50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemin bizim limon yeni gelen bebike bir kur yapıyor bir kur yapıyor inanamazsın, ama bebik pek sallamıyor ancak oyun peşinde, takla atıp duruyor güvercin gibi kafeste:)

canım isteğine sağlıkla huzurla ulaşırsın inşallah bu hayat şartları böyle sert olmasa ben 3 cüyü bile düşünürdüm ama allah bu güzel duyguyu hiç kimseye aratmasın :Saruboceq:

Yasemin bizim limon yeni gelen bebike bir kur yapıyor bir kur yapıyor inanamazsın, ama bebik pek sallamıyor ancak oyun peşinde, takla atıp duruyor güvercin gibi kafeste:)

ayyy tatlım yaaaa bebik küçük deyilmi kaç aylıkki
ne güzeldir onların kurlarıopuyorumnanaktan

canım benim regli yaklaşmış olabilirmiki normalde 21 günde bir olur bir iki aydır 4er gün evvel gel,iyor yani daha 10 gün sonra olması lazııım

merhabalarrrrr

ben gün sadece akşam yememe rağmen abartmış durumdayım.bir türlü doymak bilmiyorum.sporda çok yapmadım bir yorgunluk var üzerimde.45 dk anca.ceza olarak beni ne bekliyor.anca yarın çekebilirim.

kizlar bilmiorumm beni merak etttinizmi?
anneanneme gittim kaldim bugun gec geldim eve sonra yemekti filmdi derken anca geldimm napiosunuz ?nasil gidiooo?

kizlar bide ekolayda bunu gordum sasirdimmm bizim bisikletteki kaloriler daha fazla ama burda ne kadar az yazmislar

Kaç Dakika Yaparsanız? 30 DK 60 DK 90 DK

Bisiklet 39 79 118

kizlar bilmiorumm beni merak etttinizmi?
anneanneme gittim kaldim bugun gec geldim eve sonra yemekti filmdi derken anca geldimm napiosunuz ?nasil gidiooo?

vallahi ben merak ettim o kadar mübişlerden bahsettim hiç bir şey demeyince aklımdan çok geçtin:)kaydirigubbakcemile3

canimm benimmmm
limona es gelmisss cok sevindimmm tatlimm adida ne guzel seymis oyle bebik yesinler onu :)))iyi olmus canimm hemen ayni kafese koymaman alisirlar iyiceee bak otusuyolarmis ne guzelmis bende mutlu oldumm guzelcim
aman canim uusutmesinn sonra kendi gagasiylada kendini temisler canimm pire varsa sanirim bi damla veriolar ama yine sormak lazimm bebik ne renk ?kimbilir ne guzel sakiolardir:))

canimm allah kabul etsin canimm orucluymussun ne orucu tutuyosun borclari falanmi tatlim?

vallahi ben merak ettim o kadar mübişlerden bahsettim hiç bir şey demeyince aklımdan çok geçtin:)kaydirigubbakcemile3

canimm benimmm merak etmene sevindim demmekki aramissin cok sevindimm tatlimm bebikide cok sevindimmmm ne guzel oynasirlar otusurler simdi allah saglik versin insalla

oyyy yerim ben limonu demek bebiki kur yapiooo:)))bebik daha ufak ya oyunda akli fikri yavrumun limonda etkilesin diye dort donuyo etrafinda tabii ay cok sekerler allah nazardan saklasinn sekercim

afiyet olsunn canimm benimmm ama su bisiklette harcadigimiz kalorilerle ilgili kafam karisti ekolayda cok farkli yazio bizim bisikletlerde hangisi dogru sasirdim tatlimm

Pilates egzersizlerini kim yaptırmalı? Spor hocası mı, doktor mu, özel eğitmen mi?

Pilates dersleri, deneyimli ve sertifikalı spor eğitmenleri veya terapistler tarafından verilebilir. Birkaç günlük kurs görmek yeterli değildir. Eğitmenin bu konuda kapsamlı bir programa katılmış olması, insan anatomisi, egzersiz fizyolojisi ve oluşabilecek sakatlıklar konusunda bilgi sahibi olması gerekir.

Televizyon veya CD'ler eşliğinde egzersiz yapmak, pratik ve ekonomik görünmekle birlikte istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Deneyimli bir eğitmen, hareketin doğru yapılıp yapılmadığı konusunda kişiyi uyarabilir ve hareketin daha iyi kavranmasını sağlayabilir. Ayna karşısında yapıldığında da, kişi kendini kontrol edebilir.

OMURGADA ÇÖKME RıSKı

* Pilates yaptığı için sakatlananlarla karşılaşıyor musunuz?

Pilatese başladıktan sonra hem bel, hem de boyun ağrıları başlayan veya ağrısı artan hastalarımız oluyor. Birçok pilates egzersizi sırasında baş, boyun ve sırtın üst kısmı yerden kaldırılıyor. Bu pozisyonda uzun süre durabilmek ve hareketi tamamlayabilmek için çok kuvvetli karın adalelerine gereksinim var. Bu adaleler yeterince kuvvetli olmadığında, boyun ve omuz adalelerinde aşırı bir kasılma, yüklenme ve yorulma ile birlikte kas ve omurgada zedelenmeler olabiliyor.

Boyna fazla yükleniliyorsa, egzersiz modifiye edilmelidir. Yüzüstü yatarak yapılan sırt kuvvetlendirme egzersizlerinde de benzer şekilde boyun zorlanabilmektedir. Hareketler sırasında omurganın doğal aksının korunması büyük önem taşır.

canimm bilmiorumm sakarin olarak hangisini kullaniosun?ama normal sakarinler tatlandiricilar cok zararli karacigerimizede ama bitkisel tatlandiricilar var hem tadi kotu degil hemde agizda acilik birakmio hemde vucuda zarar vermio
ben splenda kullaniorumm web siteside var ordan inceleyebilirsin icine sinerse bi dene derim farki gorceksin kuzum

canimm benimmmm nasilsin?lokumumm nasill?

saol cnm iyiyim sen minik bir tatilmi yaptın acaba oralarda zemuszemus
lokum biraz önce minik bir yaramazlık yaptı sonrada acil tuvaletine koşarak beni atlattı şimdi onu içeri alıp ayaklarını temizleyeyimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…