50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün benden bu kadar hareketleri de tamamladım bacaklarım ağrıdı biraz o yüzden max. yapmamaya karar verdim zorlamadan yavaşça ilerleyecem umarım bacaklarım ve basenlerim kalçam şekillenir bu hareketlerle :) iyi geceleeerr :80:

Sabah 7.00 bir bardak ılık su
8.00 1 bardak süt
9.00 kahvaltı : 3 dilim tam buğday ekmek beyaz peynir domates 7 adet yeşil zeytin ve yeşil çay
ara öğün: 1 adet elma
öğle yemeği yok :)
akşam 18.30 . ıspanak yemeği ve yoğurt 1 dilim ekmek

bukadar:)

Bide günde 3 litre su :)

afiyet olsun menüye bayıldım:)

sabah:
1 kase light süt ile mısır gevreği

ara öğün:
1 simit ve 1 tane üçgen peynir

öğle yemeği:
3 adet kadınbudu köfte
1 kase domates çorbası

şimdiki planlarım bu kadar:)))

dün sabahtan başlıyım en iyisi.

sabah
1 bardak lıght süt
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates,salatalık
ara öğün
bir bardak yeşil çay
2 ceviz
öğlen
yarım kase çorba,bir parça et,salata
ara öğün
bir avuç beyaz leblebi
saat 17.00'de iki dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynir ve ayran
aşkamda spordaydım 1 saat pilates ardından 30dk kardiyo:))
eve gelince bol bol su içtim ve bir şey yemedim.

bugünü artık spordan gelince yazarım ve cuma günü tartılacağım şimdi regl'im kilo yanıltabilir diyerekten pek tartılmıyorum.

günaydın kızlar epeydir bendegelemedim şimdik gene geldim birbirimize destek olalım bu aralar bi iştah var bende kendimden korkmaya başladım ufff ya

slm kızlar ben sabah 2 dilim ekmek kk kadar peynir 2 tane zeytin bir bardak çay birazdan da ne yiycem bilmiyorum oğlumu uyuttum ve çok acıktım bide bu spor bana hiç iyi gelmedi baş dönmesi ve halsizlik olustu bende eşim yanlış yapıyosun diyetisyene git dedi bide ay basında alışverişte light yiyecekler al ve öyle basla dedi ne yapsam acaba?ha bide sporumu aksam yaptığım için aksamları daha çok acıkıyorum ve elma filan tutmuyo beni çok halsiz kalıp yatıyorum kalkamıyorum ne yapsam çok şaşırdım

Regl oldum

Ama etkilenmeyip diyete ve spora devam edince regl bitiminde birden tartı eksi gösteriyr. yılmak yokkkk.

Regl oldum

Ama etkilenmeyip diyete ve spora devam edince regl bitiminde birden tartı eksi gösteriyr. yılmak yokkkk.

kesinlikle öyle.kızlar ben bir günde 1 kilo vermişim ya mümkün mü?dün 58.2 idim bugün 57.0
bu arada diyete devam tabi yalnız benim dün biraz başım döndü.kötü oldum bu sebeple bir öğünü kuvveti yapmaya karar verdim.

bu sabah kuvvetli bir kahvaltı yaptım ama tabi masum yine
çeyrek ekmek
1 yumurta
1 sivri biber
kibrit kutusu beyaz peynir
biraz kuşburnu reçeli ama evde yapılmış şekeri az.
2 bardak çay biri 2 şekerli,biri şekersiz ama yanında bir adet biskrem

öğlen bir kase mısır gevreği
akşamda güzel bir salata ve yanına 1-2 köfte falan olabilir.nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim günüm de şimdilik gayet gayet iyi

Regle rağmen spor da yaptım

Menülerim de zzzüüpppeeerrr idi...

Devamı da böyle olsuuuunnnnnnnn.

Kahvaltın sağlammış, niyetine uygun bir kahvaltı olmuş. Öğlen ve akşamı dediğin şekilde yaparsan dengelemiş hatta arttırmış bile olursun

Ve ödem atılınca, aç karnına ve çıplak tartılınca 1 günde bu kadar fark görülebiliyor tartıda, normal ve sevindirici bence.

herkese merhabalar
kizlar bende zayiflama calisiyorum bayagidirli oldu aslinda
benim boyum 163 kilom 64 dü ocaktan beri ugras ugras ancak 57e düsdüm ama hedefim 54 allahin izniyle biryerlerde yanlis yaptigim kesin ama nerde bende anlamadim tabi kendimi frenleyemessem olacagi bu habire basiyorum helede tatli isin icine girince
dedim bende sizlere katilayim en azindan nerde yanlis yaptiysam sizler bulursunuz dur dersiniz
gram oynamayinca kilom 2 hafta ara verdim ama sükür almadimda iki hafta icinde :))simdi yine basladim diyete :))
bugunkü menüm bunlardi bana az gibi geldi ama az yemessemde veremiyorum ben ya nasil bir vucuttur anlamadim ki arkadas
sabah:
fitness diye geciyor adi müsli yedim az yagli sütle
isden 4 saat sonra geldigim icin ara yokdu direk ögleyi yedim,
öglende marul yedim yaninda da yogurt yedim iki badem, bir kuru kayisi,bir kuru incir,bir dilimde kuru muz yedim.
ara: sütlü cilekli icecek icdim(milchschake)yaninda da bir tutam kuru üzüm yedim.
aksamda:salata ve bir bardak ayran ictim yine yaninda kuru meyvelerim vardi
ara:kahve ictim sütlü sekersiz
kizlar nedersiniz sagliksiz mi sizce bu menü sonra kilo vermeypte sivi kaybetmeyim sizlere danisayim dedim
sabahlari ise gelip giderken yürüyorum bir saat,ayrica evde 20 dk oynayip egzersiz yapiyorum göbek basen icin falan isde
cok uzuun oldu biliyorum uzatmayim en iyisi umarim sizlerde istediginiz kiloya kavusursunuz ve de korursunuz sevgiyle kalin

Merhaba kızlar.
Ben bişey sorucaktım.
Geçen gün beşi bir yerde çayı aldım
İşte içeceğim için poşet olanını aldm
Rejime devam ediyorum bu çayıda ödem için kullanıyorum
Henüz 3 bardak içtim, iğrenç bir kekik kokusu var tiksine tiksine içiyorum
Neyse soruma gelince,bazı yerlerde çok zararlı olduğu söyleniyor, bir bilginiz var mı acaba?:26:
Eğer zararlıysa bırakıcam..

Son düzenleme:
Ben beşi bir yerde çayını uzun süre içtim hiç zararını görmedim zayıflamak için değil sevdiğim için içiyordum midemi rahatlatıyordu severim bitki çaylarını zaten,,sadece çok tuvaletimi getiriyordu çok içtiğim için (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…