Canım benim çok sağol, aslına bakarsan kilomdan o kadar da çok rahatsız olmuyorum yalnız bebek düşünüyorum ve ben hamileyken yediklerime dikkat edemeyeceğimden abartacağımdan eminim. O yüzden zayıf hamile kalırsam bebekten sonra kilo vermek o kadar yorucu olmaz diye düşünüyorum.
Öpüyorum tatlımkaydirigubbakcemile3
Yasemin bizim limon yeni gelen bebike bir kur yapıyor bir kur yapıyor inanamazsın, ama bebik pek sallamıyor ancak oyun peşinde, takla atıp duruyor güvercin gibi kafeste:)
kizlar bilmiorumm beni merak etttinizmi?
anneanneme gittim kaldim bugun gec geldim eve sonra yemekti filmdi derken anca geldimm napiosunuz ?nasil gidiooo?
Kızlar merhaba, sonunda limonumuza yeni bir eş aldık, adını da bebik koyduk. Ayrı kafeslerde duruyorlar şuan. Limon görür görmez aşık oldu bebike onun kafesinin yanından ayrılmıyor, bebikde onu sevdi. Daha yanyana getirmedik ama gagalaşıp ötüşüp duruyorlar çok mutlu oldum:)
Kızlar yalnız bebik aldığımızda çok pisti, onu temizlesek mi, küçük te kış da korkuyorum üşür diye bir süre sonra temizlesek olur mu acaba? Pireli gibi gözüküyor, gagası da yamuk biraz ama çoookk tatlı:)
merhabalarrr kim var kim yok bakalım.
dün sabah kuru kayısı ve erikle güne başladım. sonra çarşı pazar ve okul işlerimi hallettim 12 gibi eve geldik. sucuklu yumurta yedik bende.ev temizliği yaptık.akşamada yaklaşık 1,5 saat hareketlerimi yaptıktan sonra 7 gibi fırında balık yedik.sonrada karışık bir bitki çayı yaptım onu içtik.
bugün orucum. akşamada kıymalı makarna yemeği düşünüyorum.
vallahi ben merak ettim o kadar mübişlerden bahsettim hiç bir şey demeyince aklımdan çok geçtin:)kaydirigubbakcemile3
1 kilo gelir mi şişlik offf ya karnım davul gibi olduakannehir
Yasemin bizim limon yeni gelen bebike bir kur yapıyor bir kur yapıyor inanamazsın, ama bebik pek sallamıyor ancak oyun peşinde, takla atıp duruyor güvercin gibi kafeste:)
canim benim simd basliyorum yediklerimi yazmaya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sabah kahvaltilik gevregi yulafli tadi acaip kotu bi sey yedim kesin asiri sagliklidir bir muz
ara yesil cay
ogle sandvic (domates, azicik krem peynir+kasar) 1 mandalina 1 havuc 1 elma
aksam haslanmis havuc + patates puresi ve etli bi yemek
ve sonunda acikliyorum kucucuk su bayram cikolatalari olur ya onun gibi kucucuk bir cikolata yedim o kadar alsanaalsanasmile
hareket olarakta su ana kadar temizlik yaptim
sonrasinda insallah ip ve bisiklet ve degisik hareketlerimden yapacagim
o muhtesem videolar yarin ins kaydirigubbakcemile5
kizlar bilmiorumm beni merak etttinizmi?
anneanneme gittim kaldim bugun gec geldim eve sonra yemekti filmdi derken anca geldimm napiosunuz ?nasil gidiooo?
hayatım hiç merak etmezmiyiz bir iki profiline baktım yoksun opuyorumnanaktan
kizlar selam, diyetime yilbasin dolayisiyla iki gun ara vermistim. cumartesi tekrar basladim. sabah tartildim 46.5 cikti. muhtemelen c.tesiye kadar ayni kalir ama yuruyuse devam edersem belki bir yarim kilo daha verebilirim insallaaaah. daha sinra bi iki hafta kadar ara vericem. kendimi iyi hissetmiyorum cunku. o sakarin beni mahfetti bugun. cay ikram ettiler ben de sakarinle iciyim dedim ama midemi oyle bi bulandirdi ki yuruyusumu yapamadim.
sabah bir portakal yedim
aksam eve gelince de kkereviz yemegi-salata- ayran - yogurt
ama tansiyonum hala dusuk. kerevizden de sIKILdim
bi tost yesem olur mu ya kepekli ekmege peynirle lutfen ya lutfen lutfen ben hem beste yatcam sabaaah
canimm benimmmm nasilsin?lokumumm nasill?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?