tamam canım ben yazın 8 kilo vermiştim mesela keşke tekrar almasaydım aaahhh neyse artık o zaman akşam yemeklerinde 6-8 yemek kaşığı o gün ne pişmişse ondan yiyiordum bir dilim ekmek elma sirkesi hiç spor yapmadım ve ona rağmen bu kadar vermiştim öğlenleri de gene çorba ve bol salata yada onun yerine sulu yemek varsa gene 6-8 yemek kaşığı kadar pilavlardan en fazla 5 yemek kaşığı yedim kahvaltı da da maşallahı olan kahvaltiları bıraktım o zaman yavaş vermiştim çünkü spor yapmıyorudm ve sürekli evdeydim 2.5- 3 ay gibi bir sürede 8 kilo vermiştim ama eğer bir dönem gece yemek yeme alışkanlığım olmasa almazdım tekrardan şimdi daha hızlı veriyorum yaza göre ama yaza göre de çok yiyorum o yüzden denge de kalmıyor verdiklerim maalesef
1.eve sakız al hemen müthiş oyalıyor
2. yeşil çay çok güze iştah kesiyor bende an azından öyle
3. kendine kocaman bardak su doldur onunla aynı masaya oturduğunda o yemek yerken sende suyu iç ben yazın öyle yapıyordum sofrayı toplamak için beklerken
4. kendine bir meyve özellikle yeşil elma tavsiyemdir al onunla yatmadan önce olan ara öğününü o saate getir böylece çok aç kalmazsın hemde eşlik edersin
canım hadi ben kaçtım kitap falan okuyacam yarın görüşürüz artık iyi geceleeeerrr
herkese iyi akşamlar bayanlar.. dün gerçekten süper spor yapmıştım 1 saat 10 dk ebru şallıyla selülit savar pilatesi (ki kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle basen ve kalça sorunu olanlar muhteşem yakıyor basen ve kalçayı yaptıkça ohhhh erisin erisin diyorum) üstünede 30 dk koşu bandında yürüyüş. ama bugün sadece selülit savar pilatesimi yaptım 1 saat, yürüyüş yapamadım içim huzursuz bu saatte de komşuları kızdrmym diye yapamıyorum spor alışkanlık yapıyor yapmadığınzda içiniz huzursuz oluyor:) bugünki menüme gelince:
aç karna ılık limonlu ballı su
kahvaltı 1 dilim kaşarlı ekmek 1 yumurta 2 zeytn açık çay
ara: bir avuç kuru üzüm
öğle 1 küçük porsiyon tavuklu sebze yemeği 4 kaşık bulgur pilavı
ara: maalesef 3 kaşık helva!!!!!bugünki kaçamağım bu oldu (
akşam 1 kase çorba 1 tabak sebze yemeği
yemek üstü ılık sirkeli ballı su
ve ar ar biberiyeli yeşil çayımı içtim..
hadi bayanlar birbirimize gaz verelim bugün helva yemem ve sporu eksik yapmam içimi çok huzursuz etti.. ya böle böle bırakırsam diyeama zayıflıcam karalıyım ince olanlardan neyimiz eksik dapdar kotları üstümüzde düşünsek bile gaz verir sanırım
buarada 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun...
selam kızlar sabah 1 saat yürüdüm siz neler yaptınız
kızlar kalori hesabı için bir site buldum yazıyorsunuz ve toplamı çıkıyor çok pratik isteyene özelden mesaj yazabilirimdaha önceden de kilo vermek için bir matematiksel hesap vermiştim buna göre kilo verebilirsiniz
gönderdim canım cidden çok pratik
site süper :)) üyelik gerektiriyor ama üye olduğuna değiyorteşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?