50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım ya bak ben 7,30 da yedim ama az yedim şimdide felaket acıktım ne yapıcam ya eşim birazdan gelir o yemek yiycek ben ona bakıcam benim için çok zor olucak normalde benim ağzım boş durmaz hiç gidip gelip bişey yerim ama şimdi yapamıyorum

1.eve sakız al hemen müthiş oyalıyor
2. yeşil çay çok güze iştah kesiyor bende an azından öyle
3. kendine kocaman bardak su doldur onunla aynı masaya oturduğunda o yemek yerken sende suyu iç ben yazın öyle yapıyordum sofrayı toplamak için beklerken
4. kendine bir meyve özellikle yeşil elma tavsiyemdir al onunla yatmadan önce olan ara öğününü o saate getir böylece çok aç kalmazsın hemde eşlik edersin

dikkate alıcam canım bunları

herkese iyi akşamlar bayanlar.. dün gerçekten süper spor yapmıştım 1 saat 10 dk ebru şallıyla selülit savar pilatesi (ki kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle basen ve kalça sorunu olanlar muhteşem yakıyor basen ve kalçayı yaptıkça ohhhh erisin erisin diyorum) üstünede 30 dk koşu bandında yürüyüş. ama bugün sadece selülit savar pilatesimi yaptım 1 saat, yürüyüş yapamadım içim huzursuz bu saatte de komşuları kızdrmym diye yapamıyorum spor alışkanlık yapıyor yapmadığınzda içiniz huzursuz oluyor:) bugünki menüme gelince:
aç karna ılık limonlu ballı su
kahvaltı 1 dilim kaşarlı ekmek 1 yumurta 2 zeytn açık çay
ara: bir avuç kuru üzüm
öğle 1 küçük porsiyon tavuklu sebze yemeği 4 kaşık bulgur pilavı
ara: maalesef 3 kaşık helva!!!!! bugünki kaçamağım bu oldu(
akşam 1 kase çorba 1 tabak sebze yemeği
yemek üstü ılık sirkeli ballı su
ve ar ar biberiyeli yeşil çayımı içtim..
hadi bayanlar birbirimize gaz verelim bugün helva yemem ve sporu eksik yapmam içimi çok huzursuz etti.. ya böle böle bırakırsam diye ama zayıflıcam karalıyım ince olanlardan neyimiz eksik dapdar kotları üstümüzde düşünsek bile gaz verir sanırım
buarada 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun...

kesinilkle katılıyorum sana kararlıyız ve vazgeçmek yokkk

selam kızlar sabah 1 saat yürüdüm siz neler yaptınız

günaydın canım ohh yarasın ne güzel yapmıssın bende daha tık yok eşim 10 da eve gelicek tekrar işe gitcek o zaman kahvaltı yapıcam sporuda oğlum olduğu için sabahları yapamıyorum yaptırmıyor daha doğrusu

Ben minik bir kahvaltı yaptım, kitap okuyorum şimdi. Ve temizlik yapmam gerek. Bir de pembeyim ve derim sıcak. Dün solaryumdadk fazla mı geldi ne

kızlar kalori hesabı için bir site buldum yazıyorsunuz ve toplamı çıkıyor çok pratik isteyene özelden mesaj yazabilirim daha önceden de kilo vermek için bir matematiksel hesap vermiştim buna göre kilo verebilirsiniz

slm herkese :))
23 nisana karla başladık bugün tören alanında donduk ama şükür bitti

törene geç kaldım diye kahvaltı yapamadım
okulda çeyrek poğaça 2 dilim dokuz kat yedim
öğle
bol domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 kk peynir
3 dilim ekmek
2 kuru kayısı 1 kuru incir tatlı niyetine

öğle biraz abartılı oldu farkındayım 3 dilim ekmek yazarken fazla geliyo ama yerken hiç öyle değildi

bugün spor yapıcam yarım saat bol su içicem aralarda meyve yerim akşamada sadece salata yerim artık

ben kalori hesabı yapıyodum diyetin başlarında kalori hesabıyla daha kontrollü yiyorum
bana gönderebilirmisin linkini

site süper :)) üyelik gerektiriyor ama üye olduğuna değiyor teşekkür ettim

önemli değil canım evet kesinlikle süper çoğu şeyin kalorisi yazılmış ben bugün 776 kalori almışım öyle dedi
sabah 2 biber,1 salatalık,1 domates, 1 kızarmış ekmek, kibrit kutusundan az peynir 2 bardak çay 1 adet yaprak sarma
öğlen ile kahvaltı birleşti sayılır
akşam bir porsiyon etli bezelye ve küçük bir kase sakızlı muhallebi kapattım günü :)
yeşil çay ve elma sirkesi ayrıca :)

kızlar ben geldim bende bugün karıstırdım biraz öğlen pide varmıl onu yedim ara öğün yapamadım ara öğünlük bişey kalmamışşş evde..aksamda dünkü yemeklerim vardı patates yemeği ve çorba bide bolca salata yaptımm ama tam doymadım sanırım ya aksam eşimlede salata yesem olurmu yada çorba içsem sadece

ayrıca sizi bi süreliğine daha yalnız bırakıyorum sporumu yapıp geliyorum oğlum uyumuşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…