50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba cnm
ruşeymi ilk defa burda duydum şimdi biraz netten araştırdım oldukça faydalı bi besinmiş acaba bu ruşeyimli ekmeği nerden aldığını öğrenebilir myim?
teşekkürler şimdiden

Teşekkürler liste için, ellerine sağlık

lise için teşekkürler canım ama bu hafta 1 kilo aldım galiba geri
günaydın kızlar yafff bu hafta benim koruma haftam olacaktı ama sankim bana 1 kilo almışım gibi geldi:18::18: hastayım diye ne bulurlarsa bana yedirdiler e spor yürüyüşte yapamayınca kötü oldu tabi bakalım yarın tartıda ne gösterecek

pazartesi menum
sabah: 2 dilim beyaz ekmek bal reçel zeytin
ara yarım paket kepekli bisküvi
öğle fasulye pilav turşu
ara çubuk kraker
içecek spor: bu gün spor yok hastayım:2: 2 litreye yakın su 1 bardak yeşil çay 3 bardak çay 3 bardak kahve gün boyu

salı
sabah kalkamadım işe de gitmedim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek bal zeytin reçel
öğle: ev sahibim geldi pilav üstü köfte ayran çorba
ara akşama kadar uyudum
akşam kardeşim geldi gelirken hamburger almış bide kola
ara 1 avuç leblebi 1 bardak kola 3 adet lokum şekeri
spor içecek: spor yok hala hastayım içecek 1 bardak yeşil çay 2 bardak kahve 2 litreye yakın su
hastayım diye fazla şımarttılar

çarşamba
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin bal
ara yarım paket kepakli biskuvi 1 bardak kahve 2 bardak çay
öğle çorba kabak dolması 1 ad yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 paket çubuk kraker güya yarısını yiyecektim kendimi kaybedip hepsini yemişim
akşam çorba ıspanak makarna
spor içeek: 2 litre su 2 bardak kola 1 bardak limonlu maden suyu 1 bardak yeşil çay 3 bardak kahve 4 bardak çay

teşekkür ederim canım ama bu hafta bir kilo aldım galiba :18:
hastayım diye çok boşladım

bende 53 olmuştum ama sanırım aldım 2 gün boyunca hatamı telafi edip tartıda 52 yi görecem azimliyim kararlıyım ve destek için teşekkürler kızlar millet ne kilon var ki diyor yapıcı bir şey demiyor kompleksli gibi davranıyor sinir oluyorum ben kilo verince onlarda veriyor kilo o da ayrı bir dava tabi nese teşekkürler hepnize

kızlar merhaba bu hafta kimse koçluk yapmadı değil mi.ara sıra baktım kimseyi göremedim.ama sanırım çoğumuz bu sağlıklı beslenme işini kapmışız gibi.ben öyle hissediyorum en azından.yemek yerken kendimi bu topiğe karşı sorumlu hissediyorum ve az yiyorum.midem de küçülmüş.akşamları salatam ağırlıklı besleniyorum.çok mutluyummmmmm.

ama kilo vermem durdu.çok zorlaştı.sizde de oldu mu.

sabah : ılac almak ıcın bır kasarlı tost .. ılaclar ve bır sıse su

ara 4 tane vanılyalı gofret

oglen bır kase tarhana corbası , bır tabak tavuk pılav ayran , bır dılım tavuk gogsu tatlısı

ara bır sıse su

cok hastayım dıyet yapamıorm kafama gore gıdıyorum ve ılaclarım bana cok uyku verıyor.. uyumaya gıdıyorum uyandıgımda ıhlamur ıcmeyı dusunuyorum.. sevgıler..

cnm bn bu topicte yeniyim ama hergün takip etmeye çalışıyorum ve senin de dediğin gibi kendimi sorumlu hissediyorum buraya karşı:) ben topiğe girmeden önce de diyet yapıyodum 5 kg filan verdim şu an 56dayım ama benimde durdu kilo vermem. diyet yapan bir arkadaşım yağların erimesi için zaman gerekio o yüzden duruo kilo verme sonra tekrar devam ediosun kilo vermeye demişti o 18 kg vermiş. sanırım böyle bir dönemdeyiz bizde :) yağlar eriyo..:) inşallah

geçmiş olsun canım bu havalar mahfetti hepimizi

ayyyy çok heyecanlandım yarın tartı günü sabah ne olacak bakalım:18::18:

arkadaşlar sizlere bişey sorucaktım
ben bugün kumpir yedim ama içim çok rahat değil
gerçi kumpiri kaşar peyniri ve yağla karıştırtmadım içinede sadece turşu kısır mısır ve siyah zeytin koydurdum hepsinden azar azar koydurdum ve sadece ketçap sıktırdım
sizce bunun kalorisi nedir? çok merak ediyorum
yanıtlandırırsanız çok sevinirim

slm kizlar bende sizler gibi heyecanliyim bu haftada pek dikkat edemedim istahim basima bela oldu havalardan mi ne. bugun dikkat ettim malum yarin tarti gunu insallah herkesin gonlune gore olur

sabah

k kutusu kadar beyaz peynir
bir kepekli ekmek
yesillikler

ara bir elma cok az kuru uzum

ogle

kuru fasulye etli 4 k
salata

ara bir erik

aksam

tarhana corbasi
karisik salata

ara elma

iki bardak yesil cay
1 lt su
spor yok

Patates 200-300 arası vardır, büyüklüğüne göre... içindekileri düşünürsek 400 ile 500 arası diyebilirim.

Kalkar kalkmaz: Elma sirekeli ballı su
Kahvaltı: 2 kuru incir
Ara: yok
Öğle: haşlanmış kepekli pirinç,haşlanmış tavuk göğsü, salata
Ara: 1 elma, 8 badem
Akşam: 1 dilim kızarmış ruşeymli ekmek, lorlu ve dana jambonlu 3 yumurta akı, 1 orta boy domates
Ara: yok

Spor: 30 dk yürüyüş.

slm herkese :)

kahvaltı
1 yumurta 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğle
1 ayva 200 ml süt 2 biskrem
ara
1 biskrem yeşil yaç
akşam
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt

spor: yarım saat stepper
bide 5 dk karın egzersizleri

2 litre su içmişimdir bugün
ekmekler ve akşam yemeği biraz fazla kaçmış sanki

Kizlar ben kacar, yaklasik 2 haftaligina yokum buralarda. herkesi öpüyorum ve incelelim emi 2 haftada ! bu arada 55,2 yim.. son günlerde dikkat etmememe ragmen pek de birsey yiyemedim. ama sonuc iyi :) kilo iyi ama bitkinim umarim bayilmam bu yogunlukta. benim icin dua edin emi rezil olmayayim.

Bende geldim:) Kilo verme niyetiyle internette yöntem araştırırken bundum kk'yı çok hoşuma gitti. Bende 58 kiloyum ve 50 ye düşmek için uzun zamandır çabalıyorum.

Dün akupunktur yaptırdım, doktor 1.5 ayda istediğim kiloya gelebileceğimi söyledi.Dün gerçekten rahattım umarım böyle gider,50 ye düşersem 3 sene önce aldığım etiketleri daha üzerinde duran bütün kıyafetlerimi indiricem:) ( gözüme görünmesinler diye bazanın altında saklıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…