merhabalar, ben burada yeniyim ancak bir süredir takip ediyordum bu başlığı en sonunda katılmaya karar verdimyaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum -diyet tam denemez çünkü çok kaçamağım oluyor - ve sporun da yardımıyla 63 kilodan 57ye düştüm hatta bu sabah tartı 56.5i gösterdi inanılmaz mutluyum hedefim 53 inşallah başarabilirim hepimize kolay gelsin :)
off neden motivem bozuldu anlayamıyorum ama tutamıyoru şu boğazımı geçen misafrlere yaptığım pasta börekler evde duruyorken yememek dayanılmaz oluyo:S çok moralim bozuldu sporumu hiç eksiltmiyorum 1 saat pilates 40 dk yürüyüş yaptım bugün ama yemeğe gelnce duramıyorumhergün ne yediğimi yazsam iyi olucak ama h sonu gelnce zaten tutamıyorum kendmi 52,0 oldum ama aşağı inemiyorum okadar spora yediklerimi kıssam süper olucak ama yapaıyorum kızlar motive edelm brbirimzi....
bu ara hepimizde aynı sorun var sanırım :26: yazın 62-63 de başladım 53 de bitirdim kilo işini tekrar aldım bu seferde 58'de başladım 52,9 52,7'yi gördüm tartıda ama dikkat etmedim diye 1-2 kilo aldım 55-54 benim ideal kilom aslında gibi düşünmeye başladım ama yılmayacam 52,00'ı görmeden bırakmıyorum be kızlar açılan iştahınız ise etrafınızdaki ince hatunlara bakın ünlülerden birinin resmini çıkarın yazıcıdan yapıştırın duvara hemen kapanır o iştah
Belki de bıktık diyet yapmaktan, habire kaçamak yapıyoruz ondan olmuyodur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?