bende sporumu yaptım :)
akşam yemeğinde havuçlu lahanalı yoğurtlu bişeyler yedim ekmeksiz
gün içinde 1000 kaloriyi geçmedim hatta 850 kalori falan almışm şimdi bi bardak süt içicem spor yapınca acıktım heralde
tekrar ben geldim sporumu yatımda geldim 25 mekik çekebildim ama kasılmalarım çoktu 20 dkka yapabildim sporuuu
canım bende senin yorumu görünce hemen 25 mekik çektim ama hızlı gittim sanırım 5 dk da bitti mekiksonrasında 4 hareket var kalça için onları yaptım toplam 20 dk sürdü bacaklarım azıcık ağrıdı sanki terledim şu an ayrıca
daha yeni başladın ya ondan dolayı canım ham vücut olunca alıştıkça ağrı falan kalmaz
canım demiştim önceden sanırım tenisin ilk günü mahvolmuştum ağrı değil yürüyemedim resmen ben 4 gün ağrıdan öldüm hattaama sonra düzeldi geçti yani
evet aynen öyle bende paslanmışım ama bacaklar ağrıyacak sanırım bide gene zorladım her hareketi ilk günden maksimum sayıda yaptım
kızlaaarr aç karnına tartıldım 52.7 gösterdi tartı yenideeenaç karnına olduğum için büyük ihtimalle bu rakamı gördüm ama moral oldu yemem bişi bu moralle zaten canım sıkkın zorla yemek yemek için yiyorum
ilk zamanlar sancılı oluyor değişmiyor rakamlar canını sıkma bide benim vucüt hemen verir ama durmaz yerinde hemende alırgeçmiş olsun canım ya dikkat edin birbirinize anne oğul tartıldın mı bakalım?
hadi yaa yüksekmiş canım yeni gördüm mesajı bence bi gidin derim canım bende telaş oldum şimdi :/
canım hastye gitmedik ama ateşini düşürdüm çok şükür ama hala sabah yediğim iki lokmayla duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?