50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun canım ALLAH mesut etsın musaıt oldugunda gırersın hayatım sorun degıl ıyı yolculuklar opuyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canim valla olayim da ceza neyim hic halim yok vallaeyvahedigeldismile bugunku rekor kimde o kendini biliyor -tatlicadiarzu-

ama olmazki :çok üzgünüm:yazık bana ben cezamı çift katı çekiyorum
o kadar çukulata neyin bahsettik olacak o kadarfisfisfisolumunekankayizsmile

canim bence cok guzel bir menu olmus cok kiskandim valla benim tarti isi biraz karisik canim tartiyi kaldigim ev sahiplerimin banyosunda herseferinde kullanabilirmiyim diye sormam gerekiyor o yuzden benim haftada 1 zemuszemus yoksa bana kalsa benim odada falan olsa hic inmem ustunden alsanaalsanasmile

normal kilon 52 ise canim o zaman bi sey demeyim ama 1.67ye 57de pek uygundur opuyorumnanaktan dedigin gibi is birazda selulitin olmamasi hos bi vucuda sahip olmaya bakiyor ama ben eminim canim sen her halinde guzelsindir opuyorumnanaktan kocum benim aklinialirimsmile

tamam canım öptüm:1hug:

tamamdir canim Allah mesut etsin simdiden kolay gelsin gorusuruz yarin mutlu haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

ama olmazki :çok üzgünüm:yazık bana ben cezamı çift katı çekiyorum
o kadar çukulata neyin bahsettik olacak o kadarfisfisfisolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasi da bilmis kendini canim benim yaaa olumunekankayizsmile ceza iyidir canim ya bol bol almak lazim aklinialirimsmile saka bi yana yakarsin canim sen yediklerini hadi bakalim hobaa :sm_cool:

o zaman benim bide tartı için kendimi zaptetmem gerekecek. tartı banyoda ve ben nerdeyse her gördüğümde üzerine zıplıyorum ne olup bitmiş diye. bu arada burdaki ceza sistemi süper. insan kendi kendine veremiyo o cezayı, ben genelde görmezden geliyorum kendimi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasi da bilmis kendini canim benim yaaa olumunekankayizsmile ceza iyidir canim ya bol bol almak lazim aklinialirimsmile saka bi yana yakarsin canim sen yediklerini hadi bakalim hobaa :sm_cool:

tamam canım olsun biliyorum hatamı bayaa üzüldüm
senin nasıl gidiyor opuyorumnanaktan

evet canim yaa sen zaptetmeye calis surekli tartilmak hic iyi degilmis niye hic anlamam ama -tatlicadiarzu- gercekten su haftanin kocu olayi super oldu 2 haftadir guzel guzel ceza aliyoruz ve cok mutluyuz lülülülülülü

canim uzme kendini yaa olur o kadar zemuszemus o kadar derken yine de cok abartmamak lazim kaydirigubbakcemile3 benim iyiydi bugun canim kucucuk tadimlik cikolata var o da normal yaa lazimmis -tatlicadiarzu- su pek icmedim ona da simdi baslayacagim insallah opuyorumnanaktan

bakalım bu hafta kim koç olucak benim aklımda biri var sanki o olucakmış gibime geliyor :))

kızlaaar ben stepper dayım yarını riske atamm 100 gr da olsa gidecek kilo biraz uğraşayım:sm_cool: et kırığıda kalmadı bacaklarda sadece scylaa nın videosu zorluyor
15 dakika yeter heralde kaloriye falan bakmam artık

tartıyı göz önünden kaldırıyorum hemen:) ben yarın akşam nette olamıycam arkadaşlar, kilo bildirimini gündüzden yapsam problem olmaz dımı, hepinize tekrar teşekkür ediyorum verdiğiniz destek için yoksa ben karar verip verip cayardım artık bu diyet işinden. hepinizi öpüyorum iyi geceler..

bencede kaldır tartıyı
tabi öğlen söyliyebilirsin sorun olmaz

Canım benim çok sağol, aslına bakarsan kilomdan o kadar da çok rahatsız olmuyorum yalnız bebek düşünüyorum ve ben hamileyken yediklerime dikkat edemeyeceğimden abartacağımdan eminim. O yüzden zayıf hamile kalırsam bebekten sonra kilo vermek o kadar yorucu olmaz diye düşünüyorum.

Öpüyorum tatlımkaydirigubbakcemile3

aynı kişiyi düşünüyoruz sanırım olumunekankayizsmile

Benim de bir kişi aklıma geliyor. Bozo zormuş bu koçluk ya, hem keyifli hem zor, çünkü koçsun diye hiç kaçamak yapamıyorsun Ama baya hırslı oluyorsun, bakalım inşallah tartıya yansır

Kuzum kıyamam sana olur arada o kadar, hepimiz yapıyoruz kaçamak. Ben bu arada yine yediklerimi yazmayı unutmuşum:S Yazıyım hemen,

Sabah bir muz

Öğlen 2 dilim tam tahıl ekmeğine ezme

Akşam kepekli makarna ve cacık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…