50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar ben geldim sporumu yatımda geldim 25 mekik çekebildim ama kasılmalarım çoktu 20 dkka yapabildim sporuuu

bende sporumu yaptım :)
akşam yemeğinde havuçlu lahanalı yoğurtlu bişeyler yedim ekmeksiz
gün içinde 1000 kaloriyi geçmedim hatta 850 kalori falan almışm şimdi bi bardak süt içicem spor yapınca acıktım heralde

evet ya spordan sonra bende çok acıkıyorum sür çok sevmediğim için bi tane yeşil elma yedimm

tekrar ben geldim sporumu yatımda geldim 25 mekik çekebildim ama kasılmalarım çoktu 20 dkka yapabildim sporuuu

canım bende senin yorumu görünce hemen 25 mekik çektim ama hızlı gittim sanırım 5 dk da bitti mekik sonrasında 4 hareket var kalça için onları yaptım toplam 20 dk sürdü bacaklarım azıcık ağrıdı sanki terledim şu an ayrıca

yap tabi canım zaten aksamları beraber yapacaktık ya sporu ya ısınma hareketlerini az yapıyorum sanırım ağrım çok oluyo

canım demiştim önceden sanırım tenisin ilk günü mahvolmuştum ağrı değil yürüyemedim resmen ben 4 gün ağrıdan öldüm hatta ama sonra düzeldi geçti yani

evet aynen öyle bende paslanmışım ama bacaklar ağrıyacak sanırım bide gene zorladım her hareketi ilk günden maksimum sayıda yaptım

amaaan Allah'ım başlığı gördüm direk atladım. Yahu yıllardır kilo almaya çalışıyorum on senedir de 50'i görmedim, yeni 50 oldum, çok mutluyum,neler neler denedim bu sefer tuttu.Şimdi de kilo mu vereceğim?hayıııııııııııııııııııııııır

kızlaaarr aç karnına tartıldım 52.7 gösterdi tartı yenideeen aç karnına olduğum için büyük ihtimalle bu rakamı gördüm ama moral oldu yemem bişi bu moralle zaten canım sıkkın zorla yemek yemek için yiyorum

günaydın canım ben aksam tarıldığımda 56,1 geldim ya ben zayıflıycağıma kilomu alıyorum acaba ?sabah tartılmadım çünkü çağan gece ateşlendi onunla uğraştım yavrum yere yatmış uyuyakalmış şimdi bende uyuycam çok yorgunum kahvalıtda 2 dilim ekmek,3 zeytin kk kadar peynir bi bardak çay ve birazda yağda yumurta yapöıştım eşime ondan aldımmm dur bakayım bi şimdi tartılayım

ilk zamanlar sancılı oluyor değişmiyor rakamlar canını sıkma bide benim vucüt hemen verir ama durmaz yerinde hemende alır geçmiş olsun canım ya dikkat edin birbirinize anne oğul tartıldın mı bakalım?

evet canım tartıldım 55,8 geldim kızlar çağan yine ateşli 39,3 ateşi belki hast gideriz bende sabah çağanla uyumuşum ama ii oldu azcıkta olsa dinlenmiş oldum acıktım ama oğlum böyleyken hiç yiyesim yok

bugün dışardaydım
sabah ales vardı bana çok zor geldi sorular kafam şişti ufff (
sonra biraz dolaştık yemek yedik eve döndüm

kahvaltı
1 domates
2 kk peynir
4 zeytin
3 dilim ekmek
2 un kurabiyesi (maksat zihnim açılsın eneji olsun derken ipin ucunu kaçırdık)
öğle
1 porsiyon salata (mısır zeytin ve kaşar peyniri içeriyordu pek rejim salatası değildi ama napalım )
sprite
akşam
kestaneli pasta 1 dilim ama kekini yemedim kremasından yedim

ipin ucu kaçtı bugün artık yatana kadar bişey yemek yok form çayları yeşil çay vs. bol su veee spor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…