50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb hanımlar sitenin kullanıcıyım ama buraya ilk kez bakıyorum yine recimdeyimde malum :))

derya sevindim düşmesine ateşinin... Bu arada ben bir porsiyon patates salatası 3 bardak çay arada bir şey yemedim sıkıntıdan... annemin zoruyla dışarı çıktık biraz iyi geldi ama sonrasında yemeğe gittik adana yedim :/ bugün diyet gitti yani kızlar yeşil çay içtim fazlaca 5 bardak içtim sanırım

kız adana yemişsin diyetmi kaldı benimde canım çekti bak bugün bende ne spor yapabildim nede diyete uyabildim browniler,çokonatlar filan derken bugün bozduk eee oğlum hasta olunca böyle olduu

vallaha herkes bozmuş bugün diyeti sanırım benim canım sıkkın sende hastalık birde ales'e giren adayımız var ne oldu bize yaw (((

Kızlar benim alrm öttü. Bugün başlıyorum.

Hepinize örnek olurum inşallah, teşvik olurum, gaza geliriz hep beraber...

sabah 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği ve lor yedim. Arada 6 tane badem yiycem. 2 lt su içicem...

bende 5 adet diyet bisküvi, 1 zeytin, havuçlu ve salamlı salata, şekersiz yeşil ve siyah çay siteden baktım 330 kalori tutuyor mekik çekip duşa girip okula gidecem şimdi

Arkadaşlarım,

Güzel bir gün geçiyor...

45 dk max eğimde (%15) ve 5,5 km/h ile başlayıp 6 km/h ile devam eden hızda yürüyüş yaptım. Sporun yarım saat öncesinde de 2 tane (1000 mlg) L-Carnitin almıştım. Öğle yemeğim tam bir diyet ve sporcu yemeği idi: haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış kepekli pirinç (2 yemek kaşığı) ve salata. Hardal ilave ettim biraz da. Baya su içtim şu saat itibariyle 1 lt yi geçti.

Yalnız bir arkadaşın doğum günü kutlaması var,pastayı yememek işkence olacak ama yemiycem! Pandoranın kutusu kapandı!!!

Hadi siz de teşvik olun... Yağler gr gr erisin , yanlardan, popodan, göbüşten vırtlayan fazlalık kalmasın. Taş gibi olalım

selam gençler ben doğumdan sonra 10 kilo verip 65ten 55 e düşmüştüm 2 aylık diyetle.aradan.7-8 ay geçti.ben özellikle bu ay tam bir saldım çayıra mevlam kayıra oldum.pastalar,bisküviler,cipsler,kolalar...
bir de baktım 58 kilo olmuşum.ha dağılsa vücudumda neyse ama direkt simit oluyor hem de ne simit kocaman bir göbek yanlar ve hatta belimin arka kısmı.tam bi can kurtaran ya.neyse ben de vermeye karar verdim 4 kilo vermek istiyorum.

dans etmeye çok severdim evde açar bir müzik oynardım ama şimdi bebek var ya o bana bencillik gibi geliyor.hani o enerjiyle oğlumu gezdireyim diyorum.ama o da pek kalori yaktırmıyor.
bugün gittim special k aldım.bugün itibariyle

sabah 1 hurma,1 havuç yedim.
öğlen oğluma yaptığım yağsız kalorisiz vitaminli yemekten ekmeksiz yedim.
akşam üzeri special k bir kase
akşam salata ve tavuğun göğüs kısmı (ekmeksiz)

nasıl sizce?bu tarz besleneceğim 2 haftada kurtulmak istiyorum 4 kilodan.bugün yarım saatte yürüşyaptım.nasıl sizce?

kızlar ya ben bugünlerde iyice coştum oğlum hasta olduğu için ne spor ne rejim kalmadı ama aksam tekrar baslıyorum vazgeçmiycemmmmmmmmmmm

Menün güzel bence, akşamın yanına 1 ince dilimcik esmer ekmek, akşam ara öğünü olarak da bir tane yeşil elma ya da bir meyve çeşidi, ya da daha da güzeli yağsız light yoğurt eklesen tam süper olur

selam kızlar
4 gündür çok hastaydım.şifayı kapmışım havalar malumm. sporumu yapamadım hastalıktan, rejime devam ettim tam uymasa da. pazar günü ales e gircem beynim çalışsın diye nutella yedim bi kaç kaşıkcık D
korkuyorum tartılmaya kilo almışımdır diye. ama aldıysam da cumaya kadar bi 400 gram veririm heralde. bu arada kalçası ve basenleri geniş olanlar ve de selülit şikayeti olanlar için ebru şallının selülit savar pilates dvdsi mükemmel. tavsiye ederim.

Geçmiş olsun canımmm... Ben de yeni kurtuldum sayılır hastalıktan.

Ebru Şallı'nın DVD'sini nasıl edindin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…