Geçmiş olsun canım, daha iyidir umarım
kızlar ben geldim bugün sinir ile (kahrolsun erkekler) baya bir yürüdüm şu an sırtım su içinde sabahta 20 mekik çekmiştim ve 800 kalori ile bugünü kapattım kesinlikle bitirmiyoruz diyetleri taş gibi olacaz spora devam ...
selamlar kızlar
uzun bir süreden sonra tekrar aranıza dönmüş bulunmaktayım.61 kg ile başladığım serüvene şu an 58kg olarak devam ediyorum:)pek bir baltaya sap olamamış durumdayım anlayacağınız.desteğinize şiddetle ihtiyacım var.
sabah kahvaltım:
bir kase mısır gevreği ve süt
arada 1 simit
öğle yemeğim:
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
akşam yemeğim:
2 dilim fırında pişmiş patlıcan
2 adet fırında pişmişmisket köfte
yarım közlenmiş patates
3 yk pirinç pilavı
yeşil salata
ne dersiniz benden birşeyler olur muuuu?
olur olur sen dert etme beğendim menüyübu arada liste yayınlanmışken tekrar söyleyeyim kalori hesabı için bir site buldum ben isteyene özelden yollayabilirim maksat destek olmak zaten birbirimize çok pratik seveceksiniz bence
olur olur sen dert etme beğendim menüyübu arada liste yayınlanmışken tekrar söyleyeyim kalori hesabı için bir site buldum ben isteyene özelden yollayabilirim maksat destek olmak zaten birbirimize çok pratik seveceksiniz bence
canim bana da yollarmisin ozelden tskller bende su an 62 54 olmak istiyorum iradeliyim
uuffffff 10 dk da bir mesaj gönderebilirsiniz diyor
canim bana da yollarmisin ozelden tskller bende su an 62 54 olmak istiyorum iradeliyim
:)olsun yarın da olur canım
caım kolay gelsin.benim de olmam gereken 54 kilo inşallah hep birlikte başarırız
sağol canım sorduğun için resmen koştum gibi oldu ama 30 dklık yolu 15 dk da almışım saate baktığımda anladım ondan önce arkadaşlar ile yürüdük devamı tek başıma idi tek kalınca 15 dk da koşmuş gibi yürümüşüm... Canım benim bir yerimde öküz çeker var bulup çıkarttıracam tez zamanda... Özgüven ile kendini beğenmeyi ayırt edemiyor millet artık ve de ne kadar yardım edersen bunu gösterirsen bazı insanlara o kadar kötü oluyorsun 20 metre öteden bakınca bir cacık olmayacak insanlar değerlisi oluyor o kişilere bu akşam anladım arkadaşlarım( iyi ki varlar) dışarıdan bakarak yorumladılar ve ben de ilk defa tarafsız baktım hareketleri ile bunu gösterdi sağolsun... Ama her şey de hayır var işte gitmeyecem yere gittim onu o halde gördüm ve jetonum düştü sonunda...
öyle canım cidden üzülmeye değmez şu hayatta hiç bir şeye insanlara bir şeyler ispatlamaya çalışıyor bunu iyice anladım... tek iken mükemmel karakterde ama milletin içinde kendini beğenmiş biri ben 20 yaşındayım ve o benden 5 yaş büyük benden daha çok şey yaşamış ama hala çocuk... açtım müziğimi parti veriyorum şu an birazdan basen hareketlerini yapıcamresimli indirmiştim netten pcyi karşım lıp yapıyorum komik oluyor ama ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?