50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugünkü menümde gene sabahla öğlen birleşti;
bir dilim salam
bir yumurta
bir salatalık
bir siyah zeytin
birazda ekmek bir dilim kadar

akşam
bir porsiyon sulu köfte
2 porsiyon kadar salata
yoğurttan oluşmakta hesapladım 581 kalori ediyor spor yapmadım bugün ve sanırım yapmayacam çünkü kramp giriyor yanlarıma ve göğsüme ağrısı çok fena ama yürüdüm bugün biraz hareketsiz geçirmedim günü yani...

canım toplam 1272.89 kal. civarı bunun sebebi ise abur cubur dediğimiz tarzda şeyleri tüketmen olmuş brokolinin kalorisi baya azdır keşke bunu aralara koysaydın senin için çok daha iyi olurdu bir daha abur cubur yememen dileğiyle

Yorumun için çok tşk ederim tatlımmmmmm Ortalama kaç kalori almalıyım? Çok bir bilgim yokta benim...

Yorumun için çok tşk ederim tatlımmmmmm Ortalama kaç kalori almalıyım? Çok bir bilgim yokta benim...

şekerim naptın bunları yeme abur cubur her zaman daha çok kilo aldırır sabah güzel bi kahvaltı yap 2 dilim ekmekle öğle yemeğinde az yağlı az tuzlu hastene yemeği diye adlandırdığımız yemeklerden ye akşamsa salata vs gibi yeşillik türlerini ye ara öğünlerinide unutma devamlı meyve tüket özellikle c vitamini bide sabahlar aç karnına ılık suyun içine bi limonun yarısını sık iç yine aralarda kabuk tarçını suda demleyerek şeker atmadan iç yada yeşil çayla limon iç vee en önemlisi bol miktarda su tüket ve sporuna özen göster

Arkadaşlar merhaba bende size katılmak istiyorum ama kilom 61 umarım sakıncası yoktur. Son 5 ayda 7 kg. aldım ve moralim çok bozuk. 2 ay sonra cok iddialı bir düğüne katılacağım o zamana kadar 53 yada 54 kg. olmak istiyorum. Umarım bana burası ugurlu gelir.
Sevgiler

Kalori Hesabı Nasıl Yapılır? Kaç Kalori Almalıyım?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, kilo vermek isteyenler için basit bir kalori hesabı öneriyor. Gün içinde alınması gereken kalori miktarını (enerji kazanımı) şu basit formülle hesaplayabilirsiniz:

Alınacak kalori: sağlıklı kilo x 2 x 10

Alınması gerken kalori miktarı, sağlıklı kilonuzu 2 ile çarpıp, sonra 10 ile çarparak bulabilirsiniz.

Örneğin sağlıklı kilosu 75 kilo olan bir kişinin

75 x 2 x 10 = 1500 kalori (bir günde alınması gerken kalori miktarı)

Alınması gereken kalori miktarını belirledikten sonra, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu “500 kalorilik negatif kalori bilânçosu” yöntemi ile sağlıklı zayıflayabilirsiniz.

Hocamız, alınması gereken kalori miktarınızdan günde 200-300 kalori kısıtlaması yapmayı öneriyor. Sağlıklı ve fonksiyonel bir vücut için alınması gereken miktardan birazcık kısmalısınız.
başarılar tatlım

canım bunun farkındasın iki gün 900 civarında tut yediklerini dengeyi kurarsın

Benim en büyük sorunum abur cubur zaten... Çok seviyorum ve vücut alıştığı için sürekli istiyor. Öğrenciyim ve yurtta kalıyorum, evdeyken böyle olmuyor ama burada her fırsatta bu tarz şeyler yiyorum. Tatlı ihtiyacımı artık nesquik, tahinli pekmez vb şeylerle gidermeye çalışcam. Daha sağlıklı hem... Önerilerin için çok tşk ederim canımmmmmm

İdeal kilom 50 benim... Dün bir sitede hesapladım. O zaman günlük 1000 kalori civarında beslenmem lazım. Çok tşkler tatlımmmm güzel ve bigilendirici yorumun için....

dün sabah mısır gevreği süt
ama akşam hesapta olmayan pikniğe davet edildik tavukları baya götürdüm ama derilerini yemedim,kola içmedim,sadece çeyrek ekmek yedim.4 br çay içtim 2 şekerli toplam 8 şeker
ama bir saat tempolu yürüdüm
yalnız akşam kocişim puding yaptı bir kase yedim.

bugün
sabah bir kase yağsız yoğurt

öğlen kıymalı yumurta
çeyrek ekmek
2 br çay
2 kk peynir
1br nescafe
sabah aç karnına bebeğimi parka götürdüm biraz egzersiz yaptım

bugün sanırım fena değildim yürüyüş de yapcaktım aslında ama cok üsendim :/

sabah
2 dilim kepek ekmeği
kibrin kutusu kadar falan anca peynir
1 tane yeşil zeytin
bol salatalık domates

ara öğün
yapmadım :/

öğlen
yarım tabak ancaydı semizotu yemeği
1 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmeği
domates salatalık ama çok az

ara öğün
4 tane mavi yeşil diyet bisküvisi

akşam
2 tane sade krep
2 dilim salam

heralde daha bişey yemem çok acıkırsam en fazla 1 2 tane grissini falan atıstırırım 1000 kaloriyi geçmiş miyimdir sizce ? semizotunun falan kalorisi bayağı düşükmüş öyle okudum internetten. hesabıma göre şu ana kadar 650 kalori falan almışım ama emin olamadım :/

Son düzenleme:
ya kızlar öyle obur biri değilim hiç de olmadım ama birşeyler atıştırmadan da vakit geçmiyor sanki ya.yaz geldi şöyle çekirdek çitleyerek yürüyüşler yapamayacak mıyız ya.mangallar piknk sefaları.tatlılar dondurmalar.ipin ucunu biraz kaçırsam 2-3 kilo almış buluyorum kendimi ya.dağılmıyor bir de sanki her yediğim direkt hiç bir işleme maruz kalmadan göbek-bel bölgesinde birikiyor.inmiyor hiç bacaklara popoya.hal böyle olunca 1 kilo bile fark ediyor.diyetimin 6. günü zooor bu işler dans ederdim verirdim hemen eskiden ama şimdi bebeğim öyle yoruyor k,i beni dans edemiyorum.o yorulma da bir işe yaramıyor kilo verdirmiyor anlaşılan.

slm arkadaslar bugun 1 mayis dedim bu 1 hazirana kadar kac kilo verebilcem diye seytan durtu daha sonra sabah erkenden tart ildim 60 kiloyum benim ne yapip edip en az 51 52 kiloya dusmem lazim onun icin sabah zeytin 8 10 tane bu arada zeytinler soslanmis yani yagli limonlu pul biberli salatalik domates ve yarim cay kasigi sekerli cay bunlari yedikten sonra bi guzel temizligimi yaptim ve 55 dk 1 saat felan yuruyus yaptim ayni andan 3 litre suyu icmeyide ihmal etmiyorum oglen kepek ekmeginin arasina domates biber birde yarim kase yogurt ara ogunde yine kepek ekmegine kasar peynir 2 dilim aksamda balik salata ve bir kasede makarnali manti bu arada son yarim litre suyum kaldi onu bitirmeye calisiyorum insallah guzel bir monum vardir ve bir tavsiyeniz olursa buyurun lutfen allah herkezin yardimcisi olsun

canım 1300 civarlarında çıkıyor kalori ama tam adet belirtmemişsin ekmekte falan o yüzden belki daha da azdır ya da fazladır emin değilim en çok kalori yapanları listende yazmak istedim aklında bulunsun diye
Kaşar Peyniri 2 DİLİM 250.00
Ton balıklı salata 1 ADET 400.00
Mantı 0.5 PORSİYON 245.00

kızlar bugün malum haftanın ilk günü ben koçluğa talibim eğer sizde kabul ederseniz bu şekilde yapalım daha faydalı olur gibime geliyor eski sayfaları da inceledim biraz eksikliklerim olursa yardımcı olursunuz benden öneri sizde kabul ederseniz eğer bu şekilde devam edelim haftada bir değişim şeklinde yaparız...

Hayırlı olsun koçluğun...ALLAH sabır versin...

eksiklerimi tamamlayın ama acemiyim sonuçta
bu arada dikkatimi çekenleri söylüyorum;
1. Yarım liste,
2. Alt alta yazılmamış yani düz metin şeklinde liste olmasın
3. Ve bugün itibariyle kiloları yazalım başlangıç kilomuzu ona göre devam edelim kiloyo yer verilmemiş listelerde...
4. Eski listelerde ara öğün var ama şu an da pek yok gibi..(6 öğün yani)
5. Spor konusunda ayrıntı şu kadar yürüdüm ya da toplam şu kadar saat sürdü sporum o da eksik gibi..
6. Ve son olarak su miktarı liste günün sonunda yazılacağı için gün sonunda kaç litre içtiğimizi yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…