- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
kızlar ben sanırım bütün çabama rağmen hasta oldum aferin ile önlem almaya çalıştım ama olmadı halsizlik ve boğaz ağrısı vardı birde baş ağrısı eklendiama devam edecem gene de diyete ve spora bu arada bedenimle ilgili süpppeeerr bir gelişme ben değişmez diyordum basenlerim böyle yumuşak durur diyordum ama bacaklardan sonra totomda sıkılaşmaya başladı arada bir yokluyorum inanmak için vallahi sert billahi sert
kızlar ben sanırım bütün çabama rağmen hasta oldum aferin ile önlem almaya çalıştım ama olmadı halsizlik ve boğaz ağrısı vardı birde baş ağrısı eklendiama devam edecem gene de diyete ve spora bu arada bedenimle ilgili süpppeeerr bir gelişme ben değişmez diyordum basenlerim böyle yumuşak durur diyordum ama bacaklardan sonra totomda sıkılaşmaya başladı arada bir yokluyorum inanmak için vallahi sert billahi sert
ya kızlar benim size bir sorum olacak şu ana kadar üst bacaklarım şekle girmeye başladılar fakat altlar duruyor ve sıkılaşmada yok yumuşak yumuşak duruyorlar bu derdine derman bulan varsa lütfen paylaşabilir mi
canım bakma oraya o paskalya çöreği yağ olarak dönecek sana saat 9 olmuş bak uyuyacaksın bir kaç saate bunları düşün motive etmeye çalıştım umarım başarılı oldum
tamam canım egzersizlere onu da ekliyorum artıkkaç ile başlayayım 50-100 ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?