50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben sanırım bütün çabama rağmen hasta oldum aferin ile önlem almaya çalıştım ama olmadı halsizlik ve boğaz ağrısı vardı birde baş ağrısı eklendi ama devam edecem gene de diyete ve spora bu arada bedenimle ilgili süpppeeerr bir gelişme ben değişmez diyordum basenlerim böyle yumuşak durur diyordum ama bacaklardan sonra totomda sıkılaşmaya başladı arada bir yokluyorum inanmak için vallahi sert billahi sert

süperrrrrrrrrrr sevindim devammm,havalardandir canim cok gecmis olsun dikkat et kendine ama durmak yok tam gaz devam insan ne kadar seviniyor ya demi

kesinlikle brokolimi yedim az da yoğurt çorbası ve makarna annem çok ısrar etti yedim bende az ama iştah olmadığından midem kabul etmedi bıraktım :/ darısı sizlere canım hep beraber inşallaaahh

Ambitious' un bugünki menüsü...

Kalkar kalkmaz: Elma sirkeli elmalı su
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kk light beyaz peynir
Ara: 6 tane badem
Öğle: Salata, haşlanmış tavuk göğsü, 1 büyük köfte, kereviz, 2 yk haşlanmış kepekli pirinç
Ara: Yok (öğlenin miktarı fazla idi hiç acıkmadım)
Akşam: 1 kase sebze çorbası, 3 tane ızgara yağsız köfte, salata, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara: 1 kupa capuccino

Spor 45 dakika 5,5 km/h %15 eğim yürüyüş. Mide egzersizleri.

2 ltden fazla su

Fena menü değil

Geçmiş olsun canım, totişin sıkılaşmasına da sevindim

eveeet...

bu akşam spora gitmedim evde dinleniyoum.

sabah

yine her zaman ki gibi
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak süt, domates salatalık söğüş

ara

yeşil çay ve 2 adet ceviz

öğle

3 adet köfte
3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak
salata , ayran

ara

4 fındık, bir küçük parça simit çeyrek bile denemez çeyreğin yarası:))

akşam (saat 18.45)

zeytinyağlı ayşekadın
1 dilim ekmek

şuan karnım gurulduyor annemle çayın yanına paskalya çöreği yiyor bende bakıyorummm ((

canım bakma oraya o paskalya çöreği yağ olarak dönecek sana saat 9 olmuş bak uyuyacaksın bir kaç saate bunları düşün motive etmeye çalıştım umarım başarılı oldum

evet bugün ki spor yapıldı ve birazda dans edildi yabancı pop eşliğinde su içinde kaldım hastalığında etkisiyle ama iyi oldu ısındım on the floooorrrr

slm kızlar ben geldim 2 gündür pek yazamıyorum ve evet grip oldum çok halsizim bide bugünlük rejime ara verdim çünkü pikniğe gittik ve dozu fazla kaçırmışımm mangala dayanamıyorum ama orda biraz spor yaptım tabiki ısınmadan spor yaparsan heryerin ağrıır ölüyorum ya sabaha kalkamıycam galiba burnum filan tıkalı

[1] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332.00
[2] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40.00
[3] Muz 1 ADET 100.00
[4] Elma 1 ADET 60.00
Toplam : 532.00 kal.

bu saate kadar bunları yedim biraz evvel 20 mekik çektim şimdi de okula gitme zamanı :)

ya kızlar benim size bir sorum olacak şu ana kadar üst bacaklarım şekle girmeye başladılar fakat altlar duruyor ve sıkılaşmada yok yumuşak yumuşak duruyorlar bu derdine derman bulan varsa lütfen paylaşabilir mi

Son düzenleme:

İp atlamanı öneririm

Bacak sıkılaştırmaya birebir popoya da iyi hemmm

Son düzenleme:
ben de reg oldum ama aynen devam ediyorum.dün başarılıydım baya kendime bir ödül
sabah mısır gevreği öncesinde 1 kupa kahve ama şeker attım.yalnız halıları sildim yerleri sildim:) herhalde bayağı kalori gitmiştir diye düşünüyorum çamaşır,bulaşık bebek peşinde koştur falan epey yoğundu.
öğlen karnıbahar yedim yanında 2 dilim ekmek
akşam yine mısır gevreği yedim.yalnız akşam misafirler gelince 2 br çay ve bir bardak şarap içtim günü tamamladım ama gece yatarken baya açtım.

bu sabahki kahvaltım

çeyrek ekmek
1.5 yumurta
3 kaşık reçel
1 kaşık pekmez
1 sivri biber
biraz maydanoz ve roka
1 br çay 2 şekerli

akşama da balık ve salata yiyeceğim 2 dilim de ekmek
gevrek yok bugün nasıl?

kızlar uzun zamandır gelemiyorum ve 64 kg olmuşum sanırım dğer guba yazmam daha doğru olacak ( en kısa zamanda aranıza geri dönmek dileğiyle...

canım bakma oraya o paskalya çöreği yağ olarak dönecek sana saat 9 olmuş bak uyuyacaksın bir kaç saate bunları düşün motive etmeye çalıştım umarım başarılı oldum

zaten yatmadan önce bir bardak süt içecektim minicik bir kasaye nesfit koydum anlamıyorum evdeyken saldırsım gelıyor herşeye haftanın dört günü spora gitmekle en iyisini yapıyorum galipa diye düşünmüyor değilimm :)) bakalım bu akşam spora gideceğim yine bakalım eve gelince yazacağım bıgün yediklerimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…