50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabahki kahvaltım

çeyrek ekmek
1.5 yumurta
3 kaşık reçel
1 kaşık pekmez
1 sivri biber
biraz maydanoz ve roka
1 br çay 2 şekerli

kahvaltım hep aynı benim böyle daha hafif yapamıyorum çünkü emziriyorum ve bebekle gezdiğim için ihtiyaç duyuyorum buna.

akşam da 2 balık ve salata 1 dilim ekmek. :)
ara öğün yok ama bir br çay ve bir br kola içtim.
avmde çok gezdim çok yoruldum e bu da haraket sayılır artık.
regl dönemimdeyim ama devam ediyorum bugün diyette 4. günüm belim 2 cm inceldi.

Ambitious'un cuma menüsü:

Kalkar kalkmaz: elma sirkeli ballı su
Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 kk light beyaz peynir
Ara: 6 tane fındık
Öğle: salata, haşlanmış tavuk göğsü, 2 yk haşlanmış kepekli pirinç
Ara: 1 kupa çorba, 1 avuç patlamış mısır, 1 tane elma
Akşam: 1 kase sebze çorbası, Izgara dana bonfile, salata, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara: 1 kupa capuccino, başarabilirsem başka bişi yok ya da belki yağsız yoğurt veya lor veya 1 tane yeşil elma yiyebilirim

Spor: 45 dakika 5,5 km/h, % 15 eğim de yürüyüş

Su: 2 litreden fazla

Gece böyle biterse güzel menü

Son düzenleme:
merhabalar, ben burada yeniyim ancak bir süredir takip ediyordum bu başlığı en sonunda katılmaya karar verdim yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum -diyet tam denemez çünkü çok kaçamağım oluyor - ve sporun da yardımıyla 63 kilodan 57ye düştüm hatta bu sabah tartı 56.5i gösterdi inanılmaz mutluyum hedefim 53 inşallah başarabilirim hepimize kolay gelsin :)

Son düzenleme:
off neden motivem bozuldu anlayamıyorum ama tutamıyoru şu boğazımı geçen misafrlere yaptığım pasta börekler evde duruyorken yememek dayanılmaz oluyo:S çok moralim bozuldu sporumu hiç eksiltmiyorum 1 saat pilates 40 dk yürüyüş yaptım bugün ama yemeğe gelnce duramıyorum hergün ne yediğimi yazsam iyi olucak ama h sonu gelnce zaten tutamıyorum kendmi 52,0 oldum ama aşağı inemiyorum okadar spora yediklerimi kıssam süper olucak ama yapaıyorum kızlar motive edelm brbirimzi....

Hoşgeldin, hedefine az kalmış, ne güzel

aynı problem bendede var 10 kilo verdim şimdi 4-5 kilo vermek zor geliyo
iştahım acıldı
ne yapsak kendimize yapıyoruz aslında tutsam boğazımı biraz ne var sanki
motive edelim cidden ya

bu ara hepimizde aynı sorun var sanırım :26: yazın 62-63 de başladım 53 de bitirdim kilo işini tekrar aldım bu seferde 58'de başladım 52,9 52,7'yi gördüm tartıda ama dikkat etmedim diye 1-2 kilo aldım 55-54 benim ideal kilom aslında gibi düşünmeye başladım ama yılmayacam 52,00'ı görmeden bırakmıyorum be kızlar açılan iştahınız ise etrafınızdaki ince hatunlara bakın ünlülerden birinin resmini çıkarın yazıcıdan yapıştırın duvara hemen kapanır o iştah

Belki de bıktık diyet yapmaktan, habire kaçamak yapıyoruz ondan olmuyodur...

benı de lısteye eklermısınız kızlar 56,800 gr kılom amacım 50 kılo dugunume kadar..aradakacamak yaparak ben 800 gr kılo almısım suan cok uzgunum.

Belki de bıktık diyet yapmaktan, habire kaçamak yapıyoruz ondan olmuyodur...

evet bıktım açıkçası millet oturduğu yerden veriyor ben oturmaz olaydım diyorum ama bundan sonra kaçamak falan yapmıyoruz gerekirse karın gurultusu ile uyuyoruz ama kaçamak falan yapmıyoruz ben öyle yapacam en azından kızlar sizde başarırsınız bence daha önceden de vermişiz sonuçta

evet idarem zayıfladı artık bi tane yesem nolur ki diye düşünmeye başladım ama ne olcağı belli binbir eziyet verdiğim kilolar geri gelicek ama yok ben istemiyorum artık fazladan ağırlık taşımak

hafta sonu bozmicam inş.

ben qeldiiimm yaaa bir ayı qeçti nerdeyse internette problem olduğu için uzun zamandır qelemedimm ama artık yeniden burdayım inşalaahh :))
qeçen zaman içinde burdaki qibi sıkı bi diyettee değildim kimseye hesap vermiyorum ya kafama qöre qidiyodum ama burdayken daha keyifli oluyo qünün raporunu veriyorum ona qöre puan alıyorum bu da yediklerime daha çok dikkat etmemi sağlıyoo burdayımm mutluyumm ilk bu siteyle diyete başladığımda 59 58 kilo arasındaydım yaklaşık 2 2 buçuk ay önce tartılmıştım ve bi hafta önce tartıldığımdaa 56 olduğumu qördümm mutluyumm inş daha fazlasını qörüp 50 yede inicemm

topic'in eskileri tekrardan puanlama yapalım bu bizi teşvik edecektir bence ve koçluk sistemi geri gelsin seçim konuşması gibi oldu sanki

off şu regl dönemim geçse de bende çıksam tartıya.
sabah kahvaltım 1 kase mısır gevreği,3 hurma,1 küçük bardak kahve :)

Eski yöntemimizin katılımcıların günün sonunda ya da ertesi gün menülerini yazması şeklindeydi. Her hafta bir koç olur menülere puan verir sonra dapuan listelerini yorumlardı... yayınlanırdı takip ederdik. sporlarımız da yazardık günlük menü bildirimleri esnasında. Aslında geçmişe biraz bakarsanız yöntemi daha iyi anlayabilirsiniz ama koç olmak biraz yorucu. Çok menü geliyor ve yorumlamak yayınlamak zaman alabiliyor.

cidden ya koç uygulamasını yeniden başlatsak ya
ne güzel olur topiğede hareket canlılık gelir
zaman alır belki ama koçun yükünü hafifletiriz haftada iki koç olsa biri listeleri yorumlasa diğeri verilen kiloları takip etse hafta sonunda yorumlasak

slm kızlar koçluk uygulaması varken iyiydi ,şimdi olmayınca 1 aydır girmiyordum, hiç veremedim. bu hafta itibariyle diyet + plates yapmak istiyorum. yaz geldi yaaa

Kızlaaaar!
Eskiden koç olurdu burada... Ne zamandır bakıyorumda yok sanki... Böyle giresim gelmiyor hiç... Eski sistem çok iyi oluyordu. Daha teşvik ediciydi. Madem şartlar bu böyle devam etmeye çalışcam.

Çok kilo aldım ben... 59 oldum. Acilen kilo vermem lazım, hiçbi kıyafetim olmuyor. Pantolonlarıma giremiyorum. Bir hafta sonunda 57 olmam lazım, hiç değilse pantalonuma zar zorda olsa gireyim. Giyecek bi şey bulamıyorum. Nasıl oldu anlamadım, aniden kilo alıverdim.

Bugün pek iyi şeyler yemedim ama yazayım yinede... Yarından itibaren güzel şeyler yemeye çalışcam.

Sabah :
1 kase nesquik ile yarım yağlı süt

Ara:
Yarım paket susamlı çubuk kraker

Öğle :
1 porsiyon yayla çorbası
1 porsiyon brokoli salatası

Ara:
1 adet üçgen gofret
1 paket gofredo

Akşam :
Yarım paket susamlı çubuk kraker

Ara:
Birazdan bir bardak yarım yağlı süt içicem.

Yarından itibaren iyi şeyler yemek, bütün zararlı şeylere karşı kendimi kontrol edebilmek istiyorum. Umarım başarırım. Hep beraber incecik oluruz inşallah kızlar

bugün tam bir felakettim. artık kilo verebilmiş olmanın etkisiyle midir, yoksa çok özlemiş olmamdan mıdır bilmem saldırdım hamburgere öğle yemeğinde tabi yanında patates kızartması ile birlikte çok pişmanım allahtan 1-1.5 saat civarı yürüyüş yaptım da az da olsa dengeledim sanırım. akşam da sadece 1 kaşık pilav 1 kaşık da yoğurt yedim daha da bişey yemem. hesapladım da bugün aldığım kalori 1750 civarında halbuki ben 1100ü falan geçmemeye gayret ediyodum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…