- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
Kızlaaaar!
Eskiden koç olurdu burada... Ne zamandır bakıyorumda yok sanki... Böyle giresim gelmiyor hiç... Eski sistem çok iyi oluyordu. Daha teşvik ediciydi. Madem şartlar bu böyle devam etmeye çalışcam.
Çok kilo aldım ben... 59 oldum. Acilen kilo vermem lazım, hiçbi kıyafetim olmuyor. Pantolonlarıma giremiyorum.Bir hafta sonunda 57 olmam lazım, hiç değilse pantalonuma zar zorda olsa gireyim. Giyecek bi şey bulamıyorum. Nasıl oldu anlamadım, aniden kilo alıverdim.
Bugün pek iyi şeyler yemedim ama yazayım yinede... Yarından itibaren güzel şeyler yemeye çalışcam.
Sabah :
1 kase nesquik ile yarım yağlı süt
Ara:
Yarım paket susamlı çubuk kraker
Öğle :
1 porsiyon yayla çorbası
1 porsiyon brokoli salatası
Ara:
1 adet üçgen gofret
1 paket gofredo
Akşam :
Yarım paket susamlı çubuk kraker
Ara:
Birazdan bir bardak yarım yağlı süt içicem.
Yarından itibaren iyi şeyler yemek, bütün zararlı şeylere karşı kendimi kontrol edebilmek istiyorum. Umarım başarırım. Hep beraber incecik oluruz inşallah kızlar
canım toplam 1272.89 kal. civarı bunun sebebi ise abur cubur dediğimiz tarzda şeyleri tüketmen olmuş brokolinin kalorisi baya azdır keşke bunu aralara koysaydın senin için çok daha iyi olurdu bir daha abur cubur yememen dileğiyle
Yorumun için çok tşk ederim tatlımmmmmmOrtalama kaç kalori almalıyım? Çok bir bilgim yokta benim...
Yorumun için çok tşk ederim tatlımmmmmmOrtalama kaç kalori almalıyım? Çok bir bilgim yokta benim...
bugün tam bir felakettim. artık kilo verebilmiş olmanın etkisiyle midir, yoksa çok özlemiş olmamdan mıdır bilmem saldırdım hamburgere öğle yemeğinde tabi yanında patates kızartması ile birlikte çok pişmanımallahtan 1-1.5 saat civarı yürüyüş yaptım da az da olsa dengeledim sanırım. akşam da sadece 1 kaşık pilav 1 kaşık da yoğurt yedim daha da bişey yemem. hesapladım da bugün aldığım kalori 1750 civarında halbuki ben 1100ü falan geçmemeye gayret ediyodum off
şekerim naptın bunları yeme abur cubur her zaman daha çok kilo aldırır sabah güzel bi kahvaltı yap 2 dilim ekmekle öğle yemeğinde az yağlı az tuzlu hastene yemeği diye adlandırdığımız yemeklerden ye akşamsa salata vs gibi yeşillik türlerini ye ara öğünlerinide unutma devamlı meyve tüket özellikle c vitamini bide sabahlar aç karnına ılık suyun içine bi limonun yarısını sık iç yine aralarda kabuk tarçını suda demleyerek şeker atmadan iç yada yeşil çayla limon iç vee en önemlisi bol miktarda su tüket ve sporuna özen göster
Kalori Hesabı Nasıl Yapılır? Kaç Kalori Almalıyım?
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, kilo vermek isteyenler için basit bir kalori hesabı öneriyor. Gün içinde alınması gereken kalori miktarını (enerji kazanımı) şu basit formülle hesaplayabilirsiniz:
Alınacak kalori: sağlıklı kilo x 2 x 10
Alınması gerken kalori miktarı, sağlıklı kilonuzu 2 ile çarpıp, sonra 10 ile çarparak bulabilirsiniz.
Örneğin sağlıklı kilosu 75 kilo olan bir kişinin
75 x 2 x 10 = 1500 kalori (bir günde alınması gerken kalori miktarı)
Alınması gereken kalori miktarını belirledikten sonra, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu “500 kalorilik negatif kalori bilânçosu” yöntemi ile sağlıklı zayıflayabilirsiniz.
Hocamız, alınması gereken kalori miktarınızdan günde 200-300 kalori kısıtlaması yapmayı öneriyor. Sağlıklı ve fonksiyonel bir vücut için alınması gereken miktardan birazcık kısmalısınız.
başarılar tatlım
kızlar kaç kilo verince 1 beden küçülüyoruz bilen var mı?
slm arkadaslar bugun 1 mayis dedim bu 1 hazirana kadar kac kilo verebilcem diye seytan durtu daha sonra sabah erkenden tart ildim 60 kiloyum benim ne yapip edip en az 51 52 kiloya dusmem lazim onun icin sabah zeytin 8 10 tane bu arada zeytinler soslanmis yani yagli limonlu pul biberli salatalik domates ve yarim cay kasigi sekerli cay bunlari yedikten sonra bi guzel temizligimi yaptim ve 55 dk 1 saat felan yuruyus yaptim ayni andan 3 litre suyu icmeyide ihmal etmiyorum oglen kepek ekmeginin arasina domates biber birde yarim kase yogurt ara ogunde yine kepek ekmegine kasar peynir 2 dilim aksamda balik salata ve bir kasede makarnali manti bu arada son yarim litre suyum kaldi onu bitirmeye calisiyorum insallah guzel bir monum vardir ve bir tavsiyeniz olursa buyurun lutfen allah herkezin yardimcisi olsun
kızlar bugün malum haftanın ilk günü ben koçluğa talibim eğer sizde kabul ederseniz bu şekilde yapalım daha faydalı olur gibime geliyor eski sayfaları da inceledim biraz eksikliklerim olursa yardımcı olursunuz benden öneri sizde kabul ederseniz eğer bu şekilde devam edelimhaftada bir değişim şeklinde yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?