50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bugün tam almam gereken kaloriyi almışım 1066 ama eve geleli yar4ım saat oldu daha 9 dan sonra dans ettik arkadaşlarla yürüme falan umarım kaloriler gitmiştir ben yatıyorum iyi geceleeerr

canım diyetisyene gitme imkanın varsa hiç kaçırma hemen git derim ben çünkü ilaç takviyeside yapıyırlar onlar tokluk için falan zorlanmazsın da yani senin uyku düzenin biraz düzensiz olduğu için halsizliğin büyük ihtimalle ama doktora git bence

Geçmiş olsun canımmm... Ben de yeni kurtuldum sayılır hastalıktan.

Ebru Şallı'nın DVD'sini nasıl edindin canım?

teşekkür ederim cnm, sana da çok geçmiş olsun umarım iisindir şimdi.
selülit savar pilates dvd si hepsiburada.com da var canım.
sanırım D&R gibi büyük müzik marketlerde de vardır.

İçimi rahatlattın,teşekkür ederim
Nedense ben sevemedim ne tadını ne kokusunu
Ama sevsemde sevmesemde devam edicem

Son düzenleme:
ben yine bir gün öncesinden başlayayım. akşam yazacaktım alsında ama unuttum

sabah

2 dilim ekmek
bir dilim beyaz peynir
domates salatalık
ve 1 bardak süt

ara

bir fincan şekersiz yeşil çay tuzlu badem(15 adet biraz çok dayanamadım napiim )

öğlen

bir kepçe bulgur pilavı
bir kase çorba
salata

ara öğün
iki ceviz

saat 17.00'de iki dilim ekmeğin arasına bir dilim beyaz peynir ve ayran
19.00'da trambolin dersine girdim bir saat son 15 dksında karın egzersileri yaparak tamamladık.30 dk kardiyo nabız 140 civarıydı.

aşkam 21.45'te geldim birçay bardağı ligt süt içtim. o kadar:)))

süpersin canım güzel bir gün olmuş

Ben de bir zararı olduğunu düşünmüyorum, afiyet olsun

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160.00
[2] Yeşil Zeytin 1 adet 7.00
[3] Zeytin (Siyah) 1 GRAM 2.07
[4] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[5] Çay 1 ADET 5.00
[6] Kayısı reçeli 5 GRAM 14.35
[7] Salam 7 DİLİM 203.00
Toplam : 456.42 kal.

bulduğum sitede hesapladım öğlenle kahvaltıyı birleştirdim gene bu arada farkındayım salamın dozu kaçmış hesaplayınca gördüm yemem bi daha salam falan

evet canim salami abartmissin ama gün daha bitmedi degil mi aksami hafif gecir yiyceksende bir dilim ye canim biliyorum bogazi tutmak zor geliyorama moralini hic bozma

Son düzenleme:

öğle ile birleştirdiğine göre sorun yok bence...

Salam yerine dana jambonu öneriyorum, gayet lezzetli ayrıca kalorisi ve yağ oranı salama göre çok daha düşük ayrıca da proteinden zengin...

öğle ile birleştirdiğine göre sorun yok bence...

Salam yerine dana jambonu öneriyorum, gayet lezzetli ayrıca kalorisi ve yağ oranı salama göre çok daha düşük ayrıca da proteinden zengin...

hmmm bak bunu bilmiyordum ben zaten evde tek ben yiyorum bundan sonra onu aldırırım

cidden kalorisi çok azmış ben az bir farkla sandım ama tahminimden çok düşük çıktı jambon vazgeçilmezim bundan sonra

bugun yediklerim:

Sabah:
müsli yedim müslinin icine bir kuru kayisi,3 badem,yarim avuc üzüm,bir kuru incir,bir kuru erik,bir kuru hurma,bir dilim kuru muz koydum 125 ml az yagli sütle onu yedim.

ara:
is yerinde yarim kurabiye yedimyaninda sekersiz sütsüz kahve ictim

öğlen:
yer lahanasi bir adet kücük,yaninda da ayranla yine bir tutam kuru üzüm yedim

ara öğün:
iki ceviz,bir kuru kayisi,bir kuru incir,5 badem,bir kuru hurma,bir kuru erik amma uzun oldu
aksam:
melemen(domates,bir tutam maydonoz bir yumurta pul biberli yag atmadim)
bir dilim ekmek,2 cilek,yarim yaprak marul,ceyrek bardak ayran kalmisdi onuda gönderdim migdeye

arayada bir elma yiycem bugunluk menüm bu kadar sükür bitti roman oldu resmen oku oku bitmez
spor olarakda bir saat yürüdüm yine,46 dk evde yaptim oyun havasi arkasindan egzersiz suana kadar 2 litre su ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…