Selam kızlar naber?koçsuz idare edebiliyo musunuz?
10 gün sonunda tartıldım arkadaşlar. 55.9 ile başlamıştım 53 kiloyum bu sabah... umarım devamı geliir:))
kızlar koç var mı bu hafta? ya da menüleri kim yorumluyor ne değişiklikler var?? :))
Selam, lucky, koç yok, rasgele yorumluyoruz...
Selam Azulcum, idare ediyor gibiyiz. Yoksa koç olmaya gönüllü müsün
eveeet...
bu akşam spora gitmedim evde dinleniyoum.
sabah
yine her zaman ki gibi
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak süt, domates salatalık söğüş
ara
yeşil çay ve 2 adet ceviz
öğle
3 adet köfte
3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak
salata , ayran
ara
4 fındık, bir küçük parça simit çeyrek bile denemez çeyreğin yarası:))
akşam (saat 18.45)
zeytinyağlı ayşekadın
1 dilim ekmek
şuan karnım gurulduyor annemle çayın yanına paskalya çöreği yiyor bende bakıyorummm((
tatlım ben ipimi atladım eve gelince yürüyüş sonrası ama ip yoktu sanal ip yaptım
Canım gönüllü olsam da hiç sözümüz dinlenmiyo ki hiç,yeni gelen arkadaşlar oluyo,hoşgeldiniz sistemimiz
bu,şöyle yapıyoruz diye kaç kere yazıyorum,ama hala kalori soran,yarım yarım menü yazan vb. şeyler
oluyo,inan insan yapamıyo o zaman,vakit ayırıp ilgileniyosun ama karşılığında bişey göremiyoruz,en
azından önceki sayfaları okuma zahmetine bile katlanmıyolar,ben de baktım bıraktım yani
napayım,sonuçta emek söz konusu öyle değil mi?
Baya dolmuşum ben yaaa,kusura bakmayın,hiç kimseye yönelik bi tepki değil bu,genel anlamda yani...
Bu da iyi, ama bir ip edin bence, sanaldan daha etkili oluyor
Canım gönüllü olsam da hiç sözümüz dinlenmiyo ki hiç,yeni gelen arkadaşlar oluyo,hoşgeldiniz sistemimiz
bu,şöyle yapıyoruz diye kaç kere yazıyorum,ama hala kalori soran,yarım yarım menü yazan vb. şeyler
oluyo,inan insan yapamıyo o zaman,vakit ayırıp ilgileniyosun ama karşılığında bişey göremiyoruz,en
azından önceki sayfaları okuma zahmetine bile katlanmıyolar,ben de baktım bıraktım yani
napayım,sonuçta emek söz konusu öyle değil mi?
Baya dolmuşum ben yaaa,kusura bakmayın,hiç kimseye yönelik bi tepki değil bu,genel anlamda yani...
Selam kızlar,dün pek diyete uygun hareket edemedim ama bugün toparladım yine.
Topicimiz çok tenha
mrhaba kızlaaar bu hafta hiç uğrayamadım.nasılınız.ben herşeye aynen devam ediyorum.bu hafta 54.1 oldum çok muyluyum.hergün düzenli olarak 1 buçuk saat tempolu yürüyüş yapıyorum arkadaşımla.müthiş rahatlatıcı birşey herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?