50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım, daha iyidir umarım

canım bilmiyorum dün aksam 9 da uyudu gece 12 de bi uyandı sabah 6 da yattı ateşi çıkıyo 39,5a şimdi uyuyo ama ben çok yorgunum uykusuzum çok huysuz herşeye ağlıyo hiç susmuyo çıldırcam vallahi dayanamıyodumda ağlamasına inş çabuk biter bu kabussssssss

kızlar ben geldim bugün sinir ile (kahrolsun erkekler) baya bir yürüdüm şu an sırtım su içinde sabahta 20 mekik çekmiştim ve 800 kalori ile bugünü kapattım kesinlikle bitirmiyoruz diyetleri taş gibi olacaz spora devam ...

ne oldu canım hayırdır kim sinirlendirdi seni?ohh devam tabi cannım ama yarından itibaren bugün dökülmüşüm ben yerşmden kalkmayorum eşim gelsin yatıcam zaten inş bu gece uyuyabilirim

sağol canım sorduğun için resmen koştum gibi oldu ama 30 dklık yolu 15 dk da almışım saate baktığımda anladım ondan önce arkadaşlar ile yürüdük devamı tek başıma idi tek kalınca 15 dk da koşmuş gibi yürümüşüm... Canım benim bir yerimde öküz çeker var bulup çıkarttıracam tez zamanda... Özgüven ile kendini beğenmeyi ayırt edemiyor millet artık ve de ne kadar yardım edersen bunu gösterirsen bazı insanlara o kadar kötü oluyorsun 20 metre öteden bakınca bir cacık olmayacak insanlar değerlisi oluyor o kişilere bu akşam anladım arkadaşlarım( iyi ki varlar) dışarıdan bakarak yorumladılar ve ben de ilk defa tarafsız baktım hareketleri ile bunu gösterdi sağolsun... Ama her şey de hayır var işte gitmeyecem yere gittim onu o halde gördüm ve jetonum düştü sonunda...

selamlar kızlar
uzun bir süreden sonra tekrar aranıza dönmüş bulunmaktayım.61 kg ile başladığım serüvene şu an 58kg olarak devam ediyorum:)pek bir baltaya sap olamamış durumdayım anlayacağınız.desteğinize şiddetle ihtiyacım var.
sabah kahvaltım:
bir kase mısır gevreği ve süt
arada 1 simit

öğle yemeğim:
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek

akşam yemeğim:
2 dilim fırında pişmiş patlıcan
2 adet fırında pişmişmisket köfte
yarım közlenmiş patates
3 yk pirinç pilavı
yeşil salata

ne dersiniz benden birşeyler olur muuuu?

olur olur sen dert etme beğendim menüyü bu arada liste yayınlanmışken tekrar söyleyeyim kalori hesabı için bir site buldum ben isteyene özelden yollayabilirim maksat destek olmak zaten birbirimize çok pratik seveceksiniz bence

kilo vermek için günde kaç kalori almak gerektiği ile ilgili yazıda yazmıştım önceden onu incelemenizi tavsiye ederim kilo verirken sağlığımızı da kaybetmeyelim dimi

canim bana da yollarmisin ozelden tskller bende su an 62 54 olmak istiyorum iradeliyim

çok teşekkürler:)
bana da yollar mısın sitenin adını bakıvereyim hemen acele zayıflamam lazım:))

boşver canım hiçbişey için üzülmeye ve sinirlenmeye değmez benim hayatımdada çok değersiz insanlar var ama mecbur idare ediyorummm

öyle canım cidden üzülmeye değmez şu hayatta hiç bir şeye insanlara bir şeyler ispatlamaya çalışıyor bunu iyice anladım... tek iken mükemmel karakterde ama milletin içinde kendini beğenmiş biri ben 20 yaşındayım ve o benden 5 yaş büyük benden daha çok şey yaşamış ama hala çocuk... açtım müziğimi parti veriyorum şu an birazdan basen hareketlerini yapıcam resimli indirmiştim netten pcyi karşım lıp yapıyorum komik oluyor ama ne yapayım

ayyy özendim şimdi müzikle filann ama bugünnnn tık yok bende bide grip oluyorum sanırım inş olmamda olursam geri kalıcam sizden

kızlar önemli değil diyecem ama diyemiyorum 10 dk sınırı neden konmuş anlamadım... nese canlarım önemli değil sorun cevaplayayım araştırmaktan uzmanı oldum resmen

canım bende olacam sanırım boğazım kurumuş oluyor her uyandığımda ama şimdiden antibiyotiğe başladım ben yoksa bir hafta kalkamıyorm ben hasta olunca bünye güçsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…