıyorum o nedenle...

1-gzmnc=32

2-ambitious=20

3-gelsomina=14

4-azul=34

5-tutaste85=33

6-çileklişeker=9

7-syliviaplath=12

8-seymaa=7

9-şükranbursa=34

10-çimen87=26

11-primera=6

Evet birincimiz 34 puanla şükranbursa ve azul,ikincimiz tutaste85,ve üçüncümüz gzmnc,hepsini

tebrik ediyor,menülerinin daha güzel sağlıklı olarak devam etmesini ve kilo vermelerini diliyoruz...

Teşekkürler puanlama için, eline sağlık arkadaşım

Efsundan da kilo çizelgesi bekliyorus

tskk cnmm ınsss

kızlaaaarrr :) eski eteğimi giydim ve bacaklarıma hayran kaldım eskisi gibi seksi ya çok mutlu oldum canlarım 53 oldum bu arada ben çok mutluyum yaaa 2 kilo daha verip bırakacam sanırım

slm kizlar nasilsiniz yeni bir hafta daha hadi bakalim

sabah

bir dilim kepek ekmek
bir salatalik
yarim domates
bir yumurta

ara 2 adet kuru incir

ogle

az yagda menemen
yaninda yogurt

ara 2 adet kuru kayisi

aksam

2 adet kiymali gozleme ve dondurma yedim dayanamadim (
( yarin aksam sadece salata yiyecem siskinlik var cunku )

ara bir elma
2.5 lt su
45 dk egzersiz

Son düzenleme:
Benim menüm işteeee:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim ruşeymli kızarmış ekmek, lor
Ara: 6 tane fındık (kavrulmamış )
Öğle: Ton balıklı salata, 1 tane mercimek köftesi
Ara: 1 elma, 1 ısırık bisküü
Akşam: 1 kase sebze çorbası, 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, 2 tane köfte, közlenmiş patlıcanlı salata, lor
Ara:1 minik kase light puding

Süper

slm kızlar bende zayıflamak isityorum 54 kiloyum 20 günde 3 kilo vermen gerek (en az) diyet yapamıyorum ya yemeği çok seviyorum sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum

arkadaşlar merhaba bende 56 kg.ım ve hedefim 49 olmak, diyete başladığımda 61 kg idim ve halihazırda 5 kg vermiş bulunuyorum. diyetle ilgili tecrübelerimi sizle paylaşmak ve tabiiki de sizin de tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. her gün buraya girerek sizden de alacağım destekle istediğim kiloya ulaşacağıma inanıyorum.
arkadaşlar bir de sirkeli su içmek ile ilgili bir uzman görüşü paylaşmak istiyorum. uzman kesinlikle ve kesinlikle bunun bilimsel bir temelinin olmadığını söylüyor ve de çeşitli mide rahatsızlıklarına sebebiyet vereceğini söylüyor.
bu da linki,
Limon suyu zayıflatır mı? - UZMANTV

sağol şeker.iyi bir hafta geçirdik sayende.

günaydın arkadaşlar.ya bu hafta koçumuz yok mu.iyi oluyordu koçla hafta.daha dikkatli oluyordum ben.gönüllü koç aranıyoooor.

slm kızlar bende zayıflamak isityorum 54 kiloyum 20 günde 3 kilo vermen gerek (en az) diyet yapamıyorum ya yemeği çok seviyorum sizin desteğinizle zayıflamak istiyorum

hoşgeldin aramıza canım.ne güzel az bir hedefin varmış çabuk verirsin.biz burada az ama sık yemek kuralına uymaya çalışıyoruz.üç ana üç ara öğün var.spor var.yağlı ve sağlıksız ürünlere yaklaşmamaya çalışıyoruz.porsiyomlarımızı küçük tutuyoruz.ekmeği en asgari seviyede tutuyoruz ve beyaz ekmeği ara sıra yiyoruz.sen de bunlara dikkat etmeye çalışırsan eminin verirsin.brnim de 3 kilo fazlalığım kaldı.aynıyız.ama kısa sürede vermek gibi bir sınır koyma kendine.öyle olursa kısa sürede de alırsın.

kızlar 3 haftadır canım etsız cıgkofte durum ıstıyor ve kılo olayından dolayı yemek ıstemıyordum bugun soyledım bırtane sabah sadece sut ıctım oglen ıcın yedım oda alt kısmını bıtıremedım bıle sadece gozum acmıs bunu anladım.. sıze sormak ıstedgım su cıgkofte durumun (etsz) kalorısı ne kadardır.. cunku kalorı hesaplamasıyla gıdıyorumm :S bılen yazarsa cok sevınırım

400 ile 500 arasıdır bence...

hadı yaa cnm o kdar varmdıırkıı :S ıcınde yesıllıkte var lavasıda ınce falan ama..

lavaş 2 dilim ekmeğe bedeldir en az ince de olsa yani 150 kalori min vardır, köftelerinde tanesi 75 olsa 3 tane desek 225 de onlar, yeşillik de var 400'ü bulmuştur herhalde....

slm kizlar nasilsiniz gene kimsecikler yok cok sessiz
bugunku menum

sabah
bir kibrit kutusu kadar az yagli peynir
bir dilim ekmek
bir cay k recel
yarim salatalik
bir biber
bir domates
kucuk bardak ligt sut
ara elma

ogle

bruksel lahanasi haslama
yarim kase yogurt

ara 2 adet incir

aksam

bol salata var

ara elma

2 lt su ictim simdilik
2 bardak yesil cay
spor dinlenme gunum ::79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…