mrb hanımlar sitenin kullanıcıyım ama buraya ilk kez bakıyorum yine recimdeyimde malum :))
derya sevindim düşmesine ateşinin... Bu arada ben bir porsiyon patates salatası 3 bardak çay arada bir şey yemedim sıkıntıdan... annemin zoruyla dışarı çıktık biraz iyi geldi ama sonrasında yemeğe gittik adana yedim :/ bugün diyet gitti yani kızlaryeşil çay içtim fazlaca 5 bardak içtim sanırım
ben spor yapıp yatıyorum millet iyi geceleeeerr :)
selam gençler ben doğumdan sonra 10 kilo verip 65ten 55 e düşmüştüm 2 aylık diyetle.aradan.7-8 ay geçti.ben özellikle bu ay tam bir saldım çayıra mevlam kayıra oldum.pastalar,bisküviler,cipsler,kolalar...
bir de baktım 58 kilo olmuşum.ha dağılsa vücudumda neyse ama direkt simit oluyor hem de ne simit kocaman bir göbek yanlar ve hatta belimin arka kısmı.tam bi can kurtaran ya.neyse ben de vermeye karar verdim 4 kilo vermek istiyorum.
dans etmeye çok severdim evde açar bir müzik oynardım ama şimdi bebek var ya o bana bencillik gibi geliyor.hani o enerjiyle oğlumu gezdireyim diyorum.ama o da pek kalori yaktırmıyor.
bugün gittim special k aldım.bugün itibariyle
sabah 1 hurma,1 havuç yedim.
öğlen oğluma yaptığım yağsız kalorisiz vitaminli yemekten ekmeksiz yedim.
akşam üzeri special k bir kase
akşam salata ve tavuğun göğüs kısmı (ekmeksiz)
nasıl sizce?bu tarz besleneceğim 2 haftada kurtulmak istiyorum 4 kilodan.bugün yarım saatte yürüşyaptım.nasıl sizce?
kızlar ya ben bugünlerde iyice coştum oğlum hasta olduğu için ne spor ne rejim kalmadı ama aksam tekrar baslıyorum vazgeçmiycemmmmmmmmmmm
selam kızlar
4 gündür çok hastaydım.şifayı kapmışım havalar malumm. sporumu yapamadım hastalıktan, rejime devam ettim tam uymasa da. pazar günü ales e gircem beynim çalışsın diye nutella yedim bi kaç kaşıkcıkD
korkuyorum tartılmaya kilo almışımdır diye. ama aldıysam da cumaya kadar bi 400 gram veririm heralde. bu arada kalçası ve basenleri geniş olanlar ve de selülit şikayeti olanlar için ebru şallının selülit savar pilates dvdsi mükemmel. tavsiye ederim.
Bırakma derfat bırakma , hadi görelim seni deeeee
yok canım bırakmıycam oğlum rahatsız o yüzden pek uygulayamadım uykumuz düzensiz yemek yemeye bile fırsat bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?