Kızlar bu arada ben yarın yokum, yarın eşimin kardeşinin nikahına gidicez il dışına, sabah tartılırım ama akşam geldiğimde yazabilirim ancak şimdiden haber veriyim.
Şimdi de sporumu yapıyım öpüyorum sizi gelirim yine.
canim valla olayim da ceza neyim hic halim yok vallaeyvahedigeldismile bugunku rekor kimde o kendini biliyor -tatlicadiarzu-
herkese selam, bende yediklerimi yazayım,
sabah: 1 dilim kepek ekmek,light peynir, zeytin ve bir tatlı kaşığı bal,
öğlen: ton balığı ve salata,yanına bir parça yufka ekmeği
akşam(biraz geç yedim ama) sebze yemeği ile bir kase yoğurt
aralarda da genelde meyve yiyiyorum. + 2 lt su
yatmadan yeşil çayımı da içicem vee bugün bisikletle 250 cal yaktım, çok mutluyum:)
iyi gidiyormuyum arkadaşlar?
birde siz bir hafta boyunca hiç tartılmayıp sadece çarşamba mı tartılıyorsunuz?
Ben hep 52 kiloydum ama hayatım düğün öncesi stresten aldım normal kilom o yani. Ama 52 kiloyken şuankinden çok selülitim vardı:S
38'den 36'ya düşersem çok mutlu olacağım.
52 olmak istiyorum tabi sıkı bir şekilde boyum 167.
Kızlar bu arada ben yarın yokum, yarın eşimin kardeşinin nikahına gidicez il dışına, sabah tartılırım ama akşam geldiğimde yazabilirim ancak şimdiden haber veriyim.
ama olmazki :çok üzgünüm:yazık bana ben cezamı çift katı çekiyorum
o kadar çukulata neyin bahsettik olacak o kadarfisfisfisolumunekankayizsmile
gündüz yediklerin neyse de keşke gece yemesydin olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasi da bilmis kendini canim benim yaaa olumunekankayizsmile ceza iyidir canim ya bol bol almak lazim aklinialirimsmile saka bi yana yakarsin canim sen yediklerini hadi bakalim hobaa :sm_cool:
o zaman benim bide tartı için kendimi zaptetmem gerekecek. tartı banyoda ve ben nerdeyse her gördüğümde üzerine zıplıyorum ne olup bitmiş diye. bu arada burdaki ceza sistemi süper. insan kendi kendine veremiyo o cezayı, ben genelde görmezden geliyorum kendimi
tamam canım olsun biliyorum hatamı bayaa üzüldüm
senin nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
bakalım bu hafta kim koç olucak benim aklımda biri var sanki o olucakmış gibime geliyor :))
tartıyı göz önünden kaldırıyorum hemen:) ben yarın akşam nette olamıycam arkadaşlar, kilo bildirimini gündüzden yapsam problem olmaz dımı, hepinize tekrar teşekkür ediyorum verdiğiniz destek için yoksa ben karar verip verip cayardım artık bu diyet işinden. hepinizi öpüyorum iyi geceler..
.hayırlı olsun canım ALLAH mesut etsın musaıt oldugunda gırersın hayatım sorun degıl ıyı yolculuklar opuyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
normal kilon 52 ise canim o zaman bi sey demeyim ama 1.67ye 57de pek uygundur opuyorumnanaktan dedigin gibi is birazda selulitin olmamasi hos bi vucuda sahip olmaya bakiyor ama ben eminim canim sen her halinde guzelsindir opuyorumnanaktan kocum benim aklinialirimsmile
aynı kişiyi düşünüyoruz sanırım olumunekankayizsmile
tamam canım olsun biliyorum hatamı bayaa üzüldüm
senin nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?