50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım ben ipimi atladım eve gelince yürüyüş sonrası ama ip yoktu sanal ip yaptım

Son düzenleme:
Selam Azulcum, idare ediyor gibiyiz. Yoksa koç olmaya gönüllü müsün

Canım gönüllü olsam da hiç sözümüz dinlenmiyo ki hiç,yeni gelen arkadaşlar oluyo,hoşgeldiniz sistemimiz

bu,şöyle yapıyoruz diye kaç kere yazıyorum,ama hala kalori soran,yarım yarım menü yazan vb. şeyler

oluyo,inan insan yapamıyo o zaman,vakit ayırıp ilgileniyosun ama karşılığında bişey göremiyoruz,en

azından önceki sayfaları okuma zahmetine bile katlanmıyolar,ben de baktım bıraktım yani

napayım,sonuçta emek söz konusu öyle değil mi?

Baya dolmuşum ben yaaa,kusura bakmayın,hiç kimseye yönelik bi tepki değil bu,genel anlamda yani...

kıyamam :))) azıcık bişey sende yeseydin keşke nolucak sanki:)

Eskiden daha sistematik ve disiplinli takip ediyorduk ve mutlaka daha faydalıydı. Ama sizleri özledim.

valla evde halat tarzı vardı ama nasıl olduysa kopmuş anlamadım vallaha araba çekecek ip kopmuş ona güvendim ertelemekte istemedim o yüzden başlayayım dedim canım

slm azul bende 2 haftaya yaklaştı sanırım bu topikte olalı ama yinede sayılırım eski kuralları hatırlatın bizde öğrenelim eskisi gibi devam etmeye çalışalım ve bu şekilde daha faydalı olsun inşallah

merabalar kızlar bende bikaç gündür aranıza katılamadım buara biraz biraz rejimi kaçırıyorum ama spora devam ah bide şu boğazımı tutabilsem... bir gün tutsam diğer gün bi şeklde kaçıyor kendi kendme gaz versem de olmuyo bu durum spor motivemi de etkiliyor... ama yok yarın yeniden sıkı diyete başlamam lazım yoksa çok yavaş gidiyo kilolar.. ama kesnlikle basen sorunu olan kızlar ebru şallının selülitsavarını uygulasın kilo yavaş gitse basenlerde gözle görülür erime var şekillenme var.. zaten her yaptığımda öyle yanıyorlar ki süper neyse kızlar yılmak yok diyete spora devam..

perşembe gününü yazıyorum :)

sabah

2 dilim ekmek
1 bardak lıght süt
beynir, domates , salatalık

öğlen

ayran,salata
bir tabak ıspanak
patates kroket vardı onlardan da yedim azcık o yüzden den ara öğün yapmadım:)

akşam üzeri spordan önce evden zeytınyağlı aşyekadın getirmiştim dört yemek kaşığı onu yedim bir dilim ekmekle. artık kepek ekmeğini sandviç aydan içim kurumuştu:)

sporda da bir saat trambolin,30 dk tempolu yürüyüş yaptım.
evde de bir çay bardağı lıght süt içtim.

Selam kızlar,dün pek diyete uygun hareket edemedim ama bugün toparladım yine.

Topicimiz çok tenha

mrhaba kızlaaar bu hafta hiç uğrayamadım.nasılınız.ben herşeye aynen devam ediyorum.bu hafta 54.1 oldum çok muyluyum.hergün düzenli olarak 1 buçuk saat tempolu yürüyüş yapıyorum arkadaşımla.müthiş rahatlatıcı birşey herkese tavsiye ederim.

slm herkese :))
yazamadım bi müddet buraya yazmayıncada biraz abarttım yemek işini özelliklede dün
1100 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ama dün 1900 oluverdim pişmanlıkla uyudum dün sporda yapamadım

ama 57yi görmüşken tartıda bırakmak yok

bu aralar kollarımda sarkma oluştu kol egzersizlerini ihmal etmişim galiba etlerim çok yumuşadı yaklaşık 10 kilo verdim 2,5 ayda kol egzersizleri yapmalıyım bol bol

bugün şimdiye kadar yediklerim 670 kalori oldu 5den sonra akşam yemeğimi yerim tüm günü yazarım

1 lt su içtim şimdilik sporda yapıcam inş.

Canım çok sevindim hedefine baya yaklaşmışsın, yürüyüş de harika. Yanında arkadaşının da olması süper olmuş, bu arada evet zevklerimiz de aynı olmuş gerçi ben sık sık değiştiriyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…